Nytt kök

Sista inlägget, sedan kommer vi inte ses förrän jag kommer tillbaka (läs som en ny människa) efter SPAt. Dagen har varit ganska bra. Jag har tävlat som en tok på en massa bloggar. Tycker jag märker fler och fler bloggar med lantlig inredning. Är det någon som är "inne"? Jag älskar den lantligt vita inredningsstilen. Klassiska stilen är också något jag försöker gå efter då jag inreder min lägenhet.

Håller på att spara pengar till att totalrenovera mitt kök. Jag vet precis hur jag skaha det. Jag ska byta ut rubbet. Jag ska ha IKEAS Lidingö kök. Jag ska ha hantagen Antik. Sedan ska jag ha ett kakel som finns hos Kakelspecialisten (se bild nedan).


Biselado

Nu är köket från då lägenheten byggdes. Suck, gillar det inte alls...men får helt enkelt stå ut tills tillräckligt mycket pengar trillat in på kontot. Jag har faktiskt en reperationsfond också...därifrån tänkte jag köpa ny spis och diskmaskin!!!

Jag vill ha nytt kök nu! Åhh..har inget tålamod alls känner jag...

Kommentarer
Postat av: Hans Blücher

Visst är Lidingköket från IKEA fint ... mycket kök för pengarna. Säkert en riktig favvo bland alla de som gillar den vita lantliga inredningen.



Vad roligt att Du gillar och "puffar" för Marita & A Mouse in A House i ett tidigare inlägga. Marita blev glad och skickar Dig ett stort TACK såväl som sina bästa hälsningar.

allt det bästa/gästbloggare Hans

2008-11-22 @ 08:17:01
URL: http://marita-amouseinahouse.blogspot.com
Postat av: Emelie

Hoppas ni hade det skönt! =)

2008-11-22 @ 16:55:25
URL: http://mymitire.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag tycker att ditt nuvarande kök ser ut att ha bra förutsättningar innan du har råd att totalrenovera. Måla om köksluckorna med vit snickerifärg eller fasadfärg, så blir de nästan som Lidingö!



De knoppar du har i köket nu är väldigt traditionella och funkar med den lantliga stilen. Vi har köpt sådana till vårt lite lantligare kök och de kommer mer till sin rätt mot vitt än mot de naturluckor du har nu. Om du inte ska ha dem, släng dem inte. De kostar 90:- styck i butik, så de kan du säkert sälja på Blocket. ;)



Vad du är pysslig och duktig och får så mycket gjort! Du har verkligen bra seende för vad som passar och har så hemtrevligt hos dig! Önskar att vi var lika effektiva som du! :)

2009-05-07 @ 17:25:04
URL: http://gulahuset.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0