Innebandy i Liljeholmen

Efter att jag och Ac kört ett gympass bar det raka vägen till Liljeholmshallarna för att se när Mats spelade match * 2. Pappa följde också med och hade alla sina kameror med sig :) Dessutom hade jag min lilla sötnos medoch tog ett par kort.





Tyvärr blev det ingen vinst, utan en 0-0 match och en förlust (säsongens första). Men bara att ta nya tag. Efter matcherna blev det pizza som vi tog med oss hem. Riktig söndagsmys. Nu ska vi titta på filmen "Perfect stranger". Det blir lite godis framför TV´n också eftersom det är godis/socker/kak/glass-förbud måndag till torsdag. Det gäller att passa på när man får :)


Förlust igen

Nu sitter vi på bussen igen. Jag känner mig trött och tom. Vi fick inte med oss några poäng från Uddevalla. Det har gått grus i vårt spel och det mesta. Men det här ska vi ändra på. Just nu är det väldigt tungt för alla i laget. Men har det gått neråt måste det snart vända och gå uppåt. Så är det. Vi har bestämt oss! Snart stundar slutspelet och då ska vi f-n visa att vi kan. När vi har spelat grymt försvar och anfall har vi verkligen visat att vi kan mäta oss med lag som Skövde och Sävehof.

Här kommer iallafall några bilder som piggar upp!
Vårt lag är bäst iallafall för det finns otroligt många roliga och bra personligheter!


Två chipsgalningar i Anna och AC!


Bodil och Karin plockar smågodis :)

Nu ska jag kolla runt på nätet ytterligare innan jag sätter på en ny film. Såg filmen "Vägen" på vägen ner och måste säga att det var en otroligt deprimerad film. Recension kommer kanske senare.


Bröllopsfotografen

Igår såg jag och Mats klart på filmen Bröllopsfotografen som vi börjat på tidigare i veckan. Jag har länge längtat efter att se den filmen eftersom AC gav den så bra betyg när hon såg den på bio. Eftersom jag älskar Kjell Bergqvist hade jag därför väldigt höga förväntningar. Jag gillade filmen, men inte så mycket mer. Det känns som att det är Bergqvist som höjer filmen, resten är ganska tråkigt.



Jag ska ge filmen en 3 av 5 eftersom jag tycker den var helt ok. Tyvärr ganska seg emellanåt.

Inget jag skulle rekommendera direkt.


Mot Uddevalla i buss

Nu har vi åkt ett tag på den här bussen. Jag har sovit drygt timmen och det fungerade faktiskt oförskämt bra. Jag brukar ha svårt att sova på buss. Alla förutom jag och AC ligger och sover fortfarande. Har min andra frukost med mig och lunch som vi ska äta på vägen. Har även paketerat godis, men det väntar jag med till efter  matchen.

Spotify dånar ur mina hörlurar. Just nu lite otippat Cornelis Wresvijk. Hans roliga, påhittiga och lite fräcka musik gillar jag :) Hönan Agda m.f.l. *gilla*

För er som inte vet har jag fått en ny kompis. En röd och lagom vslimmad vän :)



Jag är jättenöjd. Den gick på 2000:- och sedan köpte jag till minneskort och en väska med hårt skal. Nu kommer ni få se många fina bilder på bloggen framöver. Hade en kamera tidigare också, men den var på sista versen och tog verkligen inte bra kort. Det är mycket roligare att ta kort när man ser att det blir fina kort :)

Nu ska jag titta vidare på nätet och sedan kanske se filmen "Vägen".

Trevlig lördag!


Plastmatta

Jag har länge varit ute efter en platsmatta till mitt kök som går i blått. Har kikat runt lite på olika webbsidor men inte riktigt vågat köpa. Men så såg jag att mormor köpt en platsmatta (randig röd/vit) som verkligen var jättefin kvalié på. Eftersom jag aldrig kommer till skott med detta mattköp tog jag verkligen tag i det och köpte en matta. Nylanders mattor var webbuktiken.



Eftersom jag har ett långt kök köpte jag en matta som var 2m lång. Jag ser verkligen fram emot att få hem mattan. Det är på tiden att det börjar hända lite mer i mitt kök nu. Är dessutom på jakt efter en köksklocka. Grå också kanske? Jag gillar kombinationen blå och grå :)

Har du tips på en köksklocka får du mer än gärna skriva här.


Fredag

Det är fredag och klart man är glad över det. Men har man inte jobbat blir det inte samma längtan även om det känns riktigt trevligt :) Min förkylning känns bättre. Har inte ont i halsen men snor i näsan :) Vi får se om det blir match imorgon. Vi ska som sagt åka buss. Läste precis på aftonbladet att de varnar för isbana i Småland och VästSverige. Kan inte påstå att det känns sådär jättebra. :/ Men antar att det inte spelar någon roll vad vi spelare säger...bara åka ner antar jag.







Dessa två varelser gör mig alltid så glad :)


Hjälp mig!

Vad kan jag göra för att bli go och glá?

Känner jag mig bättre imorgon, vilket jag så in i bangen hoppas på, kanske det blir en joggingrunda på eftermiddagen för att se ifall det går att vara med på lördag.

Den som lever får se.


Ny dag...

...med nya tag? Hemma från jobbet idag med. Den här förkylningen och halsontet verkar trögt. Helst av allt skulle jag bara vilja spela handboll nu. Åh vad man märker hur handbollstokig man är när man inte får röra en boll på flera dagar. Gaaahhh!

Vad ska man skriva på bloggen när man inte gör ett jota?
Jo, nu vet jag! Jag ska buzza! Jag ska buzza om Dove visiblecare Renewing. En duschcreme med väldigt bra återfuktande effekt som ska ge huden synlig förändring. Vill man ju inte missa!!!



Kanske ska ta mig en varm och behaglig dusch och testa dessa produkter?


Bromwich

Jag är verkligen dålig på att resa. Ofta är det handbollen som tar mycket tid. Men nu tänker jag ändå ge er ett litet tips om en mycket trevlig stad som man kan besöka, nämligen Bromwich. Inte nog med att det är en trevlig stad med mycket trevlig miljö, det finns dessutom ett fotbollslag som heter West Bromwich Albion Football Club, som man kan gå och titta på. Staden ligger i mellersta England och ligger 8km från Birmingham.

Vill du läsa mer om Bromwich kan du kika in på den här hemsidan.

Jag har aldrig spelat fotboll på riktigt, mer än i i fotbollsskolan, men skulle jag inte spela handboll hade det nog blivit fotboll iallafall. Men nu blev det iallafall handboll tillslut.

Men innan ni gör något annat! Kika in på Bromwich hemsida nu!

Ha en bra kväll!!!


Förlust mot Lugi

Jag hatar att förlora!!!!! Det spelar liksom ingen roll om man sitter på läktaren eller spelar på planen. Idag var det inte roligt att vara Skuruit :( Lugi är ett riktigt bra lag och det vet vi sedan tidigare, men det är synd att vi inte spelar som vi gör i första halvlek. Det känns som att vi slutar spela försvarsspel i andra halvlek. Bodil var otroligt duktig i första halvlek, men fick ingen som helst hjälp i andra halvlek. Vi måste verkligen spela försvar i två halvlekar för det är då vi får enkla kontringsmål också. Nä, 3:e platsen i Elitserien är borta med vinden...men nu gäller det att vinna på lördag mot Kropps. Viktigt att få igång försvarsspelet inför slutspelet!




Nere...

Känner mig väldigt nere. Är hemma från jobbet idag. Sjuk. Vaknade i princip utan röst, förkyld, ont i halsen och med slem i halsen som jag inte ens vill beskriva här. Urk. Blir ingen match för mig ikväll. Känns väldigt tungt. Otroligt tungt. Jag jobbade med halsont och förkylning igår, men när man vaknar upp och låter som en kille i puberteten känns det bara patetiskt att gå till jobbet. Nu ska jag göra allt som står i min makt för att kurera mig till helgen. 2 matcher har jag missat den här säsongen - de roligaste matcherna också, nämligen Skövde och Lugi. Varför är jag så mycket sjuk den här säsongen? Ingen återhämtning med jobb 100%, mycket resvägar hit och dit, mycket träning (dubbla pass varje dag). Jag vet inte. Men jag ska inte gräva ner mig för långt. Ska vila, sova, dricka....

Tjinling.


Till vildingarnas land

Har helt glömt av att "recensera" biofilmen "Till vildingarnas land". En riktig mysfilm som passar både barn som vuxna. Filmen når dock ut på olika sätt. Jag har svårt att tro att barnen förstår budskapet i filmen.



”Till vildingarnas land” bygger på Maurice Sendaks klassiska barnbok, och går kort och gott ut på att en liten pojke bråkar med sin mamma och skickas i säng utan middag. Plötsligt befinner han sig i vildingarnas land, där han blir kung över en liten grupp håriga monster.

Jag föll ganska fort för filmen, och inte minst för alla de hrliga monster som finns med. Jag rekommenderar verkligen filmen för dig - vuxen som barn

Filmen får 4 av 5


Gårdagen

Jag hatar att vara sjuk. Jag hatar ännu mer att inte vara jättejättesjuk (sådär så man ligger i feber och spyr). Överdriver vilket jag hoppas att ni förstår. Vem vill ligga och vara så sjuk (?) Det jag menar är att det är tufft att ha ont i halsen och vara förkyld eftersom man känner sig så pass pigg att man kan gå till jobbet, men inte så pigg så man kan gå till träningen. Får så fruktansvärt dåligt samvete av att inte träna, vilket kanske låter knäppt för endel. Samvetet blir inte bättre om jag inte tränar idag men försöker köra matchen imorgon. Blä.

Hur som helst testade jag och Mats en ny tesort från Tefrossa igår kväll. Båda kände att halsarna behövde mjukas upp. Eftersom vi drack te ganska sent valde vi det röda teet som inte innehåller koffein.
Vi testade smaken CHAI.
Rooibos med indisk touch. Smaksatt med kanel, kardemumma, kryddnejlika, ingefära och grädde. En litet mjukare variant av det klassiska Chai-teet.

Mitt omdöme:
Doft 5 av 5
Smak 4 av 5
Ett riktigt härligt te som doftar otroligt. Kanelen och kardemumman sprider sig verkligen i rummet. Med mjölk till blir det väldigt mjukt och smakrikt. Mmmm. Rekommenderas vamt.


Mats omdöme:
Doft 5 av 5
Smak 4 av 5
Doften är ljuvlig. Fylligt och väldigt gott te som går alldeles utmärkt att dricka på kvällen.

Jag måste nästan säga att det här är det godaste teet hittills. Tefrossa ha rotroligt många teer så det är svårt att ha favoriter, men det här var verkligen ett te som föll mig i smaken. Mmm..!!



Kika in på tefrossa du med. In och handla. Lyx att få hem en massa underbara teer i brevlådan ♥


Kylslaget

Det är verkligen sjukt kallt ute idag. Någonstans hörde jag att det var kallare än -20 grader. Skulle inte förvåna mig då det första jag gjorde när jag kom ut var att hosta. Promenaden från Mörby Centrum till jobbet var en pina då det kändes som att hela ansiktet skulle frysa sönder.

Vantar [check]
Varmaste jackan [check]
Långkalsonger [check]
Varmaste, stickade tröjan [check]

Vaknade med halsont i går morse, dvs då vi satt på x2000 från Göteborg. Vet inte om det var de 11 timmarna i torr miljö (där virus frodas mellan människor) som gjorde det, men jag kände inget på lördag morgon :( Hatar att vara sjuk. På onsdag har vi dessutom match mot Lugi hemma i Nacka Bollhall, en match som jag verkligen vill spela eftersom jag vet att det kommer bli tufft.


(Ps. idag hyllar jag Lidingöbanan som kom i tid trots att det är vinter ute och snö på spåren d.s)


Tefrossa - vi testar te

Jag har fått äran att prova lite tesorter från Tefrossa.


Konstig söndag

Klockan är redan eftermiddag och jag har hunnit med nothing i princip. Vet ni när vi kom hem i morse efter resan från Göteborg? Klockan 6.00 rullade vi in på T-centralen. Då hade resan med x2000 från Göteborg tagit 11 timmar. Vad ska man säga. Tur att man har ett sådant fruktansvärt roligt och bra lag. Det var faktiskt inte tråkigt någon gång. Klart man ville hem, men man satt inte och rullade tummarna.

Bjuder er på en bild som jag tog klockan 3.00 på morgonen till söndagen.


Alla ligger och sover. På säten eller på golvet. Lite roligt egentligen.

Vi fick iallafall taxi hem. Sedan sov jag till 12.15 i morse. Eller rättare sagt, jag vaknade av AC´s sms. Hmrffpp :)
Men dagen kommer iallafall bli bra. Vi ska äta tacos och göra semlor. Bra avslutning på en dag som knappt börjat kan man säga :) Bra tycker jag.

Ha en bra eftermiddag!


Helvetes SJ

Nä vi är inte hemma än. Vi har fastnat i Töreboda och snart suttit fast här i 3 helvetes timmar. Jag blir så förbannad. Det kommer sluta med att vi får sova här. Hur mycket kommer man orka imorgon liksom. Blä. Vi åkte alltså från göteborg 18.45 och i Töreboda tog det stopp. Precis som i tuggummi.

Åke och Tatti kom iallafall som räddande änglar och köpte pizza till oss. Underbart gott. Mums.







Trots att vi suttit på x2000 i 5h till Göteborg och över 4h hittills på väg mot Stockholm är vi alla glada. Det märks att ingen orkar vara grinig just nu. Vi ska snart ta en strumpa och skjuta lite straffar här i gången. Kul.

Nu blir det handboll!!!!!!!!


Film - sommaren med Göran

På resan ner till Göteborg såg jag och min kära syster filmen "Sommaren med Göran". Det är verkligen en film i min smak. Haha. Älskar lite smålarviga svenska filmer. Like it a lot. Gillar man dessutom Hey Baberiba sedan tidigare måste man bara se den här filmen.







Jag säger bara stackars kille :)

Favoritfrasen är i kyrkan när Görans kompis ska gifta sig och prästen avslutar med att säga deras "nya" namn. Frun heter nämligen Ann och deras gemensamma efternamn är Ahl. Ja ni kanske förstår.
ANN-AHL
(läs Anal)
Hahaha! Jag och AC skrattade även om det tog liiiite längre för AC att förstå :)

Betyg då?

4 av 5.

Puss och kram


Pissmatch.

Jaha,vad ska man säga? Förbannad? Sur? Ilsk? Känner bara tomhet. Vi gjorde egentligen ingen bra match,men ledde större delen av matchen. Jag vill verkligen inte skylla på att tågresan tog 5h istället för de normala 3h. Jag kände mig faktiskt riktigt pigg och taggad. Nä surt som fasen. Nu ser 3e platsen mörk ut. :-( Men vad sjutton...vi ska hur som helst ta oss vidare efter kvartsfinal,så det spelar inte någon roll vilket lag vi möter.

Vi sitter iallafall på tåget hem nu. Förhoppningsvis kommer vi hem någolunda bra tid. Det suger dock att pappa inte kan komma och hämta eftersom han jobbar imorgon :/ Känner inte så positiva känslor för kommunaltrafiken i dessa tider, tyvärr. Blä SL och blä SJ!

Nä, nu ska jag inte vara mer bitter. Vill ju inte att bloggen ska vara sur. Ska snart uppdatera ett nytt inlägg om filmen jag och AC såg på ditvägen.

Ting ting i ling!


Sent tåg och film

Nu sitter vi på X2000. Vi är glada att vi över huvudtaget har kommit iväg. AC och jag höll på att missa X2000 då Lidingöbanan blev inställd. Som tur var satte de in ett x-tra tåg. Phu. Vi kom till T-centralen klockan 8, 10 min innan tåget gick. Nu är vi nästan 40 min försenade på det här tåget. Jag hoppas verkligen inte vi blir för sena till matchen. Vi har redan knappt med tid.

AC och jag ska snart titta på "Sommaren med Göran". Jag har hört både positivt och negativt om den. Men eftersom jag tycker om den typen av film kommer den säkert vara jättebra. :)



Vi hoppas på vinst ikväll!!!


Soffpotatis

Nu sitter jag som en jäst bulle här i soffan och tittar på Sveriges ishockeygrabbar. De spelar mot Vitryssland och vi kan verkligen hoppas att det går vägen. Som tvilling vill jag självklart plussa för tvillingarna Sedin. Duktiga och roliga att titta på :) Twinpower säger jag bara ;)

SL + snö = pipsväng. Efter jobbet skulle jag till Fleminggatan och hämta en påse med kläder som jag glömt på Trygg Hansa när vi var där och spelade innebandy. Från det att jag gick från jobbet och till att jag kom hem tog det 2 1/2 h. Det var försenade tunnelbanor, försenad och inställda bussar. Fy vad dåligt.

Vid 18 var jag iallafall hemma hos päronen. Det blev god middag och god efterrätt. Bra uppladdning inför morgondagen? Ja det hoppas jag :)

Läste på damhandboll att matchen IVH-Önnered har ställts in då SMHI utfärdat klass 2 varning imorgon. Vi ska i princip samma väg varför jag börjar känna en viss oro inför vår resa. Tänk om vi inte kommer fram i tid? Det är knapp tid ändå eftersom matchen är redan kl 13.30. Gah. Ja,ja...den som lever får se.

Nu ska jag fortsätta njuta av den här fredagskvällen och bjuda lite bilder:


Richi, AC, Mats och jag.


AC,jag och Richi i pose.


Nä, jag ville inte bli fotad :)

Hatar snö!

I morse vaknade jag i en dimma...nästan. Var otroligt trött. Kändes bättre att vakna upp till en fredag, men jag fick verkligen kämpa idag på morgonen. Inte känns det bättre när man tittar ut och ser den här förfärliga snön som bara ökar i massa. Blä. Hade jag haft en bil hade jag garanterat gillat snön. Då hade man sluppit den äckliga snön som blåser rakt i ansiktet, de kalla och stelfrusna, det jobbiga pulsandet som aldrig går att komma ifrån när man jobbar i en kommun som ADLRIG plogar osv. Det är verkligen pyton med snö. Snö vid jul och nyår. Ja tack. Men sedan kan det vara. Jag kommer jubla den dagen tempraturen kommer över + och slasket är ett faktum. Uch vad bitter jag låter. Men det är verkligen bara positivt de dagar man slipper hasta för att hinna till jobb/träning.

Igår efter handbollen hade vi videoanalys på lördagens motståndare Heid. Förra gången vi möttes vann vi med massa mål trots att Heid är väldigt duktiga och har många duktiga spelare. I lördagens match tror jag det gäller att spela ett grymt försvar för att sedan trycka i uppspelen. Det är i försvarsspelet allt börjar!
Efter videoanalysen gick jag själv ut och sprang korta intervaller i modden. Benträning eller konditionsträning? Jag körde iallafall på och gav allt! Skönt att komma in efteråt och ställa sig i en varm dusch. Skönt var det desutom att få skjuts till Slurren av Martin och Bodil. Det underlättade verkligen eftersom jag i lugnan ro hann med 20.19 pendeln. Hemma hos Mats 21.00.



Nu hoppas jag det blir en bra fredag - med allt vad det innebär.


Träningsveckan

Den här veckan har gått förbaskat fort. Swisch! Träningen har sprungit iväg och det har varit tuffa pass efter handbollen nu måndag-onsdag. Hade (för er som vet) en lårkaka på vänster lår som nu känns u.a (utan anmärkning). Det komiska är att jag igår kände av lite i höger lår, dock inte så att det stör mig. Frågan är bara när den lårkakan tillagades ;) Spelar ingen roll. Men en ganska typisk handbolsskada är faktiskt lårkaka. Aj.

Måndag: Handboll + tungt gym

Tisdag: Långa intervaller (400m*12) + handboll

Onsdag: Handboll + helvetesfys med Marius

Torsdag: Handboll + korta intervaller (20s. - 10s i 20min)

Fredag: Soffan = vila och uppladdning

Lördag: Match i Göteborg mot BK Heid

Söndag: Vila

Skönt att vara ledig både fredag och söndag, men desto tuffare med fysen i början av veckan.

Ikväll blir det lång träning...
Handboll
Videoanalys
Korta intervaller

Hemma 21.15
Äta
Sova Zzz....

That´s my life right now :)


Träningsveckan

Den här veckan har gått förbaskat fort. Swisch! Träningen har sprungit iväg och det har varit tuffa pass efter handbollen nu måndag-onsdag. Hade (för er som vet) en lårkaka på vänster lår som nu känns u.a (utan anmärkning). Det komiska är att jag igår kände av lite i höger lår, dock inte så att det stör mig. Frågan är bara när den lårkakan tillagades ;) Spelar ingen roll. Men en ganska typisk handbolsskada är faktiskt lårkaka. Aj.

Måndag: Handboll + tungt gym

Tisdag: Långa intervaller (400m*12) + handboll

Onsdag: Handboll + helvetesfys med Marius

Torsdag: Handboll + korta intervaller (20s. - 10s i 20min)

Fredag: Soffan = vila och uppladdning

Lördag: Match i Göteborg mot BK Heid

Söndag: Vila

Skönt att vara ledig både fredag och söndag, men desto tuffare med fysen i början av veckan.

Ikväll blir det lång träning...
Handboll
Videoanalys
Korta intervaller

Hemma 21.15
Äta
Sova Zzz....

That´s my life right now :)


Lyckliga vinnare!!!

Ledsen över den sena uttagningen av vinnarna i min bloggtävling, men det har verkligen varit full aktivitet hela tiden. Men bättre sent än aldrig (?) Jag ska erkänna att jag är liiite avundsjuk på er som har lyckats vinna! Det är verkligen lyx att få plocka ihop sin egna musli samtidigt som man får en riktigt fin plåtburk att  ha det i. Förgyller morgonen kanske?



Vinnarna är......

*trummvirvel*

Nathalie

&

Majblomma

60 deltagare i tävlingen. Inte illa. Men inte konstigt heller med tanke på att det är så fint och bra pris :)

Skriv en kommentar i min blogg där ni skriver ner era adresser så ska jag skicka presentkorten så fort som möjligt. Naturligtvis raderar jag kommentaren direkt när jag skrivit ner adressen :)


Varma koppen - äpple/kanel

För ett tag sedan köpte jag hem varma koppen - Äpple/kanel. Tidigare har jag mest testat Varma koppen med smaker som sparris osv. men frukt lät spännande. Tyvärr har förpackningen stått oöppnad ganska länge i skåpet. Men i morse tog jag med mig förpackningen till mig. Perfekt som eftermiddagsmums. Sagt som gjort - har precis mumsat i mig en varm kopp med äppel/kanel och två skorpor. Riktigt gott!!



Rekommenderar verkligen den här!
Smaka smaka smaka!


Lyckligt slut...

Jag har tidigare skrivit om vår stackars maskot Skurik som utsattes för tortyrliknande metoder av bla. herrlaget. Stackars liten. Det  har verkligen satt spår i den lilla grodkroppen. Ögonen har skrikit efter hjälp. Igår kom så äntligen frigivningen. Skurik var fri! Underbart :) Ögonen talade helt plötsligt ett annat språk.


Ser ni glädjen?

Tack till er som räddade lilla Skurik! Nu kan han börja leva ett grodliv igen ;)

Med tanke på att vi går mot ljusare tider tänker jag visa hur mina pärlhyacinter ser ut. De växer så att det knakar. Nästan lite för fort tycker jag. Men fina är de iallafall.



Mot framtiden ;) ;)



Tisdag!

Så slocknade man redan 21.30 igår. Kröp ner lite innan 21.30 och började läsa Camilla Läckbergs "Fyrvaktaren". Många som läst den tycker den är seg, men jag gillade redan första sidorna, så vi får se vad det slutar. Fick tyvärr inte med mig boken i väskan i morse, då jag hade överfylld väska eftersom skridskorna ska tillbaka till Bodil *tack för lånet Bodan*

Jag ska, jag ska ta ut en vinnare i bloggtävlingen...ska bara ha lite tid till att göra det också. Ikväll blir det senträning till 20 vilket innebär att jag inte entrar lägenhetsdörren förrän klockan är 21.15. Blä.

Det är redan i början av veckan men redan är helgens planer igång. Sånt gillar vi!


Nya grejer!

(Jag ska ta ut två glada vinare i bloggtävlingen - men orkar inte ikväll. Håll ut. Det kommer)

Dagen har passerat i god takt. Var tomt på jobbet utan Mariga Maria, men vips så var dagen slut och träning väntade. Eftersom vi vann i helgen blev det fotboll som uppvärmning. Kul som attan. Det blev lika mellan gamla och unga, 2-2. Det var några minuter kvar av matchen, men Johanna sparkade upp bollen så den fastnade i taket och då var det slut på det roliga ;) Hihi! Handbollsträningen gick bra. Efter handbollen stångades jag och AC i gymmet med basprogrammet. Jättetungt. Kände mig svag i armarna, men körde ändå på mycket i vikt. Konstig känsla. Är nöjd med dagens pass iallafall.

När jag kom hem från träningen väntade ett paket på mig. Yipiipipi!



Har en vit klocka sedan tidigare, men kände att jag behövde en klocka med lite färg. Fin va?

Sitter och saknar Matsen som just nu är på bio med Richi. 21.00 är liiite försent för mig. Att komma hem kl 00.00 och gå upp 5.30 är inte optimalt, men hade varit trevligt med bio!

Jag tittar på "Spårlöst försvunnen" men ska snart göra mig iordning för sängen. Skönt att komma till sängen i tid och kanske läsa lite. Har länge trugat efter Camilla Läckbergs senaste bok "Fyrvaktaren".

Ha det bra, kära vänner!


Den här bilden gillar jag skarpt ;)



Kanonhelg!

På måndagar brukar jag alltid samanfatta helgen väldigt kort. Den här måndagen kommer jag rosa helgen (som de flesta gånger). Har hunnit med väldigt mycket och verkligen fått ut något av varje dag. Fredagen hemma hos päronen var mysig! Att få gosa med Ebba och Gonzo är inte illa.
Lördagen började för det första bra, med tanke på vinsten mot IVH. Att det dessutom var hemmamatch med mycket publik gjorde inte saken sämre. Jag fick till och med en maskot vid matchen (Maja) vilket var jättekul!
Söndagen började med sovmorgon. Hur skönt som helst. I lugnan ro blev det Alla Hjärtansdag frukost ♥. Dagen tillbringades sedan på is. Halt men otroligt kul. Alternativ träning också för den delen. Lika mysigt som det var att åka runt på Kottlasjön, lika kul var det att stappla omkring på rinken med klubba i hand. Haha! Middag hos mamma och pappa på kvällen samt "I en annan del av Köping" förgyllde!

Nu väntar en ny tuff vecka. Bland annat med många tuffa handbolls- och fyspass. Match borta i Götet på lördag. Vi möter ett formstark Heid. Gäller att slipa formen till lördag alltså. Marius (fystränaren) är tillbaka vilken innebär helvetesfys på onsdag *tummen upp* Man kan säga att den här veckan kommer vara som den brukar :) Fettisdagen på tisdag får dock ej glömmas bort. Godis/kak/läsk/allt som är gott-löftet måndag till torsdag borde alltså glömmas bort den dagen kan jag tycka ;) Eller hur AC?

Har inte fått några kommentarer om alla helgens bilder (handboll/hockey) :/

Vi höres!


Skridskor på Kottla och Lidingövallen

Dagen har spenderats utomhus med "grillor" på fötterna. Vid 13 var jag, Richi, Mats och AC på plats vid Kottlasjön på Lidingö. Det egentliga målet var att spela hockey därför hade vi klubbor och puck med oss. Men på sjön var det bara upplogat en bana på 3km, därför blev det bara åkning. Efter att ha åkt blev det lite energipåfyllning med varmchoklad och chokladkaka...och geléhjärtan som Richi hade med sig. :) Det är ju faktiskt Alla Hjärtans Dag idag. Riktigt skönt att få tillbringa dagen ute i friska luften. Skridskoåkningen var verkligen smärta för fötterna, men efter ett tag vande sig fötterna.


Förberedelse inför åkningen. Raggsockorna skulle på såklart.


Bästa gänget!


Mats och AC blev nästan påkörda ;)
Efter att ha åkt och fikat blev alla sugna på att spela hockey. Vi hade trots allt dragit med oss klubbor. Vi tog oss därför vidare till Lidingövallen. Där hade de allmänåkning från 15. Vi delade upp oss i två och två och spelade på två mål. Hur kul som helst. Man for omkring som Bambi på hal is, men kul som bara den var det.


Fyra glada spelare..


Richi skjutglad!


Här låg jag ofta.


Vi spelade till klockan var 17, sedan åkte vi hem. Jag är helt slut!!!


Matchbilder Skuru-IVH


Lina W hoppar högt


Lite rolig bild. Tre i rad.


Anna Panna :)


Jag med ansiktsmin ja :)


Jaha, gratis ansiktsförändring ;)


Natti!!!


Tremuppar (?)


Dagens maskotar från F-00.
Maja var min maskot :)
De hejjade jättebra! Tack tjejer!


Viktig och härlig vinst

Det blev vinst mot Västerås. Egentligen en ganska tråkig match. Det kändes som att vi hade grepp om matchen ganska tidigt. Vi gjorde en bra första halvlek iallafall och visar att vi kan spela bra försvar hela matchen. När vi spelar spelet, dvs det vi styr upp, gör vi det riktigt bra. Känns bra att ha det som trygghet. Kanon!


AC på genombrott.


Ullis stretar hårt.


Natti med full fart


En nöjd bänk :)

Dessa bilder har Carl Lundborg från Nacka Värmdö Posten tagit.
Senare kommer bilder som pappa tagit. Bland annat bilder från matchen men även maskotbilder. Jag fick en maskkot idag, Maja, vilket var riktigt kul. Det är verkligen kul när de är med på bänken och under uppvärmningen. Jag tycker egentligen att de borde vara med från början då vi åker till Telegraf och äter. Det tycker jag skulle vara jätte kul!

Nu blir det superlördag!!


Match mot IVH

Idag kl 15.00 är det match mot IVH. Vi vann förra gången vi möttes, men mycket har hänt med alla elitserielag under vintern. Hur som helst har vi förberett oss med videoanalys och matchförberedande träning. Vi har analyserat vad deras spelare gör, hur deras spel fungerar osv. Så som vi alltid förbereder oss.

Klockan 11.45 ska vi samlas för att gemensamt äta lunch på Telegraf. Där äter vi alltid lunch innan hemmamatcherna. Iallafall de gångerna det går att ta sig ner dit (beroende på hur mycket snö som kommit). :)

10.46 drar det iväg till Bollhallen...

LADDA LADDA LADDA!


Min ängel


Den här virkade ängeln vann jag i en bloggtävling. Söt va? :)


Shopping

Jag kom hem med lite grejer från Fältöversten. Blev en snabb visit, men ändå lyckades jag få med mig lite grejer. Var på blomaffären, Cervera och djuraffären.



Ett mindre kak/tårtfat från Himla.


Två tuggben till Ebba och en liten rosa tennisboll till Gonzo.


Två vita krukor med lejonhuvud på och en ljusrosa azalea. Fint tycker jag.

Är jättenöjd med mina varor :)


Jag älskar fredagar!

Så kom fredagen igen. Veckan gick väldigt fort. Samtidigt som man hela tiden längtar till fredag vill man inte att tiden ska susa iväg allt för fort. Ibland känner  jag att jag inte hinner med någonting. Har alldeles för många järn i elden ibland. Har  krav på att jag ska hinna så mycket...men man gör inte det när man jobbar heltid och spela elithandboll. Skulle vilja hinna mer hemma i lägenheten som att köpa diskmaskin och spis (frågan är när det ska ske?), få upp min hylla i badrummet (när nu det ska ske?) osv osv osv.

Direkt efter jobbet har jag iallafall några ärenden innan kvällen spenderas med la famlia. ♥

Jag ska till Fältöversten och inhandla två vita krukor med fat som jag såg i blomaffären i lördags. Föll pladask för dem men kunde inte handla de eftersom jag skulle raka vägen till Mats ♥ Därför blir det alltså lite shopping efter jobbet. Får med all säkerhet även med mig en blomma från affären också. Älskar blommor i lägenheten. Sedan ska jag hämta ut min virkade ängel som jag vann för ett tag sedan. Bloggerskan bodde i Finland vilket innebär att resan för vinsten tog några veckor. Ska bli spännande att få hem paketet. Ni får se henne ikväll :)

Inväntar fortfarande bekräftelse från Buzzador angående en kampanj från Dove. Hoppas jag får den. Både AC och mamma har fått inbjudan till kampanjen och i bästa fall får alla tre testa!!

Ha en bra dag - det ska jag ha!


Träning snart...

Nu drar jag snart till träningen. Blir bara handboll idag eftersom jag redan kört alla mina fyspass den här veckan. Riktigt skönt faktiskt, även om gårdagens träning med handboll, videoanalys och intervallträning var riktigt slitig. Men det kändes som att det var värt att slita lite extra igår så att kvällens träning blev lite lättare.

På lördag kl 15.00 har vi match mot IVH i Nacka Bollhall. Ska bli riktigt kul. Ingela (hejaklacksledarinnan) har sagt att vi äntligen ska ha maskotar. Kul. Dessutom har hon bjudit in ett lag med småtjippar. Jag hoppas verkligen på fullt drag! Det behövs!!! En läktare som ekar är aldrig kul.


En äldre bild på Ingela med två maskotar samt damhandboll.nu´s boss ;)

Jag tycker Nackas publik har en förmåga att vara lite apatiska :) Tidigare spelade jag i Märstalaget Skånela, och där var det drag på publiken. Folk stod upp och skrek, viftade och var helt fanatiska ibland. :) Flera gånger hände det att det knappt fanns plats för all publik. Ändå tar hallen 900 åskådare. De fick be folk flytta längre in så att alla fick plats. Kul! Men som sagt, Nackapubliken sitter snällt och öppnar knappt munnen. Därför rosar jag ännu mer för vår hejjarklack med Ingela i spetsen. Det är som dag och natt när hon är på läktaren och härjar :D

Heja Nacka publiken ;)


Speltips!

Godmorgon!
Nu ska jag tipsa er om en jätte bra sida för er som vill spela på nätet. Man kan spela massa olika spel. Roulette, black jack och spelautomater. In och titta på Casino . Det perfekta med sidan är att man även kan spela Casino online. Perfekt för alla som som tycker om att sitta framför datorn :) Eller varför inte Casino bonus?

Varför inte använda detta istället för att knata ner och spela på lotto? Eller varför inte välja detta istället för alla tråliga Bertil bingo och vad de heter? Spänning i vardagen helt enkelt :)

Spela Casino!


2 filmer

Nu är det dags att betygsätta två filmer som jag och Mats tog oss an i lördags. Istället för sådan där skit-tv som Melodifestivalen blev det nämligen "Good luck chuck" och "Night of the living dead".

Film 1. "Good luck chuck"


Betyg 3-

Under ett barndisco får 10-årige Charlie "Chuck" Logan en förbannelse kastad över sig. Att aldrig uppleva kärleken och att kvinnorna som ligger med honom skall finna att nästa man de träffar är mannen i deras liv. Lite väl dramatiskt för ett fjortisdisco kan tyckas men många år senare lever Charlie, nu en framgångsrik tandläkare, det ungkarlsliv som många män önskar sig. Han tjänar pengar, hänger med sin polare Stu och raggar kvinnor men utan kärlek i sikte. När så ryktet om hans förbannelse sprider sig ökar Charlies popularitet. Han blir helt enkelt alla singelkvinnors knullsamarit som förutom att bjuda på ett ligg också, till följd av sin förbannelse, visar de vägen till den äkta kärleken. Något han själv aldrig kommer att finna. I samma veva träffar han den klumpiga men charmiga Cam Wexler (Jessica Alba) och blir blixförälskad. Men ligger han med henne kommer hon att möta en annan man, sin drömman. Alltså måste han bryta förbannelsen.



Film 2 "Night of the living dead"



Betyg: 2

En av de första zombiefilmerna, vilket i och för sig gjorde att filmen blev lite intressantare. Men innehållet, vad gäller skräck, är inte sådär jätte mycket att hurra för. Ok, liiite läskigt. Men inte mycket mer.
Handlar om en bror och syster som ska lämna en krans på sin moders grav. Vid graven blir de sedan överfallna av en död man (zombie) och brodern blir nedslagen. Dottern blir tvungen att fly ensam och tar skydd i ett öde hus där fler människor har gömt sig för de döda.

Har du sett någon av dessa filmerna?


Update

Igår innan handbollsträningen var jag ute och sprang 400m intervaller med AC. Kändes grymt bra i låret. Lindrade det för att få lite stabilitet men tror jag hade sprungit minst lika bra utan lindan. Yes. Jätte skönt! Trodde aldrig att det skulle kännas så bra :) Efter löpningen blev det bålstabilitet för mig medan Karin och AC körde hoppkoordination. Handbollen då? Jo tack. Jag sprang på, stegade och hade mig utan problem. Klart det kändes lite, men ingen som egentligen hämmade mig. Därför tycker jag gårdagens träning förtjänar en smiley :) Det räckte alltså med en träning (närmare bestämt 30 min) på hojjen:



Måste visa er vår lilla "omklädningsrumsmaskot" Skurik som på sista tiden hamnat i centrum. Det hela började när herrarna "bröt" sig in i vårt omklädningsrum och saboterade. Det var första gången Skurik någonsin blev illa behandlad! Ni kan se det hela här. Men veckan har han också varit utsatt. Han har hängt bakbunden på väggen med lappen "TIG" över munnen. Stackarn. Igår hade någon skrivit RIP med blå tejp. Se själva:

Fråga mig inte vad Ullis finger gör med i bilden ;) Men synd tycker jag iallafall om Skurik.

Det var lite update. Bye bye.


Gratisbio

Kom igen nu kära läsare. Jag måste få rekommendera en webbsida som jag länge varit medlem av - GRATISBIO!  Det är en gratissida där man genom väldigt enkla metoder kan tjäna poäng som senare blir presentkort, biocheckar etc. En perfekt sida för dig som känner att du vill ha lite extra klirr i kassan. Jag har varit medlem ganska länge och kan bara rosa sidan. Jag har redan fått hem över 700kr i presentcheckar. Det enda jag har gjort är att skriva i andras gästböcker, bli vän med folk, besöka hemsidor. Det går av rena farten. Vips har man flera hundra kronor att plocka ut. Jag lovar.


Det är egentligen inget att tveka över. Bli medlem idag så kommer du ha tjänat mycket pengar fram till sommaren. Har själv snart 900 poäng vilket innebär 200 kronor i presentcheckar. Inte fy skam.
700kr + nu 200kr = 900kr. Oj oj oj!

Cioa!


Bättre och bättre dag för dag!

Godmorgon godmorgon.
När klockan ringde 5.10 i morse kändes det tungt. Men nu när jag är vaken känns det betydligt bättre. Inga försenade pendeltåg, inga sura resenärer. Jag tror bestämt dagen har börjat på bästa sätt. Är också väldigt glad då jag känner att lårkakan blir bättre och bättre. Igår på träningen cyklade jag 30 min och gymmade överkropp. Jag tror cyklingen gjorde sitt. Det är klart att jag har ont i låret, men inte alls som i går morse. Dessutom måste jag åter igen rosa lagledaren som satte trycket och lindan på exakt rätta atället då jag fick smällen. Nu ser jag en blödning där smällen kom, och det var även där vi satte trycket. Bravo bravo.
Eftersom träningen inte är förrän 18.30 ikväll blir det ett försök till löpning kl 17. Tror bestämt det blir längre 400m intervaller. Hoppas, hoppas det fungerar bra!

Vill även rosa Keldas fisksoppa. Mums. Igår efter träningen hade Mats stekt lax. Jag hade med mig Keldas fisksoppa + aioli. Ni kan gissa hur gott det var. Sedan bröd till detta. Mmm.



Nu ska det här bli en bra tisdag - det har jag bestämt!!!


Glöm för guds skull inte att tävla i min bloggtävling.
In här och tävla, ögonen böj!


Dagens status!

Godmorgon.
Gårdagens vinst ligger fortfarande kvar som en go känsla i kroppen även om det var riktigt surt att inte kunna spela i slutet. Slutet av matcherna är faktiskt de roligaste, för det är då allt avgörs. Men har hur som helst sovit bra inatt trots lårkakan och utan smärtlindrande också för den delen.Skönt. Tror ändå Per (lagledare) la trycket rätt igår, inte minst på grrund av smärtan jag genomled. Ikväll blir det dock cykling och rehab för mig. Som sjukgymnast vet jag att man inte ska börja springa förrän man kan springa som man ska. :) Men på tisdag kanske? *hoppas hoppas*







Nu blir det jobb för hela slanten innan det blir träning. Hoppas den här veckan går fort!


Viktig derbyvinst!

Det blev en tight match - som väntat. Men vi drog det längsta stråt vilket känns riktigt bra. Vi spelade bra försvar i första halvlek, men i andra hände något. Vet inte vad! Cirka 14 min in i andra halvlek fick jag en lårkaka (tackling - tack för den) och fick följa sista delen av matchen från bänken. Riktigt trist faktiskt.Kan konstatera att det inte blir någon träning för mig imorgon. Ska dock försöka cykla lite för att få igång cirkulationen. Hur som helst ska vi njuta av de här poängen. Derbypoäng känns på något sätt extra sköna.

Kvällen kommer tillbringas med middag hos päronen och sedan "I en annan del av köping" som avslutning på kvällen! Riktigt mysigt och roligt. :)

Bilder från matchen kommer förhoppningsvis under kvällen!


Träning, shopping och pizza

Dagen har i princip gått i ett. Den började redan klockan 9.45 i Nacka Bollhall för videoanalys. Lollo och Ullis höll i spakarna och gjorde det galant. Utifrån analysen tränade vi sedan i 90 min inför morgondagens möte mot Spårvägen. Det är inte alls samma lag vi mötte tidigare i serien, så vi måste verkligen vara på tårna och taggade. Efter handbollen körde jag, Ac och Gippe hoppkoordination i ca 20 min innan det var stretch och dusch.

AC och jag drog oss vidare till Fältöversten. Först en lunch med sushi och sedan lite shopping. Hittade bland annat en tröja på MQ. Vit t-shirt med smala ljusrosa ränder. 129:- var som hittat :) Nöjd. Sedan lite småplock på Åhléns och Apoteket.

Vid 16 mötte jag upp Mats för vidare transport till Tungelsta. Blir hemlagad pizza ikväll vilket kommer smaka så bra. Till det - film. Kommer bli en lugn lördag. Myslördag kanske - istället för fredagsmyyys!


Vår jättegoda banan och currypizza! Mums!

Jag hoppas inte ni glömmer att delta i min bloggtävling? Snart har en vecka gått och ni har ytterligare en vecka på er att tävla! Kom igen in HÄR och tävla.
Du kan faktiskt vinna din egna musli!

Hoppas på dove-kampanj

Fick en förfrågan om Buzzador kampanj igår. Den här kampanjen gäller Dove showergel och jag hoppas verkligen jag har turen att få testa produkten. Med tanke på att jag duschar varje dag i och med träningen känns det som att jag skulle vara en ganska bra person att testa på. När man duschar så mycket som jag gör är det lätt att man torkar ut huden. Hoppas hoppas!



Vill du bli medlem i Buzzador och gratis få testa produkter tycker jag du ska gå in här och bli medlem.


Äntligen fredag!

Jag ♥ Fredagar! (Vem gör inte det?)
Det är verkligen lätt att gå till jobbet en fredagsmorgon. Dessutom lägger jag alltid in en träningsledig dag på fredagen, vilket innebär att man har kvällen helt fri. Härligt. Direkt efter jobbet ska jag uträtta lite ärenden. Ska bland annat fylla på blomförådet hemma. Köpte en orchideé på ICA igår efter träningen. Jätte fin och till det briljanta priset av 79:-. Jag hoppas verkligen inte priset har med kvalité att göra. Jag har en förmåga att vattna ihjäl min orchideér. Så fort blommorna börjar krokna lite vattnar jag på som sjutton och det är ju förödande för en orchidé. En orchidé ska bara vattnas en gång i veckan med väldigt lite vatten.



Kvällen kommer tillbringas med famljen. Perfekt för en fredagskväll när vi dessutom har videoanalys innan lördagsträningen. Vi ska analysera vår kommande motståndare Spårvägen. 9.45 ska vi vara i Nacka Bollhall. Väldigt givande att analysera motståndare på video. Perfekt perfekt.

Nu ska jag göra nytta!!!


Tips för en god middag!

Efter 90 min handboll och ett pyramidintervall pass är jag hungrig som en varg. Efter att ha läst Madde Gustavssons (fd. Grundström) blogg fick jag tips om en jättegod middag. Jag ändrade lite men fick helt klart ett tips när jag läste hennes blogg. Tack för det ;)


 Till detta tillkommer även hård smörgås.

Det är verkligen mumsigt. Testa vettja!

Glöm inte att tävla i min bloggtävling om musli och en fin plåtburk.


Mot helgen

Torsdag och vi närmar oss helg. Ska bli en bra helg har jag bestämt. Pappas syster och en kusin kommer upp till oss över helgen. Ska bli riktigt trevligt. Brukar i vanliga fall bara träffas på somrarna när vi är på Öland. Så det blir helt enkelt middag på fredagkväll hemma hos mamma och pappa ♥

Igår spelades två elitseriematcher. Sävehof mötte Önnered och slog verkligen Önnered på fingrarna. Det blev verkligen utklassningssiffror. 46-20. 26 bollar. Herregud. Verkar som att de flesta elitserielag är bra på hemmaplan, annat vore väl konstigt kan tyckas (?)
BK Keid vann över Kroppskultur med 2 bollar. Viktigt seger i ett möte där iallafall jag, tycker var svår att förutse en vinnare. Men som sagt, Heid drog det längsta strået.
Det positiva med årets elitserie är att det är jämnare (bortsett från Skövde som nog går obesegrade). Lag vinner över varandra hit och dit. Mycket intressantare med en sådan serie om ni frågar mig.


Ett skratt förlänger livet...eller hur var det? Elak bild, jag vet, men kunde inte låta bli.


Bra start på dagen...

...den här dagen har iallafall börjat bra. Därför hoppas jag att den slutar bra också. Startade dagen med frukost ala avokadosmörgås och kaffe. Slurp. Startar jag dagen utan kaffe slutar min morgon att fungera. Kaffe är nästan prio 1, bortsett från att klä på sig då *blink* Med Melissa Horn i öronen blev färden till jobbet betydligt lättare. Märker dock att jag måste fixa lite ny musik till ipoden. Får bli till helgen :D


Eftersom morgonen började så bra bjuder jag er på en av mina favoritbilder 'Haha' Mats med dra-maten. Lite mormor-varning faktiskt. Men gulligt. Praktiskt om inte annat.

Den här dagen kommer förhoppningsvis fortsätta i samma goda anda. Ikväll är det handboll med inriktning mot försvarsspel. Gillar Jockes försvarsträningar. Ofta intensiva och mycket givande *tummen upp* Efter detta ska jag köra ett alternativt gympass. Umpa pumpa. Lite annorlunda utformat denna veckan dock.

- Knäböj med raka armar 8 rep 3 set
- Hantelpress på boll 8 rep 3 set
- Ryck 8 rep 3 set
-Kickstöt 8 rep 3 set
-Hoppkoordination 8 rep 3 set

Känner mig taggad för den här dagen!!




Glöm inte att tävla i min bloggtävling förbövelsen ;)     


Tröttsam dag

Gah vilken dag. Mitt huvud är borta i Asien någonstans eller på en annan planet :) Blä vad trött jag är. Äntligen har jag satt ner rumpan och mumsat i mig köttfärssoppa. Mums. Det som i princip tagit mest på krafterna idag är nog tiden som tillbringades i hallen. Kom dit redan 16.30 och drog inte därifrån förrän klockan nästan var 20.30. 4h i Nacka Bollhall. Hem ljuva hem ;) Det blev korta intervaller, möte med Elitkommitén och handboll.

Sedan håller jag på att bli tokig av detta snöoväder. Jag vill ha sommar...jag vill ha vår. Tänk att kunna kliva utanför dörren i endast shorts och linne. Eller att så springa en löprunda i lätta kläder och slippa klä på sig tre lager. Längtar, längtar. Nu ska jag sluta klaga :)

Kul att så många deltar i min bloggtävling! Fortsätt sprida tävlingen vidare.



Mör

Imorse var jag trött och mör när jag vaknade. Stapplade mig verkligen upp och kände mig lite mer än 40 år äldre. Outsch. Gårdagens träning var väldigt intensiv med väldigt mycket kamp och spring på handbollen följt av tungt gym efteråt. Körde knäböj, bänkpress, frivändning och marklyft med 4 resp och 4 set per övning. Det kändes kan jag säga! Kul att så många i laget kör gemensam fys före eller efter träningen. Tyvärr har vi inte ett riktigt gym utan måste varje gymtillfället ta ut skivstänger,vikter och bänkar från ett förråd. Det mest optimala skulle vara om man kunde ha ett riktigt gym vid hallen.

Apropå ingenting testade jag mina nya handbollsskor idag! FÖRSTA gången i mitt "långa" handbollsliv som jag kan ha ett par handbollsskor en hel träning UTAN att byta till de gamla. Tack Adidas ;)

Idag tar jag nya tag för löpning, möte och handboll. Sen träning också. Pust. Antar att man blivit bekvväm med tider när man tycker 20.00 är sent att avsluta träningen på? Samtidigt är det sent för mig att komma hem kl 21.00 och på den tiden hinna varva ner, äta och göra sig iordning för natten. Mitt mål är nämligen att alltid ligga till sängs klockan 22.00 eftersom jag ska upp till jobbet klockan 5.00 eller 5.30 VARJE morgon.

OBS. Ni glömmer väl inte att delta i min bloggtävling?

Vem vill inte vinna musli?


Tävling - vinn din musli från Saltåkvarn


Idag startar jag en tävling som är sponsrad av Saltåkvarn. Jag kommer ha glädjen att lotta ut två glada vinnare till ett presentkort värde 150:- hos Saltå Kvarn. Presentkortet innehåller musli för 100:- som vinnaren själv får plocka ihop samt en av deras superfina plåtburkar att ha muslin i.

Jag vill att många ska få delta. Därför gör jag det enkelt för er.

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är att:




1. Kika in på Saltåkvarn hemsida (hemsidan för "Min musli") och plocka ut det du helst av allt hade haft i din musli.

2. Skriv sedan ner ditt val i en kommentar. Glöm inte att skriva din blogg alt. e-mailadress så att jag kan nå dig om du vinner!!!!

3. Länkning är stjärna i kanten :)




Sätt igång och tävla. Tävlingen kommer hålla igång i 2 veckor!!


Ny klocka...igen(?)

Som ni kanske kommer ihåg köpte jag en vit klocka för inte allt för länge sedan, om ni kommer ihåg? Den klockan var från Smalslips och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med köpet. Ganska typiskt mig att köpa en vit klocka, eftersom jag älskar vitt ;p Men nu har jag sådan förbaskad lust att köpa en klocka med färg! Eftersom färgglada klockan är väldigt poppis nu hittar man många webbshoppar som säljer sådana klockor.

Vilken färg tycker ni jag skulle välja, om det blir shoppat?

Grön klocka: Green Rebel

Grön klocka? Grön som mitt handbollslag Skuru?

Rosa klocka: Coloristic Hot Pink
Rosa klocka? Som den söta grisen babe ;)

Röd klocka: Red Grenadier
Röd klocka? Som tomaternas tomat?

Snälla vilken tycker ni jag ska välja? Jag har verkligen svaårt att välja!


Söndagsmyyys

Gårdagen var verkligen söndagsmys. Hade Ebba hos syrran hela dagen nästan och på eftermiddagen kom L och C på besök. Vi köpte pizza och tittade på handbollsfinalen mellan Kroatien och Frankrike. Sjukt bra spelare i båda lagen. Frankrike gick vinnande ur striden och kan gladeligen åka hem med guld runt halsen. Det är de värda tycker jag.
Direkt när handbollen var slut satte vi på filmen "Älskling vi krympte oss själva". Smårolig film, men max en 2:a i slutbetyg :) En sådär lagom lång film (70 min) som är lagom lättsam :) Skrattade flera gånger ;D



Kvällens måste va "I en annan del av Köping" 20.30. Man blir ju bara så glad av det programmet. Tycker dock att de stressar och vill visa så mycket som möjligt på varje program. Skulle vara bättre om de bara visade ex. midsommarfesten och danskvällen. Det blir lite småplåttrigt annars. Vad tycker ni?

Nä, supersöndag var det iallfall!!!!
Nu är en ny vecka här. En lång vecka. En tung vecka. Bara att kämpa på!


RSS 2.0