Köket

Jag vill köpa lägenhet. Men jag vet att det både är en nackdel och en fördel. Nackdelen är att man inte kan leva loppan på shoppingfronten som man kan göra nu. Nu behöver jag inte fundera om jag ser något jag vill ha. Eller det är klart att jag behöver fundera,men inte alls på samma sätt som om jag hade en lägenhet med lån osv.
Fördelen är självklart att man ha något eget, man har gjort en investering och det är otroligt kul att ha en egen lägenhet.
När jag ska köpa lägenhet kommer jag no prioritera köket....för mig är det viktigt att köket är fint =) Samtidigt skulle det vara bra om det behövdes renoveras lite så att jag kan få det på mitt sätt =)
Jag vet iallfall hur jag vill ha mitt kakel om jag får bestämma:

image185
Älskar det här kaklet - snyggt och stilrent, men samtidigt en ombonad känsla. Finns på www.konradssons.com

image186
Det här är också snyggt, äbvenom det inte slår det första. Tycker vitt kakel är snyggast. Denna fanns på www.kakelspecialisten.se


Verkstaderna.se

Kommentarer
Postat av: Maria

Svar: Tack. :) ja, det är Dunderklumpen. :) Ville ha den för att den är inspelad där jag är ifrån.. Början på filmen är ca 1 mil från där jag bor och resten är också i krokarna. ;) Så det är en lite "patriotisk" anledning jag har. :)

2008-03-10 @ 13:27:26
URL: http://marialindgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0