Klättring i Sickla

Dagens huvudaktivitet :) Direkt efter träningen åkte AC, Gippe och jag iväg till Dieselverkstaden i Sickla (Nacka). Där hade de nämligen drop-in klättring med instruktör från 19-21. Jätte kul! Eftersom jag är väldigt höjdrädd kändes det nästan som en terapi *hiih* Samtidigt är det inte den här typen av höjdrädsla som är värst. Här får man nästan mer en kick av att vara högt upp. Vi var de ända som kom på drop-in så fick fick lyxen att ha två instruktörer på tre personer :) Det var riktigt kul att klättra och som mest var vi uppe på 14m. Scary! Tycker alla klarade sig bra.


Söta skor och selen ingick i priset på 150kr


Jag klättrar mot höga höjder till vänster :)


Gippe på G.


AC går nästan ner i spagat.


Sist av allt klättrade vi utan sele (på lägre väggar). Inte lika kul men bra om man vill fila på tekniken vilket jag tror att alla behöver. Man kan säga att vi gick därifrån med dubbelt så stora underarmar :) haha! Här ser ni mig in action :)

Riktigt kul var det iallafall. Funderar på att gå kursen så att man kan säkra åt varandra. Kostar 330kr vilket inte är så farligt. Nu dags för sängen. Herregud vad slut jag är :)

Kommentarer
Postat av: Broström

Fick ni inte säkra åt varandra? Vi var och klättrade i Sickla (måste ju varit på samma ställe) och vi säkrade för varandra. Fast egentligen borde man kanske inte få det. Haha. Jag säkrade åt min 105 kilo tunga kille liksom. Haha. =)

2009-02-19 @ 23:38:30
URL: http://metrobloggen.se/somenoppenblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0