Helgen som var...

Lördag: Förmiddagsträning i Nacka, vanlig ordning. Jag och AC var där redan kl 9 för att köra ett gympass (alternativt) samt ett bålstabilitetspass. Härligt. "Sovmorgon" till 7.30 med andra ord. Handbollen gick bra. Fokus på M6-spelet vilket jag vet är väldigt bra. :D
Direkt efter träningen åkte jag iväg för att hejja fram M i Tjurruset. Fy bubblan. Kallt, regnigt, lerigt. Beundrar de som sprang dessa 10km i terräng, lera, sandbackar,skogsstigar och åar. Herre min gud. Kan dock säga att det antagligen är sådant här man själv kommer hålla på med när man slutar med handboll en tråkig dag. :) Vad är egentligen bättre än sådana här utmaningar?
Eftermiddag spendrades med frisbeegolf i Rudans frilufsområde. Hur kul som helst! Har ni inte testat detta måste ni bara göra det. Det är precis som golf, fast att man han en frisbee. Det fanns en hel bana på 18 hål. Gick väl galet ibland och hyffsat ibland, men det är otroligt mycket teknik! Kommer garanterat göras om!

Söndag: Förmiddagen spenderades med trevliga människor i kaffe och bullenstecken :) Sånt gillar vi. Självklart tickar tiden på i allt för snabb takt ochvar klockan snart över 13.
15.00 tittade jag på innebandy i Liljeholmen. Riktigt rolig sport att titta på. Som handbollsspelare förstår jag inte att man kan vara så duktig på att hålla bollen. Men,men...snart ska vi väl da ihop ett kompisgärn och köra...så  då får jag testa ;) Kul i jul.
På eftermiddag åt vi smörgåstrta hos päronen. Väldigt gott ska tilläggas :) I vanlig ordning möts man av en glad Ebba och en visslande Gonzo :D Sötnosarna.

Det har verkligen varit fullmatad helg. Har kanske inte hunnit med sådant jag planerat (köpa vinterjacka, kolla fotöljstyg osv) men spelar ingen roll. Har tid denna veckan.

Inga bilder - än. Men eventuellt kommer det lite bilder senare i veckan (då i detta inlägg).


Kommentarer
Postat av: AC

hörde att Gonzo inte var så snäll..haha

2009-10-19 @ 07:35:56
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0