Paintball

Lördagen var en lyckad dag! Började dagen med 90 min handboll i Nacka. Det kändes riktigt bra. Bra tempo och bra övningar! Me like. Har mer och mer börjat tycka om att träna på förmiddagen. Efter handbollen följde ett alternativt gympass. Hade gott om tid och körde på bra.

Vid 13-tiden begav sig jag, Gippe och AC till Älvsjö för att möta upp alla som skulle med på paintballen. Totalt var vi 17 personer. Alldeles lagom. Antalen killar och tjejer? 4 tappra tjejer och resterande killar. Hehe. När vi kom till Huddinge där de har paintballen blev det vissa förseningar. Men nä vi väl kom in körde vi 2h! Vi delade upp alla i två lag och spelade. Jag både tog och gav hårda skott. Bland annat lyckades jag bli träffad både på bröstet och på ena låret. Aj. Men är man med i leken....! Det var iallafall hur kul som helst. Rekommenderar det som gemensam aktivitet. Dra ihop ett lag och kör.


Gippe och jag i våra snygga overaller...


AC och Gippe skjuter skarpt..


Jag tyckte jag var ursnygg..


Lilla My (?) vs jag funderar över hur jag bäst ska komma undan hårda skott...


Jag är glad att jag inte är kille...mohaaa...

Kostade 250:- för utrustning, halvt magasin kulor och ansiktsmask. Sedan fick man betala dryga 40 öre per kula. Per person blev det ytterligare 225:- för kulor. Han som höll i paintballen var imponerad av att vi smällde av så många kulor. Inte illa. Det sköts rejält kan jag säga. Kulor ven runt öronen hela tiden.

Här kan ni gå in och läsa om paintballen i Huddinge.
Man kan inte bara spela paintball utan även köra folkrace och fyrhjulingar.

Det var en grym dag.............


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Ahh, vad roligt. Var en gång på Lazerdoom eller hur stavas, svetten rann, jag skrek, sköt och gömmde mig omvartannat. Så förbasat kul. Dagen efter var jag så förbaskat "lemmen" i benmusklerna att jag tog mig med nöd och näppe upp ur sängen och nedför trappan. Hmm, undra om lemmen är norrländska, det känns så i alla fall, vad heter det på rikssvenska?

2009-08-31 @ 22:03:04
URL: http://bokstaverat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0