Duktiga Emma

Ni vet att jag skrev en "göra-idag" lista tidigare idag. Jag måste få klappa mig själv på axeln...titta själv:


[X] Träning i form av löpning och hoppstyrka
[X] Åka till mormor och morfar och luncha surströmming
[X] Storhandla i Norrtälje
[X] Måla i lyan
[X] Baka mitt favoritbröd - med filmjölk

Allt hann jag med, + att jag strök all tvätt jag hade tvättat tidigare. Nöjd jag är! Måste passa på att tacka AC också. Hon har målat mitt skrivbord och jag målade ju vardagsrumsbordet.

Imorgon jobb..känns faktiskt inte alls jobbigt. Tror det beror på att jag verkligen kunnat vila upp mig den här helgen. Jag är fit for fight! Imorgon ringer klockan 5.30. *gäsp*



Nu ska jag lugna ner mig och sakta men säkert börja tänka på sängen...

Zzz........

Baka bröd - recept

Jag och AC håller på att baka bröd - mörkt filmjölksbröd.
Har haft i torkade persikor, hasselnötter och valnötter. Längtar tills jag får sätta tänderna i det brödet. Tyvärr står det att brödet ska vila 5h efter att det är uttaget ur ugnen...får se hur det blir med den saken.





Vill ni ha receptet är det bara att be mig om det. Har det sparat på datorn. Hur enkelt som helst att baka. Går på 15 minuter. Sedan ska det stå i ugnen i 90 minuter,men då kan man ju hitta på annat undertiden.

Tex. har jag målat vardagsrumsbordet och AC har målat mitt skrivbord. Skönt att det är gjort.

Återkommer senare ikväll..

Vill ni inte vinna?

Jag har avslutat min bloggtävling till helgen. 3 vinnare. Har skrivit på deras blogg att de ska höra av sig till mig angående deras adress etc så att jag kan skicka deras vinster. Men ingen utav dem har jag fått mail ifrån. Vill ni inte få era vinster? Hör av er!

Det är ju verkligen fina vinster ni har vunnit.

Adresslappar i zink från HemLjuvaHem
Barnbok från Chokladfabriken
Ansiktsoljor från Pharaons

Så kom ige. Maila mig, och skriv gärna här också så att jag vet att ni vet.

Surströmming

Har mumsat surströmming nu hos mormor och morfar. Det var riktigt gott. Nu sitter jag och slöar lite framför TV´n. Rickard Ohlsson fd. Bingolotto-Rickard har ju ett nytt program på SVT. Det är ett frågesportprogram som är ganska kul. Inte såå händelserikt men man lär sig en heldel. "Vem vet mest" heter visst programmet.

Både Ebba och Gonzo är med här. Gonzo fick sitta i buren medan vi åt och jag kan garantera att det inte var särskilt glada toner från hans sida. Men det gick över då han kom ut. Plutten.

Vill passa på att tipsa om min systers bloggtävling. En mini-goodiebag. Vem vill inte vinna det? Lätt är det också!

GÅ IN HÄR!

 

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter helgen på landet. Kallt väder men ändå skönt att komma bort ett tag. Storhandlade på Willys innan vi åkte från Norrtälje. Blev lite av varje, men bla. till mitt bröd jag ska baka. Filmjölk, mörk sirap, mjöl, hasselnötter, aprikoser (torkade) och valnötter. Yummi! Det brödet kommer bli så gott.

Har packat upp det jag choppade på Åhléns i fredags. Krukorna är jätte fina i köksfönstret. Se bild nedan.

Nu fattas bara blommorna, får se om jag hinner springa ner till ICA ikväll. Skulle vilja ha gröna växter. Har ju en begonia på köksbordet redan. Ja,ja..får se om tid finns.

Sedan har jag fyllt mina kryddburkar med kryddor. Perfekt om man vill vara lite ekomonisk och köpa storpack av kryddor. Bara att fylla på. Tycker det är perfekt.

Återkommer...ska pyssla lite i köket ett tag nu..

Förväntansfull

8.00 - vaknar på morgonen denna dag. Skönt att inte sova bort hela dagen, för dag har jag otroligt mycket på schemat. Ska se till att det inte blir ett stressmoment. Ska bli trevligt att träffa mormor och morfar iallafall. Någon mer än jag som tycker om strömming - surströmming alltså? Men jag fegar ur lite och har alltid gräddfil på. Mums!

Idag ska AC och jag försöka träna tidigt. Det blir ett x-tra löppass och hoppstyrkan. Kommer kännas skönt att få löpa loss :) Vädret är jätte fint idag, men någon värme är det inte.

Sedan måste jag passa på att ge er lite tips på smycken från CALAS:


Gillar den röda färgen på öngeln, mycket fint!

Klicka för att visa större bild...
Vackera glaspärlor - halsband-
Gå in och beställ din favorit..

Tidig kväll

Kvällarna på landet blir alltid så korta, och med det menar jag att man ofta går och lägger sig tidigt här. Vet inte om det är luften som  gör att man blir tröttare här. Men det är ganska skönt för då vaknar man oftast i bra tid och söndagen blir lång.

Åhh..jag får sådan här lingon.frossa, vill bara plocka plocka. Precis så kan jag få med blåbär också. Det är så härligt att vara ute i skogen och bara kunna plocka i lugnan ro.

Morgondagen har mycket att erbjuda:

[X] Träning i form av löpning och hoppstyrka
[X] Åka till mormor och morfar och luncha surströmming
[X] Storhandla i Norrtälje
[X] Måla i lyan
[X] Baka mitt favoritbröd - med filmjölk

Vet inte om jag hinner allt. Får se hur dagen utvecklar sig helt enkelt.



GODNATT!




Dagens träning

Jag har rensat klart alla lingon, så på söndag ska det kokas lingonsylt. Yummi! AC och jag cyklade upp till en skogsväg där vi alltid kör våra intervaller. 100m´s intervaller stod på schemat och idag var det 15 st. Jobbigt!

Har ätit grillat idag vilket var riktigt gott.

Är irriterad över att nätet inte fungerar. Kopplas ut hela tiden.

Passa på att delta i AC´s tävling:

http://annacarinpetersson.blogg.se 

TÄVLA!
 

Lingon och kantareller

Trippen i skogen gav utdelning även om det var en ganska liten sådan. Lite kantareller och lite lingon. Jag ska koka lingonen till sylt på söndag. Tror det blir en liter sylt iallafall. Ganska lagom mängd. Kantarellerna får mormor imorgon då vi ska dit och äta surströmming. Jag tycker det är kul att göra egen sylt etc. problemet ligger väl mera i att få tid till det.

Igår när vi kom till Norrtälje stannade vi till vid färghandeln och köpte Antikvit - halvblank färg. Jag har tjatat mycket om de möblerna jag ska måla - nu har jag iallafall tagit ett steg - jag har färg att måla med. 1 liter färg kostade över 200:-.

Har suttit och pysslat lite med Photoshop. Vad tycker ni om resultatet?




Lördag -

Skönt att få sova ut i morse. Sov till halv 9. Vaknade upp flera gånger och trodde jag var hemma. Tyvärr är inte vädret så bra men vi får hoppas det spricker upp lite framåt förmiddagen. AC och jag ska ge oss iväg till skogen senare. Kantareller och lingon. Mormor ska få kantarellerna ♥ Sedan ska träningen planeras, men jag tror det blir skogen först.


Gonzo och Ebba på landet.

Gonzos bur är inte hans riktiga utan bara en bur han har då han sitter ute på landet. Men han trivs i den. Ebba är så sör. Så fort någon vaknar upp ska Ebba välkomna med puss. Raringen!

Maila mig!

Glömde att be er som vann att maila mig namn och adress så att jag kan skicka iväg era vinster nästa veka :)

[email protected]

Tjingeling!

3 vinnare dragna i tävlingen

Nu har jag dragit tre vinnare, här kommer de lyckliga:


TUMADRE vann den fina boken från Chokladfabriken.

Terapeutiska oljor

LEOPARDIA vann tre ansiktsoljor från Pharaons.



ALEXANDRA vann zinklapparna.

GRATTIS KÄRA VÄNNER!!!!
TACK vill jag också säga till de som gjort tävlingen möjligt genom att bidra med priser. Hemljuvahem, Pharaons och Chokladfabriken. *tackar tackar*

Landet - härligt.

Nu är jag äntligen på landet
Blev dock lite shopping på Åhléns innan mamm och pappa kom och hämtade mig och AC vid Mörby Centrum. Just nu är det klubbdagar på Åhléns. Det innebär att man tex. får 50:- i värdecheck om man handlar för 300:-. Och det var precis det jag gjorde idag. Har tyvärr ingen bild, men detta inhandlades:

- Servetter
- Brödform (att baka i)
- Krukor * 2
- 3 kryddburkar

Jag har verkligen shoppat loss på Åhléns de sista dagarna. De har verkligen bra utbud. 

Vi har ätit tacos ikväll. Gott! Nu är jag mätt som bara den. Ser fram emot helgen här. Imorgon ska AC och jag upp i skogen och titta efter lingon och kantareller. Finns det mycket av det nu?





Sorry

Är ledsen för så dålig uppdatering idag. Men jag brukar faktiskt vara riktigt duktig på det i vanliga fall. Idag har dock jobbet satt stopp för det. Jag har nämligen varit och arbetat på 3 st olika boende idag. Tre boende som jag i normala fall inte jobbar på vilket innebär att jag inte är så van här. Går ju in och täcker upp för sjukgymnasten på dessa boende samtidigt som jag jobbar på "mitt" boende.

Igår kväll slutade egentligen tävlingen på min blogg - men jag ska låta er ha chansen att delta liten tid till. Sedan är det dock stopp. Får se om jag tar ut vinnarna i kväll.

Kan redan nu skvallra lite om att en ny tävling redan är på G. Det är CALAS som sponsrar till tävlingen och jag tycker du ska gå in redan nu och kika in vad du kan vinna...
Föll pladask för hennes änglasmycken. Är de inte fina?

Klicka för att visa större bild...
Hon har änglarna i alla de färger - och jag är så glad att jag har den äran att få hålla i tävlingen. En silverkedja till och smycket är toppen!!! Men som sagt, kika in och berätta vad du tycker!!

Snart är det slut för i veckan..äntligen landet...träning, mys och vila. Vad jag har längtat :)

Yes yes yes

Sista arbetsdagen i veckan - helgen är här. Lovely. Har varit en lång vecka tycker jag. Phu! Hoppas det går lika långsamt på helgen. Ska upp tilll landet. Äntligen ska jag få gosa med Ebba och Gonzo. Jag har abstinens kan jag lova. På lördag blir det surströmming - oj oj oj - jag vet, det luktar inte gott men smaken är verkligen bra. Har ni inte testat så skräms inte av lukten. 

Ska vara på 3 boende i dag. 3 st. Jag kommer åka som en tossa. På ett ställe ska jag dock bara förskriva en rollator - sedan fara vidare - men iallafall. Restiden tar ju ändå ett tag. 


Tänk 1 v sedan var vi på väg till Göteborg om ca 1h.... 

Shopping på Åhléns



Jag hade en lista på saker jag behöver i min lägenhet.
Efter dagens shopping har listan blivit lite kortare. Så jag är nöjd.

1. Vitlökspress
2. DL-mått
3. Små former till cheesecake
3. Stekspade
4. Lilleman
5. Brödpanna

Som ni ser ovan (på bilden). Jag gillade verkligen de röd/vita formarna. De är små men perfekta till då man serverar efterrätt. Mormor och morfar - den 7:e får ni äta efterrätt ur dessa.

Lillemannen var snordyr - 60kr - men de kostar så mycket. Måste ha en sådan och det är verkligen användbart.

Bra kväll

Jag lovade i tidigare inlägg att visa mina aloevera växt:


Palmen längst bak och aloeveran längst fram. Fina va?

Skräll att jag har tränat ikväll med? Gick tidigare från jobbet för att hinna köra ett gympass innan handbollen. Skönt om man hann köra den individuella fysen innan varje träning. Men det går ju tyvärr inte. Men jag överlever.

AC ska sova hos mig inatt. Vi har ätit kebabkött med pitabröd. Yummi! Handlade på ICA. Har samlat vuxenpoäng genom att skaffa ICAkort. *hejja mig* Så jag kommer nog handla mest på ICA.

Återkom så ska jag visa mina shoppingfynd jag gjorde på Åhléns idag..


Räkningar dras

Jag får alltid lön den 27:e varje månad. Känns alltid förträffligt när det dimper ner massa tusenlappar på kontot. Dessvärre måste man ju betala av en massa saker under månadens gång; tex. hyra, lån, mobil, el/värme. Ja ni förstår. Men jag är lite nöjd att jag för flera månader sedan betalade in även septemberhyran. Nu får jag ju över betydligt med på augusti och septemberlönen :) Kanske köpa lite inredning då?

Har betalt mamma för taklampan (950kr), samt pengar till AC (70kr). Pengarna rullar...

Har lagt undan pengar till mitt kök som jag ska totalrenovera. Vet inte hur mycket jag ska räkna med...IKEA kök Lidingö vill jag ha, och det blir nog endel kostnad. Sedan en kostnad för att leja en som ska fixa jobbet. Jag har nämligen ingen tid att göra det själv. *triiist*

Dagens skratt - min humor



En skylt som fanns i Danmark [hittade skylten nere vid stranden] då vi var där på träningsläger/tunering.

Lunch hos mig

Jag har bjudit hem familjen + mormor och morfar den 7:e september. Mormor och morfar har inte sett lyan än så jag passar på att bjuda på lunch då de är där. Har funderat över vad jag ska bjuda på. Nu vet jag! Var inne på Arlas hemsida (perfekt för middagstips) och hittade det jag ska bjuda på. Det blir Taco paj till lunch och minicheesecake till fikat.

Tacopaj


Minicheesecake

Så nu har jag tagit ut recepten och ska börja förbereda samma vecka jag ska bjuda. Trevligt!
Ska bli kul, hoppas bara jag har kunnat måla klart mitt rum samt de möbler jag ska måla. Roligare om det hunnit bli finare tills dess :)

Aloe Vera

Jag kommer nog få riktigt gröna fingrar..tror jag! Det är nämligen så att jag har börjat "föda" upp växter från skott. Det började med en sådan där palm (vet ej vad den heter) och igår planeterade jag en AloeVeraväxt som jag fick av en arbetskamrat. Hon hade tidigare satt den i vatten, så rötter fanns. Nu står den här på mitt skrivbord!

Har googlat runt lite på nätet för att se efter så att jag vattnar rätt och ser till att den får bästa möjliga förutsättningar. Man ska vattna ganska mycket, men inte så ofta eftersom det är en växt som samlar vatten i sina blad. Man ser ganska fort om den behöver mycket vatten för då blir bladen solkiga. Så det är mina experiment - växtliv :)

Ska ta bild med min mobilkamera - och sedan kan jag sätta in bilderna då jag kommer hem!

Volaa!

Gratis Godis

Bli medlem här så kan du få lika mycket gratisgodis som mig :=)



Jag skrev tidigare att jag fick det hem i brevlådan. Och tänka sig, att jag som godisgris inte har nallat av godiset ännu. Vad har hänt :) Hahaha! Nä. du ska jag dra till jobbet!

Inte så lätt

I morse var det rikitigt jobbigt då klockan ringde. Phu! Nu känns det dock bättre. Jag flyger upp ur sängen eftersom jag laddar mobilen under natten, och det finns inget uttag precis vid sängen. Så jag måste flyga upp =) Har "Fly me to the moon" som ringsignal på alarmet. Vad har ni för signal?

Idag ska jag vara på Klingsta hela dagen. Skönt!

Annars ser kvällens träning lite annorlunda ut. Vi ska nämligen ha möte efter träningen så vi kommer bara köra boll 60min och sedan ha möte. Får se om vi ändå kör efen fys efteråt. Kan bli lite sent. Vi ska prata om värderingar, lagkapten etc. Jag vet vem jag har som lagkaptensval.

Nu har jag inte träffat Gonzo och Ebba sedan i söndags :(


Baddax


Sov dax

I ♥ U!

Min kökslampa

Äntligen har jag köpt min taklampa till köket. Jipi! Egentligen var det inte jag som köpte den utan mamma, och pappa skruvade upp den. Så nu är det genast mer myspys i köket även om det är mycket som ska fixas innan det är tipp topp. Hur som helst hittade jag lampan på en lampaffär på ön. Gick bara in fort för att kika in och föll pladask. Tycker den passar utmärkt i mitt kök. Vad tycker du?



Inga gardiner i köket, jag vet och det irriterar mig något såå förbaskat. Men det tar sin lilla tid att komma iväg då man jobbar heltid och tränar 6dgr i veckan. Så jag får ha tålamod.

Man ser egentligen inte hur lampan ser ut, den är nämligen veckad. Men det får räcka, bara jag vet att den är så så =)

Någon som vet hur begonier trivs bäst?

Träningen fick bra

Nu sitter jag här och äter efter att ha kommit hem ganska sent från träningen. Hade match mot herrjuniorer och spelade 3*20 min. Vi vann 2 av 3 matcher. Gött! Efter matchen gick B, AC och jag ut och körde löpning i 50 min. Alla har fått individuella fysträningar nu. Men endel har liknande träningsprogram.



Eftersom träningen blev relativt sen idag blev det lite snabba matlagning. Hamburgare med pasta. Gott var det iallafall. Tack till AC som for in på KONSUM och handlade dem :)

Nu tittar jag på Leila Bakar, har redan sett programmen (eftersom det är repris) men helt okej att titta på iallafall :)
Snart ska ni få se en inredningsdetalj som kommit fram i min lägenhet..bild kommer!

Åhléns hallå

Jag förstår inte. Så mycket som jag har köpt på Åhlens - och fått bonus registrerat. Men ännu har jag inte fått hem någon bonuscheck. Något måste vara fel. AC fick sitt kort samtidigt som mig (t r o r   j a g) men hon har fått en check fär väääldigt länge sedan. *butter* Ska in på Åhlenskontot och kolla hur långt det är kvar till att checken timper ner i brevlådan. *hoppas snart*



Fick hem godis från GratisGodis igår förresten. Så dem har jag lagt in i mitt skafferi. Inget snask på vardagarna inte. Inte kvällstid iallafall. Jag lovar att det är svårare att hålla det då man är på jobbet *smile*

Nu har jag varit inne och tittat till mitt konto på Åhléns. Jag har dygt 22 000 poäng och behöver ytterligare 3000 för att uppnå presentchecken på 50:- Snart är jag där. Åhléns är enligt mig otroligt bra!!

Något jag kollat in (och som jag behöver) är följande:

tvattpase
Tvättpåse för ex. BH´s (2st kostar 40kr)


Lumene Blueberry Curl
Mascara - min håller på att ta slut (129kr kostar en)

TACK ÅHLÈNS!



Full rulle - Wrooom

Idag har jag verkligen varit igång från kl 7.30. Phu! Har åkt fram och tillbaka nu och jobbat.

Nu ska jag snart äta min lunch - mormors köttfärssås. Yummi! Sedan blir det en lika intensiv eftermiddag. Längtar till träningen ikväll. Då möter vi killar i en match...det kommer bli kul att få smälla på lite. Vi ska möta de flera gånger framöver, och lite senare spela mot Skånelas damlag. Det behövs lite matcher så att man får hitta timing etc. Vi har ju faktiskt inte spelat med varandra innan denna säsongen.

Nä, nu måste jag bara ner och äta -annars svälter jag :)

Taxitrafik

Idag kommer jag åka i skyttetrafik (säger man så?) med taxi. Ska nämligen till det andra boendet en snabbis för att göra en bedömning samt träna med en där. Har fått taxihäfte för att smidigt kunna ta mig till och från. Skulle jag åka kommunalt skulle det vara allt för oeffektivt.



Har massa att göra här på förmiddagen. Phu! Men egentligen ska jag inte klaga. Man får uppskattning från de boende och ser framsteg. Hur kul vore det att bara sitta och inteha något att göra??

Skönt

Onsdag är dagen idag. Tycker veckan har gått ganska fort. Snart stundar helgen. Längtar. Men först ska veckan faktiskt ta slut innan man börjar ta det lugnt. Idag är jag på Klingsta igen. Skulle egentligen ha varit på Anneberg imorse (eftersom jag ej var där igår eftermiddag) men jag behövdes här. B skulle ringa till Anneberg.

Har många att träna med etc. samt en förflyttning som är viktig att ta itu med. Vi får se hur dagen utlöper.

Har bett mamma om en tjänst idag. Hon ska nämligen kika förbi lampaffären i Torsvik där jag har sett en jätte fin taklampa - skulle passa perfekt i mitt kök. Det är en vit, veckad lampa. Inte helt rak utan lätt lutande innåt. Svårt att förklara.


Skulle kunna liknas med denna. Men större veck än denna. Som ni ser är den inte helt rak utan har en viss lutning innåt.

Hotell Bodal

Ikväll tar jag in hos syrran - hehe- Hotell Bodal :) Det blir visst kycklingwok till middag. Me like! Efter träningen åkte vi och handlade på Superstore. Jag åkte sedan direkt hem med mina varor. Har fixat lite med posten osv. Men ska snart ta Lidingöbanan till henne. Hade det inte regnat hade Hjördis (min cykel) varit ett alternativ. Men inte i regnet känner jag.

Träningen gick hur som helst bra. Körde gym efteråt. Skönt! AC var med och tränade idag. Men riktigt frisk är hon ite. Ajaj! Imorgon ska vi möta killarna i en träningsmatch. Då blir det åka av kan jag säga. De har armar som shimpanser och tar steg som "jag vet inte vad". Man måste verkligen vara smart. De är ju starkare, så man måste verkligen tackla dem på kroppen annars går det inte. Hur som helst är det väldigt bra träning för oss. Tycker dock synd om Bodil som får de där skotten mot sig. Vi spelar ju med en 4:a medan killarna egentligen spelar med 5:or.

Ja,ja..mycket skrivande idag. Ska inte trötta ut er.

Kul att så många deltar i tävlingen förresten..

Dagens vill ha!

Syster Lycklig har ju (som jag skrivit tidigare) många fina grejer. Här kommer något jag väldigt gärna skulle vilja ha:


Vacker plåtburk att ha framme..

Bättre

Känner att jag börjar bli bättre. Har inte ont i kroppen längre samt att illamåendet har gått över. Skönt! Har inte tid att vara sjuk. Speciellt inte med tanke på handbollen.

Har stormöte på jobbet nu. Jag granterar att det spritter i benen. Sitta still i 90 min är inte min grej. Från 12 till 16 är det möte. Så jag hoppas jag hinner i tid till träningen. Ska lägga in ett av mina egna pass efter handbollen. Det blir gympass ikväll.

Lyckades missfärge tre tröjor i söndags. *jag vet..klantigt* Men i går köpte jag klorin, och jag lyckades faktiskt få tröjorna att blivita igen. *glad* Blev lite ledsen först då det hände, eftersom en stickad tröja var in favorittröja. :/

Nu måste jag fortsätta sitta still med myror i brallar..


Pinig natt

Usch, jag måst ha något i kroppen som irriterar. Har vknat upp flera gånger i natt och mått illa. Måste vara vätskebristen som gör det. Ont i huvudet har jag också. Blä! Hatar att känna mig så här. Är på jobbet iallafall. Ska se till att äta och dricka ordentligt idag så att det blir bättre. Inge kul att känna så här.

AC ska till läkaren nu på morgonen. Kolla om de kan göra något åt hennes hals. 7 dagars halsont borde inte vara normalt. Får se vad de gör, antagligen ingenting.

Igår fick jag reda på att vi har stormöte på jobbet kl 12. Det innebär att jag måste vara med på det och med andra ord hoppa eftermiddagen på det äldreboendet där jag vikarierar för sjg som har semester. Det blir taxi tillbaka. Måste hinna äta lunch också. Stressigt?

Individuellfys

Kollade precis min mail och såg till min glädje att F skickat den individuella fysen. Nu är det bara att tuta och köra. Redan imorgon startar det. Ikväll var det bara handboll och det var nog bra för mig som inte mådde så bra. Har suttit på tjotta hela dagen - flera timmar nästan - och kände att jag inte kunde ge max på träningen. Nu har jag ont i huvudet också. Måste dricka vatten och sova tidigt.



Vet inte om jag har feber men jag känner mig lite varm och har lite ont i kroppen. Måste sova bort det..

Vill inte känna mig såhär...

Recept

Nu har jag ätit klart. Mätt. Det blev ett recept som M gav mig idag. Kycklingfilé med ris ala Maria!

Du behöver:
- kycklingfilé
- olja
- kryddor (curry, grillkrydda)
- vitlök, gul lök och röd paprika
-chili/paprik cremefraiche
- ris

Gör detta:
Marinera kycklingfilén med olja, vitlök och kryddor. Koka riset. Stek löken och paprikan lätt. Tillsätt den marinerade kycklingen. Stek samman allt. Tillsätt sedan cremefraichen. Krydda med salt och peppar. Koka upp det lätt.
Servera med riset.

Smaklig måltid!



Väldigt gott, trots att jag inte hade alla kryddorna.


Jag är kär...

Då M och jag var inne på SMYCKA blev jag totalförälskad i Thomas Sabos smycken!

Den här bilden visar lite av alla de härliga berlocker som han har.
Åhh vad fina!
Tyvärr kostar de endel, varje liten berlock kostar runt 300:-. Och de är verkligen små, men fina!




Kolla bara på de coola converseskorna!

Om jag hade pengar..tramtramtram....tramtram...

Vilken lunch - proppmätt!

Nu är jag åter från lunchen hos Ann-Sofie! Vi fick couscous och fläskfilé. Riktigt gott skajag säga. Couscousen var tillagad i buljon och sedan hade hon haft i soltorkade tomater. Till efterrätt fick vi jordgybbar och litchi i ugn med marräng. Riktig superlunch kan jag säga. Mumma!

Min dietvecka sprack en aning, men och andra sidan kommerjag hoppa över fikat - orkar verkligen inte.

M och jag tog oss efter lunchen till Mörby Centrum där vi hade fått uppdraget att köpa ett smycke till en som fyller 50 år. Svårt då man inte känner personen så väl (en som arbetaar här). Men jag tror vi hittade ett passande smycke iallafall.

Var nämligen inne på Smycka och handlade:

Det var ett liknande smycke som ovan av märket ELLE.
Sedan kan jag tipsa om butiken med tanke på att det är 50% på de flesta smyckena!!

Lunch för mig!

Nu drar jag och M på lunch! Nice! Ses då jag kommer tillbaka, då ska ni få höra...

Strul

Äntligen verkar Blogg.se ha fixat till felet. För något var det. Gick nämligen inte att logga in och blogga *grrr* Men ni är förlåtna..nu går det ju :) Har precis varit och "fikat" - morgon mål. Blev filmjölk med musli, torkade aprikoser, russin. Det blir lite diet inspirerat i veckan med tanke på helgen som var. Vad jag har ätit :)

På lunchen är jag och M bjudna till A-S. Trevligt! Har inte varit hemma hos henne tidigare så det ska bli riktigt kul att se hur hon bor. Nu har jag två luncher sparade. Mina fiskbullar (tack o lov att de är i oöppnad konserveringsburk) och spagetti och köttfärssås från mormor och morfar ♥ TACK!

Ikväll blir det kyckling med ris!
Har fått ett jätte gott rexept från M som jag ska testa. Ni kan hämta rexeptet här i kväll om ni vill. Ska försöka beskriva det pedagogiskt :) *haha* Närå, det är simpelt med gott! Så kika in här senare!

Natti time

Nu är det snart dags att krypa till kojs. Känner dock inte att jag är riktigt trött ännu. Men en tuff vecka börjar ju så det är bara att somna. Var uppe hos mamma och pappa efter att ha slängt in en stor tvätt :) Tog Ebba på en promenad i skogen - härligt. Hon gjorde det honskulle också! *duktig flicka* Hon löper nu så alla grässtrån ska hon lukta på lit extra samt kraffsa överallt. Tossan :)

När jag gick hem efter att ha fikat fick jag med mig resten av alla mina kläder, torkställningen och andra prylar. Man har ganska mycket kläder, det märker man då man ska packa upp och ner dem.

AC sover hos mig inatt. Alltid trevligt med sällskap =)

Resans slut

Resan börjar närma sig sitt slut. Har stannat till och köpt kaffe. Beräknas vara hemma om ca 1h. Ska lägga in en tvätt direkt och sedan ta mig hem till mamma och pappa. Måste få kela med Gonzo och Ebba ♥ Känns okej att det är måndag imorgon. Ser fram emot jobb och träning. I veckan händer det lite annat på träningen (efter eller före); fotografering och skoprovning. Ser fram emot att få nya skor. Tidigare sponsorn Nike - har blivit Adidas. Så bra! Gillar inte Nikes skor. Men som sagt, i år blir det förändring då Adidas är nya sponsorn.



Fotograferingen är väl inget jag ser fram emot. Tycker inte om fotografering - speciellt inte fotografering en och en. Men bara att le och verka se glad ut. Nu måste jag sluta!

Snart får jag träffa EBba, Gonzo, mamma och pappa!




På väg hem

Nu sitter vi i bilen på väg mot Stockholm. Helgen har varit perfekt. Väder, nöje, sällskap - allt har varit toppen! En helg jag kommer minnas. Tur att jag hade kameran med - det mesta är förevigat på bild!

Kom iväg i bra tid. Jag tränade på gymmet kl 10 och var klar till 11. Då hade vi checkat ut och var startklara. Så vi har åkt ett tag nu. Vet faktiskt inte riktigt var vi är. Ska stanna och äta lunch på vägen. Får se vad det blir - skulle vara gått med något lättare. Det var som sagt en stadig frukost kl 9.

Ha det bra..nu ska jag flumma runt på nätet..

Frukost och träning

Nu är det söndagmorgon. Helgen har verkligen varit lång. Idag är det hemresa från Göteborg. Ska lämna rummet kl 11, men ska äta frukost och träna på gymmet först. Ska höra om det är okej att ha gymkorten lite längre, den bästa gymmet öppnar nämligen kl 10. Kan bli liiiite tight :)

Skönt att komma hem i bra tid. Har endel att tvätta och sedan vill jag hinna träffa Ebba och Gonzo. Mina små guldklimpar!! ♥ När man inte träffar dem i veckarna kan jag meddela att man får riktigt sug efter dem.

Återkommer då vi antagligen sitter i bilen - hemmåt -

Kraam

Dag 2 Göteborg

Dagen har förutom träning bestått av Liseberg och karuseller för hela slanten. Så underbart roligt. Att jämföra Grönan med Liseberg går inte (sorry Sthlm). Liseberg är inte bara en park med karuseller utan har allt annat. Det är finare med fina blommor och växter. Roligare karuseller. Måste säga att två favoriter (utan tvekan) var Balder och Gungan. Skrek så jag har lite ont i halsen faktiskt. Nära döden upplevelse - mycket av det idag *haha*

Men eftersom bilder säger mer än tusen ord:





Nu ska jag sova...trött som jag vet inte vad.

Nu drar vi till Liseberg

Nu har vi varit och ätit världens dunder frukost; yoghurt, flingor, frukt, frallor, pålägg, våfflor...allt! Säg nåt som inte var där. Direkt efteråt drog vi till gymmet. Hotellets gym var helkasst men eftersom de har ett samarbete med gymmet här bredvid (gratis inträde för hotellgäster) drog vi dit och gymmade. Cyklade, trampmaskin, överkropp och ben. Så himla skönt! Skulle lätt kunna köra ett morgonpass imorgon med. Vi får se. Så nu håller vi på att fixa oss iordning för Liseberg. Blir lite nervös då jag tänker på det. *gulp* Adrenalinet kommer spruta...

Ser verkligen fram emot den här dagen. Så skönt att vi tog tag i saken och bokade. Man måste ju ta tillvara på de lediga helgerna. De duggar inte tätt direkt.


Kaffe åt folket - hur annars överlevnad ;)

Gryningen i Göteborg

Vaknade tidigare än vad jag behövde vilket känns lite irriterande. 6.30 istället för kl 8. Mmm! Ja,ja..det innebär väl att kroppen är utvilad iallafall. Kl 8 är det träning som gäller i hotellets lilla gym. Inte mycket till världen egentligen men man kan köra igenom hela kroppen iallafall. Först efter träningen är det frukost. Min mage skriker verkligen efter mat.

Dag nummer 2 i Göteborg.
Shopping och Liseberg.
Göteborgspasset har mycket rabatter som man kan utnyttja. Vi får se om det blir något köp.



Men som sagt dagens händelse måste ju ändå Liseberg räknas till. Var ju där i går och körde 5-kamp. Såg alla attraktioner - hjälp - jag som är höjdrädd. Men spelar ingen roll - här ska åkas.



Nu ska jag surfa vidare och kolla läget...
Såg att Sverige förlorade mot Rumänien. Det blev en 8:e plats i OS med andra ord. Bra eller dåligt???

Dag 1 Göteborg

Dagen i Göteborg har varit extramt lyckad. Checkade in vid 15 ca och tog sedan spårvagnen direkt till Universeum. Massa kul grejer kan jag lova. Mycket att prova och många intressanta djur ♥ Nedan kommer lite bilder jag tog:

 


Är faktiskt ganska nöjd med bilderna, då jag tog de med mobilen.

Efter Universeum tog vi oss in till Avenyn och åt middag på en Thai restaurang. Buffé - vilket var otroligt gott.

 

Ser det inte gott ut så säg. Mumma säger iallafall jag!

Mätta och belåtna gav vi oss iväg till Liseberg och 5-kamp.
1:a C
2:a AC
3:a Jag
4:a L
Kan skryta lite med att jag faktiskt lyckades vinna en kamp. Nämligen den då man skulle fylla en bils tank med vatten. Jätte kul! Fick en liten nyckelring ala bil som C fick som vinst av 5-kampen *grattis*

Nu ligger vi halvt utslagna. Imorgon är det gym kl 8. Jiha! Känner mig laddad inför det.

Mer om morgondagen kommer...håll ut!


Jag svullar i mig mat på buffén!

Uppdatering

Resan rullar på. Har stannat till vid Statoil ett tag för att fika. Blev en liten latte samt 1/2 smörgås och 1/2 muffins. Stärkande :) Laddar ner massa musik nu - bla. Duffy, Lasse Winnerbäck.

Nu måse ajg tyvärr säg att batterierna börjar sina...så det blir nog inge mer skrivande förrän vi når Göteborg.

Cioa!

Något av intresse?


Har du inget att göra? Då kan jag rekommendera denna länk. Du kommer skratta så du kiknar. Busring till dina polare.

Erbjudanden24.se

Fina erbjudande till dig!

Mot Göteborg

Nu sitter vi i den röda bilen på väg mot Göteborg. Härligt. C sitter vid ratten och om ca 6 timmar är vi framme. Gick upp 6, åt frukost, packade ihop....allt gick enligt planerna :) Nu sitter vi på Lidingövägen. Ska stanna en gång och äta lättare lunch men annars är det raka spåret. Inchekning blir klockan 15. Men man kunde hämta ut Göteborgspasset innan incheckning. Great! Idag blir det Universeum för hela slanten. Någon som varit på Universeum (?)

Östlig grön mamba i Dödliga Skönheter

Noshornshuggorm på Universeum
I Vattnets väg bor skäggdoppingen Glufse
Som djurälskare kommer det absolut bli intressant. Kul!

Jag återkommer under resans gång....


Självklart ska allt dokumenteras med kameran :)


Här ska allt packas in i den röda bilen..

Ebba och Gonzo


Ebba har börjat löpa, därav den svarta trosan.


Gonzo tröttnar aldrig på dammsugarens ljud :)

Nu är jag hos AC. L och C kommer snart och då ska vi äta TACO´s. Mums! Ska försöka locka med ARN-filmen, har nämligen den på min dator. Har scartkontakten här så det skulle fungera att ta över bilden från datorn till TV´n.

Lensway tack!



Nu har jag varit nere på ICA och hämtat mina linser. Första gången jag handlar hos Lensway faktiskt och jag är super nöjd. Billigt, snabb frakt. Inge krångel. Vill du handla?

Lensway

INSTÄLLT

Trist! Träningen är inställd - jag som var så sugen på handboll. Istället blir det ett ynka löppass.


Blickar framåt

Snart slutar jag jobbet. jipiiii! Då blir det raka spåret till träningen. Ser dock redan fram emot kvällen och morgondagen. Men ska fokusera helt och hållet på träningen - sedan det andra. Hoppas det blir lika mycket spring på träningen ikväll som det var igår. Min smak! Efteråt blir det snabba 100m intervaller - explosivt!

L och C ska hem till AC ikväll. För imorgon åker vi till Göteborg. Fick precis reda på att en arbetskollega ska till Göteborg imorgon med. Hon ska bla. se Midnattsloppet. Vi kanske ses?

Nu måste jag ringa ett samtal till en anhörig!

Bye!

Inte bra alls

Sveriges handbollsdamer gjorde en medioker match mot Kina! Trist tycker jag. Såg bara första halvlek, och efter vad jag såg känns det lagom kul. Ingen go framåt alls. Ingen som stack in näsan, ingen som gick rakt på mål. Helgersson hade verkligen behövts den här matchen. Hennes inställning är alltid allt eller inget - satsar hejdlöst!


Försvaret tycker jag dock håller bra klass. Men vad hjälper det om man aldrig gör mål framåt? 8-9 efter 30 minuters spel. Bra resultat bakåt - att bara släppa in 9 mål - med 8 mål framåt *suck* Ja,ja....såg hur som helst inte andra halvlek. Satt på tåget till jobbet då. Synd! Typiskt! Mmm!

HEJA SVERIGE!

Min fredag

Yes! Kallar det faktiskt min fredag eftersom det är sista arbetsdagen idag. Fatta, imorgon åker vi till Göteborg. Först ska dock en arbetsdag samt dubbla träningspass avklaras. Ikväll är det löpning efter träningen - 100m intervaller (s u g e r   r e n t    u t    s a g t) Hoppas jag får sällskap av någon efter träningen för det känns ganska trist att köra sådan löpning själv. Men vi får se. Det brukar vara flera som kör efteråt.

AC har fortfarande ont i halsen. Hon får vara hemma och kurera sig. Stackarn. Har försökt få henne att handla vit antikfärg efter jobbet - får se. Please! Måste iof spara som en galning - eftersom hela köket ska bytas ut. Men samtidigt måste jag faktiskt kunna ha det nymålat och fint också! Kan du handla åt mig AC?

Nu kommer en bild som får mitt hjärta att smälta:


Är den inte söt så säg. Tycker sälar är så otroligt söta. Deras ögon tittar så oskyldigt. Sälmördare skulle jag villa sätta mot en vägg och skjuta.Eller nej förresten , jag skulle nog göra något mer plågsamt - så de riktigt får känna på sig egna medicin! Någon som har något förslag?

Middag för en hungrig


Jasminris med fiskbullar i hummersås, tomat och fruktdryck.

Handlade direkt på ICA då jag kom hem. Blev fiskbullar. Inspirationen fick jag på väg från träningen då jag hörde en främling prata om just fiskbullar :) Det är gott. Orkade dock inte äta upp allt. Förresten så köpte jag en blomma också. En röd begonia som fått sin plats på köksbordet. Liiite hemtrevligare iallafall :) *hehe*

Träningen var svettig idag. Sprang konstant i 90 min och efteråt körde G och jag coren. Stackars AC som har ont i halsen. Inge kul där inte. Krya på dig!

Nu måste jag kolla på Leila bakar - my favorite!

Lyckad surströmmingslunch

Rubriken talar sitt tydliga språk. Det var lyckat med cirka 30 personer. Det stinker fortfarande i hissen *blää* Men man vänjer ig om man befinner sig i samma rum som stanken och tackar för det. Som tur var verkar inte lukten ha satt sig i kläderna.

Ikväll blir det antagligen ingen KASAM match! Varför? Tidsbrist helt enkelt. Trist! Hade varit kul att titta.
Sedan har problemet med middag uppkommit. Eftersom det redan är ont om tid är frågan: Var och när ska jag äta middag? Efter mer än 2h träning är man ganska hungrig.
Men vi får se....

ELLOS har rea om ni har missat det. Slutspurt!


119:- för en fin ljuslykta!


79:- för denna..


116:- för 2 vackra vaser!

FYNDA FYNDA!

Köket

Jag har ju funderat över att byta luckor i mitt kök. Har bla. kontaktat ett företag som har jätte fina luckor. Men igår kom pappa och sa att man kunde lika gärna byta stommar, luckor..ja allt på IKEA för samma pris. Så jag har varit inne på IKEA´s hemsida och hittat jätte fina luckor som heter "Lidingö". 

Skulle vara bra om någon kunde kommentera vad ni har för erfarenhet av IKEA´s kök. Bra kvalité?

LIDINGÖ Dörr
Så här ser Lidingö luckorna ut. Fina va?

Var inne på ett internetforum och kollade. Där hade många skrivit om IKEA´s kök. Bla. hade någon bytt stommar, luckor etc. med en kostnad på 20.000:- Jag skulle behöva spara lite pengar med andra ord. Jag vill nämligen byta stommarna till skafferi och städskåp med. Spara, spara, spara. Ska lägga undan pengar varje månad nu!


Surströmming

Så var dagen kommen då surströmmingsburkarna skulle öppnas. *poff* Hur ska det gå? Jag gillar ju surströmming men kan inte låta bli att rynka på näsan åt lukten. Många äldre gillar det iallafall.

I morse var jag trött. Bir lätt att man går och lägger sig så sent då man är ensam. Gick och la mig 22.30 igår och märkte först då jag la huvudet på kudden att jag faktiskt var trött. Somnade tungt!


Ikväll spelar FC KASAM match kl 20.00 i Åkeshov! Har träning till 18.45 samt att jag ska köra egen fys efteråt. Hoppas hinna till matchen. Någon som vethur lång tid det tar att åka kommunalt från Nacka till Åkeshov (?)


TÄVLA I MIN BLOGGTÄVLING KÄRA VÄNNER - TRYCK HÄR!

Vänskap

Snart åker vi till Göööööteborg!!!
På fredag smäller det *poff*


Vänskapsarmband :)

TACK L!

Tvättmaskinen



Nu har jag lite ego-tid. Har tänt lite ljus på bordet (ovan) och en tvätt är igång. Det är faktiskt p r e m i ä r  vilket jag vill hurra för :) Pappa hjälpte mig med att hitta rätt program och så. Men nu är den igång och alla svettiga sporttoppar blir rena :) Hann tyvärr inte gå ner i källaren och hämta torkställningen men det får bli en annan kväll.

IKEA katalogen har kommit!!
Har skummat lite i den och inte hittat något speciellt om jag ska vara ärlig. Har dock funderat på att totalrenovera mitt kök med IKEAS stomar och skåpsluckor. Någon som har erfarenhet av det? Pris och så, nöjd med resultatet?

Nu ska jag göra mig iordning för natten!
Kanske kommer det lite "favoriter" från IKEA.

Kläder och massa annat

Nu är jag hemma hos mamma och pappa! Håller på att packa ihop mycket av mina kläder (långt ifrån allt). Men gör man lite hela tiden kan man snart se ett tomt rum här. Har packat mest kläder, men även andra smågrejer. Pappas arbetskamrat har fixat iordning min tvättmaskin nu så att den går att använda. Jipi! Här ska tvättas.

Träningen (ska alltid nämnas) gick bra idag med. Handboll 90min och hoppstyrka. Skönt att känna sig spänstig :)

Skriver mer då jag kommer till mig!

Sushi

Det blev sushi till lunch! I like it! Fick en kommentar med frågan om sushi verkligen är så gott. Jag ska svara ärligt och säga att jag inte föll för smaken första gången jag smakade. Har dock träglat på och nu älskar jag sushi. Det är nog något man lär sig gilla. Det är en lite speciell smak...speciell riset. Men den salta sojan är sååå god.



Hann springa upp till Apoteket och inhandla lite pryttlar också. Vitamintabletter bla. Har inte haft vitamintabletter hemma nu, så det var dags att köpa på sig lite. Ganska dyrt tycker jag. 200 tabl. kostade 150:-

Nu ska jag jobba!


Sushi igen

Snart är det lunch! Ska åka iväg till Mörby Centrum och äta. Det blir sushi idag med. Yummi! Älskar soppan man får och det salta i sojan. Nyttigt med fisk också. På eftermiddagen är jag på ett annat boende i Danderyd. Vad jag flänger. Som tur är är det inte alltid så utan bara nu när K har semester.

Längtar tills imorgon då det är Surströmmingslucnh på mitt boende. Vad det kommer stinka *ler*

Ikväll (efter träningen) måste jag nog upp till mamma och pappa en sväg. Har massa kläder jag måste hämta hos dem. Får väl ta cykeln hem till mig sedan. Gamla Hjördis. Henne kan man lita på :)
Dags för redskapsgympa..yeeaahh!

Resultat - jobbet

Nu är jag på jobbet. Kom 30 minuter tidigare än jag behövde, därför tog jag mig friheten att kolla mail och gå in här och skriva ett inlägg. Är inte på min arbetsplats idag utan på sjukgymnasten som jag vikarierar för nu då hon har semester. Tänk - tycker det känns så höstigt ute. Men egentligen är det faktiskt sommar fortfarande - det är ju augusti!

Tycker förresten att ni är lite dåliga på att tävla nu. Tävlingen blir nog mer än 2 veckor om inte fler anmäler sig.

Läste precis att Sveriges handbollsdamer förlorade mot Norge. Såg första halvlek och tyckte tyvärr inte det var någe snack om saken. Men Sverige har visat tidigare att man är med och fightar i underläge. Så allt kunde hända.

Kommentera min blogg lite och va med och tävla. Tävlingen är simpel. Ni behöver inte länka - utan bara skriva i kommentarer vad ni vill vinna av mina 3 vinster...KOM IGEN!

Frukost och handboll



Fixade iordning mig lite snabbt för att hinna titta på handbollen...sverige vs norge....samtidigt passar jag på att äta frukost. Kul! Hoppas Sverige kan ta tag i spelet idag. De slår ju verkligen ur underläge.

HEJA SVERIGE!

Trött jag blir

Nu har jag skrivit ett inlägg två gånger och varje gång har något hänt - blogg.se´s fel? Blir så irriterad.

Har tränat handboll idag 90min + 50 min löpning. Tufft men kändes bra efteråt. Har kommit hem och lagat falukorv och makaroner. Gott! Pappa och Ebba kom upp en snabbis och hälsade på. Men Ebba var inte så nöjd utan vandrade mest omkring. Hur som. Lite annorlunda att vara ensam. Men en vanesak.

På onsdag blir det antagligen till att se KASAM´s fotbollsmatch på Åkeshov kl 20.00 dvs efter träningen i Nacka. Skulle vara kula tt se matchen!!

Nu får gå in och läsa här, jag ska gästblogga hos Anna-Carin.


Överraskning

Lunchen blev en överraskning. Som jag skrivit tidigare trodde jag det var spagetthi och köttfärssås i matlådan. Men ack så fel jag hade. Istället var det ris med kassler och ädelostsås+sparris. Gudomligt gott!!! Mormor är en klippa på matlagning :) Måste få det receptet......!!

Varför trodde jag det var köttfärssås då?
Jo, det var nämligen så att jag frågade AC vad det var i matlådan. Då sa hon: "-Jag tror det var köttfärssås och spagetthi. Det luktade iallafall det om Ebba (Läs vår hund) då jag pussade henne". Hehe!
Där ser man!!!

Nu ska jag jobba vidare, ingen rast och ingen ro!


Klibbigt i luften

Vad har hänt med vädret? Man känner sig klibbig och snuskig av det här klimatet. Förstår inte. Är det någon mer som känner av detta? Hade sittgymnastik på morgonen (med de äldre) och jag kände verkligen hur det blev klibbigt.

Ska ta och äta min lunch snart. Spagetthi och köttfärssås som mormor och morfar ♥ sponsrat med. *tack* Så gott. Var trist att jag och AC inte kunde komma och äta hos er igår, men det kommer fler söndagar.

Jag är trött. *gäsp* Har en liten känning i halsen...men vet inte om det är halsont eller bara att jag pratade så mycket igår. *ler* Jag hoppas på det sista såklart.

På onsdag flyger kanske Klingsta i luften. Då blir det nämligen surströmmingslunch här. haha! 17 personer + flera kommer deltaga. Vi får se om jag kommer till träningen på kvällen. Jag kanske har flygit bort långt härifrån.



Men jag måste erkänna att jag faktiskt tycker om surströmming. Sorgligt med sant. Förr tyckte jag det smakade ruttet. Men nu tycker jag mer det bara smakar salt. Så tar man och har mycket potatis och gräddfil i klämman så blir det riktigt gott. Lukten då? Ja, man får väl använda klänypa..vad vet jag (?)


Billig parfym

Parfym.se


Varför gå och handla parfym på Åhléns eller Kicks då det finns så billiga parfymer på internet, som du dessutom får hemskickade direkt i brevlådan? Inget att tveka om. Gå in på länken ovan och se om du hittar just din favoritparfym!

Första natten

Nu har jag invigt min lägenhet på riktigt, det vill säga...jag har sovit över i den. Måste bara berätta att gårdagen eftermiddag/kväll var mycket trevlig. Kvällen avslutade L, C, jag och AC med lätt middag i min lägenhet. I natt var AC sällskap. Kändes bäst att inte sova ensam första natten - är jag larvig?

Klockan ringe 5.30 i morse ( s o m   v a n l i g t ) och det var inte så enkelt att gå upp kan jag meddela. Sommartidtabellen har slutat nu vilket känns skönt eftersom direktbussen börjar gå då. *tack för det SL* Nu är det som "vanligt" igen vad gäller rutiner etc. *Jag gillar rutiner*

Som vanligt är det full arbetsdag. Efter dagens slut (på jobbet) är det träning i Nacka. 90 min handboll + egen fys.
(AC hur ska vi lägga upp fysen i veckan?) Bara 4 arbetsdagar - sedan >GÖTEBORG!

Idag känns det som en bra dag.
Om mina ögon ville må bra vore jag ännu gladare..

Snart är dagen över

Dagen går mot sitt slut. Det har verkligen varit en kanonsöndag. Har hunnit flytta sängen till lägenheten, storhandlat, varit med mina bästa vänner. Ja, kan det bli bättre? Åt en lättare middag nu på kvällen. Filmjölk, musli och smörgås. Gott! Hade fikat med AC´s kladdkaka tidigare, vet inte om det var den som gjorde mig mätt.



Tycker AC´s tårtfat är riktigt läckra faktiskt.

Nu blir det min första natt i lyan. Känns bra. Ska försöka måla i veckan, på kvällarna. Skrivbordet, stolen, vardagsrumsbordet och mitt sovrum. Oj, jag kommer bli en rutinerad målare. *ler*

Ha en bra kväll kära vänner....

Tävla här så har du chansen att vinna en bok, adresslappar eller ansiktsoljor. Ansiktsoljorna kan jag varmt rekommendera. De kommer från Pharaons och är ljuvliga efter att ha tvättat ansiktet.

Göteborg nästa helg

Vi har bokat resa!!!! Jipi! Helgen som kommer är räddad. På fredag har jag tagit semester, och tidigt på morgonen åker jag, AC, C och L till Göteborg. Vi har bokat hotell inkl. frukost och göteborgspasset. Så bra!! Vi ska gå på Liseberg, göra stan, gå på Universum. Vad kul vi ska ha!!!





Nu vill jag bara att veckan ska rulla på så att vi kommer iväg. Jihuuu!

Återkommer med mer information om resan.

Nu ska vi fika med kladdkaka som AC har gjort. Oj, lite onyttigt. Men med en kommande tuff träningsvecka kommer jag njuta nu. Kaffe blir det också såklart! 

Hej då hälsar en glad Emma.

Ebba i regnrock





Min underbaraste Ebba i regnrock ♥
Bilden är tagen i morse, precis innan Ebba och jag gav oss iväg på promenad. Jag med paraply och Ebba med regnrock! Hon gillar inte regn, och har inga problem att ha "kläder".

Storhandling

Nu har jag varit i väg och storhandlat på Willys. Det blev mest basvaror. Tack till pappa som skjutsade mig :) Direkt efter att vi handlat hjälpte pappa mig att flytta sängen. Så nu kan man nog säga att jag är flyttad och klar. Blir första natten i nya lyan. Kommer nog kännas kanon!!!

Nu sitter jag hos AC och vi väntar på C och L. Ska bli trevligt att träffas. Var länge sedan. Känner hur hungrig jag brukar bli. Det är ju faktiskt lunchtider nu.



En lite speciell bild från förra säsongen mot Spåret.

Bild från igår


En bild från gårdagens match mot Irsta.
Malin, Ullis, Gippe och Ella in action!

Härligt

I morse fick jag sova ut. 8.00 sov jag till. Inte så länge - men hellre att dagen finns kvar. Har endel att göra. Missade Sveriges match i natt. Men de vann vilket känns kul...nu kan man fortsätta att följa dem. Blev lite sur då jag såg att reprisen gick 6.45. Herregud. Antingen ser man matchen i natt eller i ottan. Varför sänder de inte matchen på morgon kl 9 tex. Kasst! Men jag får leva med det :)

Har precis skickat iväg ett sms till C. Vi ska ses idag. Får se vad vi hittar på. Blir antagligen att vi är hos AC.



Vad tycker ni om bilden ovan? =) En bild från landet.

Morgondagen

Imorgon ska jag hinna med en massa grejer:
- Flytta sängen
- Storhandla
- Träffa C och L

Okej, det kanske inte var så mkt men varje grej tar ändå sin tid.

Det svider lite att jag inte kommer se Sveriges handbollsdamer spela mot Brasilien. Jag kan inte gå upp kl 3 på natten. Efter en veckas arbete med tidiga mornar samt träning varje dag är jag slut. Dessutom dagens tidiga morgon. Jag ska sova..Zzz......nu ska jag snart sova.

Västerås

Jag är totalt slutkörd. Dagen har varat from kl 5 i morse. Då begav jag mig till Gullmars (kommunalt) för att bli upphämtad med bil. Mot Västerås för att hålla i fadderträningar, eller rättare sagt mer vara med för att ge tips etc. Jag och två till hade a-flickorna. Kul! Så vi var med på två av deras träningar. Sedan hade vi själva match kl 17. Vi trödde det var match mot Västerås, men ack så fel. Vi mötte Irsta istället....div 1 jmf med Västerås elitserielag. Men det blev en match med mycket spring och fokus på inställning.

Efter matchen åkte vi naturligtvis in på godisbutiken!



Det blev godis för 45:-. Godisgris jag är! *ahaha*

Undrar ni hur det gick i matchen mot Irsta förresten? Vi vann med över 20 mål.

TÄVLAR NI FÖRRESTEN?

Zzz..

Fredag, klockan är 21.30. Nu går jag och lägger mig. Ska man upp kl 5.00 en lördagsmorgon är det inte så mycket att välja på tyvärr. Jag kommer gå som en zombie imorgon. Hur pigg jag kommer vara tills träningsmatchen mot Västerås kl 17 kan jag inte svara på. Så är det.

Tack B för att du räddade mig från att komma 1h försent till Gullmars, och därmed Västerås. Men jag vet att Å sa kl 8. Det var det jag reagerade på. "Va, ska vi bara åka 30 minuter innan?"

Hoppas dagen blir bra iallafall....det blir det säkert!!




Ebba och Gonzo är hemma!

Äntligen!

Jag är hemma från jobbet sedan ett tag tillbaka. Blev lite senare än jag beräknat. Ac och jag möttes upp i Ropsten. Sedan åkte vi till Torsvik och köpte en orkidé till mamma och pappa samt tuggben till Ebba och pipleksak till Gonzo ♥ Jag berättade för hon som stod i kassan att leksaken skulle vara till en papegoja. Sedan berättade jag att de tidigare hade haft jätte små pipleksaker som han verkligen gillade. Hon visade en liten pipleksak de bara hade en kvar av. Men då såg hon att den var lite smutsig. Så hon gav den "på köpet" till oss :)

Känns underbart att ha alla djur hemma igen. Pluttisarna!

Nu blir det kräftor ikväll! Ska bli riktigt gott faktiskt. Och vad säger ni om att vi (på onsdag) som ha surströmmingslunch på jobbet med de boende? Yes!! I lajk it =)

TYCKER DU OM SURSTRÖMMING (?)


Fredagstrött

Märks att det är fredageftermiddag...för mina ögonlock håller på att gå igen hela tiden. Gud så trött jag är! Gäsp. Längtar tills jag får gå hem och bara vara med famljen - träffa Gonzo och Ebba. Vad jag har längtat efter er. Sötnosarna! Bilder kommer garanterat i kväll. Ska köpa gottis till Ebba och Gonzo efter jobbet. Fredagssnask :)

Ikväll blir det kräftskiva *haha* Nerå, inte direkt, men vi ska äta kräftor hemma iallafall. Gott!

Tävla.....tre lyckliga vinnare kommer tas ut så småningom =)

Lite surt

5.30 - klockan ringer. Gick upp och åt frukost. Men då jag satt vid frukostbordet kom jag på att jag faktiskt inte börjar jobba förrän 8. Så egentligen kunde jag faktiskt sovit till 6. Men,men..that´s it...bara le och va glad. Det är ju faktiskt fredag idag. Och idag kommer Mamma, pappa, Ebba, Gonzo och lilla-gubben hem ♥ Underbart! Har längtat så.

Efter jobbet ska jag till Lovans djurcenter och köpa ettt tuggben till Ebba, leksak till Gonzo (om det finns)...sedan får AC titta i affären efter någon fröstång till Gonzo! *ler*



Veckan ska jag summera. Den har varit bra...tröttande....men skönt att vara igång igen efter semestern.

Får se om jag kan blogga något under dagen...ska försöka.

TÄVLA!!!!

Mina smycken


Ett jul inspirerat armband


En favorit =)


Gjorde denna till min syster....

Araa - klockrent

Tycker brottaren Araa gjorde det klockrent - varför ska han ha ett brons? Det var faktiskt domarna som dömde helt åt helsike. Han gjorde en tydlig markering....och det behövs. Varför dömde domarna som de gjorde? Var de köpta? OS i Kina verkar mest bli en PR-grej. Inte minst då man tänker på flickan som inte fick sjunga offentligt - - hon var för ful.



Tackar vet jag Araa. Domarna kan dra åt pipsvängen!

Fick förresten reda på att jag ska vara på Gullmars redan kl 7.45 på lördag morgon. Gäsp! Men på söndag blir det iallafall sova Zzzz......

Middag


Kinoa (felstavat jag vet), ugnslax, romsås med tomat.

Gott gotti gott gott.

Inspirerade jag dig? Jag hoppas det iallafall :)

Nu ska här strykas

Jag har shoppat idag! Hehe! Ni som inte har flyttat hemifrån ännu kanske tycker det låter som en skittrist shopping. Men jag känner faktiskt att det är kul att köpa på sig ett helt hushåll. Vad har jag köpt då?


Jo jag har köpt ett strykjärn. Inhandlades för 265:- på Åhléns.
Åhléns är perfekt på det sättet att man får poäng och längre fram ett presentkort.

Såg även ett torkställ för 100:- som jag ska köpa senare. Fick dock inte med mig det då jag skulle till träningen innan jag kom hem. (Träningen gick bra förövrigt, handboll+hoppkoordination+styrketräning) Har varit i min lya och lämnat strykjärnet samt kollat posten. Nu är jag hos AC. Hon står i köket och ska göra lax :)

J A G    Ä R    H U N G R I G !

Ge mig mat!

Toblerone

Jag har fått pippi på Toblerone!
Då vi var till Danmark köpte jag både på dit och tillbaka vägen. Tycker egentligen bäst om orginala smaken men har nu sett hur många olika smaker det finn. Vit choklad, mörk choklad, orginal och bär/&nötter.



Vilken smak av toblerone föredrar du??

Linser så jag ser...

Lensway


Jag ska köpa linser via Lensway!
Första gången jag gör det via dem, men dm har jag bara hört positivt om.

Nu ska jag handla :)

Calas



Nu har jag hittat en Kalasbra sida för dig som gillar smycken :)

KIKA IN HÄR!

Calas har armband, halsband, kedjor, ringar etc. Alltid något som passar någon. Ni vill förstås se mina favoriter från denna sidan? Här kommer mina favvisar:

Klicka för att visa större bild...
Halskedja med stora stenar. Vackert och stilrent - min stil.

Klicka för att visa större bild...
Fint armband med berlocker :) I like it!

Klicka för att visa större bild...
Änglasmyckena föll jag pladask för. Vad tycker du?

Besök Calas idag. Du kanske hittar något?


Morning has broken

Torsdag morgon redan. Känns positivt att veckan har gått fort. Inge kul när dagarna segar sig fram. Fick mail igår om fadderträningarna på lördag i Västerås. Jag och ett par till ska vara faddrar för a-flickorna. Inge kul att se att första träningen var kl. 8.30 i Västerås. Herregud. Vad tog min sovmorgon vägen efter denna första veckan?

Idag är det iallafall jobb på Klingsta! Efter det väntar Nacka och träning. Det bli gym efter thandbollen. Tanken är att allt ska vara explosivt. Inga segproppar här inte.

Tävla i min tävling! Tycker det känns kul att ha flera vinster den här tävlingen! Dessutom har jag en tävling pågång - men den får ni vänta på :) Det kommer vara ett riktigt fint pris kan jag lova. Men tävla i den här tävlingen först!

Hittade några härliga prylar på Syster Lycklig:


Haha! Cool lampa,verkligen



Många söta barnlampor, är den inte söt?



Varför inte mysa till det med ljusslingor?

Fortsätter skriva under dagen :)

Få saker gratis



Jag är medlem i Buzzscout
. Det är samma tanke som Buzzador. Du får helt enkelt gratisprodukter som du får testa. Kostar inte ett öre. Så varför vänta? Bli medlem här idag.

Jag blev medlem i dag. Det verkar helt kanoners. Kan inte bli bättre. Så kom igen!!!

TÄVLING med 3 vinnare



Gå in på dessa tre länkar:

CHOKLADFABRIKEN

PHARAONS

HEMLJUVAHEM

Blodigt värre

Hemkommen från dagens träning. Många som körde löpningen efter idag, vilket känns kul. Det var 400m intervaller*6. Vi körde på löparbanan och jag kan verkligen garantera er att det var jobbigt. Ingen lek här inte :) Efter matcher och handboll i Danmark samt fys med benämning på kortare intervaller var dessa intervaller ganska tunga. Benen vek dig i slutet :) *gööö* Men vi blev klara och nöjda efteråt.

G´s pappa kom vid 19.30 och vi fick skjuts ändå hem. Slank in på Tempo och handlade innan AC och jag giCk hem. Nu står Ac och steker blodpudding. Har köpt apelsiner också. Pratade om järnbrist idag på träningen - bäst att förebygga!

Ikväll ska jag nog starta min tävling! Kika in lite senare och tävla!!

Snart snart snart

Dagen går mot sitt slut och jag sitter och gör det sista!
Dagen har gått otroligt fort. Många i personalen som har haffat mig, och som ffa vill ha hjälp med hjälpmedel.

Känns verkligen som att jag tittar sååå lite på OS! Har egentligen bara sett handbollen hittills. Vet inte om det är tiden eller intresset som gör det. Läser om alla medaljchanser osv i tidningen. 1 medalj hittills känns väl sådär, men och andra sidan har ju inte friidrotten börjat. Det kommer jag nog följa mer ordentligt!

HEJA KALLUR!!

Läsvänlig blogg hittar du HÄR!

Nu ska jag jobba vidare (igen) =)

Korv o makaroner

Nu har jag halvt jobbat ihjäl mig och klockan är lunch-time! Ska bli gott att äta och bli riktigt mätt. Kommer inte göra om plumpen att äta dålig lunch. Då orkar man absolut ingenting på handbollen sedan. Måndagenspass var en plåga.

Ikväll är det gymgenomgång/handboll och sedan löppass med 400 m intervaller.

AC och jag ska "hålla" i gymgenomgången och visa de yngre spelarna (som vill ha tips/hjälp). Det är lätt att man gör små fel tekniskt och får skador pga detta. Ingen vi vill ha inför denna säsong.

Ringde precis till mormor (och morfar) ♥ Skulle absolut inte ha något emot att få vara där nu. Men jobbet måste man ju vara på annars blir det ingen rolig syn den 27:e då lönen kommer ;)

Dax för MAAAATTT!

Sverige - bye bye

Såg Sveriges match mot Sydkorea i morse. Inge kul alls. Tyvärr måste jag nog tro att det inte blir något mer än gruppspel för svenskorna. Man har bra frekvenser i matchen - men missar alldeles för mycket klara lägen samtidigt som Sydkorea är väldigt duktiga och mer effektiva. Tycker dock Grundström spelar bra stundvis vilket är kul att se.

Jag skulle vilja byta ut mina fötter mot Sydkoreanernas *haha* Deras fotarbete är helt fantastiskt. Deras genombrott går i 110 och det är verkigen kul att se.

Jises! Massa på jobbet idag, så jag kan inte sitta här och skriva tyvärr...back to work!!


Glädjande

Det känns kul att jag får fler läsare dagligen jämfört med vad jag hade innan sommaren. Tycker dock ni kan kommentera lite så att jag får svara er :)

I morse var det en trött Emma som vaknade kl 5.30. Har blivit lite sent på kvällarna nu, och inga 22.00 utan 22.30. Måste bli bättre. Det gäller verkligen att vara utsövd på morgonen så att man orkar hålla fokus på kvällen då det är handboll. Snart seriepremiär ju!

Idag är jag iallafall på Klingsta igen. Skönt. Här vet jag exakt vad som ska göras och jag slipper oroa mig. Men samtifigt känns det lite utvecklande att komma till en ny arbetsplats så där. Såg att vi snart ska ha surströmmingslunch här med de boende. I like that!!!!! *hehe*



Tycker du om surströmming??

Snart tävling

Snart är det dags för mig att starta igång en tävling. Har endel produkter som ska tävlas ut. Vad sägs om en bok från Chokladfabriken, zinklappar från HemLjuvaHem samt tre produkter från Pharaons?


"Trassel hette egentligen något annat, ett riktigt namn. Men verken mamman eller pappan brydde sig längre om det, efterson trassel passade henne bäst.
För vart dom än kom och vad de än gjorde så lyckades Trassel att stöka till och veckla in och riva ner. Inte för att hon ville trassla till det. Det var bara något hon var ovanligt bra på. En dag får Trassel följa med pappan till Chokladfabriken."

Terapeutiska oljor

Pharaons fantastiska ansiktsoljor får huden att må bra!!!

Adresslapp i zink
Roliga adresslappar i zink, fint till presenten eller att sätta på ge-bort-burken.


Tycker ni jag ska tävla ut de tillsammans eller till tre proser med tre vinare??

Full kväll

Kom hem från träningen vid 19.30. Gick bra att köra bål och gummiband innan träningen. Var i hallen redan kl 16. Handbollen gick bra. Känner dock av min förbaskade axel, men ingenting som hindrar mig sådär, mest irriterande.

Hörde på TV att Kinas OS-invigning är bluff! Den lilla tjejen som sjöng på invigningen mimade bara. Det var en annan flicka som sjöng, men hon var inte tillräckligt fin utseendemässigt för att få stå och sjunga på scenen. Var är vi på väg i denna värld (?)

Phu! Står och stryker nu. AC står i köket och lagar vår middag. Är så hungrig. Nä, ingen rast och ingen ro!
Kommentera gärna då ni kollar in!


Nu vill jag spela seriematch

Ny arbetsplats

Idag har jag gått in för en av kommunens sjukgymnaster. Har varit på två olika arbetsplatser. Mycket nytt folk och patienter. På förmiddagen var jag på ett ställe och nu på eftermiddagen ännu ett nytt ställe. Precis då jag skulle åka till det andra stället (efter lunch) fick jag reda på att arbetsterapeuten var ledig. Så jag har fått klara mig alldeles själv idag vilket är lite svårt på en ny arbetsplats.

Tog lunch i Mörby Centrum också. Blev 8-bitars sushi! Mjumi. Var väldigt länge sedan kom jag på då jag satt där. För övrigt blir det faktiskt löning om inte allt för länge. Jipi! Spara spara spara! Har massa att göra i lägenheten. Måste ta reda på mer info om min reparationsfond också. Kanske lägga om golvet i köket för endel av de pengarna (?)

Jag vill ha helg! Blir antagligen så att jag och Ac ska träffa L och C på söndag! JIPI! Var hur länge sedan som helst. Så jag längtar verkligen! *jipiiii*

u ska jag jobba vidare..sedan blir det till träningen.

Bål och gummiband innan 90 min handboll :)

Irriterande ögon

F-n ibland hatar jag bara mina ögon. Jag vill operera dem med laser så att jag slipper dessa förbaskade linser. *gah* Tyvärr kostar det ju riktigt mycket pengar så det får i så fall bli något jag sparar till. Men oj vad jag skulle vilja göra det. Idag är ägonen irriterade och jag tror tyvärr jag får ha glasögon idag. Men till träningen måste jag ju sätta i linserna.

Det blir inte Klingsta idag. När sjukgymnasten på två äldreboenden i Danderyd har semester kommer jag gå in för henne, precis som hon gjorde då jag hade semester. Alltid lite jobbigare. Speciellt då jag kommer få hasta från ett boende till ett annat.....fm på ett ställe....em på ett ställe.

Så tyvärr tror jag inte det bli så mkt bloggande idag....OM det inte blir så att jag ändå kommer till Klingsta så småningom :) Det får dagen avgöra. Vi får se!!!

Bilder från Dänemark :)

Tog väldigt mycket bilder i Danmark :) Här kommer några utvalda:


Gippe och AC spelar plump - men det var jag som vann ;)


HEJA SKURU!


Jag, B,S, AC och M var på promenad ner till stranden en kväll. Gissa hur mycket snäckor det var (?) Bilder talar sanning :)


Mia och flera innan ett träningspass.


Så här äcklig var man hela lägret..svettig, osminkad..ja vi var helt enkelt där för att spela handboll :) *haha*

Ha en trevlig kväll!

Tung träning idag

Jag vet att jag har mig själv att skylla. Men samtidigt känns det som att 5h sömn inte heller gör att kvällens träning blir tipp topp. Hur som helst var jag zombie på träningen och det känns piss. Fast att jag försökte peppa upp mig hängde inte huvudet med. Ont i axeln har jag också! Men imorgon är en ny dag.

Nu kl 20.00 är flera av mina lagkamrater med i OS-Studion med Andre Pops. Coolt! De ska vara med och visa hur handboll går till. Har sagt åt de att nämna SKURU IK flera gånger ;)

Nu ska jag äta....återkommer med bilder från Danmark senare ikväll!!

Kram

HANDBOLLS OS

15.00 spelar Sverige mot Ryssland. Oj oj oj...det kommer nog bli tufft. Vet inte om jag vågar spela på ett resultat. Ryssland verkade inte få till det helt mot Sydkorea...men och andra sidan verkar Sydkorea verkigen ha hittat storformen. Efter att bara ha sett endel av Sveriges match mot Ungern kan jag säga ett par grejer:

1. Grundstrm måste bli bättre (hon brukar ha en hög lägsta nivå)
2. Inte bara Helgersson och Torstensson måste kliva fram!



GO FOR IT SWEDEN jag håller tummarna!



Blir Sverige så här glada i eftermiddag (?)




Jelly Belly

Satt på lunchen nu och började prata smått om de goda godisarna från USA.
JELLY BELLY
Någon som har smakat desssa små godisar?


Det är ganska tufft vilka smaker det finns!
Chokladpudding, Cheesecake, jordgubb, sura blåbär etc. Ja du ser, är det inte lite kul?


Jobba bör man...

Nu är jag åter på jobbet. Känns lite konstigt men skönt. Nu drar allt igång. Fick ut hela schemat för hösten angående träningar och matcher. Pjua! Det är verkligen mycket vardagsmatcher iår. MMmm...I don´t like that! Kanske ska vara tidig med att ta semester (?)

Hoppas dagen rullar på snabbt. Orkar inte en seg dag idag. Lyckost mamma och pappa som är på landet. Vill också ju :)

Nu ska jag jobba jobba jobba!!!

Back again

Nu är jag tillbaka i Svedala igen. Hemkommen igår. Känns skönt att vara hemma igen, även om det känns lite tungt att börja jobba igen (med tidiga mornar). Hemresan gick bra enda till T-centralen sedan var det kaotiskt. Signalfel i Ropsten gjorde att vi inte kom hem förrän 23.00. Så idag är det zombievarning på mig. Men ingen rast och ingen ro. Ikväll handboll igen :) Kul ska jag säga!!!!

Det har varit intensivt i Danmark.

Ondagen 3 pass - 90min handboll * 2 + ett löppass
Torsdagen 3 pass - 90 min handboll*2 + ett löppass
Fredagen 90 min handboll + en match
Lördagen 2 matcher
Söndagen 1 match

Det har dock varit riktigt kul!! Skönt att vara igång!!!

Vi hörs under dagen :)

Danmark nästa

Nu far jag till Danmark tisdag till söndag!
Vi ses då jag är tillbaka!
Var inte blyga, skriv kommentarer så blir jag glad då jag kommer tillbaka =)

Ha det bäst!

Mätt

Fy vad jag har ätit. Nu kommer jag inte behöva äta mer denna veckan *hhaha* Dessutom blev det två stora matlådor. Vi kommer inte orka allt imorgon. Men men bättre än att kasta iallafall.

Gå in och läs på Anna-Carin´s blogg! Mycket läsvärd (sade hon opartiskt) hehe!

Det är egentligen ganska sjukt, men jag längtar så enormt efter Ebba och Gonzo! Hur kan man göra det (?) Jo man älskar de så mycket. *mina gullpluttar*



I   L O V E   Y O U   !

Fy fasen vad kul

Jiha! Äntligen är handbollen igång och det känns underbart kul! Vad jag har längtat. Känns kanon att vara tillbaka till alla kära lagkamrater etc. Here we go =) G smsade vid 15 och frågade om jag och AC skulle hänga med och springa innan handbollen. Sagt och gjort. Hade dock inga egna löparskor utan lånade M´s *tackar* Det gick bra och löpningen kändes oförskämt bra.

Handbollen i 90 min var dökul! Ska bli kanon att åka till Danmark. Efter handbollen provade vi ut Adidaskläder - vår nya sponsor. Bye bye Nike! Är glad över de då jag tycker Adidas har mycket snyggare kläder. Vi provade ut:

- Matchoverall
- Tränings t-shirts + shorts
- Matchkläder tröja och shorts
- Mysoverall

Gillade inte riktigt matchoverallen men that´s life. Alla kan inte vara nöjda :)

Imorgon åker vi kl 10!!!!!!!

Vädergudarna..hallå!

Inge vidare väder idag heller. Vad håller vädergudarna på med? Är det slagsmål där uppe? Snart bär det av till träning. Ska bli kul men lite nervöst också. Antar att det blir mycket passningar och så idag. Det var faktiskt väldigt länge sedan vi hade handboll...eller ja...en månad iallafall. Kul!!!

Sedan när vi kommer tillbaka ikväll blir det Ceasarsallad. Men just nu är jag så mätt att jag håller på att spricka. *göö* Orkar inte tänka på mat.

Kom dock på att jag glömt packa ner Skuru-jackan, så när jag kommer hem efter träningen måste jag cykla hem till mamma och pappa och hämta min och Ac´s. Att jag kunde glömma. Det kommer garanterat bli regn..det kan jag lova!!

jingeling!

Momo och mofa

Nu är jag iallafall hos mormor och morfar. Tog bussen hit, och innan dess inhandlades lite kakor som vi ska fika med sedan. Har för övrigt mammas bullar som vi också ska mumsa med. *gotti*

Har hjälpt mormor att städa, genom dammsugning samtidigt som AC klippte gräsmattan. I like to help! Vädret är lite konstigt idag. Kvavt och varmt. Lite åska i luften. Ringde mamma precis. De har full rulle där uppe, renoveringen går framåt och rosorna är planterade. Lite trist att jag inte kan vara hemma då mamma fyller år. ♥

Gud vad skönt att vara ledig!!!!





Lite gamla bilder!

Jag har så kul!

Igår blev jag medlem på Aha Bingo. Det var länge sedan jag hade så kul *ler* Blir man medlem nu får man pengar gratis att spela för. När de pengarna är slut kan du välja att bara lägga av. Absolut inget tvång att sätta in pengar eller så. Bara starta upp ett konto och spela. Ac och jag satt här igår kväll och spelade. Vann 50 lapp efter 50 lapp. Spelade såklart bort endel också. Men vad gör det när det inte är våra pengar? Gratis är gott :)

Bli medlem gratis du med....



Du kommer inte bli besviken, jag hade skitkul =) *ahha*

Dagens frulle



Nu är jag mätt - drar till Rudis snart :)

Ganska tidigt faktiskt

8 vaknade jag. Blev ganska sent igår, vilket helt enkelt berodde på att jag inte kunde somna. Har kommit in i någon dålig vana - kan inte somna så bra på kvällarna. Antar att det beror på att man hela tiden får sova ut.

Idag är det helt ledig dag - semestern fortsätter hela denna veckan. Ikväll ska jag äntligen få latja boll. Spännande. Under dagen ska jag och AC till kära mormor och morfar ♥ Ska ta med lite fikabröd så vi kan fika där.

Idag är det sol. Underbart!!!


Vad händer för eran del??

help icon

Tävlingsdax

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Madde =)


Äntligen - handboll!

Om ni bara fattar hur mycket jag längtar efter handbollen :)







Ja, imorgon kommer iallafall min handbollshunger stillas en aning :)

Vill ha!

Har ni sett att Inreda har flyttat på Lidingö och ska ha både affär och webbshop? Jag blev jätte glad då jag läste detta för jag gillar verkligen deras webb. Massa roliga grejer. Jag har shoppat loss hos dem flera gånger.

Veckans vill ha från dem:

smyckeskrin-silver-200.jpg
Jag blir lätt förälskad i dessa askar. Men de kostar också. Från 700:-
day-goose-silveragg-200.jpg
Vackra ägg som prydnad. I like it! Från 199:-

tryffel-brasil-200.jpg
Muffinsformar - jag älskar ju att baka. 35:- för 50 formar.

Kan verkligen rekommendera er denna sida, om ni inte redan besökt den...

Tack Hjördis

Idag kan jag tacka Hjördis (min cykel) för att hon finns. Idag har det varit ett farande hit och dit. Larsberg - hem till mig, från mig - AC, AC - torsvik, torsvik - AC, AC - till mig och tillbaka. Ja, ingen träning idag men jag har rört på mig iallafall :)



Nu blir det soppa (Keldas thaisoppa) med smörgås. Lättare middag idag. Passar med tanke på väder och vila från träningen. Nu ska jag äta..så hungrig.

Hemma

Nu har jag varit hemma ganska länge. Kom till ön vid 13. Har varit "hemma" och packat till Danmark samt tvättat all tvätt. Phu! Tog en lättare lunch och måste åka iväg och handla sedan. Superstore kanske (?)

Fick precis reda på att C är hemma snart, har varit på träningsläger. Jipi! Tyvärr ska vi ju iväg till Danmark på tisdag men sedan kan vi träffas snart. Måste ju börja planera Göteborgsresan.

Vad har ni gjort idag?

Fahren zu Hause

Idag är det hemresa som gäller. Träning imorgon på kvällen och sedan på tisdag förmiddag blir det resa till Danmark. Känner mig lite dubbel känslomässigt. Skönt att allt drar igång, men samtidigt vill man ju alltid ha semester. Mm...

Åker in till Norrtälje med mamma och pappa. Köper ett dyrt busskort på Pressbyrån och sedan åker AC och jag bussen. Ska hem och tvätta iordning allt så man har det fräscht till resan.

Ska skriva en packlista också. Får inte glömma det viktigaste. Åhh..blir så nervös för det. Tur att AC och jag kan checka av varandra. *hehe* Nu ska jag packa iordning mina grejer här.....

Tröttnat

Vad skulle man göra  om man inte hade TV´n? Bra fråga.
Samma fråga skulle nog Ebba säga om hennes säng.

Ebba hatar regn. Vände i dörren då hon såg att det regnade. Istället kröp hon upp i sin säng och låg och myste hela dagen. Hon älskar det också!!! Eller behöver jag övertyga er (?):



Även Gonzo har varit på keligt humör. Vi har myst hela dagen och nu på kvällen blev det popcorn...han älskar det. Tänk vilken bonus att ha djur. Skulle inte klara av att leva utan guldkornen. ♥


Gonzo älskade mammas bullar. Han ville helst norpa av alla bullar..men någonstans går faktiskt en gräns.

Ingenting

Att man kan göra så lite en hel dag. Helt sjukt. Har egentligen bara suttit framför datorn och TV´n...bortsett från träningen då. Vad kan man hitta på till kvällen? Hjälp mig! Behöver alla tips!

Tittar på allsvensk fotboll just nu. Göteborg vs. Malmö. Den unga Robin Söder är ju sanslös. 5 mål på 6 matcher. Riktigt bra. Men som Djurgårdare ska man nog inte vara så kaxig. Kan dock inte påstå att jag följer fotbollen något.

Nu ska jag göra "ingenting" igen..vore glad om jag fick lite tips...


Eeeebbbbbbbbaaaaaa


Jag bara älskar den här bilden. Ebba har nämligen ett visst utseende då hon gör så där med öronen. Hon böjer ut dem så att de står rakt ut. Crazysöt ju :) Sedan har hon ett annat utseende då hon är full i sjutton. *raringen*
Men jag älskar henne ♥

Kollage - Gonzo


Bullfest

Vädret var perfekt för dagens träning. Molnigt, svalt med lite fläktande vindar. Blev ett bonuspass idag med snabbdistans. Övrigt hoppstyrka och snabbhetspass. Skönt att få spurta lite, snabba ben.

Mamma bakar kanelbullar för fulla muggar nu.



Ska bli gott att ta en bulle med iskall mjölk :)

Namnsdag - Karin

  Idag har   K A R I N   namnsdag. Grattis alla Karin :)   

Min syster Anna-Carin har med andra ord namnsdag idag!

Gör mig en tjänst!!!!!
Besök Anna-Carins blogg och gratulera henne från mig :)



Danemark

Morgon kära vänner! Lördag morgon. Sov ut lite längre idag, vet inte varför, men jag känner mig lite trött idag. Vetskapen av att det snart är slut på semestern? Men jag känner absolut ingen bitterhet för att semestern är slut. Känner mig ganska mätt på det och det ska bli otroligt kul att åka till Danmark med handbollen. Vi ska till Jylland, Saevby.



Det kommer, konstigt nog, kännas lite nervöst att spela handboll igen. En hel månad sedan jag tog klister på fingrarna. Konstigt. Men så fort man får bollen i handen kommer det kännas som att månaden inte kommit emellan.

Time say good night

Oj vad mycket klockan är. Imorgon kommer jag nog sova längre. Tittade inte klart på Bombay dreams men såg lite. Tycker den är helt okej film, men ganska svensk (hur jag nu ska definiera det).

Bästa komikerna enligt mig:


Hey Baberiba gänget - kan vrida mig av skratt


Jonas Gardell - bara hans minspel får mig att skratta


Robert Gustavsson - alla hans karaktärer är roliga..


Norrtälje

Det blev en snabbis till Norrtälje för lite handlande. Hann in på Mio en snabbrush för att kika in lampan jag var intresserad av. Men jag vet inte, tycker den var så stor! Någon som har en sådan lampa hemma? Modellen heter Bennet och jag skulle önska en vit.

När vi var inne och handlade satt Ebba i bilen (det var molnigt och inte varmt ute) och då vi kom tillbaka hade vi naturligtvis köpt godis till henne. Den lilla gottegrisen



Såg att det skulle bli kul film ikväll. Bombay dreams! En film som gick på bio för inte så länge sedan. Ska nog se det ikväll. Den börjar kl 21 på SVT 1.

Ses lite senare....

Sugen på att buzza?

Hej
Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Handbollen16):
http://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=Handbollen16  

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
 http://www.buzzador.com?refstr=Handbollen16&lang=dk

Hälsningar

Emma


Vinnare utsedd (Canderel´s goodiebag)

Nu har jag tagit ut den lycklige vinnaren av goodiebagen från Canderel.

Livet är underbart med Canderel






GRATTIS LINN!

Linn´s beskrivning på frågan varför Canderels produkter är så bra:

Jag skulle absolut vilja vinna eftersom jag älskar choklad, precis som så många andra, därför måste jag säga att det var ett himla smart drag av dem att göra choklad utan socker, då kan man känna sig nyttigare + att diabetiker också kan äta av det.

2008-07-20 @ 20:07:38

Linn! Maila mig på [email protected] och skriv ditt namn, adress. Så kan jag maila till Canderel som skickar vinsten! Härligt! Du kommer bli så nöjd med vinsten, jag har själv testat!!!

Ha det kanon kära vänner.
Snart kommer nya tävlingar!

Baka

Ni som har läst min blogg tidigare vet att jag älskar att baka. Idag fick jag tillfälle att ta tag i bakandet igen. Idag blir det det enklaste brödet som finns - scones =) Så enkelt och såå gott!


Bild från bakbunken


Godingarna ligger inne i ugnen :)

Har ni någe bra tips på speciella scones? Egentligen är denhär vanliga varianten ganska tråkig :/


M O R G O N

Fredag redan. Mm...roligt eller tråkigt? Jag ska faktiskt erkänna att jag längtar lite till jobbet. Jo det är sant.

Det ska iaf bli riktigt skoj att åka till Danmark och spela handboll! Jiha!

Idag blir det träning nu på morgonen och sedan Norrtälje för lite inhandling :)

RSS 2.0