Don´t forget Plutten.

Jag hoppas och tror att ni som ständigt följer bloggen inte har glömt Plutten (den ljusblåa undulaten, som några på AC´s jobb hittade och som vi sedan tog hand om, innan den fick ett nytt hem?) Hur som helst tänkte jag bara uppdatera lite. Plutten mår prima. Han frodas och mår tipp topp hos Sari. Vi har då och då sms-kontakt och Sari brukar skicka mms. Senast fick vi en bild på nyårsafton :) Se nedan.

 
Plutten och hans kära. Sari köpte den vackra vita pippin för att Plutten skulle han en fästmö :)

Innan Plutten (numera Hugo) kom till Sari var han hos mig och AC (delad vårdnad) och vi jobbade febrilt med att hitta ett hem åt honom. Vi skrev om honom på internetforum, satte in annonser i tidningar/blocket. Det kändes faktiskt lönlöst ett tag. En yngre flicka ringde och berättade att hennes ljusblåa undulat hade flygit iväg. Där väcktes verkligen ett hopp. Det släcktes dock lika fort när hon berättade att det hänt för si sådär 4 månader sedan. Plutten kan inte ha varit ute många timmar innan han fångades in. Han var inte speciellt törstig och såg väldigt fin ut i fjäderdräkten.

Bilder på Plutten:

Det bjöds på melon och självklart var Plutten där och smaskade :)


En ståtlig liten pippi ♥


Annonsen som så småningom gav resultat då Sari ringde och uppgav att hon mer än gärna ville ta hand om honom. Med flera kompisar skulle han på prima.

Det känns så bra att den här historien slutade lyckligt.

Jag och AC har även skickat ett paket till Plutten med fröstänger och leksak. :) Bara en liten överraskning. Känns otroligt bra att han är i bra händer. Det kunde inte ha slutat bättre.


Kommentarer
Postat av: Sockenvägens Söta

Har aldrig sett en så färglad och vacker undulat tidigare, plutten var verkligen stilig - hade passat perfekt i mitt turkosa vardagsrum ler Skönt att han har ett bra hem nu :-) Kram

2010-01-20 @ 08:14:53
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Så söt! Va härligt att det slutade bra :)Såg du Det okända igår? Spännande, missade lite i slutet av andra tredjedelen, men men... :P Hihi!

2010-01-21 @ 21:47:20
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0