Flickan som lekte med elden

Hej!
Lördagen har varit great. Började morgonen med handbollsträning kl 10.30-12.00. Matchförberedande inför morgondagens match mot Lugi (i Lund). Kändes riktigt bra. Vi har höjt försvarsspelet den här veckan vilket känns riktigt bra. Det ska vara intensivt, aggresivt och jobbigt att möta. Gah.

Direkt efter träningen åkte jag och syster in till stan och lunchade på Kungsgatan. Det blev en 9-bitars. Jätte gott. Älskar verkligen sushi. Perfekt som lunchmat. :)

Vid 15.15 var det bio som gällde. "Flickan som lektemed elden". Såg "Män som hatar kvinnor" när den kom ut på dvd, men det var mycket bättre att se på bio. Helheten blir absolut bättre. 2h 9 min lång var filmen. Men kändes betydligt kortare vilket jag antar betyder att den föll mig i smaken :) Jag gillar ju dessutom svenska filmer.


"Flickan som lekte med elden"

Nu har jag varit hemma hos päronen ett tag. Älskade mormor är här och det är så mysigt som det kan bli. Bästa uppladdningen helt klart. Och hela dagen har varit en bra uppladdning :)

Innan bion shoppade jag två plagg på BIKBOK. Inte min typ av butik egentligen. Men det blev ett par ljusgråa mjukisbyxor och en svart,långärmad tröja. Helt ok.

Nu blir det lite TV här innan det blir sängen. Imorgon åker vi redan klockan 8 (cirka). Uppstigning klockan 6 med andra ord. MEN 1h sovmorgon jämfört med vardagar. Sådant gillar vi ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0