Plutten blir kändis

Tidigare har jag skrivit om arbetet med att försöka återförena Plutten med sin ägare. Hittills har det gått dåligt trots annons på Blocket, annons på olika hemsidor, bloggande, samtal till Polisen etc. Men idag tändes ett litet ljus. Förra veckan skrev jag nämligen en insändare till Mitt i - tidningen i Solna angående att min syster hittade Plutten på Lövgatan. Idag hade jag ett intalat samtal på min Eurovoice. Det var en reporter från tidningen Mitt-i-Solna som berättade att de eventuellt skulle göra ett reportage om Plutten. Det är dock inte klart att det blir ett reportage eftersom hon skulle prata med sig chef. I sämsta fall blir det en liten notis, men bättre än ingenting.

Min förhoppning nu är att ägaren är en gammal människa som inte har haft tillgång till internet. När gratis tidningen Mitt-i dimper ner i brevlådan nästa vecka kanske hon/han får upp ögonen för den lilla parveln (?) Det vore ett mirakel i så fall. Gud vad jag hoppas!!!! Vi har verkligen gjort vårt yttersta för honom - ska det lyckas hela vägen?

Just nu känner jag mig så glad. Hoppas verkligen.. ♥



Som jag skrivit tidigare får ni mer än gärna skriva om Plutten på era bloggar. Det är bara bra ifall fler får reda på att han är borta.... Tack på förhand.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tack :)



Hoppas ni får minst en notis iallafall. Håller tummarna för den lille :)

2009-05-04 @ 17:37:43
URL: http://mymitire.blogg.se/
Postat av: Dee

Jag länkar självklart om Plutten då jag själv har två små sötnosar. Har även varit med om en undulat som flög bort:( Har du provat att sätta ut lappar runt om där du hittade honom? Hoppas verkligen att ägaren hittas.

2009-05-04 @ 21:29:59
URL: http://deelight.blogg.se/
Postat av: Karin

Berätta sen om den hittar sin matte/husse....kram

2009-05-05 @ 07:29:26
URL: http://lightelegance.blogg.se/
Postat av: anja

Va söt!!



Men konstigt att ägaren inte anmält honom försvunnen ...hoppas verkligen det inte är nån som tröttnat på han å bara släppt ut han !!'

Men tur för han att du hittade honom :)

2009-05-05 @ 09:21:03
URL: http://nagelterapeut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0