2 filmer

Nu är det dags att betygsätta två filmer som jag och Mats tog oss an i lördags. Istället för sådan där skit-tv som Melodifestivalen blev det nämligen "Good luck chuck" och "Night of the living dead".

Film 1. "Good luck chuck"


Betyg 3-

Under ett barndisco får 10-årige Charlie "Chuck" Logan en förbannelse kastad över sig. Att aldrig uppleva kärleken och att kvinnorna som ligger med honom skall finna att nästa man de träffar är mannen i deras liv. Lite väl dramatiskt för ett fjortisdisco kan tyckas men många år senare lever Charlie, nu en framgångsrik tandläkare, det ungkarlsliv som många män önskar sig. Han tjänar pengar, hänger med sin polare Stu och raggar kvinnor men utan kärlek i sikte. När så ryktet om hans förbannelse sprider sig ökar Charlies popularitet. Han blir helt enkelt alla singelkvinnors knullsamarit som förutom att bjuda på ett ligg också, till följd av sin förbannelse, visar de vägen till den äkta kärleken. Något han själv aldrig kommer att finna. I samma veva träffar han den klumpiga men charmiga Cam Wexler (Jessica Alba) och blir blixförälskad. Men ligger han med henne kommer hon att möta en annan man, sin drömman. Alltså måste han bryta förbannelsen.Film 2 "Night of the living dead"Betyg: 2

En av de första zombiefilmerna, vilket i och för sig gjorde att filmen blev lite intressantare. Men innehållet, vad gäller skräck, är inte sådär jätte mycket att hurra för. Ok, liiite läskigt. Men inte mycket mer.
Handlar om en bror och syster som ska lämna en krans på sin moders grav. Vid graven blir de sedan överfallna av en död man (zombie) och brodern blir nedslagen. Dottern blir tvungen att fly ensam och tar skydd i ett öde hus där fler människor har gömt sig för de döda.

Har du sett någon av dessa filmerna?


Kommentarer
Postat av: Elin

Ja, kungspudeln är ju riktigt maffig! :) Dock räcker det med pälsvård med min mellan och dvärg.

Men, visst vore det ballt med en stor också =)

2010-02-10 @ 20:34:46
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Åsa

sv: och det var supergott lovar jag! och enkelt. såna recept kan man ju inte få för mycket av :) langos är ju så himla gott också!

2010-02-10 @ 21:01:16
URL: http://asalinnea.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Haha, oj, du får ta det lugnt med handbollen om det är som en drog hörru! Och alltså, tänk vad världen är liten, appropå Oscars borg. Det kan säkert vara någon jag känner till som är din kompis också? Och var i landet bor du?

2010-02-10 @ 21:06:26
URL: http://enoughisenough.blogg.se/
Postat av: Anna-Carin

Nej!

2010-02-11 @ 10:45:38
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0