Annorlunda dag

Dagen fokus låg på "flytthjälp". AC och jag rullade in mot centralen men det blev ändrade planer ganska omgående eftersom jag fick sms om att det inte behövdes hjälp. Därför styrde vi kosan på Östermalmstorg för shopping av morsdag present. :) Det var lite kaos inne på kungsgatan eftersom det var en parad av gamla bilar och motorcyklar. Jätte kul att titta på. Många som körde hade dessutom klätt ut sig i tillhörande kläder. Jätte häftigt.

Det blev hur som helst ett morsdagpaket från Lush. Deras tvålar och badbomber är bara för ljuvliga. Men att stå och arbeta i den starka doften skulle göra mig galen. Gah.

Efter lite shopping blev det gym på Lidingövallen. Har fortfarande känning efter veckans benfys. Därför blev det mest fokus på överkropp och bål. Pju.
 
Raka vägen åkte vi sedan till C och L för grillning och fotboll. Man ska verkligen ta tillvara på dessa härliga och soliga dagar. Tillslut blev vi iallafall fyra aktiva på fotbollsplanen och vi spelade två mot två. Svettigt och jobbigt - men framförallt kul!! Det måste vi göra om :)

Nu är jag hemma  hosmor :) hihi. Grattis på morsdag ♥




Rädd syrra..


Räddningen efter 90 min fotboll i solgass...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0