Update

Igår innan handbollsträningen var jag ute och sprang 400m intervaller med AC. Kändes grymt bra i låret. Lindrade det för att få lite stabilitet men tror jag hade sprungit minst lika bra utan lindan. Yes. Jätte skönt! Trodde aldrig att det skulle kännas så bra :) Efter löpningen blev det bålstabilitet för mig medan Karin och AC körde hoppkoordination. Handbollen då? Jo tack. Jag sprang på, stegade och hade mig utan problem. Klart det kändes lite, men ingen som egentligen hämmade mig. Därför tycker jag gårdagens träning förtjänar en smiley :) Det räckte alltså med en träning (närmare bestämt 30 min) på hojjen:



Måste visa er vår lilla "omklädningsrumsmaskot" Skurik som på sista tiden hamnat i centrum. Det hela började när herrarna "bröt" sig in i vårt omklädningsrum och saboterade. Det var första gången Skurik någonsin blev illa behandlad! Ni kan se det hela här. Men veckan har han också varit utsatt. Han har hängt bakbunden på väggen med lappen "TIG" över munnen. Stackarn. Igår hade någon skrivit RIP med blå tejp. Se själva:

Fråga mig inte vad Ullis finger gör med i bilden ;) Men synd tycker jag iallafall om Skurik.

Det var lite update. Bye bye.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Satt och randomsökte lite på google, snacka om att man blir glad när man hittar en handbollsblogg! De tycker man om. :) Det blev ju inte sämre av att det stod elitseriehandboll också. Där hade man ju tänkt att vara själv en dag, haha. Ha det fint, jag kommer garanterat tillbaka.

2010-02-10 @ 21:58:35
URL: http://lisili.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0