Dagens inköp i shoppingdjungeln

Lördag = shopping! Ja det stämmer iallafall på mig! Idag var planerna att åka till Värtahamnen och kolla in en utförsäljning. Vi hoppade dock det då det innebar över 30 min promenad eftersom bussen inte går på helger. Istället åkte mamma och jag iväg till Lidingö Centrum.

I Ansgarnskyrkan hade de loppis som vi tittade in på. Det slutade med att jag kom därifrån med en jätte fin tallrik (djup) för 10:-. Är det någon som kan säga vad det är för typ av tallrik så vore jag jätte glad. Det står Made in Öland bak och ett nummer. (Se nedan på bilden)

image301
Kan inte vara mer än toppennöjd med den här djupa tallriken. Perfekt till att lägga upp tex. potatis eller nåt.

Sedan kollade vi igenom Centrum. Det blev en skjorta för min del på LINDEX. 199:- hade den kostat men reades för 139:- och så 50% på reapriset. Jag betalade med andra ord 69,50:- för skjortan. Rutig med ljusgråa linjer. Det var verkligen ett kap :)
På en nyöppnad teaffär köpte jag och AC en present till morfar. Det blev en stor tekopp med fåglar på. 254:- Hoppas han blir glad :)

Jag älskar "Butik Grön". Skulle jag få gå lös i den affären skulle jag komma utkonkandes med flera kassar. De har verkligen de bästa märkena. Bruka Design, Matteus...ja ni vet.

Här kommer iallafall min skjorta:

image303
Sååå nöjd :) Som hittat!!

Kommentarer
Postat av: veronica

gud vad pigga alla verkar vara :)

2008-04-19 @ 16:47:32
URL: http://bonemarrow.blogg.se
Postat av: Eddie

Tjena =) Nepp inga av dem är jag...men det är mina polare från kiss och mötley crue.... could have been me hehehe.
nice plate :)

2008-04-19 @ 18:22:37
URL: http://eddison.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0