Laserdome och middag

Gårdagens aktivitet bjöd på många leenden och skratt. Vid 17.40 hade vi bestämt träff på Markvardsgatan där Laserdome Stockholm låg. Bodil,AC,Lollo och jag var där ganska tidigt så vi besökte Gyllene Fågeln för en latte. Latten var väl en minus etta, men sällskapet desto bättre ;)

Vi delade upp oss i tre lag och kom överens om att de två sämsta lagen skulle få äran att fixa kommande lagfest :) Mitt lag (de blåe) bestod av Emma Hawia, Emma Henrysson, Emma Jonsson, Bodil och jag. Lag Emma skulle man kunna säga. Vi kom två i första omgången, tätt efter de röda. Summa summarum kan konstateras att de gula var sämst och vi efter dem. Det blir med andra  ord vi och de gula som får fixa partystämningen vid nästa lagfest :)

Direkt efter dusch (ja, man svettades som en gris) åkte nästan alla vidare för att äta. Det blev Kungshallen. Där bland alla mäniskor såg vi Linda Rosing alias fet och svullen överläpp. Fy bubblan vad det ser hemskt ut. Man tror inte att det är sant. Hur kan man vilja se ut så? I profil såg hon inte klok ut. Oh my god. Vi hade lite kul åt det ett tag innan hon och pojkvänner försvann bakom någon pelare. 

 


Ser ut som att AC försöker efterlikna Linda Rosing :)

Efter maten fortsatte endel till Café60 men jag kände verkligen hur trött jag var efter nattens korta sömn. Därför blev det raka vägen hem :)

(Trist att vi inte tog några kort då vi hade laserdomeutrustningen på, men det kanske kommer blir laserdometillfällen?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0