Öland

Här kommer flera aktiviteter du inte får missa om du åker till Solen och vindarnas ö - Öland!

1. B O R G H O L M
Alla som besöker Öland måste bara ta en promenad i Borgholm. Långgatan med shopping och glassbarer är helt enkelt ett måste. När ni når hamnen kan ni njuta av utsikten och varför inte avsluta dagen med middag på någon båtrestaurant.

2. S L O T T S R U I N E N
Öland utan slottsruin är som kaffe utan mjölk - inte bra. Slottsruinen kan man besöka 10-18 hela sommaren. Klockan 12 är det alltid guidning av en otroligt inlevelserik guide. Förra året fick jag, pappa och AC äran att guidas bara vi tre. Hela slottet runt. Fascinerande helt enkelt. Värd att besöka!!

3. A L L V A R E T
Alla som någon gång läst om Öland i skolan, vet hur kännt det är för sin unika mijlö. Allvar kan man hitta i Köpingsvik eller vid Borgholm. VArför inte ta en picknik på allvaret? Kal växlighet men sitta och ha picknik i gräset har väl de flesta tröttnat på vid det här laget?

4. Ö L A N D S    D J U R -  O C H   N Ö J E S P A R K
Som djurälskare måste jag ju bara hurra för djurparken. Att det sedan går att åka karuseller och åka vattenrushbanor gör det hela bara så mycket bättre. Spelar ingen roll hur gammal du är. Att se lejon, shimpanser, orangutanger, getter, tropiska fåglar etc är bara så trevligt. En och annan karusell hinner man också med.

Sådär, nu har jag verkligen gett er ett verktyg på vägen.
Någon som ska till Öland förresten??


Kommentarer
Postat av: Jennie

svar; men äh! Dem har en sjukt stor säkerhet på liseberg. Sen visst, shit happens! Men det gör de ju överallt. Och den åkattraktionen som krascha har dem tagit bort nu och de lär ju kolla allt annat tjugo ggr extra nu..

Så åk dit och ha kul ;D

2008-07-17 @ 09:04:35
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: hanna

svart; en blandras! schäfer/rottweiler/dobermann, världens finaste är han :)

2008-07-17 @ 10:18:50
URL: http://suckmyleftone.blogg.se/
Postat av: hanna

svar; ja det är han då verkligen! Kommer ju bli stor som ett hus också, haha. Såg din(?) hund på bilden, hon var hur söt som helst! :) hur gammal är hon? ja, jag älskar verkligen hundar.

2008-07-17 @ 10:27:54
URL: http://suckmyleftone.blogg.se/
Postat av: Anna-Carins hektiska liv

ja..du kan packa for o komma till mig sedan =) Jag äter nog hemma hos mig idag...ska äta ute med boysen imorgon =)

2008-07-17 @ 10:50:12
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: hanna

sv: ja dom är väl rätt envisa den rasen? min är nog inte lugn en sekund, knappt när han sover känns det som, haha :) hur vild som helst! ja jag såg det också, vad mysigt. Har aldrig riktigt lockat mig med fåglar, men om man blir ensam och gaggig senare så skulle ju det kanske vara något alternativ, en papegoja som man kan lära några ord eller något, haha. Kan din något? :)

2008-07-17 @ 10:56:35
URL: http://suckmyleftone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0