The haunting in connecticut

Gårdagskvällen gick i filmens tecken - igen. Dessutom gav vi oss på min nya bakbok och valde att baka en citron/apelinostkaka. Den var helt okej, men inte den godaste kakan jag ätit kanske.



Filmen baserar sig på en sann historia vilket alltid gör det lite mer spännande. Filmen handlar om en familj vars son får veta att han har fått hjärntumör och måste behandlas på ett sjukhus i Connecticut. Mamman ser till att familjen får hyra ett stort sekelskiftshus under behandlingstiden. Mycket märkliga saker börjar hända i huset. Inte nog med att huset tidigare varit en begravningsbyrå, dessutom var den tidigare ägarens son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portar till andra sidan. Nu väntar ofattbar terror när Jonah återvänder för att släppa lös en ny form av onska på den oskyldiga familjen.

Den får +++ av +++++

Det var endel skrämmande scener. Bland annat än där alla i soffan hoppade högt. Men annars var den ganska förutsägbar. Men eftersom jag gillar skräckisar får den ändå tre plus.

Ska ni köpa en bakbok ska ni köpa Leilas bakbok. Bra recept och fina bilder. Man inspireras verkligen till att baka. Får se när nästa bokning går av stapeln :) Fredag kanske?

Ny vecka - nya tag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0