Superlördag

Sorry för väldigt dålig uppdatering igår. Men det var full rulle hela dagen. Träffa L och C i Nacka redan kl 11.00 sedan gasade vi iväg till Gustavsberg porslin. Jag handlade faktiskt inte någonting. Har ganska fullt med porslin nu.
Det blev även en liten snabbis i Forum. Där lyckades jag komma över ett par Hilfiger jeans på MQ. Hur sköna och snygga som helst. Perfekt med ljusa jeans nu när våren är på väg (?) En lunch med sushi var helt perfekt kan jag säga.

Eftersom C skulle spela match kl 18.00 droppade vi honom i Bromma innan vi kommunalt åkte iväg till Vällingby Centrum. Där shoppade jag bla. ett vanligt baslinne på H&M.


Vi var så fula....men det tack vare H&M´s solglasögon.

Innan vi åkte iväg till matchen fixade vi te. Brr. Jag kan berätta för er att tårna var stelfrusna där vi stod. Men vi hejjade iallafall på KASAM som tyvärr inte lyckades vinna. :( Bra jobbat dock. Inge vidare att spela på en gyttjefull grusplan :)


AC frös, men drack varmt te och tinade upp :)


Jag grimaserade och spelade fotboll för att bli varm :)

Innan vi åkte hem till C och L stannade vi till vid en kinesisk restaurang för att köpa middagsmat :) Kyckling och cashewnötter....satt där det skulle kan jag garantera.

Förresten, glömde att berätta om att vi fikade i Vällingby. Gott. Att fika är inte överskattat utan bland det mysigaste och godaste som finns :)


Gott gotti gott gott.

Vid 13.30 ska AC och jag ut och springa. Det blir en lugn långdistansrunda på ca 8km. Det är vi värda efter allt gott igår :) Efter middagen blev det nämligen marrängswish till Melodifestivalen där operasångaren vann. Hurra.

Glöm inte att tävla kära vänner.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag gissar att det inte finns så många fotbollslag som heter KASAM... Jag känner iaf en som spelar i ett KASAM-lag :)

2009-03-15 @ 22:20:43
URL: http://asalinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0