Fläskfile och efterrätt

Hur trevligt som helst kan jag sammanfatta tjejkvällen. Mycket skratt och prat såklart, vad annars när fem tjejer träffas? Vi började iallafall kvällen med middag. Alla var hungriga efter en dag med tufft arbete. Middag: Fläskfilé ala mamma med hasselbackspotatis och sallad. 20.00 var det ju IDOL och det kan man ju bara inte missa. Iallafall inte till en början. Vi kollade på de fyra första sedan blev det Buzz. Huuur kul som helst!!


Det är verkligen kul med ett spel där så många spelare kan vara aktiva och tävla!!!

Efterrätt intogs med god aptit. Marrängswisch. Finns det någon människa på denna runda jord som inte tycker om denna efterrätt så får ni gärna skriva här *ler*

Nä, dags att sova. Imorgon väntar träning kl 10 på Bosön!

Tjejkväll

Nu är jag hemma hos AC. Ärendena är utförda och nu står AC i köket och fixar iordning fläskfilén. Mums! Är riktigt hungrig faktiskt. Tjejerna kommer vid 18.30 och det ska bli riktigt trevligt.

Ebba blev riktigt snopen då jag bara var hemma hos mamma och pappa en snabbis för att hämta lite grejer. Hon såg ut som ett frågetecken då jag stängde dörren framför henne och det skar i hjärtat. Pluttan ♥

Lite irriterande att min kameras batteri dog precis då jag tog två bilder ute i köket. Daaamm!!! Skit också! Tur att mobilkameran är hyffsad iallafall. *hehe*



HALLOWEEN - spöken och gastar *buuu* Trick or treat? *moaaahh*

Vad gör ni en kväll som denna??

Äntligen!

Dags att lämna jobbet och göra helg. Ser verkligen fram emot det. Kommer bli en helg med mycket upptåg. Har kameran i högsta hugg till kvällen, här ska plåtas :)

Men innan jag åker till AC där tjejmiddagen ska vara måste jag inhandla lite nyttigheter i form av godis och läsk. Sedan hämta handbollsskor och knäskydd hos päronen. För imorgon stundar som sagt träning på Bosön!!

Kika in under kvällen för uppdatering om kvällen!

Raket fart

Herregud, förmiddagen har flygit iväg. Kanske beror på att det har varit full rulle hela tiden. Har haft lite funderingar kring jämkningen, tycker det mesta är virrvarr. Men skulle nog förstå det hela mycket bättre om jag satte mig ner i lugn och ro. Suck! Ser annars fram emot lunchen. Eftersom jag åt hos mormor igår blir det kökets mat idag. Absolut inte fy skam för idag serveras Fläskkotlett med äppelcidersås och cupcake till efterrätt. Ska man skratta eller gråta? Snart ser man väl ut som en michellingumma :)



Nä fy, men tänk att jag faktiskt inte tränat på 5 hela dagar. Pyton. På lördag däremot blir det till att springa av sig ordentligt. Skönt att för en gång skull ha nära till träningen *blink*

Ta av eller på kläder (?)

Imorse var första dagen sedan måndags som jag kände att jag var frisk. Igår låg fortfarande något och skräpade i kroppen, men idag kan jag nog kalla mig frisk och pigg. Och vad mer kan man begära? Det är fredag, det kommer bli en toppentrevlig kväll med tjejmiddag, och jag är frisk :) *here I come*

Vädergubbarna säger att det ska bli kallt. Därför bytte jag ut dunvästen mot min dundervarma skepparkavaj och bytte ut sjalen mot en halsduk. Kliver ut och märker hur varmt det är idag. *tomater på vädergubbarna*

Ser fram emot dagen. Har endel att göra. Efter jobbet ska jag göra lite ärenden för kvällen.

På lördag blir det äntligen träning för mig *jipi* Vi ska träna 10-12 på Bosön. Nära och bra. Bollhallen har nämligen stängt pga. alla helgona. Så synd va? ;0)

Fredag: Jobb, tjejkväll.
Lördag: Träning, laget hem till AC efteråt och spela Buzz samt äta.
Söndag: MATCHDAG - fullt fokus, vi möter Sävehof.

Hur ser din helg ut?

Time to sleep

Tiden går fort. Tittar på "Nytt läge" och tycker det är ett väldigt roligt och inspirerande program. Man lär sig endel angående hus/lägenhetsköp samt att det är väldigt kul att se hur inredaren inreder och bygger om i en lya. Går själv i mycket inredningstankar just nu. Bokhyllor ska in i vardagsrummet, fotölj (på lång sikt) ja ni vet..mycket tankar lite verkstad. Men fokus nr 1 är köket som ska totalrenoveras.

Vilket kök skulle ni föredra?

 

eller



Jag föredrar helt klart det första mer lantliga köket. Dock inte svarta handtag utan istället handtagen "antik" som är mer guldfärgade. Såå snyggt. Det moderna är inte riktigt min grej..gillar inte det stela helt enkelt..

NATTI!!!! NATTI!!!!!!!!

Mysigt besök

Efter jobbet var det för en gång skull ingen träning. Konstig känsla. Så jag åkte till öns VIVO och mötte upp AC. Vi åkte sedan vidare till mormor. Pannkakor med nykokt jordgubbssylt. Inte helt illa. Underbart med andra ord. Hade köpt halloweenblomma + after eight till mormor och morfar. Se nedan:


Fin va? Tycker den var ganska läcker. Luktar tomat om den och det är som små minitomater på :)

Efter mormorbesöket for vi och handlade lite blommor. Köpte två stora vita höstglöd och en rosa ros :) Jätte fina i köket. Har riktigt mycket blommor hemma nu. Det är lite pyssek faktiskt.

Nu ska jag hänga en tvätt och sedan dra ner till ICA och hämta ut mina linser som kom på posten...


REA och sånt

Det skrivs verkligen överallt om REA. Fick nyligen ett mail från Panduro (där jag är kund) där de realiserade alla stämplar med 50%. Yes, tänkte jag. Men när jag började plocka ihop stämplar på deras hemsida och skulle vidare till "kassan" var man tvungen att handla för minst 190:- + att frakt tillkommer på 60:-. Så jag tog mig en funderare och kom fram till att det är ganska onödigt att köpa stämplar för nästan 400:-

Jag måste lägga pengar på annat helt enkelt!

Sats stämpl. funny minisStämpelsats små monster     Stämpelsats pirater på äventyr

Ja,ja...det var hur som helst synd. För jag gillar stämplar och det hade varit kul med lite julstämplar lagom till jul.
T r i s t   v ä r r e!

M och A är iväg och handlar mat till oss. Ärtsoppa var ingen av oss direkt sugen på.
Får se vad det blir...

I´m back

Tillbaka till jobbet. Känns faktiskt skönt. Men jag ska inte sticka under storlen med att det var riktigt mysigt att vara hos mormor i två dagar ♥ Men att vara på jobbet är verkligen det som man mår bäst av i långa loppet. Att vara ledig är skönt i en vecka, men man vill ändå jobba också.
Tyvärr kommer man ju inte tillbaka till ett tomt skrivbord. Det som skulle göras i måndags är fortfarande ogjort och jag tror det kommer bli en stressig torsdag.

Ser fram emot att åka till mormor efter jobbet. Det är nämligen ingen kollektiv träning ikväll, och löpningen blir nog inte av då jag inte känner mig helt kry i halsen. *suck* J*vla bakterie. Biter inte pencillinet helt eller?

Ja,ja..ser fram emot dagen iallafall!!




Somnar

Vad har jag egentligen gjort denna dag? Inte mycket. Ska bli skönt att komma tillbaka och jobba imorgon, men jag märker att jag behövde den här dagen med. Pencillinet verkar bäst efter tre dygn, jag är snart inne på mitt tredje.

Känner att jag vill träna, men jag ska verkligen inte göra misstaget att börja för tidigt. Beroende på hur jag känner mig imorgon blir det kanske lite jogg. Mjukstarta.

Jag har redan planerat kvällens tv:

19.00 COPS på TV6
20.00 Bonde söker fru?
21.00 Efterlyst på TV3

Hehe..jo jag gillar sådant som har med verkligheten att göra.
COPS är spännande och efterlyst med.


Förmiddagens film

Idag har jag börjat titta på en Wallanderfilm. Nämligen "Hemligheten". Det är en av de nya filmerna med Linda Sällström och Krister Henriksson. Det är faktiskt en av de sista filmerna, men vad gör det? Bra är den iallafall.



En ung pojke hittas mördad. När det visar sig att han blivit utsatt för systematiska övergrepp, får fallet en personlig prägel för Stefan Lindman (Ola Rapace). Men eftersom han är misstänkt för misshandel av en gärningsman från ett tidigare fall, tvingas han att gå på tjänsteledighet. Detta vägrar Stefan att acceptera, så medan Linda (Johanna Sällström) och Kurt Wallander (Krister Henriksson) håller i den ordinarie utredningen, bedriver han en privat mördarjakt.

Nä, ingen rast och ingen ro. Ska kika vidare på filmen ett tag till innan jag och mormor ska äta något lättare. ♥

Förresten ett litet meddelande till AC:
Du måste ju ta med mina skor och knäskydd (boll också?) till på lördag då vi har träning på Bosön. Får du med dig allt?

Inte idag igen

Idag är det nog sista dagen jag blir hemma. Känner mig faktiskt  bättre, men vill ha en dag till eftersom halsen inte är hundra samt att jag legat och hostat inatt. Imorgon är det ingen kollektiv träning. Typiskt. Känner jag mig bättre ska jag nog försöka ta ett lugnare löppass. Men vi får se. Jag har iallafall som mål att vara med på lördagens träning på Bosön.

Får se vad jag tar mig an för film idag. Har endel att välja på faktiskt. *hehe*

Nä, nu måste jag få lite luft. Ska ut en runda med Ebba i skogen. En promenad stärker mig nog. Men hua vad kallt det är. Brrr... Frost i morse, och en aning halt också. Underkylt.


Sedan måste jag avsluta med att visa en sommar-bild som föreställer en glad Gonzo - åkandes på vispen :) Är han inte go? En helt underbar kille enligt mig iallafall.

Snart farsdag!

Sitter här och funderar över farsdag. Alla dessa dagar gör mig tokig, men samtidigt är det så trevligt att visa extra uppskattning för någon. Nästa helg ska pappa uppmärksammas, frågan för mig är bara med vad? Det första jag gjorde var att googla på farsdag. Då kommer sidor som Bluebox upp.
Men jag behöver verkligen hjälp med att hitta en farsdagpresent.



Kanske något för en teknikgalen far? :)

Förmiddagens film


En väldigt söt men barnslig film. Iallafall om man ser den i min ålder. Men vem bryr sig, igår såg jag på en deckare och idag blir det något mer lättsmält :) Mysigt att bara ligga och titta på helt enkelt.

Ska väl snart få ner en skräckis också, men den väntar jag med.

Blä för att vara sjuk. Jag har sådan träningsnoja så det finns inte. Hur ofta ligger man i en soffa hela dagen? När hände det sist? Nä, nu får bakterierna ta och sluta upp....

Jag tävlar


Jag tävlar om dessa vackra ting. Gör det du med -här.

Kall morgon

Jaha, sitter jag hos min älskade mormor ♥. Åkte hit samtidigt som pappa åkte hit med Ebba. Så gick upp 5.30 imorse. Kände att gårdagens eftermiddagssömn gjorde mig pigg imorse. Herregud, man kan ju inte sova hur mycket som helst. Känner fortfarande av halsen och lite i kroppen. Vaknade med ögonen röda som tomater. *suck* Tur att jag fick ögonsalva som smörjer ögat lite och är antibakteriellt.

Kallt i morse..brrr....snart kommer frosten. Mamma sa att det skulle bli snö på fredag, men det hoppas jag verkligen inte.

Igår gjorde jag iallafall en beställning på linser via Lensway. Går tillbaka till mina OpticAir-linser med 5ggr så mycket genomsläpplighet av syre. Mina ögon blir så torra annars. Men oj vad jag skulle vilja operera mina ögon med laser. Tänk vilka fördelar:

- Slippa röda morgontrötta ögon
- Slippa
röda och torra kvällsögon
- Kunna titta under vattnet då man dyker och simmar
- Kunna halvslumra på buss/tåg etc utan att bli rosa i ögonen


Fler fördelar finns nog.


Gonzo kelen

Har legat som en zombie, med Gonzo på bröstet (eller rättare sagt upptryckt vid halsen) och tittat på film. Har nästan slutfört filmen "Tatuerad Torso" med polisen Irene Huss. Helt okej. Sov mellan 14 och 16. Kände verkligen att kroppen behövde det. Så skönt att kroppen får bearbeta alla dumma bakterier. Grrr.

Svider då jag tänker på att träningen är i full gång nu. Suck! Men det är verkligen skillnad då man känner "jag kan inte träna" eller då man känner "jag kanske skulle kunna träna".

Blir iallafall hemma från jobbet imorgon,,,



Trevlig kväll allesammans!

Farbror doktorn

Nu har jag iallafall varit hos farbror doktorn. Ringde i morse till min husläkare och bokade en akuttid till 12.20. Han gjorde den vanliga undersökingen och konstaterade att jag hade en bakterie som satt sig i hals med förkylning och halsont samt i ögonen med ögoninfektion. Kan bara konstatera att jag ser ut som ett vrak nu med illröda ögon, snorig, hes och jag vet inte vad. *suck*

Fick iallafall pencillin och ögonsalva, som jag kan kurera mig med nu. Orkar inte tänka på att vara sjuk. Pengar ryker för varje dag och dåligt samvete får man också.

Ja,ja..ska inte ligga här och tycka synd om mig själv mer...
Glömde att visa er gårdagens match bilder, här kommer några:

That´s me!


Mia - full fart!


Malin lägger straff

Så nu ska jag vila!

Usch vilken måndag

Måndagar kan och är ofta väldigt tunga i sig. Inte blir det bättre av att man vaknar med helt igenkladdade ögon, svinont i halsen och näsan rinnande. Blää! Måste ta mig till läkare idag och ta halsprov. Orka! Nä, den här dagen kunde verkligen börjat bättre. Inte nog med det. Precis en station innan där jag ska kliva av får bussen "stopp" eftersom en lucka bak i bussen inte går att stänga. Jag kommer med andra ord lite försent idag eftersom jag missar tunnelbanan.

Visst är det okej om jag är bitter idag?

Blä blä blä, nu måste jag försöka hitta någon läkare. Antingen i Mörby eller på ön....



Lite uppmuntrande ord vore inte helt fel :(

VINST...igen!

*Katsching* Ytterligare 2 poäng in på kontot. Härligt. Det blev en komfortabel seger till sist. Men Kropps var duktiga, hade bra fart och kämparglöd ffa i början av matchen. Sedan märker man att de mattas, medan vi kör på. Det är verkligen positivt att alla gör mål av utespelarna. Det är inte första matchen, och tyder på bredd.

Nu ska jag äta falukorv och makaroner. Håller på att dö av hunger just nu.

Fokusering på nästa match har redan börjat. Vi möter Sävehof på söndag. Har faktiskt inte kollat upp hur träningen (egen träningen) ser ut i veckan som kommer. Nä, dags att äta....


Fokusering börjar..

Klockan tickar på och det är snart dags att knata ner till Lidingöbanan och åka iväg till Nacka. Samlingen är alltid 1h 45 min innan matchstart. Vi ska hinna promenera, snacka, byta om och värma upp etc. Det tar sin lilla tid. Helst av allt hade jag bara önskat att jag kunnat sätta mig i en uppvärmd bil, men icke, kommunalt blir det.

Gonzo har badat här med hjälp av duschflaskan och nu sitter han och flöjtar "Gökvalsen" samtidigt som dammsugaren går. Han är rar den lilla gossen. Gå in och kolla på han då han duschar. TITTA HÄR.

Men som sagt, jag återkommer efter matchen och senare i veckan kommer förhoppningsvis matchbilder (som vanligt) komma upp här på bloggen.

Förresten, Blondinbella is back - mer vuxen. Pyttsan. Händer allt över en natt?


AC när ska du baka igen?

Tröttis

Godmorgon godmorgon! Är det en god morgon? Har inte hunnit känna efter riktigt ännu. Har iallafall hunnit med att vrida tillbaka klockan en timme. Gick och la mig ganska tidigt igår. Fick ju ingen sovmorgon igår då det var morgonträning.

Idag är det iallafall matchdag och det ska bli kul. Kroppskultur har spetskompedent och har faktiskt tagit 4 poäng i serien. Jag tror det kommer bli tufft idag. Det gäller verkligen att vi är på hugget och noggranna framåt och bakåt...om det hela ska gå vägen. Ska titta igenom lite matcher (inspelade på dvd) som Kropps spelat.

                          

Väkomna till Nacka Bollhall kl 16 i eftermiddag.

DÅ SMÄLLER DET!

Bilder - photoshop

Sitter med datorn i knät och Gonzo upptryckt under hakan. Skriver med andra ord med en hand. Hehe! Gonzo ska ju alltid sitta på ens hand. Så kelig att det inte är sant. ♥ Har pysslat lite med photoshop och ni ska få se resultatet. Förresten, de hemliga paketen till mamma och pappa innehöll...BJÖRN BORG kalsingar till pappa och GRIPSHOLM tofflor med dun till mamma. ♥









Haha..den sista bilden var riktigt söt, tycker jag! Sådana här bilder skulle vara riktigt fina att skriva ut på sådan där målarfilt. Eller vad säger ni? Photoshop lär jag mig verkligen mycket av hela tiden. Det finns så mycket olika effekter att mixtra med. Kul kul!

Promenad pics :)







Hösten kan faktiskt vara vacker, men det krävs sol och lite värme.....

Nacka Forum öppnat

Idag efter morgonens träning gick AC och jag till Forum Nacka. De har öppnat upp det nybyggda delen lagom till löningshelg. Mycket folk men faktiskt ganska luftigt. Otroligt många affärer - och faktiskt endel nya till namnet. Shoppade lite iallafall och avslutade dagen med en latte på Sandys.


Nödvändig ansiktscreme och ett doftljus (lavendel) från Åhlen´s.
Ljuset var lite rea på, 17.50:- närmare bestämt.


Ljuslykta från Indiska. Fint att ha ett blockljus i :)

2 hemliga paket - ett till mamma och ett till pappa ♥

Vad det är i? Det får ni se ikväll!!!

Så jag har iallafall shoppat endel idag. I Forum hade nästan varenda butik något erbjudande. MQ hade tex 20% på hela sortimentet. Därifrån inhandlades en av paketen :)

Matchbilder

Avslutar kvällen med att lägga in bilder från onsdagens match mot Skånela!


*laddade*


*AC scorar*



På söndag ny match!!!!!
Kl 16.00 i Nacka Bollhall!
*Me*

Myskväll

Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Trevligt. Sitter och slötittar på TV samtidigt som jag försöker hitta på något roligt att skriva i bloggen. Är ganska trött i kroppen. Därför är jag väldigt tacksam över att det är veckan träningsfriadag. Det gick bra att ta hämta pallen på Fogelmarcks. Älskar den affären och dess inredning.

Kvällens fråga "Vem åker ur IDOL"?
Jag tror faktiskt det blir en kille, nämligen Robin B.
Tycker inte han har utvecklats ett dugg och sjunger inge vidare heller. Men kvällens program får visa utgången.

Robin Bengtsson Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Vem tror du får åka hem?

Glass i stora lass!



Ja, varför inte?

Snart så...

Tråkig dag då M och AS inte jobbar :( Sitter helt ensam på kontoret nu. Trist! Men dagen har ändå passerat i hög fart och jag längtar tills jag slutar. Har dock mycket att göra innan dess. Tur att man har ett sådant bra jobb, där man verkligen trivs. Annars hade det varit hemskt.

Ska ha bollträning lite senare. Det uppskattas verkligen av de boende. Alla har ju (oftast) bollat då de varit yngre. Aktiviteter är verkligen uppskattade, det händer något.

Ikväll är det IDOL. Fredagens höjdpunkt (?) Jag är inte allt nitisk tittare, men samtidigt är det inte så mycket annat som rullar på TV´n en fredagskväll. Hyra film kan man ju alltid göra iof.

Vill förresten se "Låt den rätte komma in" på bio. Har något sett den så får ni gärna kommentera och ge era betyg =)

Mörkt

Oj vad mörk det var imorse då jag kom till jobbet. Det var verkligen kolmörkt. På söndag blir det ju ändring då klockan ska skjutas tillbaka en timme mellan natten lördag till söndag. Antar att alla vet hur man kommer ihåg åt vilket håll klockan ska dras beroende på sommar eller vintertid?
Sommar - utemöblernas tas fram = klockan dras fram
Vinter - utemöblernas ställs tillbaka = klockan dras tillbaka
Enkelt va?

Idag efter jobbet ska jag och ev. AC (?) hjälpa mamma och pappa att hämta en beställd fotpall (till en fotölj) på Karlavägen. Då slår man två flugor i en smäll, och får skjuts hem =) *hehe*

I övrigt ser jag väldigt mycket fram emot en lugn soffkväll. TV, god mat och att bara ta det lugnt. Förra helgen var intensiv och otroligt lyckosam....men att bara göra ingenting kan vara sååå skönt också! Fick reda på igår att morgonträningen på lördag först är klockan 10. Sovmorgon! Kan med andra ord sova till klockan 8, och inte 7 som det vore ifall träningen började kl 9.


Kvällen

Hemkommen från träningen för ett ganska bra tag sedan. Har ätit taco och sitter och tittar på Lyxfällan. Förstår inte vilka knasiga människor det finns. Hur kan man köpa för pengar man inte har (?)

Kvällens träning var faktiskt matchförberedande. Vi möter Kroppskultur på söndag, hemma kl 16.00. Ska bli intressant att möta dem. De är faktiskt deras första elitsäsong eftersom de kom upp förra säsongen. Sådana lag kan alltid vara lite speciella att möta. Men vi ska ge allt och förhoppningsvis med gott resultat.

Det får vi se på söndag!

Annars ser jag fram emot helgen. På lördag är det handboll 10-11. Många i laget har högskoleprov, men vi som kan är där och det blir nog mest individuellt. Looking forward!

Har ni sätt trollsommar? Jag vill se den filmen/serien...nostalgiskt!!!




Prylcenter

Nu har jag och As varit på Prylcenter i Täby och shoppat loss till eftermiddagens stormöte :) Papperstallrikar, pappersmuggar och mazariner *mums* Känner tyvärr att mitt sötsug har sjunkit, fråga mig inte varför. Men annars så shoppade jag faktiskt två saker. Ett lipgloss till syrran för 10:- och hårnålar i storpack för 6.50:-

Annars så känner jag mig lite olusig i kroppen. Konstigt.

See you!!!

Moln

Imorse var det ingen svårighet att kliva upp, trots viss trötthet. Tänk vad lite poäng kan göra ;)

Sov hos mamma och pappa inatt eftersom det blev så sent i går. Visst är man bortskämd? Så fick träffa Ebba ♥ igår. Gonzo satt i buren och var nattad, men kvittrade glatt (och lite tjurigt) under nattfilten. Kunde inte låta bli att glänta en aning på filten så att han fick hälsa. Han tryckte sig emot mig och flörtade :)

Men som sagt, jag hoppas dagen ska flyta på utan problem :) Ikväll är det träning med boll och efteråt väntar ett explosivt gympass (ben). Kroppen är alltid lite öm efter match....men så är det.

Nä, dags för lite kaffe kanske, hur ska jag annars överleva denna morgon?

/Global/Nyhetsbilder/2008_42/Skuru-AvestaBrovallen.gif

Vinst med 34-25

Yes yes yes, vi vann! Yihaaa! Älskar vinster, går inte riktigt att beskriva :)
Efter en dålig första halvlek tog vi oss i kragen och sprang ifrån dem. Domarna höll tyvärr låg klass (enligt mig) och blåste för snabbt i de flesta lägen. Men egentligen ska man vara glad att det finns domare, men i stridens hetta kan man bli väldigt irriterad. *men men*

Hur som, hoppas kunna sätta in lite matchbilder så snart som möjligt. Alltid kul med actionbilder :)

Men som sagt, 2 poäng hem till Nacka!
Jag kommer sova gott!


Kom igen

Dagen går och det inebär också att vi närmar oss matchen mer och mer. Spännande!!! Matchstart är klockan 19. Men i ska samlas redan kl 17.15 i Märsta vilket innebär att jag måste gå tidigare från jobbet. Får jobba igen den tiden någon annan gång. Ska ta pendeln till Märsta, som gamla tider. Herregud, tänk vad tiden går.

Annars tycker jag ni ska fortsätta tävla i min tävling, samt länka vidare till nära och kära. Vi har inte nått 100 gränsen ännu. Först efter 100 personers deltagande i tävlingen drar jag en vinnare!!!!!!!

TÄVLA!!! TÄVLA!!!!

Vill shoppa

Inreda kommer hela tiden med nya produkter. Snart stundar julsakerna och jag har hittat mina favoriter, helt klart. Vad säger ni om dessa produkter?

Stor julgris i tovad ull, 42x25 cm, En Gry og Sif
480:- för julegrisen :)

Mini Pig 12 cm, tovad ull, En Gry og Sif
80:- för grisen, att hänga i granen.

Aluminiumställ, Post
Snyggdesign för 169:-

Skulle vilja sätta tänderna i endel grejer, men måste tänka på att det faktiskt är slutet av månaden och att jag faktiskt köpt en tavla med ram för över tusenlappen :)
Undra när tavlan kommer förresten...

Startar tidigt

Så var onsdagen här - vilket betyder matchdag. Vi möter Skånela borta. Har redan börjat förbereda mig psykiskt. Det kommer med all sannolikhet bli en tuff match. Hoppas mycket folk kommer och tittar. Alltid roligare med liv på läktarna.

Har alla matchgrejer nerpackade. Eftersom man har alla grejer i en box i omklädningsrummet är risken att man glömmer att ta med sig det viktigaste till en bortamatch. Men vad jag vet är skor, knäskydd, matchoverall, fleecen.



Annars är det bara fortsätta att ladda samtidigt som jag måste koppla bort det en stund med tanke på att jag har ett jobb att sköta :) Tror det blir en hektiskt dag på förmiddagen idag. *phu*

Körv hos AC

Jag har ätit middag hos AC och det var jätte gott. Verkligen! Eftermiddagens möte gick bra. Det blir antagligen att jag går in för sjukgymnasten även nästa sommar (och hon för mig). Vi kom fram till att det skulle vara mer flexibelt nästa år. Mötet slutade iallafall 15 så jag kom till hallen kl 16 redan och hann köra ett explosivt överkroppspass och ett pass bålstabilitet.Skönt. Efter handbollen var det med andra ord hemgång :)

For hem till mig efter träningen och hämtade grejer inför morgondagens match - overall och fleecen.

Hann in på ICA också och köpte bla. en blomma Alcea (heter de så?) till vardagsrummet. Rosen "is tot" som det heter på tyska. Kokboken för husmankost som ICA säljer eller låter en byta in mot 25:-kkupongen var slut så jag använde kupongen till att dra av för blomman istället.

Nu ska jag fortsätta kolla tv =)


Jag liiite crazy innan en galen karusell på Liseberg =)

Det blir av

Jag suckade en aning då jag fick reda på att mötet i eftermiddag blir av. Typiskt! Det är så långtråkigt med möten. Man sitter, får nästan trycksår i baken, och ont i öronen på allt prat *ler lite* Men det ska genomlidas iallafall.

Annars så känner jag bara obehag vid tanken på 50-åringen som erkänt att han dödat Caroline. Vad är han för människa? Hur kan han ha fru och barn? Jag förstår verkligen ingenting. Går på man in på passagens debatt kan man läsa om personer som vet vad han heter osv. De har till och med lagt upp en bild på 50-åringen. Toni Allden heter han visst. Läs själv HÄR.

Man kan inte förstå hur det har gått till, och jag är (trots liten inblick) nästan övertygad om att han ljuger om grälet och knuffen. Hur kan en knuff orsaka så mycket blod, om hon blödde ur munnen? Finns det verkligen ingen som såg grälet i såfall? Nä, man kan inte fundera hela tiden men det är skrämmande..

Varför inte?

Varför får man inte stänga av alarmklockan och bara somna om? Jag var skrämmande trött i morse, och hade jag inte behövt gå upp hade jag gladerligen sovit vidare. Åhhh!! Mina ögon vill inte vakna idag heller, får väl gå på ledsyn *haha*

Har endel saker att uträtta idag:
[  ] Köpa linser på nätet - Lensway
[   ] Kolla upp tågtider för resan till Märsta imorgon
[   ] Betala min tavla

Fick precis reda på att eftermiddagens möte med cheferna i kommunen blir inställt (antagligen). Jag gråter dock inga tårar för det, för jag får alltid myror i brallan av möten. *help* Samtidigt vet jag att mötet kommer flyttas fram, så jag blir ju inte av med det helt :) Vi ska diskutera hur sommaren var för oss paramedicinare. Jag gick ju inte för en sjukgymnast då hon hade semester och viseversa.

Nu fika!


Gott skratt!!

Aftonbladets nätsida är sååå bra. Vill man skratta kan man tillexempel gå in på "Mitt klipp" och bara drunkna i roliga klipp. Var själv inne och tittade under  kategorin djur. Älskar allt vad djur heter och man kan verkligen skratta åt många djur. Dem är bara för goda.



Vad säger ni om detta klipp?
Är han eller hon inte söt?

♥ Plutte

Lite arg

Ja, det ser bra ut på tävlingsfronten. Allt fler deltar i tävlingen. Det är dock fortfarande endel kvar. Jag har ju sagt att jag ska dra en vinnare först då 100 personer deltagit i tävlingen. Så passa på att länka eller berätta för andra om tävlingen.

Ikväll blir det nog mat på rekordtid. Grytan från helgen fortsätter att mätta magar =) Den är bara så god, skulle kunna äta den resten av veckan om jag hade haft tillräckligt mycket =)


Eller vad säger ni om min middag? Och jo jag fick i mig allt.

Angående rubriken syftar jag på kvällens bollträning. Jag var såå sugen på att få springa av mig och bara spela, men tyvärr blev passet ganska lugnt och endel stillastående. Men jag vill alltid ha spring på träningarna (om jag fick välja). Men jag ska inte grina för det. Det är faktiskt match på onsdag och då ska vi ha spring kvar i benen.

Fick iallafall köra rusher efteråt - det egna fyspasset. Kul att vi var fem stycken som körde. Alltid roligare om fler hänger på och kör tillsammans. Det blir tävling och bättre träning.

Nu ska jag fortsätta kolla tv, blogga och softa.


VPL och träning

Arbetsdagarna fylls på och fylls på. Har nyligen haft en vårdplanering med en boende. Nu ska jag vidare och träna med en boende. Det är inte en lugn stund här. Och så är det måndag också :/

Ser fram emot kvällens träning iallafall. Efter handbollen blir det snabbhetspass. Swish!

Åt mammas gryta till lunch idag, och den är helt makalös god. Tur att jag har kvar så att det blir samma gryta till middag :) Haha! Nä, jag tröttnar inte av samma mat. Yummi!!! Skönt att slippa ställa sig vid spisen också ju =)

See you later alligator =)

7 dagar kvar

Sedan kommer lönen. *suck* Typiskt att jag ska få lönen den 27:e. Egentligen borde det vara lag på att man ska få lönen innan helgen och inte på en måndag :) Men och andra sidan kan lönen höja upp måndagen, som i vanliga fall brukar vara en ganska färglös och tråkig dag. Men jag ska inte älta, jag kommer ju iallafall få mina pengar :) 

Veckan har börjat. Efter en kanonhelg kommer nog veckan kännas lätt (hoppas jag) men på måndagar dröjer alltid helg-känslan sig kvar vilket gör det hela lite tyngre. 

Positivvt och förhoppningsvis kul (beroende på utgång) denna vecka är att det är två matcher.

Onsdag möter vi Skånela (borta eller fd. hemma)
Söndag möter vi Kroppskultur (hemma

LÅT VECKAN BÖRJA!!
 

Hemma hos mig

Nu är jag åter hemma hos mig igen. Var hos AC och spelade Buzz och sedan hemma hos mor och far där vi fikade och hade det allmänt trevligt =) Men jag ska återkomma till Buzz. AC köpte ju ett Playstation idag och vi körde ett spel. JAG VANN! Eller hur AC? Haha! Det var iallafall riktigt kul spel och jag tror det blir ännu roligare om man är fyra stycken :)

Nu sitter jag här helt alena med min dator och en stor kopp vanlij och blåbärs te :) Mmm..



Ska se om det är något trevligt på TV. Tror tyvärr inte det :(
Ska försöka gå till sängs tidigt ikväll, känns som att jag har något i kroppen...får försöka sova bort det..

Hos mormor och morfar

Nu är jag hos mormor och morfar. Har ätit raggmunkar med fläsk och lingon. Innan var vi i Arninge Centrum men shoppingen blev skral. En vattendusch (grön) som är bra att ha då man stryker :) Så 19:- gick dagens shopping på.

AC shoppade dock ordentligt. Hon köpte ett Playstation 2. Så det ska bli kul att spela :) Men det kostade ganska mycket.

Ska fika med tårta senare ikväll. Den här helgen har verkligen varit mums-helg. Sötsaker har det inte varit ont om i helgen - om jag säger så. *haha*

Ses senare ikväll!!!

Dagen S (öndag)

Vad skönt det är att bara ta det lugnt en morgon som denna. Har dagen lite planerad i allafall. Det blir Arninge C idag - en snabbis - och jag ska se om jag kanske kan hitta en lampfot till mitt skrivbord. Sedan vet man ju aldrig om jag shoppar något annat. Har man börjat shoppa en helg är det lätt att man fortsätter shoppa :) *oj hur ska det sluta*

Klockan 14 ska hela familjen till mormor och morfar ♥ Vår supertårta gick absolut inte åt, så den kommer få följa med till mormor och morfar. Att tårtan inte äts upp är nog ingen risk. Den var jätte god :) *mums*

Vilken härlig helg det här har varit. Hur intensiv och trevlig som helst.


Här får ni se den vackra lyktan jag fick av M och A-s i fredags. Fin va? Då jag har glasat in min balkong (eller på sommaren) kommer den garanterat få en hederlig plats på balkongen :) Myyys!

Jag tävlar.


om detta vackra kuddfodral. Så underbart fint och jag vore överlycklig om jag vann det.
Älskar den lantliga stilen och hoppas på tur i tävlingen :)

Du kan också tävla här!

Moooorrron

Hoppas alla sovit gott, det det har jag gjort. Gårdagens lilla försenade kalas blev kanon. Tårtan var där - den var hur god som helst och taco till mat kan man väl inte klaga på (?) Vi hade det iallafall jätte trevligt.

Idag är det söndag - deppiga dagen? - och dagen har startat med en stooor frukost. Det är så gott att sitta i lugnan ro, äta sin frukost och läsa DN. Japp, har nämligen DN varje morgon. Mysigt på helgerna, och på vardagarna försöker jag gå upp lite tidigare så att jag kan läsa tidningen.

Vad har dagen att erbjuda då?
Ja, det får vi helt enkelt se. Blir nog en löprunda på eftermiddagen iallafall. Känner lite träningsvärk i baksida lår efter alla rusher igår. Så det skulle vara skönt att jobba av sig lite slaggprodukter :)


Tavlan är min

I fredags budade jag hem en tavla på Konstbolaget.  Det är en litografi av Marika Lang. Man kunde välja att få den med ram och allt. Jag passade på att rama in den, för jag vet att gör jag inte det nu så kommer det ta tid innan jag gör det. Så nu väntar jag med spänning på att få hem tavlan.


Miiiin snart, åhh, vad jag gillar hennes tavlor. Färgglada och levande.

Får se vad jag ska ha tavlan, den skulle passa både i hallen eller i vardagsrummet.

Cioaa!!!

Äta bör man

Sanningens ord:
Äta bör man annars dör man!

Tur att det ordspråket stämmer, så jag kan äta med gott samvete. Tacon är uppmumsad och vi ska snart inta kaffe och vår underbart fina tårta. Ni vill väl se den förstår jag, och jag ska inte stjäla er på den upplevelsen =)



Gärna en liten kommentar om vad ni tycker om den.

Den är 6 delar - ja - 6 delar hög. Vi har vispgrädde/sylt på flera lager och kelda vanlij. Förstår ni hur gott det kommer bli?
Nä, vi ska iallafall snart inta den med starkt kaffe. *njuta*
Det kommer nog lite bilder på mumsandet efteråt...

Shopping i Gustavsberg

Hittills hade inte dagen kunnat bli bättre. Började med träning 8.50-11.00. Handboll dryga timmen och ett snabbhetspass med 20meter * 30 st ruscher. Direkt efter träningen kom L och C och vi åkte iväg till Gustavsberg för att shoppa på fabriksbutiken. Först blev det shopping och sedan sushi. Mums!


Som ni ser en hel del. Vit löpare, två kökshanddukar, en röd duk, äggpensel och två burkar.


Jätte god sushi, även om den med krabbmix inte var något för mig.

Men som sagt, vi shoppade sedan vidare på WILLYS i Sickla...denna gång mest mat. Ingredienser till vår middag (Taco) och till tårtan :( Yummi!!! 

Innan vi åkte hem till mig snokade vi in på Inreda-butiken som ligger här på Lidingö. De har sååå mycket fina saker, men det blev inget shoppat.

Här två bilder från butiken:'



Nu måste jag hjälpa till med tårtan =) Så att den blir god *blink*
 


Middagen slut

Så har jag haft världens trevligaste middag med två arbetskamrater och syster yster. Gonzo och Ebba skötte sig exemplariskt vill jag lova. Nu är de dock hos mamma och pappa - gick nämligen hem med dem. AC donar i köket och jag ska fortsätta när jag berättat klart hur trevligt vi haft det.

Middagen - mammas gryta - smakade såå bra. Efterrätt var lite överraskning:
Gino med vanlijglass!
Man kan nog säga att jag är gaaanska mätt nu.

Fick jätte fin "inflyttningspresent" av mina kära vänner nämligen ett picknickset, två kokböcker och en lykta :)
TACK!!!





Jag tycker om dem jätte mycket och jag kan garantera att det blir picknik i sommar :) *längtar*

Nä, jag håller på att somna! Dax att dra sig till sängen, det är en dag imorgon också!


Pyssel inför middag

Jaha, jag är i full fart här hemma. Snart kommer mina kära vänner på middag. Ska bli riktigt trevligt. AC har kommit hit med Gonzo och Ebba - så det är full rulle. Har skurit upp sallad, grytan står på värmning och det är dukat och klart =)

Då AC kom till mig fick jag en present, sååå fin. Hon hade nämligen varit och shoppat på Åhléns City - Sia avdelningen.


Grisigt fin tycker jag - älskar grisar =)

Den står i köket nu, i fönstret. Jätte fin köksgris =)

Nu måste jag fortsätta köksarbetet, men först vill jag visa en bild från vår träning med F-96. Den träningen jag skrev om tidigare. Jag sitter längst ner till vänster.



Vi säger cheeze...därav de fula munnarna :)

Översvämning

Kul att så många deltar i tävlingen!!!! Fortsätt och sprid gärna tävlingen vidare.
Fredagen har löpt på i ett relativt snabbt tempo, något jag absolut inte är bitter över. Ser fram emot kvällen och middagen. Nu är det iallafall bestämt att både Gonzo och Ebba ska vara med då. Mamma och pappa åker till IKEA efter jobbet så jag måste vara barnvakt. *L*

Räknar ner timmarna. På förmiddagen fick vi reda på att det var översvämning nere i damernas omklädningsrum. (Tur att jag inte har något skåp där nere). Det stank och var vatten över hela golvet. Något problem med rören, och de pratar om evakuering av de boende eftersom man inte får spola eller använda vattenet alls. Men det vet jag inte riktigt, någon som överdriver bara (?)

Efter jobbet ska jag slinka in på Åhléns och kolla efter en duk. Vit eller blå/vitrutig som jag kan ha ikväll. Dessutom ska jag köpa lite godis, dricka (läsk) och blommor. Så det kommer bli så fint så. =)

Har inte tid med det här...


Jag budar

försöker vinna budet i denna tavla:

Nu börjar musiken!
Maria Lang har målat denna vackra och färgsprakande tavla.

Hoppas hoppas hoppas!

Jag lever!

Hahaha! Gårdagens kickboxning känns faktiskt knappt, så jag antar att jag klarade mig rätt bra. Lite känning i brösmusklerna kanske. Skönaste träningsvärken? I magen såklart, men känner inget där idag :(

Alarmklockan *grrr* väckte mig i en bra dröm. Vi höll på att spela handboll....typiskt!
Vet inte om det är avsaknaden av handboll denna veckan som gör att jag måste drömma om det för att känna välbefinnande *ler* Korkat kanske (?)

Annars så läste jag en rolig notis i Metro i morse. Det handlade om kråkor som hade börjat kasta sten. Folk fick blåmärken på kroppen och bulor i huvudet av stenar som kom fallande från klar himmel. Ornitologer trodde att kråkorna trodde stenarna var blåmusslor som de släppte mot marken för att de skulle spricka.
KLOKA fåglar är, oj oj oj, och folk tror djur är korkade *tji fick ni*



Jag älskar verkligen fåglar.....

Jag tävlar...

hos Ango


om denna fina grejer här.

Gör det du med =)

Gryta

Direkt efter träningen åkte jag till mamma och pappa. Hade nämligen lite att hämta där - i matväg. Först intog jag dock mammas goda köttfärssås. Så god, och att få maten serverad en vardag sker ju inte så ofta (sker den någon gång?) tyvärr. Iallafall hade mamma varit så snäll och fixat iordning morgondagen gryta som jag ska bjuda på. Hade tiden funnits där hade jag naturligtvis gjort grytan själv, men tiden finns som sagt inte tillgänglig.

Som tack för hjälpen var jag inne på Åhlens och köpte en liten present till mamma och pappa ♥


Massagekudde + tvål som doftar citron!
Han tyvärr inte slå in de i något vackert paket....

Så jag kan tacka mamma (och pappa) för att de alltid finns och är så behjälpliga. *tackar*

Hann träffa Gonzo och Ebba ett tag. Vill bara vara kvar och mysa med dem, men var tvungen att gå hem till mig.

Fångade Gonzo på lite bilder:



Söt va?

Mördarträning och mycket annat

Ja, så var mördarpasset avklarat. Phu! Det var faktiskt extremt jobbigt...kickboxning. Nästan varje övning gav krampkänning och risken är att jag känner endel imorgon.
Men vi får se. Iallafall hade vi en instruktör som vi kan kalla "Biffen". Herregud, biceps som två apelsiner i bredd, armarna i position "telefonkataloger under armarna". Långt hår uppsatt i en hästsvans ala Emma och Anna-Carin. Jag och Ac såg honom redan på bussen till träningen och fnissade.

Sedan sa jag: - Men tänk om det är han vi ska ha ikväll på träningen, för här finns väl inget gym?

Nä, sa AC, han vi skulle ha var ju magsjuk.

Ok, sa jag.

Jag kan garantera att Ac och jag fnissade endel då vi kom ut till hallen och såg vem som stod redo för att leda oss igenom kvällens mördarpass! *hjääälp*

Nästan.....

Tävling - hörlurar

Nu startar jag upp en tävling här hos mig!
Det är en tävling som kommer vara larvigt enkel att vara med i. Det ända du behöver göra är nämligen att skriva en kommentar i detta inlägget. Kommentaren ska svara på frågan "Varför ska just du vinna dessa hörlurar?"

Klicka för förstoring
Så kom igen, tävla här hos mig!
Självklart får ni länka till tävlingen i eran blogg....jag blir innerligt tacksam!! Dock är detta inget krav för att delta i tävlingen.

Tior på hög

Sitter på jobbet igen då. Tänka sig. Dagarna går, eller rullar snarare. Var somvanligt ganska tungt att kliva upp i morse. Inte minst med tanke på regnrusket. Får trösta mig med att det faktiskt är ganska varmt ute i dag.

Har startat min tiokronors insamling. Går helt enkelt ut på att jag inte får handla för guld tior - utan varför tia ska jag spara i en flaska. Vad de ska användas till? Semesterkassa. Ett perfekt sätt att spara på. Man tror inte man får ihop så mycket, men det går otroligt fort. Testa!



Fick tipset av en arbetskamrat :)

I övrigt bävar jag med förtjusning fram emot kvällens spy-träning. Vad kan  Fredrik ha hittat på?
Får helt enkelt vänta och se. Lovar att berätta för er i ikväll!

Chicken tonight

Jaha..så har kvällen kommit. AC har lagat världens godaste kyckling. Ugnsbakad med kantarellmojs och inlindad i bacon. Till det pasta med fibrer. OBS! Glömde berätta att tomater intogs med balsamvinäger. *mumma* Detta recept kommer garanterat förvaras i mitt minne. Lätt och gott.


Kaos i köket *blink*

Det behövdes verkligen efter kvällens träning. Spring spring spring. Det var verkligen så det var. Kamp också naturligtvis. Skönt att vi hann köra hoppkoordinationen innan träningen.

Imorgon har Fredrik hotat med "spy-träning" så vi får se vad det blir *ahha* Ja, man kan ju inte göra annat än ge järnet :) Ska bli kul för det var antagligen ingen handboll utan alternativ träning. *hjälp*

Den som lever får se...

Drar i benen

Stegtävlingen fortsätter på jobbet och jag ligger tvåa - grrrr - men hon som ligger före mig är faktiskt på semester och fjällvandrar. Lite fuskigt tycker jag ;) Dagens steg hittills: 7456 steg. Helt okej!

Har iallafall skrivit på min tillsvidare anställning som sjukgymnast här på jobbet *glad* Nu sitter jag säkert i båten, fast jobb är alltid en trygghet. Hur ska vi fira detta då? Hade känning av fast anställningen tidigare, men man kan aldrig vara säer förrän papper är skrivna.


Kvällens träning är först hoppkoordination och sedan 90 min handboll (nästan bara spring). Måste ju kompensera gårdagens lugna träning :) *hahaha* AC och jag ska iallafall köra den egna fysen innan träningen. Måste hinna med tunnelbanan 15.46 för att hinna i tid.
Drar så förbaskat i mina ben - drar menar jag trötthet. Det känns precis som att man vill dra ut musklerna.

Ja,ja..vi hör senare efter träningen.

Längtar

Gud vad jag längtar till kvällen är kommen. Vet inte riktigt varför! Men jag känner mig ganska trött idag, om det kan vara det (?) Ska ha AC sovande hos mig.....onsdagsmys med Efterlyst (misstolka ej). I morse tog jag fram kycklingfilé, så vi får se vad det blir. Har wokgrönsaker och kokosmjöl, dock ingen starkpasta, men ska handla på VIVO ikväll.

Brukar köra efter regeln "den som sover över bestämmer mat", så vi får väl se. Min kakor jag bakade i söndags har iallafall legat där de legat. Har inte rört dem och vi får väl se om det blir mamma och pappa som får äta upp dem =)

Det är iallafall bestämt att Ebba ♥ ska vara hos mig på fredag då jag har middag med vännerna. Gonzo ♥ får dock vara hemma hos mor och far. 

 
image350

ICA

Godmorgon - först och främst. Imorse var jag trött. Gick och la mig 22.30 igår kväll. *gäsp* Blev glad då jag tog upp och tittade på posten i morse. Haade fått Buffé-tidningen från ICA + 25:- i värdekupong. Bra va? Jag som inte tycker jag har handlat speciellt mycket på ICA. Såg att man kunde växla in kupongen mot en kokbok (husmanskost) som egentligen kostar 149:-



Eftersom jag äter husmankost (heter det husmanskost eller husmankost?) ofta så kanske det är bra med en sådan kokbok. Och varför inte till detta perfekta pris?

Ska storhandla ikväll - VIVO på Lidingö - de har visst 10-kronorsvecka och jag såg en hel del bra grejer som jag behöver till middagen på fredag samt lördag.

Handboll: Såg ni att Sverige förlorade i World Cup mot Tyskland, bara ett mål faktiskt!


Present från Turkiet

Jag lovade er en bild på presenten jag fick av M då hon var på semester i Turkiet.
Därför får ni två bilder ;)





Hon har verkligen träffat rätt. Älskar glada smycken och det här armbandet tycker jag man blir glad av bara genom att titta på det :) Tänk att få bära det då...hihi. Jag älskar det. Har redan haft det på hela denna veckan.

Vad tycker ni?


Kolugnt

Gud vilken speciell och rolig träning. F-96 som vann hejarklackstävlingen var med på vår träning, vi tränade helt enkelt ihop. Det innebar såklart att träningen blev väldigt lugn, men givande. Tänk vad dessa unga suger åt sig feedback. Kul kul kul! Efter träningen gick AC och jag ut och körde vår snabbdistans löpning. Skönt att kunna vara lite pigg då man körde det passet.

Har lagat lax idag igen.


Ugnsbakad lax med ris, romsås och gröna oliver.
*jag älskar gröna oliver*

Smakar riktigt gott med fisk idag.

Senare ska ni få se mitt armband som jag fick av M då hon var i Turkiet...

Hålla sig

Jag har ätit av kökets laxpudding. Så gott. Vi har sagt att vi kommer rulla fram om de fortsätter med sin goda mat. Försöker bara äta där max 2ggr/veckan eftersom jag vet att de häller på grädde istället för mjölk. Mischellin nästa?
Men inte nog med god mat. Efterrätt och godsaker har de också. Därförhar jag fått börja tänka mig för. Herregud, jo jag tränar mycket, men det får inte gå över styr.

Vad säger ni om rice crispies med marsmallows?



Nä, får nog hålla styr på det hela en aning...annars går det snart utför *ironi*

Ska ha en liten egen tävling snart. Får jag datorn av pappa ikväll kan jag nog starta igång den redan ikväll. Så kika in då..

Ensam på kontoret

Eko eko eko! Ingen M på kontoret idag. Har utbildning och jag får sitta ensam på förmiddagen. Tur att man är ute och springer på avdelningarna så mycket. Ska väl in och ta lite kaffe snart.

Dagen som följer - tisdag - innebär för ovanlighetens skull ( n o t ) arbete och träning. Men på träningen händer lite annolunda grejer. Det är nämligen så att vi hade en läktartävling förra säsongen. Ungdomslag fick komma och hejja på matcherna - det lag som vann fick det eminenta priset att vara med på en a-lagsträning.

F-96 vann! *grattis* Så det känns verkligen kul, för det är verkligen ett uppskattat pris.

Har ingen dator idag :( Pappa har tagit den till jobbet för uppdatering. Så jag kommer sitta mycket framför TV´n ikväll =)

Gino på fredag

Jag ska ju ha mina vänner från jobbet på middag nu på fredag. Har funderat över vad jag ska bjuda dem på och har själva middagen klar. Har dock funderat endel på efterrätten eller rättare sagt det jag ska ha till fikat efteråt. Det har funderats - jag lovar - allt från kladdkaka till äppelkaka. Men så idag, tog jag det slutgiltiga beslutet.

*trumvirvlar*

GINO med vanlijglass.



Har ni smakat GINO någon gång?
Det är frukt (ananas, iwi och banan) som man gräddar i ugnen med vit choklad. Sedan serverar man frukten med fin vanlijglass. Låter det inte alldeles underbart??

*mina smaklökar längtar till på fredag*

Risgrynsgröt

Kvällens middag var lite nostalgisk. Tänk er själva; risgrynsgröt med mjölk, sirap, kanel. Mums filibabba säger jag bara. Känner mig mätt vilket med stor sannolikhet kan bero på att handbollspasset var relativt lugnt. Efteråt kan även ett gympass bockas av på schemat - överkropp. Skönt! M
Att det blev så lugnt bollpass berodde på att många av våra junisar har varit på regional träningsdag. Kört två pass mitt på dagen. Själv hade jag mycket sprutt kvar i benen efter handbollen.

Kan tyvärr inte visa mitt färgglada armband som jag fick av M. =( AC kan inte koppla in sladden som för över bilderna. Så jag får helt enkelt vänta, eller ni får vänta.

Tittar på "Simon and Thomas", grymma grabbar med söta hundar....

Nya bloggare

Jag spelar (som de flesta nog vet) i Skuru IK. I NVP (Nacka Värmdö Posten) kan man läsa om oss efter varje match. Innan säsongen drog igång kom en förfrågan om att starta en blogg via NVP. Nja, okej att man har bloggat ett tag, men fastnade inte direkt för det. Tillslut står det iallafall klart vilka som får äran :)

Malin och Lina!
/Global/Nyhetsbilder/2008_42/Skuru-bloggare-EUbbe1.gif

De kommer blogga om allt möjligt. Och jag lovar att det kommer bli läsvärt =)

Här kan ni läsa artikeln i NVP, där de blir intervjuade.

Hehe! Jag kommer garanterat vara en av de dagliga läsarna :)


Lampintresserad

Gardinerna är färdiga i lägenheten. Nu har jag styrt inriktningen mot lampor. Måste nämligen ha en skrivbordslampa och en sänglampa. Skrivbordslampan ska vara mässingfärgad. Har redan spanat in en fin lampa hos SysterLycklig.


Tycker väldigt mycket om den här lampan(till vänster) , men vill ha en annan lampslärm. Tycker lampkjolar är väldigt fina. Den vita lampkjolen (till höger) skulle nog passa i mitt rum. Men vet inte om det passar med mässing och lampkjol. Ni ser hur jag velar. Åhh..hjälp! Vad tycker ni?

Vit lampfot blir alldeles för tråkigt i sovrummet, då jag har mycket vitt redan.

I NEED HELP FROM YOU!


Ingen dator

Godmorgon allesammans! Veckan har börjat. Fick hjälp av pappa i går kväll att sätta upp kappan till gardinen i sovrummet. Så nu börjar det bli riktigt mysigt i sovrummet. Har dock endel att fixa, bla. lampor.
Ebba var med upp till mig och hon trivs bra. Inget pipande här inte. Annars kan hon vara lite kinkig att komma hem till andra.

Nu ska jag och M prata om henne resa....

Fick ett sååå fint armband av M. Ni ska få se det på bild sedan. Gillar det verkligen, vackra färger...

Snart väntar frukost, jag är hungrig!!!!

Sista passet för veckan

Jaha, snart är det slut på den här helgen. Kan sammanfatta den med ett leende. 2 viktiga poäng, härlig tid med familjen. Jag har verkligen hunnit med mycket i helgen. Nu återstår bara kvällen.

Körde hoppstyrka hos mormor och morfar idag. Kan inte påstå att benen var pigga. Fick kämpa rätt rejält. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på att det var matchdag igår.

Snart ska jag slå mig ner vid TV´n med en kopp kaffe.

Imorgon är M tillbaka på jobbet. Yes! Då slipper jag vara ensam på kontoret någe mer *ler*



Ebba älskar verkligen att få massage. Man kan säga åt henne att komma och sätta sig och då förstår hon vinken. Eller så kommer hon självmant och visar att hon vill ha massage. Är hon inte speciell...!!

Mat hos mormor & morfar!


Pyssel hemma

Jag har varit hemma och pysslat. Har varit riktigt duktig, om jag får säga det själv. Jag har hunnit med att städa, stryka, måla en konsoll/hylla, fixa iordning min tavla. Det sista jag gjorde var att baka - syltkakor. Mums!



Visst blev de fina?
Ska till mormor och morfar kl 14, så jag fixade iordning lite nybakta syltkakor i en vacker paket:


Hoppas mormor och morfar blir glada.
Jag provsmakade en och kan garantera att de var godia iallafall =)

Morning has broken

Härligt att vakna upp till en dag och veta att man han mycket trevligt att utföra. Ska bli kul att åka till mormor och morfar kl 14. Dessutom ska det bli kul att Ebba ska få träffa Liston för tredje gången. Förra gången träffades de hemma hos mamma och pappa. Ebba revir. Men det gick riktigt bra, vilket nog beror till stor del på att Liston är så snäll.


AC och jag + pajasen Gonzo!


Ebbas kompis Liston!

Snart ska jag göra iordning mig och gå ut med Ebba. Hon vaknade alldeles nyss med att skall. Antagligen en mardröm eller nåt. För hon blev själv lite spak då hon kom upp och såg oss sitta här. Pluttan!

Dags att göra något vettigt tror jag...

Lugn kväll

Kvällen har som vanligt varit lugn med la familia. Skönt, för efter match är jag alltid så slut. Antar att det är anspänning och att man tar ut sig maximalt. Men det är skönt att känna så också.

Har pysslat lite med Photoshop, samt håller på att tänka över inredningen i min lya. Först ska jag visa pysslandets resultat:




Jag kan aldrig få nog av dessa små liv ♥

Annars så ska jag framöver göra följande i min lya:
- Nya gardiner i sovrummet - har färdigsydda hemma som ska upp så fort som möjligt
- Fick en gustavians stol av mamma/pappa som ska målas om + kläs om
- svart/vita foton ska in i min ram med tre foton

Ja ni ser, det är endel. Som tur var har jag tvättat två maskiner tvätt idag hos mamma och pappa. Så jag har hunnit före lite i planeringen :)

Matchbilder


L hoppar högt


E hoppar också högt


Jag studsar bollen
Visst är det kul med bilder? Det är pappa som tar.

Match resultat

Det blev seger i dagens match mot Avesta. Yes, vad härligt. Första halvlek var jämn, men i andra halvlek spelade vi bättre försvar spel och sprang i princip sönder Avesta. Resultatet 40-24 säger väl endel? Skönt att kunna bjuda publiken på en bra andra halvlek. Väldigt positivt att vi har 12 utespelare, och att 12 möjliga gör mål. Inte illa!! Kommer som ni förstår kunna sova gott i natt.

Efter matchen åkte vi och handlade på PrisXtra. Jag handlade mat till fredag då M och A-S (från jobbet) ska komma och äta middag. Ska bli riktigt trevligt. Sedan på lördag kommer C och L - då ska vi fira födelsedag =)
Längtar till nästa helg.

Nu ska jag njuta lite mer av segern...

Nedan, lite bilder från matchen:


Jag i en flygande pose..


Malin fintar...

Laddning

God morgon, en sen sådan. Har faktiskt varit uppe sedan 9 i morse. Har ätit mycket frukost, tagit morgonpromenad med Ebba...och helt enkelt laddat på mitt sätt. Ska snart trava ner till Lidingöbanan. Ska nämligen samlas i Nacka kl 12.15.

               

Matchen börjar kl 14.00. Får se hur många som kan släppa allt vad lördagsshopping heter. Förra hemmamatchen, som var en vardag, hade vi ganska usel publiksiffra. Trist tycker jag. Men Nackapubliken kan vara ganska kräsen, och intresset väcks först då slutspelet drar igång.

14.00 SMÄLLER DET!






IDOL är uselt

Sitter och halvslö-tittar på IDOL. Tycker de flesta sjunger som krattor. Kanske hade man haft chans att vara med själv? Den ända som kan sjunga är kinesen (är hon kines?) Hon är grym. Resten kan slänga sig i väggen - hål i väggen nästa? Ja,ja...nu ska jag sluta irritera mig på allt och alla.



Kommentera gärna vad ni tycker om årets IDOL.

Har ännu inte hört alla sjunga, men tycker juryn väljer för unga, omogna sångare..eller vad säger ni om det lilla trollet (vet ej vad han heter) som inte verkar äldre än 12 år.

Tacoooo

Jag har ätit taco hos mor och far :) Jag måste nästan lägga det bland mina favoriträtter. Hur mycket jag än äter det så tröttnar jag aldrig. Är det inte konstigt? AC var hos Lovans Djurcenter på Lidingö och köpte ett tuggben till Ebba och en pipleksak till Gonzo. Men vet ni vad som hände då vi kom hem och presenterna delades ut? Ebba var såklart mer intresserad av pipleksaken så det hela slutade med att hon fick låna den av Gonzo.


Den är i storlek som en tennisboll ungefär.

Gonzo är en riktig pajas. Flöjtar, klättrar....ja säg vad han inte gör.


En uppspelat Gonzo på vattenkranen, naturligtvis med rinnande vatten.

Återkommer senare, så kika gärna in igen.

Nyinköpt

Slank in på Åhléns efter jobbet, och köpte kudden jag pratade om. Här kommer lite före och efterbilder. Kände att jag behövde lite färg på rummet. Tycker om att ha mycket vitt för möbler och väggar men att man sedan kan piffa till med färg på plädar, kuddar etc.

Före:


Efter:


Visst gör det stor skillnad?

Räknar ner

Snart är det helg, och vad jag längtar. När klockan ringde i morse, hade jag bara en önskan: låt det vara lördag eller söndag. Men icke sa Nicke. Det var fredag, och snart är fredagens arbetsdag  över. Trivs alldeles utmärkt på min arbetsplats, men då fredagseftermiddagen kommer smygande vill man alltid speeda på det ytterligare. Ska bli otroligt skönt att få komma hem till mamma och pappa + alla djur, och bara umgås med dem. Träffar de väldigt lite på vardagen, och då vardagskarusellen är i gång snurrar den på.



Veckans enda vilodag kommer jag garanterat ta vara på. Kroppen behöver det och jag ska redan börja fokusera på lördagens match. Det ligger långt i bakhuvudet. Är riktigt kul att spela inför hemmapublik. Tycker dock Nackapubliken kunde vara lite fler. C, L, mamma och pappa kan man iallafall lita på.

Nu ska jag ta tag i eftermiddagens arbetsinsats..


Dagens köp

Eventuellt smiter jag upp på Åhléns efter jobbet och köper en kudde som ska ligga på min säng. Var på Åhlens i går och såg en kudde som jag tror skulle passa. Den har lite lantlig inspiration och kostar 155:-. Eftersom jag fick presentkort på Åhlens tänkte jag att det skulle vara väldigt passande.



AC vad tycker du?

Skulle den mot all förmodan inte passa, är det inte svårare än att man ändrar plats på den. Plats finns det alltid. Men mina känslor säger att den kommer göra sig alldeles utmärkt tilsammans med det vita överkastet...

Fredagen är här

Äntligen veckans (nästan) bästa dag. Var riktigt trött i morse, men det var värt all trötthet. Riktigt trevligt att gå ut och äta med laget en vardag. Måste absolut bli av fler gånger. G pratade om en bra restaurang på Drotttninggatan som tydligen hade buffé där man plockade rått och fick stekt direkt. Låter bra.

Fick i mig frukost iallfall. Ibland känns det som att jag är en sopptunna som tar åt mig allting och aldrig blir full. Men det är väl bara att acceptera. Man måste ju äta om man är hungrig.

Dagen ska spenderas som arbetet tom kl 16.00 ca. Därefter blir det hem på middag (obligatoriska). Pussa på Ebba och Gonzo såklart. ♥ Tomt att inte få träffa de på vardagarna. Knuttisarna..

Hade förresten, världens bästa dröm i natt som tyvärr inte var sann. Jag vann 1 500 000 :- på enarmad bandit.

RICE = mätt

Efter dubbla träningspass var det då äntligen dags för lagmiddag på RICE. Mycket trevligt och väldigt gott. Var dock lite besviken på att jag inte orkade äta så mycket. Samtidigt blev jag lagom mätt. Det var kul att det var så många som kunde följa med och äta. Nu kan vi iallafall säga att alla har ätit upp sig till lördagens match mot Avesta. Vi kommer inte springa fram - snarare rulla fram. Heja Skuru - ångvältarna :)

Rice Asian Restaurant & Bar Stockholm

Är hemma hos AC nu. Di vi åkte Lidingöbanan hem missade vi att trycka för vår station, vilket innebar att vi fick gå tillbaka en station. Ska i och för sig inte klaga eftersom det både är skönt att gå då man är mätt samt att jag faktiskt behöver steg eftersom jag har stegräknare (Korpens stegtävling).  

Kommer jag orka någon frukost imorgon? Det får tiden utvisa, nu somnar jag iallafall stenmätt. *rap*
Det var iallafall en riktigt lyckad middag!

Inte helt ok

Vad är det egentligen för dag idag? Har inte varit ljust på hela dagen. Trist och mulet. Har varit lite deppigt idag. Har inte riktigt känns lust till någonting. *suck* Trist då man känner så. Hoppas det blir bättre, vill ju inte vara trött och deigi då vi ska på RICE efter träningen. Känner att jag ätit alldeles för mycket sött idag. *blää* Halvt illamående faktiskt.

Nä, ska inte dränka mitt "dåliga" humör och känsla på er.

Ska helt enkelt vara glad nu har jag bestämt...

GO OCH GLÀ KEXCHOKLÀ

Men hallå

Vilken konstig förmiddag. Känns som att det kommer vara mörkt hela dagen. Men det får vi hoppas att det inte blir. När ska jag då vakna till liv. Känns fortfarande som att jag har morgonkänslan i mig *gäsp*

Har iallafall fixat hemförsäkring nu. Äntligen!



Vet inte om Trygg Hansa är det bästa eller mest ekonomiska alternativet, men jag vet att mamma och pappa har det, därför gjorde jag detsamma. Är väl inte så stor skillnad (?)

Ska man fasta idag? *ler* Ikväll efter träningen ska nämligen laget ut och äta på RICE vid Östermalmstorg. Buffén kostar 145:- vilket är ett ganska bra pris. Man får tex. beställa in hur mycket sushi man vill och de gör sushin direkt då man beställer. Annars tycker jag det är snuskigt då sushibitar ligger framme. Det ska vara direktgjort.
Men apropå fastan....är det nog ingen idé. Har redan ätit frukost*2 + en extra kopp kaffe på avdelningen.

ÄTA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN!

Vill ha!

Fick alldeles nyss ett nyhetsmail från Inreda. De har verkligen många produkter som jag skulle vilja ha. Därför kommer ett urval här:

Kakform Locomotive, Nordic WareKanelbulleformar 25-pack, Vallmo, KalasformREA - Kökshandduk Retrovåg, Lisbeth Dahl
Laptop bag, Green with Flowers, En Gry og SifDelicious Ugnsform Medium, Pink, Rice - FÖRHANDSBOKA

Finns så otroligt mycket fina grejer hos Inreda..

Korpens stegtävling

Torsdag - fredag närmar sig med stormsteg. Den här veckan har svischat förbi. Känner mig oförskämt pigg i kroppen efter gårdagens 5km - snabbdistans. Var så trött innan att jag hade velat gå och gömma mig, men då man sätter igång och tar tjuren vid horna är det alltid lika skönt.

Vad varmt det var i morse. Härligt. Tog på mig tunn kofta och trodde jag skulle huttra sönder på vägen till jobbet. Men icke! Gårdagens steg gav rekord.

26091 steg.

Känns nästan lite hur-kan-det-komma-sig. Men jag gick över 11000 steg sett över hela dagen, sedan tillkom träning med 90min handboll och 5km löpning. Löpningen ger riktigt mycket steg faktiskt. Jipiii!!!

Någon mer som är med i Korpens stegtävling?


Mandelmussla Yummi

Jaha, då har man stoppat i sig en massa god mat *rap* Mätt och belåten. Gjorde matlåda till systra och mig också. Har överraskat AC med mandelmussla, vispgrädde och hallonsylt som vi intog med nykokt kaffe. Kan kvällen avslutas på ett bättre sätt? Tror inte det.


Undra vem som har tagit en tugga av godheten...(?) Gissa.

Tittar på Efterlyst - torsdagens program. Tänk vilket bra program. Heja heja! Inte konstigt att de vann TV-pris för ett tag sedan. Sedan gillar jag GW Persson. En riktigt sävlig människa men godheten själv (tror jag).

Går nog och lägger mig lite senare ikväll. Då jag gått och lagt mig vid 22 har jag vaknat upp alldeles yrvaken, mitt i en dröm. Så det kanske blir lite senare ikväll. Har ju systra att prata en massa med också.




Hålla igen var det

"Imorgon håller vi igen på sötsakerna, så kan vi fika med mandelmussla, vispgrädde och sylt ikväll" sa jag till AC igår. (Ac ska sova hos mig inatt)
HAHAHA!
Heter man Emma är det inte så det fungerar.
Nu när vi har Café med underhållning plockades färsta ugnsvarma wienerbröd (med choklad och florsocker) ut ur ugnen. Jag kunde inte hålla mig. Men egentligen är det inget som stör mig. Jag tränar så mycket att jag inte behöver tänka på om jag äter lite sött ibland. Måste ju unna sig - lever bara en gång. Men det är så typiskt.



Kolpuddingen till lunch var inte heller att leka med, även om jag måste säga att mormors var godare. Vi kommer rulla fram på Klingsta snart. Köket lagar bara för mycket gott. Som att wienerbrödet (ett halvt) inte var nog, så var det dessutom hemmagjord Apelsinfromage till efterrätt. Herregud!

Antal steg hittills: 6529 steg


Dagens lunch

Är riktigt sugen på dagens lunch, nämligen kålpudding med lingonsylt. Åt det hos mormor och morfar i söndags + att jag fick matlåda till i måndags. Trots detta har jag valt att äta kökets lunch som är samma mat. Älskar kålpudding nämligen :) Vad är eran favoritmat?




Helgerna fylls på

Sitter och titar igenom kalendern och slås av hur mycket det är som är inboka framöver. Kul! Älskar att ha koll på framtiden :) Kan tacka min kalender för att jag har sådan koll som jag har.
Är ni nyfikna på vad som väntar framöver?

Matcher i princip varje helg
Två arbetskamrater kommer på middag en fredag
Försenat födelsekalas hos mig med C oh L
Tjejmiddag hos AC med högstadievänner
SPA weekend
L har julkonsert i December

Ni er vad myket kul jag har att se fram emot. Längtar till allt, samtidigt som jag inte vill att tiden ska skena iväg.

Senaste hundmodet.

Eftersom jag älskar djur, och inte minst hundar så bjuder jag på en rolg bild såhär på onsdagsförmiddagen!

Seg buss

Jaha, på jobbet då, lite försenad dock. 73:ans buss var lite långsam idag vilket gjorde att jag fick vänta 12 min vid Tekniska Högskolan. Hade som tur var min bok "Skumtimme" att läsa. Den blir bara mer och mer spännande. Jag kan tycka att det är lite synd att författaren inte enbart skildrar riktiga platser. Det hade varit lite roligare att läsa då. Men han förklarade det med att folk skulle påpeka och säga "att det stämmer ju inte, och så där ser det ju inte ut där" så jag kan förstå honom till viss del.

Dagen har väl inte direkt något spännade att ge:
Jobb 7.30-16.00
Handboll 17-18.30
Löpning 18.30-19.00
Hem och laga mat till AC och mig.

Men jag ser fram emot den här dagen! Förhoppningsvis kan lite killjuniorer dyka upp på träningen ikväll. Skulle verkligen behövas.

Tyvärr vann jag inte budgivningen av en IPOD Touch på Tradera. Ville inte gå så högt upp i budgivningen och funderar på att kolla in en på Blocket istället...

Sista för idag

Dagen har varit bra och jag ser redan fram emot onsdagen. Imorgon ska AC sova hos mig och jag ska bjuda på något gott. "Dessvärre" har jag tre kryddiga korvar som jag verkligen skulle behöva göra något med. Någon som har tips på bra maträtt? Sedan har jag en liten överraskning. Ska nämligen (efter middagen) bjuda AC på kaffe med mandelmussla och grädde+hallonsylt. Måste ju festa till det liiiite ibland.

Men på morgonen, rättare sagt 6.57, kommer jag få reda på om mitt Traderaköp går igenom i budgivningen. Har lagt bud på en Ipod Touch! *hhaaha* Har tänkt så att om jag vinner den så gör jag det till ett bra pris. Så vi får helt enkelt se.

Nä, vad jag pladdrar! Vill ni se lite roliga bilder?





Nä, det får räcka med två bilder!!!

Lax...igen!

Det kommer bubbla Omega-3 ur mina öron. Jag älskar lax. Har precis kommit hem från dagens träning - 90 min handboll - bara spring och kamp, och efter det gym överkropp. Skönt!! Börjar bocka av de egna fyspassen.

Nu gosar laxen i ugnen..har kokat ris och mixat ihop lätt creme fraice med rom.

Tittar samtidigt på "SOS Familj" och bara hatar den där tjejen. Hur kan man bete sig så mot sin mamma? Usch! Snacka om tonårsproblem. Hur orkar man med en sådan unge? Hoppas det löser sig med den familjen, eller har det gott för långt? Vet inte...får kika vidare helt enkelt.


Här ser ni en sötsugen tjej =)


Ny favoritaffär?

UNIK KOLLEKTION har det mesta man kan önska sig i inredningsväg.






Gå in själv och hitta din favorit!!

-- pigg blev till trött --

I morse var jag jätte pigg, men under dagen har jag konstigt nog blivit tröttare. Måste gaska upp mig. Ska ha aktivitet på eftermiddagen, chokladbingo :) De boende gillar det, speciellt då chokladburken åker runt och alla får smaka :) Jag med *ler* Skulle behöva en liten sockerkick nu tror jag.

Har stegat på ganska bra på förmiddagen nu, 5200 steg ungefär. Brukar ha som mål att ligga runt 5000 steg till lunch. Målet är nått! Risken är att eftermiddagen blir lite mer stillasittande. Men och andra sidan har jag varit riktigt duktig i och gått både till och från jobbet och Mörby C *klapp på axeln*

Träningen ikväll då?
90 min handboll (i vanlighetens namn) och efter det står ett spännande gympass på schemat. Övningar för triceps, axlar, bröst. Pumpa på =) Ska bli kul att få ner lite juniorkillar på träningen. Men det är en balansgång. Är de för långa och starka kan det nästan bli omöjligt att rubba dem. Men träning ger färdighet.

Äntligen på jobbet

Phu! Idag var det nog lite kallare än igår morse, så jag är glad att jag lyckats komma in på kontoret nu. Brr! Varför kan det inte altid vara iallafall 15 grader varm ute? Det skulle väl de flesta må bra av?

Har blivit en riktig Traderare :) Har dock inte köpt mer än ett par hörlurar än så länge. Betalade dem igår (Måndag) så de borde komma på posten denna vecka. *jipi* Ska bli kul och se hur de fungerar. De är säkert inte av den bästa kvalitén med tanke på priset, men vi får se....


Har ni förstått av vi går mot kallare tider? Snart frost...

Eventuellt kan jag glädja er med att jag skart sla dra igång en tävling!
Men får svar angående detta först i slutet av veckan, så håll ut!

Vad skulle ni vilja tävla om för pris?

Mörten Emma

Imorse vaknade jag pigg, vilket känns vääldigt skönt. Men jag har i och för sig vetat det sedan tidigare. 22-regeln, att gå och lägga sig kl 22 fungerar =) Youghurt och kaffe satt gott på morgonkulan. Ska snart knata ner till bussen.

Har med mig min goda mat till matlåda. Gott!!!

Idag har dagen mycket att ge. A-S jobbar idag (arbetar låter bättre?) och det känns riktigt kul! Dessutom är det Röda Korset lunch för endel boende. Bra att det finns sådant där äldre kan träffas utanför boendet över en god bit mat och kaffe/kaka.

Ses då jag anländer till jobbet!
*work work work*

Night for me

Klockan är snart 22 och jag har bestämt mig för att gå till sängs i bra tid. Imorse kände jag verkligen hur skönt det är att ligga i sängen och därför tänker jag göra det så länge som möjligt =) Imorgon väntar nya utmaningar.
Imorgon ska juniorkillar komma ner på träningen. Bra med tyngre motståndare.

GOD NATT kära läsare..
See you tomorrow - spännande äventyr då

Enkelt att laga god mat

Vad skönt att man kan laga så god mat enkelt. Kom hem från dubbla pass (som vanligt) där det var 90min handboll och ett löppass i form av intervaller 60s/20s - 20 st. Då är man hungrig som en varg. Därför var det så skönt att jag hittade på ett lättlagat men otroligt gott recept. Stekte kryddig korv och kokade upp med Keldas lätt creme fraice med smak av senap, honung och dragon. Hur gott som helst!! Prova!!

Är så glad att jag kan bocka av ett av veckans löppass. Intervaller är tuffa - mina ben är lite trötta, men det är skönt att jag hela tiden låg på mjölksyregränsen. *yes yes yes*


Här är min ros som jag fick av mamma och pappa på födelsedagen ♥
Fin va???

Köpt julkort

Jo, ni läste rätt på rubriken. Jag har redan köpt julkort. Det är nämligen en på jobbet som säljer (genom sin son) jultidningar, böcker,kalendrar etc. Man blir lätt lite påtvingad. Så det fick bli julkort och julklappsetiketter. I och försig användbart. Kostade inte så mycket heller.

Förra året köpte jag en Elvis-bok. (Ni vet sköldpaddan Elvis, tecknad serie) Är kanske för snäll som inte tackar nej?Eller för medis helt enkelt. Tror jag köper eftersom jag kommer ihåg hur det var då man själv var liten och sålde jultidningar.

Nostalgiskt nog kommer jag ihåg att jag, AC och en kompis sålde ihop och fick ett tidtagarur i premie *haha*



Det hände alltså idag igen...
Jag shoppade loss...

Ny bok

Har suktat länge efter boken "Skumtimme" av Johan Theorin. En bok som handlar om Öland - eller den utspelar sig på Öland. Den handlar om en pojke som försvinner på Alvaret en höstkväll. Inge hittar honom men en dag ringer pojkens morfar (som bor på Öland) sin dotter och ber henne komma till Öland. Han tror han vet vad som kan ha hänt pojken. Väl där får hon höra om den mytomspunne ölänningen, Nils Kant, som en gång satte skräck i en hel byggd. Men Nils Kant är för länge sedan död och bgraven men säga vandra på alvaret nattetid, i skumtimmen.



Rosar verkligen bokens början. Rakt på sak och ingen seg början på boken. Min mamma och syster har också läst den, och rekommenderar den varmt. Dessutom har han kommit ut med ännu en bok "Nattfåk"

LÄS!!!!

Gratisgrejer

Bli medlem här om du vill ha chansen att få gratisgrejer..

Bara att tjäna ihop en poäng.....

Do it!

Fingervantar (?)

Brrrr...fryser fryser fryser. Mina fingrar var som stelfrusna prinskorvar då jag kom till jobbet. Kylan börjar ta sig. Dags att ta fram halsduk och vantar? Jag förstår att många drabbas av förkylningar dessa tider. För lite kläder då kylan kommer antagligen. Imorgon måste jag nog börja ta på mig mer kläder.

Måndagmorgon. Ska snart in på avdelningen och inta frukost nr 2. Kaffe och smörgås. Kan behövas en dag som denna. Det är så trist att M och A-S inte är här nu. *suck* Tomt på kontoret med andra ord. *eko eko eko*
Stegtävlingen är i full gång iallafall. Onsdag-Söndag har vi hållt på nu. Jag stegar på som bara den. Ligger på 400-plats eller något i hela tävlingen. Men många har inte registrerat sig ännu. DÅLIGT!



Om arbetsplatsen kostar på fler hundra per person för att man deltar kan man också kosta på sig att registrera sig tycker jag...........hmmmrfff..

Dags för hemgång

Klockan börja närma sig "gå hem". Ska sammanfatta helgen som en väldigt fullspäckad helg. Trevligt att få träffa C och L flera gånger denna helgen. Nice nice!

Imorgon börjar en tuff arbetsvecka igen. Inget speciellt står på schemat, men kanske lika skönt det (?) Ser fram emot hemmamatch på lördagen! Då möter vi AvestaBrovallen som kom upp från div 1. Alltid lite extra pirrigt att möta lag som är tippade långt ner i serien. De har liksom allt att vinna, inget att förlora.

Se you later alligator :)


Gonzo 2 år

Vad är det för en dag,
är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag
för det är Gonzos födelsedag
Hurra Hurra Hurra!



Gratta min lilla sötnos med en kommentar!

Chokladmuffin - kladdiga

Jag har bakat de underbaraste muffins som finns. Kladdiga chokladmuffins.


Endel ingredienser behövs:

2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
100 g margarin eller smör
20 rutor mörk blockchoklad


Smält fettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Tillsätt fettet och mjölet blandat med kakao, salt och vaniljsocker. Häll upp i formar och grädda i 200°C 10-15 min i mitten av ugnen. När de är gräddade, lägg en ruta blockchoklad på varje muffins och låt smälta.



Här står de små härligheterna i ugnen.


Fina muffins va?


Lite mörk blockchoklad på toppen. Lägg på chokladen precis då du tagit ut muffinsarna ur ugnen så smälter chokladen perfekt :) Kan inte bli bättre tror jag!

Nu ska jag ta med mig fyra muffins till mamma och pappa, resten ska frysas in till då jag får besök av M och A-S den 18:e oktober. Vad trevligt det ska bli =)


Bild på shopping

Jag är genomblöt, trött och liiite irriterad. Varför ska det vara sådant här trist höstväder för när man ska ut och springa? Det är verkligen hemskt att ge sig ut då. Blev snabbdistanspass idag...ett x-tra pass. Ganska skönt att träna på söndagar tycker jag. Oftast har man tiden för det.

Hur som helst så gick löpningen bra. Är hemma hos mig nu och har lagt in en vittvätt. Har tvättstugan 18-21 men kom hem tidigare än beräknat och såg att någon annan satt tvättid från 14-18 *grrr* Tur att jag har egen tvättmaskin då.
Men vill vara lite ekonomisk ibland, passa på att ha tvättstugan ibland.

Här kommer iallafall bilderna på mina köp (som jag lovade):


Den väldigt snygga koftan (tunna) från H&M *tack Malin*


Sedan en ursnygg halsduk från Åhléns

Är väldigt nöjd med köpen. Suktade efter en kofta på Ginatricote, men vet inte riktigt om jag ville ha den. Bruna färgen var inte riktigt brun..haha..jag vet...låter knasigt, men det var lite brun-lila.

Sång o shopping

Vilken bra söndag! Redan kl 10 var AC och jag i Farsta för att lyssna på L som sjunger i kör. Jätte fint sjunger de. Körer måste verkligen vara samstämmiga...fint! Direkt efteråt var det shopping för hela slanten. Jag har inte varit i Farsta C sedan jag tog studenten där. Tänka sig! Det var mycket flashbacks då man klev av vid tunnelbanan *ler* 

Jag har ju tidigare vunnit 400:- presentkort på H&M, och idag blev det shopping för hela slanten. 
Snäll som jag är gav jag AC shopping för 100:- och sedan köpte jag för 100:- till mamma ♥ 
Jag lovar att lägga upp bilder på min shopping ikväll. Kan redan nu berätta att det blev en ljusgrå kofta för min del, 198:-.

(Bild kommer)

Nu är jag hos mormor och morfar.
Har ätit världens godaste kålpudding.

Sedan blir det löpning hem ca 6km.
Run for it run..

 

Promenad med magknip

Är trött och känner att jag nog skulle kunna somna nu om jag ville. Tog en uppfriskande promenad med Ebba alldeles nytt. Hon hade lite magknip (tror jag) och var lite moloken då vi var ute. Får gå ut med henne en gång igen, senare. Nu ligger hon i sin säng. *pluttan*


Ebba gillar att snosa..här i sängen på landet..

Nu ska jag fortsätta titta på "Stjärnor på is" Vad tycker ni om programmet förresten?


KASAM VANN!

Hemma efter en väldigt trevlig lördag. Träning 2h med 75  min handboll och 60min gym (ben o mage). Kändes bra idag. Bra fart och då är det kul att spela helt klart. 11.00 tryckte L gasen i botten och vi brummade iväg mot Adelsö. Jag har lärt mig att Eleröbor kör vääääldigt långsamt. Men vi lyckades köra om segproppen och precis hinna med färjan till Adelsö. Kasam spelade bra. C skötte sig utmärkt! Vinst med 4-3. Div 6 nästa :)

Jag har ätit massa kanelbullar idag - världens bästa lagledare hade bakat kanelbullar på morgonen och till det kall mjölk - på vägen hem från Adelsö mumsade vi en varsin bamsebulle! Så jag har verkligen passat på att äta bullar idag - dagen till ära!!!!!


Viktigt snack i halvtid


Snygg overall!

Har tagit bilderna från Anna-Carins blogg.
Kika in lite senare vetjja! Alltid nya grejer på G

Tidigt i säng

Oj oj oj vad jag behöver sova. Ögonlocken håller på att falla ihop totalt. Tyvärr ingen sovmorgon imorgon eftersom det är träning redan kl 9. Upp vid 7 med andra ord *suckar lite* Det som är positivt (gillar att vara positiv) är att man kommer igång ordentligt med två pass på morgonqvisten.

Ska bli kul att se KASAM´s match! De har redan avancerat till div 6, men spelar ingen roll. Ska bli kul att se hur C sköter sig *blink* Ja,ja..ska inte tråka ut er med en massa pladder. Dags att knyta sig efter en tuff arbets- och träningvecka.

GODNATT!

Hörlurarna är mina!

Jag har klickat hem ett par hörlurar (till min Ipod) på Tradera.

Hörlurar Grön till ex mp3, mp4, iPod mm

Utgångspriset var 1kr och jag köpte dem för 7kr.
Tyvärr tillkommer ju frakt på 29kr, men jag tycker ändå det var värt 36kr då mina gamla hörlurar håller på att gå sönder.

Thailandsbesök

Nu kryllar det av thailändare här där jag jobbar. De är nämligen på studiebesök här för att tex få inspiration till egna äldreboenden. Trevligt. Jag hade en aktivitet med de boende då de kom och tittade. Alltid glada, leendes :) Det smittar av sig helt klart! De ska snart sätta sig ner och mumsa gott. Jag har själv fått provsmaka alla läckerheter.
Tunnbröd med renskav och pepparrot, kavring med gubbröra, kantarellbröd, mandelformar med hjortronmousse.
Vad säger ni om det? Rena lyckan! Jag rullar nog hem idag.

Vad glad jag blir då jag tänker på att det faktiskt är fredag idag.
Det komer bli en trevlig helg. Var ett tag sedan jag träffade L och C. Är på tiden att ses.

Apropå thailändare. Stackare att komma till kalla och ruggiga Sverige. Tänk att de kunde stanna hemma i varma Thailand ;)



Thailand vs Sverige
Vad tycker du?

Trötta ögon

Jag har kommit till jobbet. Den glada msuiken i min IPOD gjorde att den kalla promenaden från Mörby Centrum till Klingsta gick förvånadsvärt bra! Och nu sitter jag på mitt varma kontor. Ni kanske undrar vad jag lyssnar på såhär på morgonkulan?
Jason Mras
James Blunt
Jack Johnson
MIKA
Några av mina favoriter.
Amy McDonald
Duffy
Så nu har jag nästan fyllt min IPOD helt och hållet. Kikar i vanlighetens namn omkring på Tradera. Men lite läskigt att köpa på det sättet. Tänk om man bara får en kopia eller ingenting alls trots att man betalar i förväg.
Någon med god erfarenhet?

Godmorgon

Thailandsbesök på jobbet idag. Phu! De kommer efter lunch och ska titta runt omkrin för att få inspiration till sina äldreboenden i Thailand. Positivt att de vill komma till oss. Jag ska hålla i en av våra aktiviteter medan de kika omkring...jag menar aktiviteter för våra boende. Korsord, nutidsorientering! Kul!

Ikväll ska jag som vanligt hem till la familia! Ska bli trevligt, som vanligt!!

Nu måste jag jäkta..ska bli trevligt att lyssna på ny musik i min IPOD!
Dessutom har jag budat på hörlurar på Tradera och idag får jag se om jag får dem :)

Gonzos presenter



Jag vet en kille som kommer bli glad på söndag då han får dessa grejer!
Ska slå in de i två fina paket också. Sedan kanske han kan öppna det själv?

GONZO 2 ÅR PÅ SÖNDAG!!

Glad Emma

Jag är glad, trött, utmattad...you name it. Handbollspasset gick bra, trots att vi var få pga många juniorer hade samling med talangprojektet. Det gäller att ha kvalité och det hade vi verkligen idag. Efteråt gick AC och jag ut och körde 100m intervaller. 15 st med ganska lång vila. Men jag var totalt slut efteråt. Skulle kunna somna när som helst känner jag. Men jag måste äta först och laxen är i ugnen och gonar sig :) *mums*

Då jag klev innanför dörren blev jag glad....för jag såg att jag fått ett kuvert från Malin. Jag vann nämligen hennes H&M tävling och jag blev sååå glad. Nu kan jag shoppa gratis för 400kr på H&M :)



TACK MALIN! Jag ska verkligen skriva och meddela sig vad jag köper för mitt presentkort...

Förresten så köpte jag faktiskt två presenter till Gonzo idag efter jobbet. Gick in en snabbis på Danderyd Zoo och ni får se senare vad det blev :)

Tradera

Tradera är faktiskt riktigt brapå det viset att man kan göra riktiga kap. Pratade senast i morse om jag behövde och ville ha nya hörlurar till Ipoden.Så idag kikade jag in på Tradera och la ett bud på ett par hörlurar...2kr la jag budet på. *haha* Leder ännu och det går ut i dag vid 18-tiden. Kommer inte lägga högre, utan får jag dem så får jag dem :)Kostar ju frakt också.

Hörlurar Vit till ex mp3, mp4, iPod mm

Finns massa bud att lägga på liknande lurar :)

Spa bokat

JIPIII!!! Nu har vi bokat SPA, äntligen! Det blir SPA-weekend i november på Sydpolenspa i Södertälje! Vi slog till på det dyrare paketpriset de Luxe för 2000:- Då ingår följande:

[I SPA de Luxe ingår:]
- inkl. kaffe, tårta och portvin/madeira
- valfri 50 minuters SPA behandling på Sydpoolen SPA och tillgång till hela spasalongen med jacuzzi, varmrum och bastu, färsk frukt och juice. Det ingår även entré till övriga badet med motionssim, äventyr, bubbelpool och bastu.
- liten SPA necessär
- övernattning i dubbelrum
- överraskning på rummet
- fördrink och fyrarättersmiddag samt frukostbuffé.

Pris 1 995:-/person

Jag längtar redan. Det blir fredag till lördag, vilket var det absolut bästa.
Vi checkar in och äter middag på fredagkväll. På lördag är det SPA för hela slanten.
Har bestämt mig för att ta 50 min massage. Yummi!!

Snart födelsedag

Vi går mot helg, och det är jag glad över. Känns välbehövligt alla redan. Känns extra inspirerande att det kommer hända så mycket på helgen! På lördag är det dubblapass träning + att jag, AC och L ska vara åskådare på FC KASAM´s match. På söndag är det konsert på Söder - trevligt trevligt! Ska lägga in ett träningspass där också! Men på söndag ska även ett födelsebarn firas. Det är Gonzo som fyller 2 år! ♥ Ska se ut en bra present till honom imorgon.

Men nu ska jag inte fokusera på helgen, utan på dagen! Missade bussen i morse och kom senare till jobbet. Alltid lite extra jobbigt. 73:an hade fått punktering och en busstur hoppades över. Typiskt! Men nu är jag här och jag hoppas dagen har mycket att erbjuda. Känns bra.


Snart stor 2-åring!

Dags att göra lite nytta!!

Smoothi igen

Smoothi är så gott. Är man lite sötsugen så kan jag verkligen rekommendera Emmas smoothi.

Du behöver:
Vanilj yoghurt
Frysta jordgubbar
Banan
Avokado

Ni ser själva, hur mycket är det som är onyttigt? Inget tillsatt socker utan bara nyttigheter. Bara allt mumsa på med andra ord. Socker-råtta som jag är har jag hittat något som kan släcka mitt sötsug. Därför är jag så glad att jag fick en mixer i födelsedagspresent :)



Har ni några bra tips på goda smoothi så tar jag gärna emot dem =) Det är alltid kul att testa nytt och  förnya sig.

Trevligt sällskap

Det blev gym - överkropp. Skönt! Var effektiva också vilket var ännu bättre. Blev triceps, rygg, mage och massa annat :) Jag som trodde jag skulle vara zombie idag. Konstigt, ska jag kanske gå och lägga mig 01.00 alla dagar i veckan? *haha* Åt middag hos mamma och pappa idag. Ebba och Gonzo blev glada. Gonzo är helt tossig. Då jag duschade i badkaret satt han på huvudet hela tiden. Crazyplutten!!! ♥ Ebba blev sur då vi gick. Hon har varit hos veterinären och vaccinerats idag. Hon var duktig (såklart). Skällde lite, men det var nog mest av nervositet.


Älskar den här bilden. Ser ni mulen...vill bara pussa *smack*

Kramkalas

Ska se Efterlyst ikväll *hjälp* Absolut ett av de bästa programmen. Ikväll får man följa tyskan i Arboga. Hemska människa! Ja,ja..ska inte jaga upp mig!!

Mitt paket

Nu har jag hämtat ut mitt paket på posten eller rättare sagt ICA.




Är jätte nöjd med köpet.
Nu ska jag ta tagi bakandet vad gäller bullar och muffins =)

Nu blir det gym på Vallen med systra mi

Ses!

Snart hemgång

Snart har jag kämpat mig igenom den här dagen med få timmars sömn i natt. Skönt! Har kommit överens med AC om att ta träningledigt idag.  Istället kommer vi köra ett dubbelpass på söndag med löpning 5km och gym. Söndagar kan man alltid köra lite extra träning på =)

Har skickat iväg ett mail till tränaren om hur lördagens handbolls och löppass är upplagt. Ska planera utifrån det. Har ju ett 100m intervallpass att lägga in denna veckan, och antagligen kommer vi köra det på lördagsträningens löptid.

Nu måste jag snart packa ihop. Ska möta AC vid Solna så att hon kan betala sin Ipod Touch! Vill också ha en ny *gråt*

Ses senare ikväll då jag har fått mina saker hemskickade!


Bokning krånglar

Har tjajtat endel om min och mina vänners bokning om spa-weekend på Sydpoolen-spa! Hade tänkt ha spa-weekend i november, dvs den veckan då jag och Ac har ledigt från handbollen. Tyvärr är det fullbokat då så fraågan är om vi ska ta spa-weekend om 2 veckor eller om vi ska ändra dag i november från fredag till lördag? Vi får se hur det blir. Jag har väldigt svårt att komma ifrån och ta ledigt en halvdag. Flectid har jag inte heller.

Men vi får se, spa-weekend ska det bli iallafall.

Har inte bestämt behandling ännu men funderar på att ta massage. Det är nog det som min kropp behöver mest...inte ansiktspeeling eller något liknande. Jag behöver nog bara svslappnande massage för kropp och själ :)



Om ni bara visste vad jag längtar rill att få lägga sig ner och bara slappna av...........

Varor att hämta ut

JIPI! Fick en avi i brevlådan i går. Så idag efter jobbet ska jag till ICA och hämta ut mitt paket från Klarafärdigagå. Yes, vad kul! Jag betalade varorna direkt efter att jag gjort beställningen och det känns betydligt bättre att hämta ut varorna nu utan att behöva öppna plånboken :) haha!

Baka Cupcakepops

Ska ta en bild av alla mina varor då jag hämtat ut dem. Annars så rekommenderar jag verkligen denna nätbutiken. Snabbleverans och otroligt fina grejer! Kika in vettja!!

Äntligen

Äntligen fungerar publishme.se igen. Abstinensen smög sig sakta fram här på förmiddagen *haha* För att ha sovit 5h inatt är jag relativt pigg. Får se om det blir ett eget löppass iallafall. Skulle vara skönt! Känslan man har efter en vinst är lika stark som käsnlan av bitterhet är då man förlorar. Vaknade upp med smilband imorse :)

Känns så bra i laget, både på och utanför banan. Bredden i laget är nog vår styrka. Alla kan komma in och prestera.

Har haft fullt upp på jobbet nu på förmiddagen. Dessutom har stegtävlingen börjat idag. Dock höll det på att starta i lättare fjasko då jag märkte att min stegräknare var urladdad i orse. Som tur var hade jag extra batterier :) Så hittills har jag gått 3967 steg. Observera då att jag inte gick från Mörby till Klingsta idag utan var lat och tog bussen. *hehe*



Kommentera gärna här, skulle vara kul att få svara på era kommentarer :)

RSS 2.0