Helvetesmorgon

I morse trodde jag att det skulle bli en vanlig morgon. Men ack så fel jag hade. Det hela slutade med att jag satte mig på tåget till jobbet kl 7.00 och var framme 10.15. 3h 15 min resväg idag alltså. Varför? Jo det var nämligen så att det blev stopp på röda linjen, vid Karlaplan. Det var total kaos i hela stan.

Försökte ta mig från Karlaplan till Östermalmstorg. Men inte ens där ifrån gick det att ta tunnelbana. Sedan gick jag ner till Stureplan för att ev. hitta en buss att åka med. Men varenda buss som kom var "sardinburk" och det var ingen idé att försöka kliva på. Därför tog jag mig vidare till Norrmalmstorg och tog bussen till T-centralen. Var det kaos vis Stureplan var det kalabalik vid T-centralen. Det var huuuur mycket folk som helst. Ingen visste någonting och inte gick det att få vettig information heller. Det kom en mindre ersättningsbuss inom loppet av 40 min, och det var naturligtvis fullproppad  med folk. Efter drygt 90 min i ett virr varr skrek en SJ-människa att trafiken var igång på röda linjen och alla kunde maka sig ner i tunnelbanan igen. Gah. Åkte tunnelbana i en sardinburk till Mörby Centrum där jag sedan tog buss vidare till jobbet.

3h 15 min resväg i morse från LIdingö till Enebyberg! Fy f-n!

Hade jag varit klok nog hade jag använt mig av SL´s resegaranti, men orkade verkligen inte lägga ut med pengar som man kanske inte får. Blä. Jag som skrev att det här var en bra måndag. Suck. Måste nog ändra mig en aning :)

Men nu kan eftermiddagen bara bli guld och gröna skogar!!!!

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0