x2000 -> Lund

Hej allesammans!
Nu sitter hela laget på X2000 påväg mot Lund och säsongens tredje match. Kommer bli en tuff och intensiv match. Klockan 17.00 smäller det.

Nu har jag fördrivit tiden med lite filmtittande. Har tittat på den animerade filmen "Up" som inte kommit ut på bio ännu. Riktigt rolig film. Jätte söt gammal gubbe :) En perfekt film att titta på så här på resande fot :)Sedan har vi fått en ny reskamrat också. Totte!! Det är en nalle som en skolklass i Karlstad skickat ut på äventyr :) Han ska åka Sverige runt innan han åter igen kommer tillbaka till sin skolklass :) Vi har bestämt att han ska få vara med på vår elitseriematch i Lund. Great. Han har redan fått vara med på foto och allt. Det sista som händer är att han kommer få vara med på ett lagfoto som vi sedan kommer maila till klassen :) Kul grej.


TOTTE


Sara och AC tar hand om Totte..


Döl (Emma) och Lina tar hand om Totte...

Nu fortsätter resan. Lite Farmville och fortsatt filmtittande så...


Kommentarer
Postat av: HannahSthlm/Johanna Törnqvist

Vad kul att du ville vara med i min Make Up Store-tävling!Ikväll Söndag den 4 Oktober ca 21.00 kommer vinnare ligga uppe på min blogg.Missa inte att kika in & se om det blev du!:)Kram & Trevlig Söndag!2009-10-04 @ 14:31:02
URL: http://www.hannahsthlm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0