Tack IKEA!

Resan till IKEA gick med bravur. Tänk om vi inte hade IKEA. Var skulle vi då inhandla alla dessa bra möbler och andra bra produkter? Det som tyvärr är ganska vanligt när man strosar omkring på IKEA är att mycket hamnar i korgen. Inte alltid det som var tänk menar jag. Det blir med andra ord betydligt dyrare än vad som var tänkt. Jag kom undan med ett kvitto på dryga 700kr. *gah*Direkt efter IKEA-besöket åkte jag och handlade mat till ikväll. Eller inte bara mat förstås utan också snacks, godis och efterrätt. Jag ska inte avslöja vad det blir för efterrätt men kan avslöja att det är oootroligt gott och ganska vanligt :) Hehe.

Snart ska jag och syster ta en promenad ner till vattnet. AC köpte nämligen en ny digitalkamera idag. Många pics. Ni får antagligen se endel bilder på hennes blogg senare.

Nä, nu ska jag kika lite på TV innan det blir promenad.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Den låten är så hemsk att man bara måste skratta, och det vore väl tusan om du skulle glömma bort den, tror inte det. Inlägget du gjorde blev en fullträff till den :)Från det ena till det andra, jag såg Gonzo ute på sommaren. Vingklippt?

2009-04-18 @ 15:30:27
URL: http://bokstaverat.blogspot.com
Postat av: Cilla

hejsan, du har gått vidare i min tävling. kramisar

2009-04-19 @ 00:56:54
URL: http://wiccankraft.blogg.se/
Postat av: Missextra

Rösta gärna på din favorit i min veckansbloggtävling:)OM DU RÖSTAR KAN DU VINNA EN LÄNKNING:D

2009-04-19 @ 00:57:16
URL: http://carrosfashion.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh jag vill oxå ha ett bonsaiträd.. och dom där vita korgarna var otroligt fina :)

2009-04-22 @ 09:47:33
URL: http://sandrajjj.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag fastnade för ditt vita slagbord... så jag måste fråga, var har du införskaffat det? Helt underbart är det ju o perfekt för mitt lilla lilla kök =D

2009-08-02 @ 09:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0