Film

Det blev en ganska typisk söndagskväll med film och fruktsallad. En bra sådan kväll. Hyrde filmen "Den krossade tanghästen" med Irene Huss. En svenska deckare som kände lite sådär lagom.

Plutten var riktigt i gasen då det var dags för fruktsallad. Han flög till skålen och mumsade för fulla muggar. Söt. Han älskar att äta ur munnen på en, vilken jag antar beror på att hans tidigare ägare matat honom så. Han är verkligen en rar fågel.


Herren på frukskålen :)

Efter att jag och AC sett Alingsås slå ut Hammarby i den avgörande semifinalen knatade vi hem till mig. Jag hämtade ut mitt paket från Alvas Hus och blev glad och nöjd med mina köp.


Den här griffeltavlan ska hänga i hallen. Det finns även plats för en ljuslykta. Mys.


&-tecknet gjorde sig väldigt bra på avlastningsbordet. Fin fint.

Det var mina köp det.

Jag är trött - helt sjukt egentligen med tanke på att klockan bara är 21.20. Men jag ska nog försöka somna iallafall. Imorgon ringer klockan 5.30. Som alla andra vardagar. Gäsp.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Det är ju något så oerhört sorgligt över den stackars lilla pippin. De som har ägt honom tycks inte engagera sig.Tänker: Han har levt där, och är nu inte är tillräckligt saknad för att de orkar kosta på sig på telefonsamtal till polisen. Jag vet inte hur jag annars ska tolka det?

Jätteledsamt är vad det är, samtidigt som jag följer händelserna och tänker. Gud vad han ska trivas nu, hos fågelkännare som tar väl hand om honom och han får vara med.

Vilket dilemma.

Snyggt och roligt med en griffeltavla lite nostalgi. Jag minns en av mina lärare som alltid försökte torka av tavlan med torr svamp, det gick rysningar genom hela kroppen varje gång, lika illa som att bita fast en lovvika vante mellan tänderna Baah.

2009-05-03 @ 22:35:49
URL: http://bokstaverat.blogspot.com
Postat av: Sandra

Mmm vad gott med fruktsallad :)

2009-05-06 @ 12:04:01
URL: http://sandrajjj.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag älskar Alvas hus! Jag har turen som kan besöka deras charmiga butik. Man hittar alltid något. Jättefina saker du beställde! :-)

2009-05-07 @ 17:11:40
URL: http://myengla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0