Jag vill gå på bio

Nu ploppar det verkligen upp en massa filmer som jag vill gå på. Gah. Men var ska jag hitta tiden? Att se en film på bio är oftast lite bättre än att se den hemma.

1. Jag skulle vilja se "Bröllopsfotografen" med Kjell Berqvist. AC såg den för någon vecka sedan och klassade den i samma stil som "Den bästa sommaren" som för övrigt är en storfavorit. Berqvist är verkligen så bra. Gillar honom skarpt. Vill se, vill se, vill se.

SF Bio: Bröllopsfotografen

2. "This is it" med Michael Jackson känner jag bara att jag måste se. På bio eller inte. Kan dock tänka mig att musiken kommer bli ännu bättre om man hör den på bio. (?)

Michael Jackson's - This is it

3. Har fått för mig att filmen "Apan" ska vara bra. Har någon sett den eller hört gott/ont om den? Skulle vara kul och veta.

Apan


Biosugen?


Kommentarer
Postat av: Angelica

Du är så välkommen så in i tävlingen! :) lycka till!

såg även att du hade en tävling, ska kika in på den! :)

2009-10-30 @ 08:53:43
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Ja det va en fin film. Man såg mest när han uppträdde och så inför showen. Jag var lite ledsen. Tycker inte alls att det var roligt när han gick bort :( Men filmen var helt klart värd att se. Men, som jag skrev (tror jag), är man ett riktigt fan så uppskattar man den mcyket mer än annars. Martin har aldrig varit så glad för honom, och tyckte väl det va kul o se lite musik och så, men inte mer. Jag var helt lyrisk däremot ;)

2009-10-30 @ 09:40:21
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Mr C

Kjell Berqvist spelar väl aldrig någon annan roll än sig själv?

2009-10-30 @ 11:37:26
Postat av: Apan

Apan är bra men hemsk, se den. Du kommer funderar tills i oändlighet!

2009-10-30 @ 19:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0