Hur mycket är djur värda?

Godmorgon!
Trött i morse, men samtidigt pigg eftersom det är fredag och det kommer bli en kväll i tv-soffan. *gäsp* Det här vädret piggar väl inte upp en direkt. *sur* Var tog sommaren vägen? 5 grader en junimorgon är  i n t e  okej.

I morse blev jag så j*vla förbannad, men samtidigt lättad. Min puls steg nästan till maxpuls när jag läste om 29-åringen som hade sprayat kycklingar med färg och tagit in de på nattklubben F12. Hur jävla känslokall får man vara? Lättnaden bottnade i texten om att han åtalats. En kyckling dog och vad som hände med de andra vet jag inte. Men när jag läser sådant här blir jag bara så ledsen och förbannad. Hade jag varit där när det hände......(säger inget mer) Hur kan man utsätta dessa oskyldiga djur för något så hemskt? Fy fan säger jag bara.



I helgen är det val. Jag vet precis vilket parti jag ska välja på. Ska sedan röst på en viss person. Vem? En person som värnar om djuren. Vi måste ta större ansvar - djuren måste få det bättre. Varför är människan så ond?

Känner du för att göra en godgärning?
Gå in på Djurens Rätt och skänk en gåva. Det gjorde jag den här månaden. 100kr blev min gåva.

Vi måste stå upp för djuren!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hur fan kan man göra så mot oskyldiga små djur? Man blir ju galen. Jag ska börja skänka pengar till djur och till cancerforskning varje månad har jag tänk. Ska läsa igenom flera fonder och se vilka som är bäst :)

2009-06-09 @ 12:00:40
URL: http://sandrajjj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0