Adventsfika och mycket inredning

Söndagen bara flög iväg och jag hann inte ens uppdatera bloggen. Sorry for that. Det var en dag som blandades med en massa roliga och mysiga aktiviteter. Eftersom vi skulle ha mamma, pappa, mormor och Ebba på besök (Gonzo fick stanna hemma) sprang jag mitt intervallpass på förmiddagen. Typiskt nog hade jag glömt mina löpbroddar i Nacka Bollhall. Men det fungerade ändå hyffsat bra och jag sprang med hög puls :)
Direkt efter löpning och dusch drog jag ner till ICA för att inhandla glögg. Det blev BLOSSAS vanliga glögg men även en glögg med choklad och chilismak. Spännande.

13.00 kom hela sällskapet och det var så mysigt. Advent ska verkligen spenderas med de bästa människorna (& djuren såklart) :) ♥ Vi fikade med peppisar med ädelost, saffransbröd och wienerlängd. Smask. Dessutom serverade jag kaffe latté som tillverkades i vår nya maskiiiin ;) Riktigt gott var det.

(Ursäkta bildkvalitén. Skitbilder :/ Men bättre än inga kanske?




Mina pepisgubbar :) Gillar den starkt!


Världens suddigaste bild på min sötnos

Vid 14-tiden kom IKEA och lämnade varor som vi beställt på lördagen. Vi hade beställt hemkörning av varorna.

Precis när alla skulle gå knäckte någon (vem vet jag inte riktigt) en inredningsidé som skulle göra att kvällen bland annat handlade om inredning. Hur som helst blev resultatet så här:
Det nya skåpet från IKEA hamnade i köket där skänken stått. I vardagsrummet tog vi bort dörren till sovrummet och ställde istället skänken där dörren varit (dvs. på den väggplatsen). Istället för dörr till sovrum blir det nu ett draperi
(vitt). Jättefint blev iallafall resultatet. Tyvärr har jag ingen bild, men om jag orkar och kommer ihåg ska jag fotografera allt ikväll :)

Hur som helst kom dessutom IKEA-skåpet på sin plats. Det tog mig 2h att få ihop den och det var så skönt när det var klart. Förhoppningsvis kan vi snartt få en diskmaskin installerad. Nu har vi iallafall plats för allt porslin :)


Kommentarer
Postat av: AC & Arto

Puss!!!!!!!

2010-12-07 @ 19:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0