Trött trött trött

Jag orkar inte ens knåpa ihop ett inlägg. Har varit trött hela dagen och var trött hela träningen. Tack och lov var det en gristräning och man orkade liksom inte tänka på att man var trött :)

Blev inget gympass efter träningen utan tar det på söndag istället :) Skönt att kunna planera din fysträning efter vad kroppen säger. Man ska ju lyssna på sin kropp, ibland iaf :P

Nattnatt

Vecka 5 - here we go!

Godmorgon!
Efter tre dagars ledighet var det motigt att kliva upp i morse. Det var liksom inte 8h sömn, och definitivt inte 12h sömn som jag sov natten fredag till lördag (galet jag vet!). Men jag kom upp efter 5min snooze. Yes!

Den här veckan ser lite annolunda ut. Den största skillnaden är faktiskt att vi inte har träning på tisdag. Nacka har match på vår träningstid så vi har ställt in den kollektiva träningen. Mats har förhandsbiobiljetter till biofilmen "The King´s speece" som han frågade om jag ville gå med på kl 18. :) Inte varje dag man kan gå på bio en vardag :)

Annars rullar det på som vanligt. Vi har en viktig match på lördag kl 15.00. Sävehof står för motståndet och många tänker nog "Sävehofs seger" men det kan ni tänka bäst ni vill. Kom på lördag så får ni se hur det går! :P
Kör på som vanligt med fysen. Tänker på att äta bra samt få bra med sömn. Har tagit med mig proteinbars från Gymvaruhuset som jag kommer stoppa i mig efter träningen. Ikväll ska jag testa smaken: Jordgubb/choklad.
Info om PROBITE FX 55g

Det kan väl inte smaka annat än gott?
Gymvaruhusets proteinbars består av vassle som är ett protein som lämpar sig ypperligt innan eller efter träningen. När vi har tränat är kroppen i behov av protein för att kunna bygga muskler och då passar dessa bars perfekt.

Roligt att så många vill vara med och tävla. Har du inte tävlat så kika in här och tävla.

Time for work!


Promenad vid Gåshaga Brygga

En lugn söndag som innehållit det mesta som kan få en att fyllas med energi. Efter och i samband med frukosten tittade jag och Mats på Wallanderfilmen "Dödsängeln". Jag gillade verkligen Wallanderfilmerna förr och gör det än. Men ju mer film man ser desto mer inser man att Wallanderfilmerna är ganska lama. Men bra filmer att starta en dag med, tyckte vi :)
Vid lunchtid tog jag och Mats Lidingöbanan till Gåshaga Brygga. Det var så soligt väder och plusgrader (dock var det kyligt ändå) att vi kände att det nästan var dumt att inte ta chansen till en härlig promenad.
Jag min dumjöns tog varken mössa eller vantar med mig. Lite kallt var det, men jag överlevde.
Efter promenaden fikade vi uppe hos mamma och pappa. Och nu ska jag, pappa och Mats åka iväg till Liljeholmen där Mats ska spela innebandymatcher. Vi hoppas på vinst :)
Höres o synes! Glöm inte att tävla i min bloggtävling med Veganlife.

18-42

Dagens match var inte så mycket att snacka om. Vi ledde hela matchen och när slutsignalen gick så hade vi vunnit med 18-42. Vet egentligen inte vad man ska skriva om en sådan här match. Tycker ändå vi går in med en bra inställning även om man i slutet av matchen märker att alla vill framåt och göra mål. Tycker Lollo i målet gör det riktigt bra när hon kommer in :)
Pappa var såklart med och tog kort och här kommer några bra pics:


Natti in action


Jag hoppar :)


Emma gör mål :)


Lite rolig bild...


Jag slääänger mig :)


Kakan :)

Det kändes hur som helst skönt med 2 poäng :) Det behöver vi. Nästa match blir betydligt tuffare och vi måste höja oss ytterligare snäpp. Men jag vet att alla kommer vara på hugget.

Efter matchen testade jag en av mina bars. Den här gången smakade jag smaken choklad m crisp. Det smakade sååå gott. Jag är en sådan som älskar choklad (först och främst) och med crispen blev den hur god som helst. Det var som att smaska i sig en snickers eller mars. Mm. In på gymvaruhuset och kika efter dessa proteinbaren.


Två av proteinbaren jag hade med mig till matchen!


Gonzo gillade min nya och snygga t-shirt som jag fick av Gymvaruhuset :)

Kvällen har spenderats hos bästa päronen. Mys mys mys!


Spännande paket

Igår fick jag en avi på posten. Eftersom klockan var så pass mycket blev det aldrig att jag gick ner och hämtade paketet. Men imorse tog jag tag i det och gick ner till ICA. Det var verkligen ett stort paket jag fick. 4.5kg!!



Paketet var från min nya samarbetspartner Gymvaruhuset :)

Jag har fått äran att testa lite av deras produkter. Jag har fått hem bars, proteinpulver och återhämtningsdryck.



Jag ska testa de olika bars-smakerna:

- Chocolate/mint crisp
- Chocolate/banana crisp
- Lemon/butter fudge
- Strawberry/chocolate

Ska bli riktigt spännande att testa. Utan att h a smaka tycker jag egentligen att alla låter riktigt goda. Mums!

Idag kl 16.00 har vi match i Tyresö. Efter matchen kommer jag garanterat smaka en bar. Och ikväll ska ni få höra mitt utlåtande :)

In och kika på Gymvaruhusets hemsida. De har grymt bra produkter!!!




Tävling med Veganlife

Nu har jag turen att få starta upp en tävling tillsammans med Veganlife. Veganlife säljer bara produkter som är miljövänliga och inga produkter är testade på djur. Hur bra som helst! *tummen upp*

Vinsterna som tur har chans att vinna är:

Aloe Vera & tea treetvål & två lindisktrasor i valfri färg (blå, cerise, lila,natur, röd, svart, vit)



Att tävla är enkelt. Vi vill att många ska kunna delta.

1. Kika in på Veganlife´s hemsida

2. Skriv i en kommentar vilken produkt du gillar mest eller om du tycker något saknas i webbshopen.

Tävlingen beräknas pågå i 2 veckor och då kommer jag dra en lycklig vinnare!

Nu kör vi!


Mysig dag med världens bästa mormor

Att ta en ledig dag är så värt. Igår efter träningen gick jag, AC, Arto och Mats på sena bion inne i stan. Vi såg filmen Winter´s bone och tyvärr hade jag lite för höga förväntningar. Blir därför lite besviken. Filmen var bra men enligt mig ingen wow-faktor. Men den var ändå bra :)

Imorse tyckte jag riktigt synd om Mats när klockan ringde. :/ Var själv så otroligt trött. Sov till 9.00 sedan gick jag upp och åt frukost, gjorde iordning mig, hängde en tvätt, strök och hängde upp draperiet till sovrumsdörren.

Ac och jag hade inte planerat att vara hos mormor (mojmoj <3) någon speciell tid men vid 10.30 gick jag ner och handlade på ICA, sedan gick jag upp till pappa. Han lovade att skjutsa AC, mig, Ebba och Gonzo till mormor. Bra eftersom det inte är bra för Gonzo att vara ute i kylan. *brrr* Den lilla kroppen tål inte minusgrader. :)

Vi började med att ta varm choklad med semla :) Första semlan för i år och idag är det faktiskt fredag och jag får äta sådant :)


Gonzo var självklart med på noterna. Smaskigt med semla.

Ebba hade innan klockan slog 12.00 varit ute två gånger. Hon springer omkring och piper. Gnyr.

En lättare lunch i form av röksmörgås har jag och AC fixat. Mmm. Riktigt gott.




Gonzo passade på att bada i diskhon och sitter nybadad i fönstret.

Annars har vi bara tagit det lugnt och gjort det som man aldrig hinner annars. Att bara få vara känns så lyxigt. Och att få vara med världens bästa mormor är också pricken över i:et :)

Nu ska jag starta igång en tävling hos mig....tävla på. Veganlife står för vinsterna.


Tröttmössa

Godmorgon.
Vaknade med ett tungt huvud idag. Gårdagen ska vi inte prata om. Kände mig så trött att det var på vippen att jag tog mig igenom träningen. Men som tur är brukar det släppa en aning när träningen drar igång. Gårdagen bestod av handboll och Mariusfys. Mariusfysen innehöll cirkelbana med hopp och styrka. 45s arbete och 10s vila. Lagom längd kan jag säga efter att tidigare cirkelbanor ha kört i minuter på varje station. Men allt handlar ju om vad man vill uppnå. Trött som en dö fisk kom jag hem. Komiskt nog blev det ris och fiskbullar till middag. Mmm..säga vad man vill om att det är barnmat (citat AC - "Barnmat. Det är ju bara att trycka sönder i gomen") men gott är det om ni frågar mig. :) Hehe! Hur som helst såg jag och Mats klart en film innan jag däckade i bingen - innan klockan 22.00. Vaknade i smått panik när Mats kom och la sig senare (jag trodde att det redan var morgon). Gah! Nu ska jag ta mig igenom den här dagen på bästa sätt. Fokus!


Till er som hinner vara hemma och dona i hus eller lägenhet och som ska göra ordning ex. badrum. Här kommer bra inspirationslänkar på BRA sidor:

Dekora Kakel & Klinker

Hafabadrum


INR Duschar

Bra med bilder och information!!

Cioa!


Thaimassage - Ja tack!

Ibland måste man bara unna sig något. Igår tog jag steget. ;) Ni som inte har blivit medlemmar på Groupon, bli det nu! Groupon är nämligen en hemsida där du kan köpa tjänster till ett pris man inte trodde var rimligt. Genom att få ihop många köpare kan man trycka ner priset. Ex. har jag köpt SF-biljett värde 100:- för 50:-, Tvårättersmiddag på steakhouse CHILL för halva priset och nu senaste tillfället köpte jag 55min thaimassage värde 550:- för 220:-. Perfekt med andra ord. Jag loggar bara in varje dag och ser vad det är för ernjudande. Är det inte något jag är intresserad av så hoppar jag det helt enkelt.

Detta får jag för mina 220:-

Den kung­liga Thai­mas­sagen har man ut­fört i år­hund­ra­den inom de kung­liga pa­lat­sen. Den är bas­er­ad på prin­cip­erna av djup tryckmas­sage utan olja och in­vol­ve­rar en­er­gi­lin­jer som går runt i krop­pen. Mas­sagen hjäl­per till att lösa upp en­er­gi­prop­par så att man får ett fritt flö­de av ener­gi i krop­pen. Denna mas­sage lägger inte sin ton­vikt på att stretcha och böja krop­pen. Rekommenderas till personer som gillar långsam och grundlig massage.

värdecheck från Orchidé Thaimassage Stockholm

Vill du också bli medlem på groupon så bli det genom mig :)
Skriv en kommentar så fixar vi det :)


Skitmatch = gristräning

Efter helgens förlustmatch mot Heid trodde nog alla att vi skulle få en riktig utskällning. Men så blev det inte. Istället blev det en riktig gristräning med massa gummislangar, stafetter (ala idioten och med kompis på ryggen) och korta matcher med man-man-spel. Riktigt jobbigt var det. Blä! Känslan efteråt är dock alltid lika skön. Man känner sig liksom duktig och man kan behöva sådana här träningar också då och då.



Efter träningen blev det nerjogg och stretch. Kändes behövligt kan jag säga.

Det som gjorde den här träningen jobbig men ändå bra var att det bara är måndag och med en ledig söndag känner man sig faktiskt ganska så fräsch. Hade vi kört det här passet på torsdag hade det nog varit en helt annan grej. Nu kör vi på resten av veckan och laddar på inför lördagens match mot Tyresö.

Ps. Imorgon kanske jag får hem ett paket på posten. Spännande va? Ds


Vad har du för mattor hemma?

Klockan är mitt-på-dagen-tid och jag har lucnhrast. Ska snart bege mig till lunchrummet men tänkte först ge er lite tips på en mycket bra hemsida. Det finns många bra hemsidor och den här hemsidan är speciellt bra för de som behöver hjälp med att hitta en matta till sitt hem. Här kan man nämligen få hjälp på alla sätt. Du tipsas om indiska mattor, kinesiska mattor, runda mattor och många många fler. In och kika!

Själv är tycker jag om ganska diskreta mattor. Jag har tex. en ryamatta i vardagsrummet (vit), en blå/vit randig plastmatta i hallen och en grå/vit randig plastmatta i köket. För mig handlar det mycket om praktiska situationer. Jag tycker det är jättepraktiskt med en plastmatta i köket eftersom det kan hända att manslänger mat omkring sig i köket :P Då är plastmatta perfekt eftersom man lätt kan torka upp maten utan att det blir en massa fläckar kvar :)




Vad säger ni om en sådan här speciell matta?

För mig känns den alldeles för speciell :P Jag tycker inte en matta ska ta fokus från övriga rummet...inte för mycket fokus iallafall. Randiga och enkla mattor är min melodi. Rund matta har jag aldrig ägt heller. Är jag tråkig?

Vad har du för matta hemma?


Vecka 4 är här!

Efter en fantastisk helg, bortsett från förlusten i lördags, påbörjas nu en ny vecka. Det är i vanlig ordning jobb, träning och annat kul! Man kan säga att jag startar upp veckan med en liten förnyelse, nämligen bloggens utseende. En ny header och lite nya färger. Vad tycker ni? Kommentarer är mycket välkomna :)

Gårdagskvällen spenderades på bästa sätt. God middag, Marabouchoklad och fruktsallad. Hade en massa frukt hemma samt hade köpt endel igår, så det blev en sallad på mango, kiwi, päron, äpple, apelsin och blodapelsin. Riktigt gott. Vi avnjöt mat och efterrätt till slutet av filmen "Henry VIII" och till skräckisen "House of voices". Skräckisen såg vi inte riktigt klart, så den ska vi avsluta ikväll. Hjälp :P

Annars ser jag fram emot lördagens match mot Tyresö. Det kliar verkligen i fingrarna. Att spela match är ju det roligaste man kan göra, och eftersom jag inte spelat på två matcher känns det ännu mer inspirerande. Men det är ju inte förrän på lördag kl 15.00 så jag få ha tålamod. Innan dess ska många pass köras och då ska det vara full fokus!

Ikväll är det som sagt handbollsträning.

(Härligt att se herrarnas framfart i handbolls-VM. Jag tror och vill tro att de inspirerats av våra handbollsdamer)


Discgolf i Stora Mossen

Redan i morse såg man vilket soligt och härligt väder det var ute. Därför var det verkligen trevligt att jag, Mats och Ann hade planerat discgolf vid Stora Mossen. :) Det kändes så befriande att ha en dag som bara hade en aktivitet planerad. Så vi gav oss iväg och mötte upp Ann vid 12.00.

Stora Mossen är en korthålsbana med 6 hål. Så vi körde två rundor. Första rundan var placeringen Mats, jag, Ann och på andra rundan delade Mats och Ann första platsen och jag kom tvåa. Det gick faktiskt helt ok för mig. Trots att det var väldigt länge sedan jag kastade frisbee, så jag är nöjd :)


Mats med fullt fokus mot korgen!


Jag fokuserad...


Yehaaa!

Det var ganska kallt. Jag trodde det skulle bli för varmt med långkalsonger så jag lämnade de hemma...får helt klart skylla mig själv. Efter de två rundorna tänkte vi gå in på ishallen och ta en fika, men då tar det dumma cafeét inte kort. Hur puckat kan det vara? Aja, huvudsaken var att vi fick umgås och spela discgolf.



Jag åkte sedan raka vägen till pappas jobb för att kika in endel filmer. Jag fick med med 7 filmer, alla för 5kr styck! Som hittat! Bland annat "Shopgirl", "Wallander - dödsängeln", "Little man", "Tuppen".

När jag kom hem fixade jag maten som idag blev kyckling med ris.


KAOS!


Mmmmm..gott gott!!

Nu blir det handboll!!!! Kom igen Sverige!!


Friends is friends

Godmorgon!
Gårdagen var mycket god på många sätt. Att få spendera den i goda vänners lag är alltid härligt :)
Vi var och handlade på Willys innan vi åkte hem till AC och Arto för att fixa iordning inför middag. När alla hade kommit var vi Mats, jag, Nadia, Richi, Ac och Arto. Vi åt självklart tacos och det smakar alltid lika bra. Mums!




Massage i soffan :)



När alla hade kommit och vi hade smaskat i oss av den goda maten gick vi ner och spelade biljard. Det är väldigt kul och man gör det alldeles för sällan.


Vem som vann? Ja det var väl jag ;)


Många muppar i skogen :)
Nadia, jag, AC och Mats!

Vi anslutade kvällen med jättegod glass som Richi hade med sig. Mm.. RockyRoadglass och Daimglass är så gott :)

Var hur som helst en mycket bra kväll!!!!


Lördag utan match

Godmorgon!
Har varit långsam på morgonen och verkligen haft en skön och lugn frukost, dragit mig i sängen och haft det allmänt coolt. Det är skönt med sådana mornar ibland.


Kaffe, smoothi och två smörgåsar. Gott!

Men snart blir det ändring på! Snart ska jag bege mig ner till bussen och fara iväg till Vallen. Ska köra ett gympass innan Mats, mormor, mamma och jag åker iväg till Nacka Bollhall. Jag är sjukt spänd på matchen. Att inte få spela känns jäkligt surt och det är tamme tusan hundra gånger värre att sitta på läktaren än att stå nere och spela. Morr!

Men regler är regler.

Nu måste jag dra. Har med mig kameran till kvällens aktivitet!

På återseende :)


Något på G

Det börjar närma sig slutet av denna fredag och jag börjar ladda för träningen kl 17. Det blir antagligen matchförberedande träning och ganska lugnt.

Mitt i alla träningstankar måste jag berätta att jag har ett litet samarbete på gång. Ni kommer få veta om det snart, men än så länge säger jag inte mer än att det har med träning att göra :)

Förhoppningsvis kan vi kanske fira med en liten tävling också?


Slänger in en kunglig bild från i somras. AC och jag var på väg hem efter att ha spelat Eken Cup.

Bra bild, eller hur!?!


Jobb, träning & mys!

Ikväll ska många delar kombineras. Fredagar brukar i vanliga fall "bara" innefatta jobb och fredagsmys, men idag ska även ett handbollspass in efter jobbet. Det är matchförberedande då det ärr match mot Heid imorgon lördag. Känns jävligt att inte spela den matchen. Såå viktig match ju eftersom Heid och vi ligger och stångas i tabellen. Men jag ska göra mitt bästa på läktaren :)

Hur som helst ska jag och Mats hem till päronen efter träningen. Jag måste få min dos "familj" för den här veckan ♥ Kommer väl vara där runt 19 så det blir inte så sent iallafall vilket är skönt.

Helgens planer har dessutom börjat ta form i veckan.

På lördagen ska jag köra ett pass innan det är dags att kika matchen i Nacka Bollhall. Kvällen kommer spenderas i goda vänners lag. Vi ska hem till AC och Arto och laga mat, titta på film och bara umgås. Ser verkligen fram emot det. Var alldeles för länge sedan jag träffade Richi, och Nadia också för den delen.

Söndagen är BLANK! Känner mig så stolt över att inte ha planerat in någonting. Samtidigt rör sig endel tankar i huvudet om vad som behöver göras, men det känns skönt att det inte är planerat. :)

Ser fram emot den här helgen även om det sticker som en tagg i mig över att jag inte får spela på lördag :(


Extra tuff träningsvecka!

Som det ser ut nu blir det ingen match för mig på lördag eftersom det blev avstängning två matcher. De säger att det är klubbens ansvar att se över sådant, men jag känner faktiskt till viss del att jag även har ett ansvar själv :/ Men hade inte en tanke på att regeln var som den var :(

Hur som helst innebär det att det blir matchfri vecka för mig. Men det innebär även att jag kommer köra på extra tufft med fysen. Har tänkt lägga upp min vecka (som redan har börjat...) såhär:

Måndag: Handboll + hoppprogram
Tisdag: Handboll + intervaller (70/20)
Onsdag: Handboll
Torsdag: Löpning (+hopp) + handboll
Fredag: Gym + handboll
Lördag: Innebandy
Söndag: VILA!

Fullt upp med andra ord. Onsdagen innebar "bara" handboll. Känns alltid lite kort att "bara" ha 90 min handboll. Är så van att alltid köra någon form av fys innan eller efter handbollen. Kroppen vänjer sig liksom!



Handbolls-EM hemma i soffan

Sitter hemma i soffan och tittar på herrarnas match i handbolls-EM. Idag står Argentina för motståndet och det verkar bli en ganska hård nöt att knäcka. Men det går nog vägen :)

Kom hem kl 20 i kväll efter att ha kört ett intervallpass innan handbollsträningen. Träningen ikväll var kortare än vanligt men väldigt intensiv. Vi spelade två-mål nästan hela träningen som bara höll på 18.15-19.00. Det måste vara det kortaste handbollspasset jag kört :P Men samtidigt väldigt bra eftersom vi var effektiv på träningen samt att jag hann hem till Sveriges match :) Med resvägen hem hinner man sällan, men idag gjorde jag det :) Yes!


Det här är såå gott:

Keso, blodapelsin, melon, äpple och sharonfrukt. Sååå gott. Mums!

Nu ska jag fortsätta hejja på Sverige genom att studsa upp och ner i soffan. Snart kommer dessutom Mats hem från bion och då ska vi skrika ikapp :)

Kommentera gärna. Länge sedan det trillade in en kommentar här ;)


Måndag till fredag!

Godlunch! Har precis ätit korvstroganoff med ris och känner mig så mätt och belåten. Tänk vad bra att man kan äta lunch dagligen på jobbet. Slipper tänka på matlåda hit och dit :)

En ny vecka har startat och jag känner mig redo. Känns konstigt att helgen gick så snabbt. Helt plötligt är min inne i en ny vecka med dagar 5.30-21.00 Gah! Men det känns inspirerande iallafall. Vaknade dessutom ganska pigg idag och då är jag nöjd :) Har en dag med jobb och träning framför mig.

Vill dessutom passa på att påminna er om att läsa min systers blogg där vår tränare Leffe gästbloggar. Läs här. Jag satt på tunnelbanan när jag läste inlägget och skrattade högt. Väldigt bra och roligt skrivet!

Händer det något speciellt i veckan då? (Utom jobb och handboll?)
Har en demensföreläsning inbokad på onsdag 12.45 och det ska bli riktigt intressant.

Annars rullar jag vidare...kanske att jag har något kul att berätta framöver så kika in!


Fika i Kaknästornet

Söndagen har spenderats på bästa sätt. Sovmorgon - gym - lite shopping - fika i Kanästornet - storhandla på Willys - Taco till middag - Solsidan & film.

Vi var inte riktigt hundra på om vi skulle åka till Kaknäs eller inte. Det var ju faktiskt ganska dimmigt idag. Men efter lite velande bestämde vi oss ändå för att ta en fika. Det är ju riktigt mysigt att fika på eftermiddagen när solen gått ner. Då ser man ju faktiskt alla lampor i hela Stockholm! Det var väldigt länge sedan jag var uppe i Kaknäs, närmare bestämt när jag var 6-7 år gammal.



Vi tog en varsin kaffe och lite gott fikabröd. Mums!!
Det var så trevligt att sitta på den fina utsikten.

Under fikat ringde vi hem till mamma och pappa och försökte se när mamma blinkade med kökslampan....men vi såg ingenting trots att deras lägenhet ligger precis vid vattnet. Men vi gjorde iallafall ett försök. :) Haha!



Man tar enkelt buss nr 69 från Centralen och den stannar nästan precis nedanför Kaknästornet. Det kostar 40:- att åka upp i tornet. Sedan kostar ju alltid fikat sjuukt mycket - eller vad säger ni om en kokos/ananaskaka för 49:-. Ett rån skulle jag säga, men hur ofta fikar man i Kaknästornet egentligen??

Jag är så nöjd med den här dagen!


Vinst mot Kropps

Hej kära läsare!
Igår plockade vi ytterligare två poäng och det var grymt skönt. Tyvärr fick inte jag vara med pga. avstängning (2 röda kort i serien - aja baja) men det var mycket glädjande att se laget spela. Lekstuga i andra halvlek om man säger så. Dessutom otroligt kul att Madde var grym. Hon gjorde 8 mål i sin elitseriedebut och var 100% - matchenslirare också!!!! Härligt!!! Som ni förstår åkte jag med hela vägen till Uddevalla 8med 2 tågbyten) och hade vi inte vunnit hade det kännts riktigt tungt att resa hem igen..men nu var det bara kul :)



Vinster är härliga och nu vet vi i Skuru hur det känns att vinna!!!!!

Segertåget fortsätter....


Försenad födelsedagsfirande!

Äntligen! Fredagen jag väntat på så länge. Haha! Egentligen inte mer än en vecka, men den här veckan kändes faktiskt riktigt kämpig. Dock var det länge sedan jag var så  här pigg. Självklart är man trött när man vaknar på morgonen, men efter lite kaffe och frukost tycker jag att jag har kännt mig pigg på hela dagarna. Det ska dock nämnas att jag varit extremt noga med att knoppa i tid! Jag märker direkt när jag inte får mina 7 1/2 timmars sömn. Det är liksom som att man ställer in sin kropp på X-antal sovtimmar.

Nu åter står några timmars jobb till, sedan är det hemgång som  gäller. Har lite att fixa innan jag åker hem till päronen där vi ska fira (i efterskott) den bästa mormor´n ♥ som finns. Ska bland annat till en affär i Mörby Centrum samt till Fältöversten. Förrutom present ska jag bland annat in på ONOFF och inhandla rengörings- och avkalkningstabletter till espressomaskinen hemma. Service-lampan blinkar ilsket rött och jag måste verkligen ta tag i det nu! Annars blir det som sagt lugn kväll hos päronen med god middag.

Imorgon är det tidig uppstigning för att rulla tåg till Uddevalla. 14.30 startar nämligen vår match mot Uddevalla! Shit vad taggad jag är! Vi har två vinster i rad nu och det är bara att köra på! Vi ska inte vika en gnutta!
Det jag kommer hålla tummarna för imorgon är att tåget går som det ska, eller rättare sagt tågen! Vi ska göra flera byten på vägen så jag hoppas verkligen inte att det blir krångel någonstans.

Nu ska jag ner och äta lunch! Är inte direkt hungrig men måste fylla magen :)


Fotoklok-boken har kommit!

Ikväll när jag kom hem efter träningen fick jag en glad överraskning!! I brevlådan hade nämligen min fotobok från fotoklok kommit :) Den fotoboken som jag enkelt fixade ihop helt på egen hand genom deras fotoprogram som man laddar ner fort. Hur smidigt som helst. Man kunde fixa bakgrunder, figurer, textstorlekar/texter och mycket annat.

Här kommer iallafall delar av min fotobok :)


Den härliga framsidan på fotoboken :)


Får väl ursäkta blixten i mitten av boken, men man ser ju helheten iallfafall- jättebra!


Sommarbilder är alltid härliga!!


Mats gillade också fotoboken :)

Jag kommer garanterat bestäla fler fotoböcker från er! Speciellt gillade jag man att man kunde göra den så personlig och att det gick väldigt fort att få hem boken.

Ciao!


Tack broddar!!

Hemkommen från träningen för cirka 45 min sedan och full med blodpudding i magen. Smask!! Funderar starkt på att knoppa liiite tidigare än mitt vanliga 22 men vet inte om jag hinner :/
Träningen ikväll var jobbigare än gårdagens. Ganska mycket jobbigare faktiskt!
Ac och jag sprang intervaller innan, närmare bestämt 70/20s intervaller i 30 min. När vi gick till hallen var det rena isgatorna och jag tackar löparbroddarna för att löppasset gick att genomföra med bravur :) Det gick grymt bra! Kände mig ganska pigg också och kände att jag kunde trycka i ordentligt.



149:- på ClasOhlsson och mycket stor hjälp på vintern!

Handbollen var inriktad mycket på samarbeten och match. Kände att det sög ordentligt i benen mot slutet av träningen.
Leffe bjöd på tårta efter träningen. Kändes väldigt tungt att inte kunna smaka :( "Tyvärr" gäller godislöftet även tårta och kakor. Och "tyvärr" är det bara tisdag idag, alltså inget smask! Jag måste säga att jag kämpade med att inte ta en bit tårta men har jag bestämt mig för något så håller jag det! That´s it!


Här står man och beundrar den härliga godisväggen :P


Ny vecka!

Så är måndagen här igen och den här veckan kan man verkligen inte räkna som lugn. Det kommer vara tidig morgon från måndag-lördag. Bara att vara noggran med sömn, mat och läggdax :)

Gårdagen i Barkarby blev hur som helst väldigt bra! Vi kom iväg som vi skulle och hann med både Rusta, Jysk, Outleten och IKEA. Eftersom vi åkte kommunalt var inhandlingen på IKEA något besgränsat men samtidigt kom vi därifrån med både doftljus, porslin och massa annat. Var hemma vid 17-tiden och det blev en lätt middag innan vi mös upp i soffan med filmen "Australia".

Den här ledigheten har verkligen gett ny kraft. Sedan ger självklart de senaste vinsterna extra energi. :) Det är bara att köra på med andra ord. Men just nu ska jag faktiskt erkänna att jag längtar något enormt efter vår och sommar. Varma solstrålar. Den här kylan och halkan kan jag gott vara utan. Brrr.

Ha det gott!


Morgonlöpning

Sådär, satte klockan på 9 i morse för att snabbt få i mig en lätt frukost. Kl 10.00 gav jag mig iväg på veckans sista fyspass. Var på ett sätt ganska glad att det börjat töa. Att springa i den här modden som varit, har varit så tungt. Har kännts som att löpningen inte gett någonting. Men idag var det faktiskt endel fäste, om än isgata ibland.



Kändes väldigt lätt att gå ut och löpa idag efter en seger i bagaget. Så skönt!

Känns skönt att ha startat dagen! Nu blir det shopping (inredningsshopping) i Barkarby!


2 poäng igen!

Yes yes yes! Vi vann matchen mot H43/Lundagård. Fy vad skönt att åter igen få kamma hem 2 poäng :) Ni skulle bara veta hur viktiga dessa poäng är för oss. I förra mötet mot detta lag förslorade vi men nu visade vi var skåpet skulle stå. Är så glad.

Jag och Mats åkte hem efter matchen och jag har lagat chili con carne med ris och sallad. Gott!

Kvällen kommer spenderas med "Stjärnorna på slottet" och några bra film OCH soffan såklart!!! Ska bli så skönt att slappna av och njuta av ingenting :)





Avslutar med en rolig och positiv bild på käraste Anna och AC.

Ha en bra kväll kära läsare - det tänker jag ha!


Tjejmiddag på Ekerö

Gårdagskvällen spenderades med tjejmiddag ute på Ekerö hos Emma (& Kristian). Vi var väldigt spända över att se deras nya hus. Det var verkligen så snyggt. Åh vad man vill ha det lika fräscht och stort. Radhus är verkligen större än vad man tror!

Malin plockade upp hela sällskapet runt 17.30 sedan burnade vi mot Ekerö. Tog ungefär 45 min innan vi klev in hos Emma & Kristian. Vi fixade iordning den hemgjorda pizzan tillsammans och det var riiktigt gott :)





Efterrätten var också väldigt god. Det blev vaniljglass med hemmagjord chokladsås och tranbärscookies. Smask.



Efter den väldigt goda middagen rullade vi vidare in till vardagsrummet. Vi spelade BUZZ som Emma hade fått nyligen. Det var musik quizz och jag vet inte om vi kan påstå att vi var särskilt duktiga. Väldigt svårt var det iallafall :P



Jag lyckades faktiskt vinna en av de två omgångarna...på CHANSNINGAR! Haha! Ibland kan man lämna hjärnan hemma :P Aja, kul var det iallafall. När vi avslutade detta fortsatte vi sedan på ett annat musikspel där man fick veta första versen i en sång, sedan skulle man sjunga vidare. Riktigt kul!!



Det var en mycket rolig och trevlig kväll. En riktigt bra tjejkväll helt enkelt!!!!

Tack snälla Emma för igår!


Shoppingfredag!

Den här dagen har innehållit endel shopping. Efter frukost och morgontoalett mötte jag först upp AC som var ute med Smilla på morgonpromenad. Sedan tog jag, AC och Arto bussen till Lidingö Centrum för lite shopping. Jag kom faktiskt hem med lite saker. Bland annat köpte jag ett par Birkenstock tofflor som jag ska ha på jobbet. Är det något som slits fort på jobbet så är det tofflor. Man springer ju mellan avdelningar fram och tillbaka så det gäller att ha bra skor på fötterna.



På Tehuset JAVA fick jag dessutom med mig sex färgglada latteskedar och många färgglada matlådor. Alla från märket RICE. Matlådornas storlek är perfekta till sallad :)



Efter shoppingen åkte jag och AC hem till päronen för att mysa lite och kela med Ebba och Gonzo. Gonxo var verkligen kelsjuk. Alltid när skymningen kommer blir han lugn och go :)


Jag och lilla hjärtat Gonzo

Nä, nu är det dags att bege sig ner till bilen. Ska på tjejmiddag på Ekerö och Malin har bil. Ser verkligen fram emot det. Ska bli riktigt spännande att se Emmas nya hus :) Kameran är me :)


Ledig fredag

Idag är jag ledig. Tog en semesterdag för att få 4 dagars ledighet, vilket kändes behövligt. Mats är dock inte ledig vilket kändes lite synd på ett sätt eftersom vi har endel grejer att fixa med, men å andra sidan jag jag syssla med sådant jag annars inte hinner. Igår var det en riktigt handbolls/träningsdag:

Löpträning på förmiddagen (AC och jag hann springa innan stormen kom och det var jag tacksam över. Men fy 17 vilket underlag det var att springa intervaller i. Det var 1dm moddig snö. Men vi klarade det och hann precis avsluta i snöstormen)

Handbollsmatch i Nacka (som åskadare) när Nacka mötte Tumba (Nacka vann väldigt enkelt och jag tycker "våra" spelare skötte sig galant) :)

16.30-18.00 (Handbollsträning i Nacka. Vi kunde som tur var skjuta fram träningen en 30 min vilket var skönt när alla ändå var där. Mycket anfallsträning blev det. Kände mig dock väldigt mosig i huvudet.)

Direkt efter träningen for jag hem. Jag hade förberett flygande Jakob som vi åt till middag. Det är nog en av mina favoriträtter, helt klart. Mmm....så gott. Gjorde dessutom så mycket att det blev matlådor. Perefekt!!!!

Kvällen tillbringades med filmen "Draktämjaren"



En annorlunda film som jag tycker var väldigt bra!! Den är spännande och inte ritkigt så förutsägbar som de flesta onda mot goda- filmer är. Dessutom var ju draken sååå söt :) Se den!

Nä, dags att starta dagen ordentligt.

Återkommer!!


Vänner på besök!

Godmorgon!
Sitter och försöker kombinera frukost och bloggande vilket går si sådär. Mats ligger fortfarande och drar sig i sängen och klagar över hur hela huset skakar när jag tuggar mina knäckebrödsmackor :P Haha! Men jag älskar falurågrut och leverpastej så jag fortsätter ;) Mums!

Vi brukar inte ligga och dra oss så länge, men det blev lite senare igår. Raz och Jossan var på besök och vi lagade jättegoda hamburgare tillsammans! Supergott! Det var hur trevligt som helst och då rinner förstås tiden iväg. Dessutom kombinerade vi "jobb" och nöje. Jossan driver nämligen NyttaDesign och behövde lite bilder där hon kunde visa upp deras otroligt snygga förkläden. Kika in på NyttaDesign så får du se hur mycket fina saker de har. De kombinerar dessutom design med miljötänk så det kan inte bli bättre :D

Min favorit bland förklädena måste helt klart bli den blåa färgen.



Jag bara älskar den här designen. Sedan är det så himla fint med den blåa färgen tillsammans med de bruna "sömmarna". Kikar ni in på hemsidan kan ni hitta både röd o grön färg på förklädena.

Vi förenade som sagt nytta med nöje och Mats fick ha på sig ett mycket stilrent och snyggt förkläde med handduk:



Handduken har ett gummitryck som gör att handduken går utmärkt att kom binera som vanlig handduk men även att använda till att ex. lättare få upp ett burklock eller för att få ett bra grepp om stekpannan!

In och kika på NyttaDesign nu!!!



2 otroligt viktiga poäng

I går var det match borta mot Skövde. Ni som följer damelit vet att det var en väldigt viktig match både för oss och Skövde. Vi ligger precis bredvid varandra i tabellen och innan matchen låg Skövde före oss. Antar att Skövde är lika missnöjda med sin säsong hittills, som vi är med våran. Men det är bara att kämpa på och inte tappa hoppet. Hoppet är det sista som överger en, eller hur var det (?) :)

Hur som helst kom vi till matchen med bra inställning. Det var nu eller aldrig. Förra matchen mot Skövde spelade vi ett si-sådär-försvarsspel. Vi hade bra delar i andra halvlek men annars var det mest ihåligt. Den här matchen startade vi med 6-0 och jag tycker vi gjorde det riktigt bra! Över en hel match var det nog vårt bästa försvarsspel. Tidigare matcher har vi haft väldigt mycket dippar men jag tycker vi höll ihop det relativt bra. Bodil var grym igår och tog friläge och det mesta :) Att sedan Lollo kommer in på ett straffkast och räddar!!! Ms 100%! Grymt viktigt!

Skövde hade inte Cadario, Widell eller Henriksson med men jag tycker inte det förringar vår vinst. Det var otroligt vitkigt! Nu ligger vi åter igen ovan Skövde i tabellen.



Henresan blev betydligt lättare med 2 poäng i bagaget. Var hemma runt 00.00 och tog taxi hem. Som tur var kunde jag ta några timmar tjänstledigt i morse och iallafall få 7h sömn. Ikväll är det på´t igen. Träning och gym! Känns riktigt inspirerande att spela handboll ikväll!!! Känner mig riktigt taggad!!!

Kvällen kommer dessutom kryddas med besök av Mats vänner! Jag kommer hem först vid 20-tiden men eftersom vi är lediga imorgon behöver man inte tänka så mycket på klockan :P


Annorlunda vecka

Det är som rubriken säger. Den här veckan kommer vara väldigt udda om man jämför med de andra veckorna. Totalt kommer jag att arbeta två dagar den här veckan; måndag & onsdag. De övriga dagarna är jag ledig på grund av match på tisdag och ledig torsdag-fredag. Dessutom har jag tagit några timmar tjänstledigt på onsdagmorgon eftersom jag räknar med att vi kommer att komma hem mitt på natten efter tisdagens match. Jag hoppas innerligt att vi kommer hem i tid så att tåget inte krånglar och jäklas :( 

Måndag: Jobb + träning
Tisdag: Match i Skövde
Onsdag: Jobb + träning
Torsdag: Ledig + träning
Fredag: Ledig
Lördag: Match
Söndag: Oplanerad

Jag har lite planer under veckan men tror inte det är någon idé att ens skriva in vilka dagar dessa ideér innfaller. Det brukar nämligen sällan bli som man planerat :P

Men med bland planerna finns bio, tjejmiddag, egna träningspass såklart, shopping på IKEA....
Så vi får se hur den här veckan utvecklas. Mest ser jag fram emot alla sovmornar :) Att slippa ställa klockan och bara få vakna upp när kroppen känner sig utvilad. Det är livskvalité det.

Dessutom ska jag försöka fixa den här fotoboken. Den kommer bara att innehålla bilder på mig och Mats.




Nyårsafton 2010

Så har vi börjat om på ny kula. 2011 är här. Orkar faktiskt inte gå igenom år 2010, inte nu iallafall. Istället tänker jag delge hur min nyårsafton spenderades. Det här året fanns det några val och det slutade med att jag och Mats valde att spendera nyår i Västerhaninge med Mats familj. Det var jättetrevligt!

Vi bjöds på trerättersmeny med ugnsgratinerad hummer till förrätt, oxfilé till varmrätt och en väldigt god efterrätt i form av vitchokladyoghurt med honungsbär. Friskt och gott när man var så mätt :)


Förrätten är serverad och jag verkar ganska glad. Haha!


Mats funderar och funderar :)


Det smakade verkligen jättegott.


...och jag passade på att leka älg..eller ren :)

Vid 12-slaget försökte vi få iväg tre LAO (ljuslyktor). Det gick väl sådära. Den första gick sönder och lagning med tejp räckte tyvärr inte särskilt långt, så den åkte i papperskorgen. Den andra lyktan kom så långt som till äppelträdet (läs. 4-5m). Vi skrattade så vi grät (nästan). Haha! Bildbevis ska ni naturligtvis få här:


Lyktan på väg upp?


Tyvärr blev resan kort :(

Det kändes positivt att få avsluta år 2010 med massa skratt.

Något som däremot gjorde mig väldigt ledsen var nyheten om att Per Oscarsson brunnit inne i sitt hus i Skara. Fy vad sorgligt. Han var helt klart en av Sveriges bästa skådespelare. Gillade honom skarpt :,(

Ha det bra nu!
Imorgon kommer en dag full med aktiviteter.


RSS 2.0