Myskväll och minigolf

Har haft alldeles för dålig tid för att uppdatera bloggen, men nu så är det relativt lugn söndagseftermiddag :) Helgen har gått i handbollens tecken. Träningsläger på hemmaplan, lördag och söndag. Efter andra passet på lördag drog nästa hela laget till Westbergarna för att grilla och bara ta det lugnt. Det var jättemysigt! Emelie hade gjort Bettans ananaspaj. Bedårande god!! Yum yum! Det grillade smakade också smaskens! Jag och Linnea delade på ett paket fläskkarré som var riktigt gott.
Kvällen avslutades med en film av det annorlundare slaget. Haha! Ingen mer kommentar där, kanske. Var hemma vid 22.30 och somnade som en stock! Zzzz.
Sovmorgon till imorse när klockan ringde 8.00. Kunde dock ha sovit vidare någon timme. Men klockan 10-12 var det träning så inte så mycket att tänka på :)

Innan träningen hände något som var väldigt kul. Tyvärr kan jag inte berätta vad vi gjorde, men jag utlovar bilder i nästa vecka. Glömmer jag får ni gärna påminna mig. Har nämligen tagit bilder på överraskningen :) !!!!

Efter träningen som var väldigt bra (individuell teknik) blev det snabbdusch och skjuts av Bodil och Martin till Slurren. Vi var ett gäng som skulle träffas vid Stora Nybrotorget och spela minigolf. Tyvärr dök inte Handley upp men vi blev iallafall 5 personer.


Mats koncentrerar sig...


Arto och AC ser lite vilsna ut :)


Jag visar hur man ska spela minigolf...hum


FOKUS!!!


Gruppbild minus mig :)

Blev en jättegod kebab i bröd i närheten av minigolfen. Det är verkligen skillnad på varmt, nybakt bröd till kebaben jämfört med sådant bröd alla kan köpa i affären. Slurp!

Nu sonar Mats och jag i lägenheten. De sista kartongerna ska upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0