Ge mig kraft.

Just nu skulle jag behöva en påse kraft och energi. Känns som att det mesta går emot och känns piss. Jag är glad att jag har en underbar familj och min Mats. Orkar inte blogga mer utan lämnar den och äter sushi istället.

Födelsedagskalas i Bodal

Här kommer bilder från födelsekalas i Bodal. Arto var födelsedagsbarn och vi sjöng såklart för honom.











Det var mycket trevligt!!!! Så fick man träffa Artos familj också :) Anna-Carin hade bakat en underbart god cheezecake. Tårtan var också mycket god. Nu ska det bli riktigt skönt att komma ut och springa intervaller. Tittade ut genom fönstret och såg att snön faktiskt försvunnit på gångbanonrna. Skönt, då slipper man broddarna.

Tack AC och Arto för en trevlig eftermiddag!!


Födelsedagskalas, träning....

Godmorgon!
Blev rätt sent igår eftersom jag väntade in Mats som jobbade till klockan 01.00 vid Centralen, så sov ganska länge i morse. Har ändrat mina planer gällande träning. Andelningen är flera. För det första känns det egentligen bättre att springa senare och inte direkt när man vaknar. För det andra får jag sällskap av AC. Hade dock planerat morgonlöpning genom att äta lite gröt direkt när jag gick upp, men det spelar ju faktiskt ingen roll. Blir skönt att springa tuffa intervaller när man har smockat i sig massa tårta och onyttigheter :P

Klockan 12.30 ska vi till AC och Arto! De bjuder som sagt på fika så det ska bli riktigt trevligt!

GRATTIS ARTO som fyller år idag.

För övrigt åker kameran med så ska väl kunna fånga lite människor på bild :)




Förlust

Det blev förlust mot IVH och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Tomt känns det bara. Tur att Karin, Anna, jag, AC och Linnea hade det roligt på övre delen av bussen. Men som sagt, en förlust är alltid jobbig och antar att det kan bli psykologiskt att stöta bort förlusttankarna :(

Aja, har iallafall barrikerat mig i AC´s och Artos soffa. Imorgon fyller Arto år och han + AC står just nu och förbereder tårtan :) Smask smask. Jag var också involverad i tårtbaket, för jag vispade nämligen grädde ;)

Snart ska vi titta på film; Wallander - Cellisten.
Mats jobbar knäll/natt till 01.00 så han kan inte vara med :( Men jag tror jag ska försöka tima honom med bussen när han kommer hem.
Förhoppningsvis får han sluta lite tidigare, för de fick nämligen de som jobbade natt igår.
*hoppas hoppas*



Imorgon väntar en ny dag......
Löpning och födelsedagsfirande :)


Matchdag i Västerås!

Godmorgon!
Klockan 16.30 ställs vi mot Västerås. Förra matchen gick vi hem som förlorare men jag hoppas verkligen inte att det blir samma sak idag. Jag tror vi är det laget som drar det längsta strået :)

Jag ska inte spekulera mer i matchen. Det känns som att det kvittar vad jag tror. Klockan 16.30 blåser domaren i pipan och sedan är det bara vi på planen som kan välja hur det går.

Bee theeeeeereee!


Älskade älskade fredag!!

Nu kommer ännu ett sådant här fredags-glatt inlägg. Är så glad att jag lyckades pallra mig upp i morse när klockan ringde och att jag var hyffsat pigg. När man fått i sig lite frukost är man liksom på banan igen :) Bara att jobba på under dagen!!

Igår kväll gjorde vi de sista testerna (fystesterna) med Marius. Spänst och snabbhet (20-40-20). Förbättrade spänsten och sprang (osannolikt?) exakt lika snabbt på snabbhetensom förra gången. Hur är det möjligt? Marius tar tid med tidtagarur, så logiskt sätt kan det ju faktiskt skilja ganska stort om det inte är så att han trycker precis när man kommer i mål. Det jag menar är att det är väldigt svårt att på hundradelen se när någon går i mål. Så att jag fick samma tid är ju ganska konstigt. :)

Gårdagskvällen spenderades i soffan framför "Svensk maffia" och med makaroner & tonfisksås. Tog vad jag hade hemma och det blev faktiskt riktigt gott måste jag säga. Smask! Dunsade i säng kl 22.00 och somnade som en stock! Att ha fystester tar mer än vad man tror - antagligen mer psykiskt än fysiskt! Innann gårdagens tester körde dessutom jag och AC gym; överkropp och bål. Det blev bänkpress, triceps, hantellyft på bål och flera övningar till! Kändes skönt!

Löning idag också. Inte helt fel. Har redan betalat hyran, och det mesta har jag sedan på autogiro vilket känns skönt!

Efter jobbet ska jag göra lite ärenden innan det bär av till päronen för fredagsmys! ♥


Tester dag 1

Otroligt skönt att ha gjort de första fystesterna. Ahh. Vet inte varför jag stressat upp mig så inför det här testtillfället. Har på senaste tiden faktiskt varit ovanligt lugn. Den jobbigaste testen är utan tvekan beep. Man springer faktiskt till man bokstavligt talat stupar. Ahhh! Idag kändes det dock betydligt lättare än förra gången och jag är faktiskt nöjd. Trodde inte att jag skulle förbättra löptestet men ibland misstror man sin fysiska förmåga. Har kännts som att kroppen har varit otroligt tung, men antagligen verkar det vara helt ok. Aja, testerna som är gjorde är iallafall beep, knäböj, bänkpress och chins.



Imorgon går vi vidare med tester spänst och snabbhet. Vi slipper springa 5km löptest på löparbana eftersom den är gaaanska barikerad med snö :) Vi fick faktiskt förbud från vaktmästaren att springa eftersom det förstör banorna om man springer när det ligger snö på. That´s it!

Jag smet in på Ropstens thaiställe och köpte sushi till middag. Mats har inte ens kommit hem från sin innebandy själv. Väldigt sällan som jag är hemma innan kan jag säga :)



Tack till Gymvaruhuset som har sååå bra produkter!!!

Yeahahaha!!


Dags att resa snart?

Jag är så överlyckligt glad över att ha bokat en resa i maj. Jag längtar så grymt till dess. Dock kände jag att jag behövde lugna ner mig litegrann. Resan är faktiskt nästan 3 månader bort. Det är så otroligt mycket som ska hända innan dess. Slutspel i handbollen, påsken och massa annat kul. Känns inte som att jag behöver tänka på resan när så mycket kul finns tidigare. :)

Ska du åka på en resa snart? En weekend till London? Jag tänkte tipsa om en sida där du kan hitta: Hotell London Alldeles perfekt för er som planerar att åka dit. På den här sidan kan du kika runt och hitta det hotellet som passar dig bäst. Det kan inte bli bättre. "Tyvärr" ska ju Mats och jag till Turkiet och inte till London. Men hade det varit Londin hade jag nog bokat via den här sidan.

Trevlig resa!


Kanon-helg




Är så nöjd med den här helgen! Har haft en sådan här riktigt energigivande helg! Varit mycket med familjen och framförallt haft mycket tid hemma. Är man ute på äventyr hela helgen får man liksom inte alltid den återhämtningen man behöver. Hemmamatch och träningfri söndag gjorde verkligen att det fanns mycket tid den här helgen. :)

Kände mig riktigt duktig i söndags. Bakade 2st surdegslimpor varav mamma och pappa fick ett. Tvättade endel. Lagade middag: Rotfrukter i ugn, hemmarullade köttbullar och sallad. Smakade helt ok. 

Vid 16-tiden köpte jag med mig semlor till all och knatade upp till mamma och pappa. Vi brukar nämligen se "Sommar Sverige" tillsammans. Det är ju verkligen ett program som framkallar skratt och diskussioner. Papegojtanterna och Montasamis syster är ju höjdpunkten. Haha! Det smakade riktigt bra med fika. Smask. Mats och Ann kom direkt från Bosön efter att ha kastat discgolf. Egentligen skulle jag också ha varit med, men eftersom det där surdegsbrödet skulle jäsa i totalt 90 min hann jag helt enkelt inte. Dock tror jag att jag överlever. Jag längtar mest till våren!!! DÅ blir det ju riktigt mysigt att vara ute och kasta discgolf!!! :) *längtar*

Aja, jag tycker iallafall att helgen har varit kanon!!!!!


Brödbakning

Vaknade upp till en oplanerad söndag vilket kändes väldigt rogivande. Men som den personen jag är blir jag inte nöjd om det inte händer något. Samtidigt som jag älskar att ha något oplanerat vill jag ha endel järn i elden. Efter frukost gick jag ner och handlade lite ingredienser. Här skulle det bakas. Från början var jag inställd på att baka ett bröd som Bettan Westberg brukar baka till oss innan matchsamlingarna...men det tog så lång tid att jag i sista sekunden valde att baka ett annat bröd :)







Det komiska i hela situationen var att det här brödet skulle ta kortare tid (trodde jag) men det var egentligen tvärt om. Det ska jäsa två gånger och det var endel knådande. Suck. Aja, inte vet jag om de blir bra heller. Tycker degen var en stenklump. Men vi får se. Alltid lär man sig väl något (?) Hehe!

Den långa baktiden gör att jag tyvärr inte hinner följa med Mats och Ann för att spela discgolf på Bosön :/ Samtidigt tänkte jag förbereda middagen (hemmagjorda hamburgare och rotfrukter i ugn) så det kanske är lika bra att stanna hemma. Klockan 17.00 ska vi nämligen upp det mamma och pappa för att se det roliga programmet om papegojtanterna! Haha!Helgens höjdpunkt? ;)

Hej Svej!


2 poäng mot Kärra

Igår spelade vi match mot Kärra och lyckades få med oss 2 poäng. Väldigt viktig match!!! Tycker vi var det bättre laget matchen igenom och att det var vi som orkade mest, ändå blir det jämt. Men samtidigt ska man
förstå att Kärra inte är något dåligt lag. De har många duktiga spelare som är duktiga individuellt. Men det var skönt att vi kunde knyta ihop i slutet och vinna. Vi bebhöver alla poäng vi kan få!!!



Jag hade äran att få ha maskot på matchen!!! Alltid lika kul!!! :)

BILD KOMMER!

Kvällen spenderades med mycket god middag hos mina älskade föräldrar. Vi tittade på filmen "Morrhår & ärtor" och den filmen är riktigt rolig. Haha! Den har sina sega partier men det gör inget för filmen i övrigt höjer upp :)

Det blev ganska sent så när vi kom hem blev det bingen direkt. Zzz...!!

Får se vad dagen har att erbjuda. En träningsfri dag iallafall!! Dagen är öppen!!

Då kör vi....


Bowling med jobbet

Gårdagskvällen spenderades i Kista. Vi var 11st från jobbet som skulle spela bowling och äta tillsammans! Det var riktigt kul och trevligt. Alla hade sina egna "bowlingstilar" men det fladdrade strike-X lite överallt :)










Haha! Två muppar :)

Vi valde att äta efter bowlingen och då åt vi på food courten som ligger i gallerians mitt. Perfekt om man är en stor grupp där alla vill ha olika typer av mat. Jag tog sushi. Det och taco slår det mesta i matväg :) Samtidigt var det svårt att välja. De hade så otroligt mycket gott att välja på. Mmm.

Vi har redan börjat planera nästa gång vi ska göra något kul med jobbet och Laserdome kom upp som ett alternativ :) Det är ju riktigt kul!!! I "festkommitén" är det Maria, Alex, jag, Jeni och JP. Så vi kan ju faktiskt välja att styra upp det. Skulle vara jättekul!!! Aja, vi får se.

Hade iallafall mycket trevligt igår kväll.


Fredag and i love it!

Hej hå.
Orkade inte skriva igår när jag kom hem efter träningen. La mig bara i soffan efter att ha smällt i mig lax med ris. Smask. Träningen i sig (handbollen alltså) var väldigt lugn eftersom vi hade målvaktsträning, men innan körde jag och AC intervaller och jag ska erkänna att jag fick kämpa med dem. Var hyffsat pigg innan men i slutet av intervallerna kände jag att sömnen varit alldeles för liten natten till torsdagen. Hann med och köra hopprogramet också vilket innebär att söndagen är träningsfri. Ganska skönt faktiskt. Hur som helst somnade jag vid 22.30 igår kväll och klockan ringde 6.00. Jag och Mats åkte tillsammans till jobbet vilket var betydligt trevligare än att åka själv :) Synd att vi inte kan göra det fler mornar :( Ikväll är det bowling med jobbet. Vi ska spela i Kista och jag har kameran med mig - laddad och klar :)

Måste också passa på att skriva en liten utvärdering om Fitnessbaren som jag har testat från Svensktkosttillskott. Det jag plussar mest för är den praktiska biten. Igår innan träningen var det alldeles perfekt att ta en bar innan löpningen för att sedan ta en smörgås + gainomax innan själva handbollen. Jag gillar inte att träna med något "tungt" i magen så för mig passar baren perfekt!! Chokladsmaken är också helt okej, även om jag tycker att det finns en liiiten känsla av "bismak". Eller säg så här; -"Det smakar inte som en Snickers". Jag undrar egentligen om inte vanilj- och yoghurtsbaren skulle smaka ännu bättre?

Fitness Bar från Pro Nutrition. Högprotein- och kolhydratbar med mycket god smak och konsistens. Rekommen- deras varmt.
+ Praktiskt att ta med och äta innan eller efter träning
+ Lagom storlek på baren
+ Man får en mätthetskänsla

- Smaken kunde ha varit lite mer som choklad
- Att det endast finns två smaker att välja på

Jag kan rekommendera baren till er som tränar och som känner att det är svårt att få in små mellanmål till och från träning. Åker man tunnelbana hitan och ditan är det betydligt smidigare att plocka upp en bar än att sitta och drälla med keso och blåbärssoppa :)

Check it out!


2 poäng...ne inte direkt!

Gårdagens match gick väl inte direkt som vi hade önskat. Trots att det var väldigt nära i slutet räckte det inte till, och det retar mig mer och mer. Att vara nära - skiter jag fullkomligt i - när man ändå kommer hem med en tom poängkasse :( Just nu kan jag inte ens se något positivt med förlusten. Men kan berov på att jag känner rätt bitter för tillfället. Har haft huvudvärk hela dagen och varit rosa i ögonen. Sömnbrist - jo tack! Nattåget till Stockholm var ett helsicke! Tror jag vaknade upp 20 gånger och när klockan ringde 6.30 önskade jag att jag inte höde den :/ Men jag hoppas bitterheten försvinner. Kvällen koommer spenderas med dubbla pass. Löpning ala intervallpass och sedan målvaktsträning på det.

Jag kommer somna som en stock ikväll :)

Något som hur som helst göra mig otroligt glad är att Mats och jag planerar att åka till Turkiet i maj :) Eventuellt ska vi boka resan i helgen :) Vi kommer antagligen ta en resa där man åker runt lite i Turkiet. Åh vad jag längtar. Antagligen åker vi den 8 maj!!! Längtar!!


Matchdag i Skåne

Godmorgon!
Det har varit en trevlig morgon med tanke på att det är onsdag. Ingen klocka ringde kl 5.30 i morse - och det var otroligt skönt. Istället kunde jag sova vidare medan Mats gick iväg till jobbet. ZZz. Sov som en stock. Har laddat upp med en bra frukost eftersom vi har match i dag. Klockan 12.21 tuffar tåget mot Malmö och kl 19.00 blåser domaren igång matchen. Ska bli riktigt kul att spela. Förra matchen blev lika mot Lugi och jag hoppas vi kan dra stået liiite längre idag :) Go girls!!! :)

 

När vi kommer fram ska vi äta middag sedan drar matchförberedelserna igång!!!

Förhoppningsvis åker vi och våra två poäng hem med nattåget. Jo jag skrev rätt - f*cking nattåg. Haha! Hatar det. Men från Malmö är det en bit och eftersom det är vardagsmatch ligger matchen ganska sent. Inget att lägga energi på. Fokus ligger från och med nu på matchen!!! Ska ner till ICA och handla lite keso som jag kan ha till min fruktsallad :)

Ha det bra!!


Vinnare i Veganlife-tävlingen!

Nu är det så äntligen dags att plocka ut den lycklige vinnaren i Veganlife-tävlingen. Det har varit 37 deltagare i en tävling där alla fått tycka till om Veganlife´s hemsida och deras produkter. Veganlife som säljer troligt många bra ekologiska produkter.

Vinnaren, som kommer få hemskickat:


En flaska Aloeveratvål och och två lindisktrasor i valfria färger.....


är Josefina!


Hör av dig till mig genom att skriva namn, adress, samt vilka färger på lindisktrasorna du önskar!

Härligt med vinnare :)


Alla <3 Dag

Måndag och alla ♥ dag. Har redan ringt mamma och mormor samt smsat alla hjärtansdag-hälsningar till pappa. Vad hade man gjort om man inte hade alla sina nära & kära? Puss på er allesammans!

Jag och Mats hade ju våran lilla alla hjärtans dag mys fredag-lördag. Det var verkligen lyckat och allt har förevigats på bild, såklart :)

I övrig har vi träning ikväll. Jag kommer bara köra 90 min handboll, sedan raka spåret hem. Kanske laga lite god mat ikväll? När vi har tidig träning 17.00-18.30 är jag faktiskt hemma redan 19.30 vilket får betecknas som lyxigt i min vardag :P Men vi får som sagt se vad kvällen har att erbjuda.

Jag vet att jag måste ta ut vinnaren i tävlingen, men det blir på tisdag morgon! Så håll ut!!!


Lördagens innebandy!



Jag bara måste berätta om lördagens innebandy :)
Vi drog ihop ett gäng som träffades vid 19.15 och spelade innebandy. Eftersom Mats och jag varit i Nynäshamn tidigare på dagen var jag riktigt trött, men som vanligt försvinner tröttheten när man börjar springa :)
Vi spelade 3 mot 3 och delade upp i tre lag. Vi spelade sedan 3min-matcher. Riktigt kul. Tyvärr har jag ingen vidare förmåga att sätta bollen på mål...om den inte hamnar 3cm från mål :P Men på något sätt är det ändå kul *hehe*

Pappa var självklart med och tog foton!


Arto var taggad :)


Ja, innebandy here we go :)


Maaaaats :)


Pelle var duktig :)


Arto och AC in action!

Vi spelade i cirka 90 min och tiden gick otroligt fort. Det säger ju endel om hur roligt det var. Att träna alternativa pass är verkligen kul, precis lika kul var det ju tex i onsdags när cirkelfysen byttes ut mot ett boxningspass. Den träningsvärken har faktiskt hållt i sig till början av helgen och det visar ju också hur bra träning det är. :)

Hur som helst var det här passet det 9:e den här veckan. Känns skönt att den här söndagen har varit träningsfri om man säger så. Nu har vi viktiga matcher onsdag, lördag.

Söndagens förmiddag spenderades för övrigt i glada vänners lag. Jag och Mats bjöd på brunch med scones, våfflor, smoothi, frukt. Det var riktigt trevligt att träffas!! AC har för övrigt fler bilder från dagens bruch så kika in här.


Nynäs Havsbad

Efter en trevlig brunch med Blanka, Malin, Ac, Arto och Mats (såklart) så ska jag nu berätta för er om gårdagen som spenderades på Nynäs Havsbad. Jag hade tidigare bokat tid för att njuta. Lite som en för tidig Alla ♥ Dag present :)

Vi åkte dit så vi var där kl 12.00 sedan njöt vi av deras härliga miljö. Vi badade varm tunna utomhus (40 grader i vattnet) och Mats badade till och med i det 0 gradiga vattnet. Burr säger jag. Men väldigt tufft gjort av honom. Jag skyllde på att det inte var värt att riskera sjukdom nu när vi har två matcher kommenade vecka :p






Tokiga-Mats som just doppat sig...Brrr.


Inomhus fanns det en pool med jetstream :)



Det var en mycket bra dag ute i Nynäs. Vi njöt tillsammans och det var verkligen avkopplande.

Vi tog ingen behandling eftersom det kändes mer avkopplande att njuta av naturen i en varmt badtunna. Men åker vi dit fler gånger kanske vi testar :) När vi kom dit fick vi ett varsitt kit med produkter som man kunde använda där.

Ska ni åka över dagen någonstans? Jag kan rekommendera Nynäs Havsbad. På vintern är det sååå fint!


Innebandy snart

(Nynäs Havsbad var helt underbart skönt - skriver med om det i nästa inlägg och då får ni se bilder också)

Hemkomna från Nynäshamn var jag döhungrig och satte i mig en proteinshake från Gymvaruhuset och två avokadosmörgåsar. Proteinshaken är bara så god. Jag har fått äran att smaka deras nya smak - blåbär. Den smakar så gott. Det känns som att man äter smält blåbärsglass :) Mmm..!!! Är ni ute efter en proteinshake tycker jag absolut att ni ska testa den här.


Japp! Tummen upp var det här.

Vi kommer spela 19.30-21.00 men redan kl 19.00 kommer pappa och öppnar till hallen. Kännde mig grymt trött efter SPA´t på Nynäs Havsbad men efter att ha fått i mig energi känner jag mig betydligt piggare måste jag säga. Ska bli riktigt kul. Vi är väl 8-9st som kommer tror jag.

Men som sagt. Uppdatering om Nynäs Havsbad kommer. Tog en massa bilder såklart :)


Grym gårdagskväll!

Godmorgon!
Tänkte bara slänga in ett blogginlägg för att berätta vilken grym kväll jag hade igår. Direkt efter jobbet tog jag en liten shoppingrunda på stan. Klockan 18.00 hade jag och Mats bokat bord på Chill på Götgatan men eftersom jag redan slutade 15.30 hade jag lite extra tid. Jag snokade runt på Ginatricot, H&M och några andra butiker men ska erkänna att jag var så trött att shoppinglusten avtog ganska fort. Dock hann jag få med mig en riktigt trevlig tröja + scarf från Ginatricot:


Jag gillade t-shiten direkt - föll pladask. Lite rolig sådär :)

På Chill åt vi en tvärättersmiddag som var grymt god. Jag tog förrätten chili- och vitlöksfrästa ishavsräkor med aioli, citron och vitlöksbröd. Så gott! Huvudrätt blev lammracks med pommes. Eftersom det är ett steakhouse fick man majskolv, rödvinssås...! Det smakade hur som helst väldigt gott och eftersom man har en pojkvän som älskar såser fick vi in extra chilibea :) Hahah!

Vi rullade bokstavligt hem där vi dunsade ner i soffan till filmen "Death race". Såg väl 30 min innan jag somnade till..Zzzzz... Blev bingen redan 22.30!!! Så trött!!!

Idag ska jag och Mats iväg på en liten Alla ♥ Dag upplevelse!!!
Återkommer!! Ska också utse vinnaren i bloggtävlingen!! Men har inte tid just nu!!!


Snökaos

Jag har sagt det förrut och jag säger det igen. Kan inte den här j*vla snön bara försvinna? Det är så fruktansvärt uttråkande nu. Morr. Vad gör den för nytta? Lamslager trafiken, hämmar en att springa utomhus, gör att man fryser...!! Nä det räcker nu. Bitter - I know :P Men kändes så frustrerande i går samt i morse. Måste dock säga att det gick smidigt till jobbet vad gäller förseningar. Kom i tid kl 7. Men att pulsa 1.5km i snö, i motvind och snö som daskar en i ansiktet - det är inte särskilt uppiggande. Jag kände mig precis som EMil i Lönneberga när han skulle ta Alfred till doktorn i Mariannelund. :(

MEN
MEN MEN

Idag är det fredag ♥ och det gör att allt känns mycket bättre. Det blir full arbetsdag innan jag beger mig in till stan. Ska reklamera ett par stövlar på Nilson, sedan ska jag möta upp Mats på Götgatan. Vi ska äta på restaurangen Chill. Det blir två-rätters där. Man kan säga att vi firar ALLA ♥ DAG i förskott :)

Så jag ser fram emot den här dagen. Arbetsveckan har varit tuff. Handbollsveckan har varit tuff. Kört dubbla pass (handboll + fys) måndag, tisdag, onsdag, torsdag. Idag är det dock vila och min kropp skriker efter det. Jag ska verkligen njuta. Samtidigt som veckan har varit tuff känns det bra eftersom vi inte har någon match. Varför ska man ligga på laltsidan liksom? Det är ju nu man kan banka på lite extra, när man inte behöver känna sig fräsch till helgen :)

Schooo!

Förresten!Ikväll plockar jag en lycklig vinnare i min tävling tillsammans med Veganlife. Har du inte tävlat? Gör det nu här. Lycka till!!!


Blodpudding



När jag kom hem stod Mats och stekte blodpudding. Säga vad man vill men blodpudding måste vara en av de bättre rätterna för oss hårt idrottande? Jag var nere på ICA och köpte apelsinjuice eftersom det är bra om man vill ta upp järnet i blodpuddingen. Jag köpte även keso eftersom det är så jäkla gott till. Jag fick bastning av Mats om att mjölkprodukter gör att man inte tar upp järnet lika bra och att juicen då är ganska värdelös i sammanhanget. Det slutade hur som helst att jag tog keso - för det är så jäkla gott!

Mmm.. smakade förträffligt efter handbolls- och boxersicepass.
Boxningen var förresten riktigt rolig och tröttsam såklart. Mina armar är riktigt trötta och imorgon kommer det nog kännas - härligt!!!!

Dags att fortsätta se filmen "Little man" och sedan ta 10 min på spikmattan innan jag somnar...


Onsdag - lill-lördag- what ever!

Godmorgon!
Så vaknade man till ännu en dag, närmare bestämt till the middle of the week :) Den här veckan har varit tuff med mycket hård träning. Det kommer forsätta så med dubbla pass dagligen (handboll + fys) där handbollen dessutom bjuder på mycket kamp och "idiotövningar" (Läs: mycket spring och flås). *L* Igår stod intervaller och handboll på schemat. Handbollen var lugn till en början men i slutet blev det annat. Är dock mycket glad över att vi fick spela fotboll. Vi är ju så duktiga på det ;)
Kvällen spenderades med sushi och film. Komedi. Kan inte bli bättre. :)

Idag är det nya tag. Jag har redan ställt in mig mentalt på kvällens fys - kickboxning. Shit vad vi kommer svettas och kämpa :) Var lite bitter igår med tanke på tröttheten, men idag känner jag mig starkare :) Ska faktiskt bli kul. När man kör något som är jag-vill-spy-jobbigt märker man oftast inte att tiden rullar på. Shoff - så har man kört 45min intensivt *gilla* Jag tror det är så det kommer vara ikväll.

Ni får stå ut med att det är extremt mycket handboll och träning just nu :) Men till helgen kommer det garanterat bli liite ändring. Jag lovar att ta med mig kameran dessutom. Men än ska jag inte tala om för er hur min helg ser ut. Ok då, innebandy på lördag...men resterande håller jag för mig själv ett tag till :)

Lägger ut en bild som har med allt annat än träningoch göra:


Två små dvärgar, eller är det mäninskor :)
Vem är vem! Miljonvinst till den som lyckas ;)

AC har fler bilder i ett av sina inlägg. Kika in här.


Ny smak

Som jag skrivit om tidigare så har jag fått testa proteinbars från Gymvaruhuset.

PROBITE FX 55g

Vilken smak undrar kanske ni?
Jo. Lemon Fudge. Och de flesta gånger tycker jag citron ger en fräsch upplevelse, och så var det även denna gången. Så känner ni för att ta något innan träningen? Känner ni för att inta något som är mättande?
TA EN PROBITE FX - LEMON FUDGE!

Nu beger jag mig mot träningen. Ikväll väntar intervallträning och sedan handbollsträning. Jag hoppas det kommer kännas någolunda i kroppen. Efter gårdagens träning är jag grymt mör. Men jag ska försöka slå på inte-känna-efter-så-mycket-donen. Haha!


Produkter hämtade

Hey hey!
Hemkommen och mätt efter att ha intagit middagen som blev rester kompleterat med lite pasta :) Kvällens träning var ingen lek. Första timmen var mycket spring och kamp. Mycket matcher där vi fokuserade på man-man spel eller non-stop spel. Mycket flås med andra ord! *ahhh* När 30 min återstod blev det "gristräning" rent ut sagt:

- 40m gummislang 4 set
- maxrusher 20-20-30m 4 set
- 40m gummislangar 4 set
- maxrusher 20-20-30m 4 set
- 40m gummislangar 4 set
- 40m gummislang 1 set

Det var nog många som det snurrade i huvudet på. Herre min gud :P Men känslan efteråt är alltid grym och att man gör det tillsammans gör att känslan fördubblas!!! Skitbra jobbat girls :)

Trots att jag var sjukt trött körde jag gympasset efteråt. Blev inte fullt så mycket benstyrka eftersom tröttheten var total men det kändes ändå riktigt bra, trots tröttheten :)

Innan jag kom hem hämtade jag ut paketet med proteinbaren - fitness bar. Det är en produkt som är perfekt direkt i anslutning till träning. Jag kommer använda dessa innan träning framförallt. Jättebra att mumsa på när man åker tunnelbana mot Nacka.


Ett helt paket med bars - smak choklad!

Veckan fortsätter med full fokus!


Måndag is the shit?

♥Hej allesammans!
Kan väl konstatera att veckan är igång igen. Tro det eller ej. När gick en helg långsamt? Jag kan bara konstatera att tröttheten sitter i. Dock måste jag medge att jag känner betydligt piggare efter lunch jämfört med hur det kändes i morse. Ikväll är det åter igen träning på schemat. Det blir handboll och gym. Trots att jag körde gym igår blir det detsamma ikväll. Helgen kommer nämligen vara fylld med en massa mysiga och roliga händelser. Vet inte om jag redan ska avslöja vad det är...!?

Mjoaaa!
Neeee!
Okej då!

På fredag ska jag och Mats äta på restaurang Chill. Vi ska äta tvårätters-middag :) Det blir väl lite som Alla ♥ Dag middag. Alla ♥ Dag infaller som ni kanske redan vet nästa måndag,och då har ju jag träning hela kvällen. Det blir helt enkelt en tidig Alla ♥ Dag. Men inte gör det mig nåt.

På lördag ska vi till Nynäs Havsbad. Vi ska tillbringa dagen med att slappa, basta, bada varm badtunna utomhus och bara njuuuta! :) Ska bli så härligt så härligt :) Jag ser verkligen fram emot den här helgen!!
Lördagkväll då? Efter att ha slappat hela dagen kommer vi rycka upp oss för att spela innebandy på Lidingö. Vi har dragit ihop ett gäng. Ska bli riktigt kul!

Söndagen då? Då har jag bjudit över vänner på brunch! Myyys!

Herregud. Snacka om planerad helg. Menn det blev så bara. :) Haha! Aja, förhoppningsvis blir det en kanonhelg!!

Förresten! Ikväll kommer ytterligare ett paket på posten. Nyfikna???


Söndagen den 6:e februari

Dagen har spenderat i ett tillstånd som kan beskrivas som trött-trött-trött. Vaknade vid 8.30 trots att jag inte kom i säng förrän vid 02-tiden. Gäsp. Egentligen borde jag ha sovit till 11.00 för att ha blivit någolunda utvilad, men icke.

En god frukost fullföljdes med en joggingrunda och besök på gymmet. Shit! Var riktigt tung i benen idag så jogg kändes välbehövligt. Efter att ha solat en mycket kort stund begav vi oss hemåt.

Duschade, inhandlade matvaror och förberedde kvällens middag: rotfruktssoppa! Mmm. Potatis, palsternacka, morot, purjolök. Till detta köpte vi gott färskt bröd.


Dansa dansa dansa!

Kvällen kommer spenderas med soffmys. Är det på något sätt söndagen ska spenderas så är det med soffmys!


Nära men inte tillräckligt

Gårdagen match mot Sävehof blev jämn. Det känns rent ut sagt förjäkligt att vi inte fick med oss någon poäng. Så jäklar pissigt (på ren svenska). Självklart ser man positivt på matchen också, men det svider så förbaskat att vi inte kan få någon poäng. Det kändes liksom som våran match. Vi krigar och kämpar. Vi visar att vi faktiskt kan spela som ett lag och göra ritkigt bra matcher - det känns bra för framtida matcher. Nu blickar vi framåt. Matchfri vecka men massa handboll och fys sedan blir det två matcher veckan därpå. Tagga tagga!

Efter matchen var det lagfest. Vi hade planerat att vara hemma hos Westbergarna och så blev det. Det blev middag med jättegod pastarätt som Lina W hade recept på:



Självklart blev det efterrätt och Emelie (Bettans dotter = mycket bra bagarinna) hade bakat morotskaka. Sjukt gott. Mm. Det satt som en smäck :)


Heddan, AC och Jossan!


Emma och Jossan


Karin, Linnea och jag


BÄSTA SYSTER ♥

Vid 23.30-tiden drog vi oss in mot stan. Jag var trött som en människa i koma och for hemåt. Var hemma kl 01.40 och somnade som en stock. Zzz....
Vaknade i morse 8.30 och ska snart bege mig med syster på en jogginrunda samt gym på det. Hoppas jag kan springa bara. Fick en smäll på vitala delar och ljumske igår och det är stelt kan jag säga.

Dags att göra dagen!


Matchdag

                                          





MÅ BÄSTA LAG VINNA!!

Ikväll är det lagfest med laget, men just nu är fokus helt och hållet på matchen!

Välkomna till Bollhallen!


<3



Ser din den lilla blå tungan?
(Jo det är sant, sharpei har blå tunga)
Inte konstigt att man älskar denna sötnos så kopiöst :)


0 hål - 50:-

Update: Inga hål i tänderna - Check!
50:- kostade tandläkarbesöket då jag fått avdraget från försäkringskassan - Check!

Ibland är det inte så illa att gå till tandläkaren :)

Dessutom tyckte hon inte att jag behövde komma varje år, utan varannat. Skönt. Att komma från tandläkaren 50:- fattigare gjorde inte så mycket. Jag var helt inställd på att förlora 500-600:-. Men tydligen finns det numera ett avdrag, där vi under 30 år får 300:- varje år. Tackar och bockar! Jag hade dessutom ett sådan avdrag sparat sedan förra året :) Yeahh!

Nu drar jag mig härifrån. Ska hem till päronen ikväll. Mats ska på afterwork.


Tandläkaren

Man (läs jag) tycker alltid att det är lika jobbigt när det kommer en kallelse från tandläkaren. Jag har verkligen inte tandläkarskräck eller något sådant. Det är mest vetskapen om att man kanske har hål och måste punga ut en halv förmögenhet. Sedan ska jag ärligt säga att jag ogillar sprutor skarpt....och inte blir det bättre om man tar de i munnen :S Så idag hoppas jag komma iväg från tandläkaren utan ett hål. Dock finns risk att det inte blir så då tandläkaren förra året tycktes se småsmåsmå hål på nedre tandraden. Jag hoppas mitt gnuggande med tandborsten har gett resultat. Håll tummarna för mig :)



Here we go!


Svenskt kosttillskott

6.10-20.45 det är ungefär den tiden som jag inte är hemma måndag-torsdag. Jag är antingen påväg någonstans, på jobbet eller på träningen. Som ni förstår krävs det endel planering vad gäller måltider kort och tvärs. Som tur är har jag så att jag kan köpa lunch på jobbet, till ett mycket överkomligt pris. Det är främst måltiden mellan jobb och träning som är jobbig att få till. Man ska in på en affär och handla något som är enkelt att äta framför många gloende resenärer, och som samtidigt är nyttigt för att orka (oftast) dubbla träningspass.

För att slippa ränna in på affären och fundera över bra var av mellanmål har jag nu varit inne på Svensktkosttillskott och beställt fitnessbars. Hemsidan har mycket stort utbud och bara antalet bars var en uppsjö :) Perfekt när man vill välja och vraka.

Fitness Bar från Pro Nutrition. H&ouml;gprotein- och kolhydratbar med mycket god smak och konsistens. Rekommen- deras varmt.
Just den här baren är full med både protein & kolhydrater vilket är perfkt när man måste fylla på innan träning. Det finns i smakerna choklad och vanilj/yoghurt. Smaskigt!!

Jag längtar till att paketet dimper ner i brevlådan :)


Annorlunda tisdag

Tisdagar brukar innebära jobb, löpning och handboll - sen träning till 19.45. Men igår var det ingen träning eftersom Nacka hade hemmamatch så vi fick ledigt. Jag tog helt träningsledig dag vilket kändes riktigt skönt. Måndagens träning satt fortfarande i benen. Istället mötte jag upp AC inne i stan. Vi strövade runt lite vid Kungsgatan och avslutade med att mumsa lite sushi på Norrlandsgatan. Smask!

Vid 18 hade Mats bjudit mig på förhandsvisningen av flmen "The King´s speech". Som vanligt när det är förhandsvisning börjar filmen 20 min sent *morr* Detta beror på att alla (precis alla) ska köpa popcorn. Ni som har besökt biograf PARK vet ju vilken pluttig kiosk de har, och ska en hel biosalong köpa tar det ju ett tag. :/ Men filmen var riktigt bra och jag som gillar när filmen utgår från en sanning story var nöjd :)



Hemma var vi vid 20.30-tiden så det blev lite häng i soffan innan vi gick och la oss. Zzz...

Idag är det en "vanlig" dag. Jobb och träning. Ikväll kommer Putte från Tyresö och ska köra individuellteknik med oss. Kul! Han var på besök tidigare under säsongen men sedan blev det ett stort glapp. Alltid kul att slipa teknik. :) Efteråt är det Birkafys, så bara att ställa in sig mentalt :)

Ha en bra dag!


Casino för alla!

Nu tänkte jag åter igen passa på att ge er tips på bra hemsidor för dig som vill spela online casino. Det finns spel för alla. Jag lovar. Betting eller annat.

Tänk själv, vilken dröm om man vill mijoner på casino. Vad hade du gjort då?
Jag hade nog tagit första bästa resa till något riktigt varmt land. Varit borta i några veckor helt enkelt. Men att sluta jobba? Nop. Att bara gå hemma hela dagarna hade inte varit min melodi.

In på sidorna nu!


RSS 2.0