Shopping-runda

Hela dagen har inneburit shopping och egentligen fattar jag inte att tiden gått så fort. Vi har varit på IKEA och i Barkaby Outlet. På IKEA blev det inte handlat mycket för min del. Men vad gäller kläder blev det:

- Jeans ljusblå från Boomerang 700:-
- Björn borg trosor/minishorts 3 par
- Grön kofta Boomerang ca 500:-

Får se om jag lägger upp bilder ikväll på mina inköp.
Jo på IKEA blev det visst något köpt. Jag köpte faktiskt en grej till Ebba, nämligen ett gosedjur som hon ska ha i sin säng som lite sällskap. Den kostar 129:- på IKEA och jag kunde bara inte låta bli att köpa den :) Vad tycker du om den?
Det är verkligen sjukt mycket folk ute nu och handlar. På Outleten har de massa fina kläder. Boomerang har nog det bästa utbudet av kläder som faktikst även säljs i deras butiker i stan. Så det är inte sådant som ute eller som har fel. Sedan har de en inredningsbutik medgrejer av märket "Linum".

Här kommer Ebbas kompis:

image283

Kommentarer
Postat av: Caroline

Ska vara med två kompisar, sj då? =)

2008-04-12 @ 19:11:03
URL: http://rotens.blogg.se
Postat av: Caroline

Okej. Tack detsamma =)

2008-04-12 @ 19:57:01
URL: http://rotens.blogg.se
Postat av: Suss&Maggan

Vilken tur Ebba har som har fått en sån fin kompis. Maggan tuggar bara sönder sina, de fick vara hela när hon var liten, men nu som vuxen, ska de "dödas", omvända världen, måste man säga.
Ha en fin söndag, i "pysslandets" tecken. :)
Moster i Malung hälsar, Ebbas kennelmamma du vet, hon har inte riktigt tid att vara ute o surfa, med en massa valpar i huset, men snart kommer hon säkert förbi o hälsar på, här på bloggen. ;)

2008-04-13 @ 13:55:10
URL: http://maggan.info

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0