Hallen --> rockhängare

Min lägenhet är inte färdiginredd på långa vägar. Eftersom det är så mycket som behöver göras har jag inriktat mig på olika delar av lägenheten. Äntligen börjar sovrummet och vardagsrummet se bra ut :) Köket ska jag riva ut och byta stommar, luckor och kakel på så där har jag endel att göra. Det som har legat helt i träda är hallen. Just nu är det en ful hatthylla och gröna tapeter. Gah. De första man möts av är en gräslig hall.

MEN nu har jag äntligen köpt något som kommer få hallen att börja blomstra :) Jag kikar ofta in på Metropol för att se om de har några fina möbler. I söndags fick jag tips från mamma angående en gustaviansk hatthylla (eller rockhängare) som "bara" låg på 1000kr. I söndags kväll la jag ett hemligt bud på 1300kr. Igår avslutades auktionen och JAG VANN.
Totalt blir kostnaden 1620:- vilket är värt varenda krona. I en vanlig butik kostar den över 4000kr.

HATTHYLLA, Gustaviansk-stil, längd: 104, djup: 34, höjd: 68 (nyproduktion.)

Nu blir jag med andra ord tvungen att börja ta tag i hallen. Var finns tiden?


Jag ska måla hallen vit. Otippat? Sedan skulle jag väldigt gärna vilja ha panel i hallen. Me som ni förstår är det ett väldigt projekt och inget man tar sig an på några timmar. Dessutom måste man ha verktyg. Men det ska bli iordninggjort snart....
I promise. I promise.

Dags för jobb!

Kommentarer
Postat av: Anna-Carin

hha...vet inte riktigt...måste nok kolla upp priset mer exakt =)

2009-03-10 @ 12:10:34
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vår lägenhet är långt ifrån färdig oxå! Har bott här 4 mån och det märks inte :P Haha. Men imgn/helgen SKA vi handlar hyllor till vår hylla och en hylla/nåt till vårt intrenet och telefon o sladdar som skräpar i vardagsrummet. Sen är ju vårt arbetsrum ett stort projekt oxå. Det värsta är att det är "mitt rum" så jag får sätta igång o fixa själv där. Haha. =P

2009-03-10 @ 14:19:35
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jo jag mår bättre! Ingen feber, men förkyld som satan och har en hosta som kan ta dö på mig känns det som ibland :( Men det går över. Som allt annat. =)

2009-03-10 @ 14:37:54
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0