Hemma hos AC med Ebba

I morse sov jag till 10.00. Det är inte klokt. Herregud. Jag som hatar att sova bort hela förmiddagen. Samtidigt känns det skönt att få vakna helt utvilad. Det blev ganska sent igår. Åt en rejäl frukost med mina hembakta tekakor, kaffe, youghurt och den obligatoriska vitamintabletten ;) Dagen kunde inte startat bättre :)

Vid 13 gick jag upp till mamma och pappa för att hämta lilla Ebba. Vi tog bussen några stationer innan vi hoppade av en station innan AC. Så nu är vi hemma hos syster yster. :) Ebba älskar att ligga och leka på ryamattan. Hon älskar verkligen den. Känns bra att Ebba har fått träna det sociala idag, på bussen. Hon behöver det ibland.





Är man söt eller inte? När Ebba kommer hit blir hon helt tokig. Leker och lekbråkar. Hon är verkligen glad :) På bilden ovan leker hon med AC medan hon byter sovkläder. Självklart skulle lilla Ebba ställa sig på de nytvättade sovkläderna :) Hon är underbar ♥


Kommentarer
Postat av: Kakan

Sv: Tack :)

Jag kommer att börja sälja illustrationer inom kort, men på en annan sida. Håller i skrivandets stund på att starta en enskild firma som just illustratör. Det kommer att bli skoj! :)

2010-01-31 @ 17:11:16
URL: http://kakansfoton.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Haha. Ja, hon får va med om mycket iaf. Hon lever livet ;) Om inte annat tar hon för sig av livet. Va mysigt att ha ebba hemma :)

2010-01-31 @ 18:14:21
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0