Snart IKEA

Jag längtar faktiskt lite till IKEA, på torsdag. Då ska jag shoppa in det sista som behövs för att få lite ordning i köket iallafall :) Sedan har jag ju sett ett tv-bord/bänk som kanske kan passa. Det är så roligt att se hur en lägenhet växer fram.

Nu känner jag bara mer och mer hur jag längtar efter Öland ♥
Mormor, morfar och Ebba --> snart kommer vi!

Ska gå och lägga mig snart, men avslutar med en bild på mina sötnosar:


Mallgroda?


Vad roligt det här va!

Åhh, jag älskar Ebba och Gonzo - mina hjärtan!
Imorgon väntar en dag med jobb, träning och lite målning i min lägenhet?
Men - 20.00 Allsång på Skansen.

Målat köket

Nu har jag och AC målat halva köket kan man säga. Resten tar vi imorgon och sedan ska det målas en gång till så att det täcker ordentligt. Blev jätte fint. Mycket ljusare och köket växte nog en aning :) Det gick ganska fort. Men var lite nervös att vi inte skulle hinna. Innan var vi ju och tränade, cirkel 1 och hoppkoordination. Körde nere vid AGA, så det gick smidigt.
Har precis ätit jordgubbar, och jag måste nog säga att det var årets (hittills) godaste gubbar. Riktigt svenska smakade dem. Åt med mjölk - det kallar jag sommar!!!

Dagen har verkligen varit full fart - men det gillar jag! Imorgon ska AC och jag springa från Bergshamra till LArsberg och väl där köra lilla styrkeprogrammet (bål och lite styrka).

Efter gårdagens gym - knäböj, har jag extrem träningsvärk, men jag överlever nog *haha*

Dags - dax

Dagen börjar närma sig sitt slut. Blev lite trött nu efter 15, gäsp, så det ska bli skönt att åka hem. Hemma kommer det dock inte vara någon rast eller ro. Först ska jag till "Ljungbergs" och köpa färg till mitt kök. Sedan raka vägen hem och träna Cirkelbana och hoppstyrka. Därefter till min lya för att måla köket.

Färg kostar en hel det. Det kostar att måla om. Jag kommer säkert få betala över 500:- idag, och då är det inte säkert att färgen räcker. Men så är det när man ska måla om.

Ska spackla mitt skrivbord men finspackel också. Det är en liten del som behöver snyggas till. Pappa har sagt att man ska spackla tre gånger och sedan slipa lätt med sandpapper. Jag ska garanterat lyda pappas råd ♥

Inredninsbutik

Unik Kollektion måste ni bara besöka. De har så otroligt fina grejer, nästan allting går i vitt eller annan mjuk kulör.

Här kommer lite smakprov, men gå in ock kika själv.



Men eftersom jag har så otroligt mycket porslin, kan inte få in mer i skåpen ju nu, får jag lov att hejda mig.


Sittgympa

Dags för sittgymnastik - hej och hå.

Behöver lite uppiggande kommentarer!
Måndag idag ju :)

Ny Buzzador-kampanj

Fick en ny Buzzadorkampanj i veckan!



Många hundar och katter har lättare hudproblem som dålig lukt, mjäll, fällning och glanslös päls. Dermoscent är en ny, unik hud- och pälsvårdsprodukt i spot-on beredning (appliceras bara på 1-2 ställen) som motverkar dålig lukt, minskar håravfall och mjällbildning och ger blankare päls och smidigare hud. Spot-on beredningen gör medlet mycket lätt att använda.

Så i veckan kommer jag väl få 2 förp med Dermoscent.
Ebba kommer som ni säkert förstår bli försökskanin ♥

Anna-Carin fick också den här Buzzadorkampanjen så Ebbas päls kommer säkert må toppen framöver :)

Tidig morgon

B O   K A S P E R S   O R K E S T E R
Deras härliga musik snurrade runt i mitt huvud nu på morgonkvisten.

Imorse var det ganska skönt att kliva upp, trots att jag var trött. Just nu ser jag bara fram emot att få åka till Öland. Träffa mormor, morfar och Ebba! *längtar sååå*

Ikväll är det tänkt att jag (med AC hjälp) ska måla om i köket. Innan dess måste jag dock träna (Cirkel 1 och hoppstyrka) samt handla färgen. Så får se hur långt vi hinner egentligen. Men ingen stress. Har hela veckan på oss egentligen :)



IKEA - tv-bänk

T V  -  B Ä N K
Jag ska köpa tv-bänk och tittade runt lite på IKEAS hemsida eftersom vi ändå ska till IKEA på torsdag efter jobbet. VAd säger ni om den här tv-bänken? Den är från IKEAS serie LIATORP. Kostar 2000:-. Tyckte inte så mycket om knopparna, vill hellre ha mässing/guld, men det kanske man kan byta ut? Vill gärna få lite tips!

LIATORP Tv-bänk
Tycker den är ganska lagom för mitt vardagsrum faktiskt.
Måste dock kolla bredden i vardagsrummet där jag tänkt ha tv-bänken. 145cm bred är denna bänk.

Kom igen, ge mig tips. Har du bra tips på andra fina tv-bänkar så skriv!

Färdig!!

Nu har jag tränat klart. Det blev ett intensivt pass på gymmet med knäböj, bänkpress, axlar, triceps, mage, rygg. Kändes som att jag skulle få kramp i låret efter knäböjen. *aj* Var ett tag sedan man körde så tungt ben. Aja, klara blev vi iallafall.

Har varit duktig och städat Gonzos bur också. "Skurat" galler och plockat bort frukt etc från burgolvet. Så det blir nog lite extra mysigt för honom att natta i kväll. *goseplutten*

Undrar hur det går i matchen ikväll. Jag hoppas på T Y S K L A N D!

Snart kommer jag starta igång tävlingen från Fridas Gård.

Månadens erbjudande på Fridas Gård:


Just nu kostar denna härliga lykta endast 85:-
Passa på!
Gå in på Fridas Gård!

Shopping idag igen

Jag har shoppat idag igen. Hehe! Vid 14 åkte vi från landet. Det öste ner regn, så det var inge vidare att vara kvar längre. Men innan vi åkte hem åkte vi och shoppade lite. För min del blev det bara till lägenheten.

- 2 förvaringsboxar i plast som jag ska ha i förrådet
- Dynor som jag ska ha under mina stolsöverdrag.
- Mopp, hink och Ajax.
- Kastruller*3 och stekpanna.

Så vi åkte raka vägen hem till mig och packade upp. Fick dessutom med mig skrivbordet upp, och det passar perfekt i rummet. Behöver dock spackla och måla om det. Men det kommer bli jätte fint.


Fika - kladdkaka med smultron och grädde *kaloribomb men gott*

L åt middag här, trevligt. Jag var hungrig som en varg. Hade inte ätit förrän vid frukost och fikat på fm.
Nu ska AC och jag iväg och gymma. Ska bli skönt. Tänk om man hade förmånen att alltid kunna köra ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen..


Blomsterlandet....

Intensiv morgon

Söndags mornar brukar vara ganska degiga (ibland), kan vara iallafall. Idag har inte varit en sådan dag. Vaknade kl 8 och åt en bra frukost. Sedan vid 10, efter att ha spelat lite spel gav AC, jag och L oss iväg och körde dagens löpning. Intervaller 200m * 8 st. Det gick bra, men självklart tufft och jobbigt. Precis där vi sprang fanns massor med smultron. Vi tog och plockade på oss och det blev väldigt mycket. *sommar sommar*

Nu är klockan 12 och vi ska väl hinna med lite fika. Det blev kvar av gårdagens kladdkaka.
Kan verkligen rekommendera kladdkaka med vispgrädde och jordgubbar. Mmmm...

Nu regnar det ute :/ Trist. Har dock hört att en värmebölja är på väg in till på onsdag. Skönt med lite riktig sommarvärme. Men egentligen räcker det med 25 grader, 35 grader blir för varmt.

Kram!

Natti natti

Oj vad trött jag är. Kommer somna som en stock, rent ut sagt. Hoppas jag iallafall. Det är äventyret idag som gjort att man blivit så trött. Klockan 22 hade jag nog kunnat gå till säng, men har suttit upp nu och bara pratat allt från jobb till handboll :) Tiden går fort då.

Så jag ser fram emot att få sova ut imorgon på morgonen. Gud, vad skönt det kommer bli.

Får se om jag får hem skrivbordet också. Tanken är att ta ut Ebbas ♥ hundbur ur bilen, så kanske skrivbordet får plats.
Åhh...längtar så efter mormor, morfar och Ebba! *puss på er*

Men nu är det ju så att dagarna och veckorna går.
Snart kommer vi!


Grilla

Nu ska vi grilla - gott. Har hunnit bli hungrig igen efter att vi åt i Norrtälje. I Norrtälje blev det nämligen kinesiskt - 4 smårätter. 90:- Ganska okej pris även om det inte är något jag skulle köpa ofta med det priset.


Jag och L inväntar maten - hungriga som bara den.

Det var väldigt gott måste jag säga.
Friterat kött + räkor, biff, kyckling i curry. Mmm...

Norrtälje och vätö runt

Dagen har varit kanon. Det blev rundtur på Vätö i bil (pga allt regnande) och sedan begav vi oss till Norrtälje där vi gjorde stan. Solen visade sig faktiskt och vi slapp regn helt och hållet. Det är så mysigt i Norrtälje på sommaren.

Ni undrar förstås om det blev något inhandlat. Och det blev det.


Plåtlåda från Åhlens 25:- på rean och två skålar av snäckskal för 35:- styck (kommer ej ihåg butiksnamn)

Så det var kul att få shoppa lite. Men egentligen ska jag vara helt inriktad på möbler nu. Är glad, för jag har fått ett gammalt, litet skrivbord av mamma och pappa som vi har här på landet. Det kommer jag måla om och då kommer det bli ännu finare. Åhh..ska bli kul!


Jag och L på bryggan nere vid badet..

Nu ska jag ut i solen, jorå..solen har faktiskt tittat fram..

Handbollsbild


Jag och Mia!

Tidigt trots lördag

Vet inte när jag vaknade i morse, men jag gick upp kl 8. Vädret kunde ha varit bättre. Molnigt men ändå ganska klart. Får se vad vi hittar på idag. Man kan göra en hel del, men ibland är det skönt att inte gör så mycket.

Nu håller jag på att knopa ihop inför tävlingen!
Spännande, spännande.

Kommentera gära lite så blir jag glad :)

Natt

Nu är det dags för att göra natten. Ska bli underbart att sova ut imorgon! Åhh..ser verkligen fram emot den här helgen!

Vi har anlänt

Känns skönt att ha kommit till landet. Som jag skrivit tidigare tränade AC och jag på Klingsta innan vi blev upphämtade av L. Resan gick bra och när vi kom till Norrtälje stannade vi vid Flygfyren och köpte godis. *mums* Middag blev för ovanlighetens skull (ironisk) tacos. Jag ♥ tacos.

Känner mig inspirerad inför bloggtävlingen. FRIDAS GÅRD har ju verkligen fina grejer. Nu i helgen ska jag fixa allt inför tävlingen, sedan får vi se om vi drar igång på måndag. *laddade?*

Åh...det är så mysigt här på landet. Landet är verkligen avkoppling. Får se vad vi hittar på imorgon. Norrtälje kanske?

Gonzo sitter här på soffan och snaskar kex. Han är underbar söt.


Gonzo kikande på silja Line!


Hemligheten bryts!

Nu ska ni få veta vilket företag som jag kommer att samarbeta med, dvs som kommer sponsra min tävling!

FRIDAS GÅRD!

Gå in och titta på deras sida så ska du se vad fina prylar de har. Det är lantlig stil och jag bara älskar deras sortiment. Skulle jag ha pengar skulle jag handla upp allting *ahha* Tidigare har jag gjort ett litet kollage om Fridas gård, och det tänkte jag åter igen delge er.


image295
Observera att det bara är lite utplock från hemsidan. Går in och kika mera om ni lockades av denna bild.

Omtapetsera?

Har du funderingar eller går du i tankar om att tapetsera? Jag har hittat världens roligaste tapetsida. Sidan heter Tapetorama och har alla tapeter du kan tänka dig. Allt från fåglar till blommor. Till och med halvnakna tanter i ljuskronor.

Här kommer lite favoriter samt speciella tapeter:

Katarina 730-62 från SandbergPolka Dots 114 från Ferm LivingErotica från Louise Body

Det här är bara ett litet axplock. Men det visar också vilken otrolig variation det finns. Man kan helt enkelt välj och vraka bäst man vill. Priserna varierar med kostar 550:-/meter upp till över 1000:-/meter. Ska man ha hela rummet blir det snordyrt, men ska man bara ha en fondtapet blir det ganska lagomdyrt *ler*

Har ni någon favorit?

Ny tävling på gång

Lunch bör man annars dör man. Idag kände jag dock att jag kunde ha varit utan lunch. M bakade nämligen i morse. Och vid 11-tiden gick alla personal ut på verandan och tog förmiddagsfika. Yummi! Vad blev det då? Jo, nämligen kladdkaka med jordgubbar och vispgrädde. Ja, ni förstår kanske varför jag inte orkade lunchen :)

Ny tävling på gång!!
Jag väntar med att berätta mera just nu! Men jag garanterar att det här kommer vara den bästa vinsten hittills, helt klart! Och för att hålla er lite extra på sträckbänken kommer jag inte berätta vem det är som sponsrar.
Ledtråd:
En webbsida som säljer inredning!
Jag har tidigare skrivit om den här webbsidan, bara för att den har så fantastiska saker.
Resten får ni reda på längre fram. Men håll utkik!

Vinnare uttagen

Nu har tagit ut vinnaren av mobilsmycket. Den lyckliga vinnaren är BLOOONDIIIIE. 
GRATTIS!



Tyvärr får jag säga till alla andra deltagare. Men håll ut, snart dyker det upp en tävling här igen!
Man får aldrig ge sig.....

Vinsten skickas på måndag av NaomiArt (förutsatt att jag får adressen idag av vinnaren)


Shopping

Nu har jag varit framme i shoppingtagen. Lönen har ju kommit. hahaha!
Jag har blivit mer och mer nätshoppare, med blandat resultat *ler*
En nätbutik som jag dock alltid blivit nöjd med är Inreda.

De har REA nu, då de ska flytta till större lokaler på Lidingö.
'Vad tycker ni om mina kap?

hot-choc-milk-200.jpg
Lyxig och smarrig varm choklad blir det om du häller varm mjölk över de små topparna av belgisk mjölkchoklad. Snygg förpackning som gärna får stå framme. Burkens mått: H 21 x Diam 4,5 cm. Innehåller 150 g chokladpellets av 100% äkta belgisk mjölkchoklad. Kan innehålla spår av nötter.

Förr 52:- Nu 31:-








OUT-ttemb-xc2-200.jpg


Kökshandduk i oblekt bomull med charmigt korsstyngsbroderi och texten: Bake a Wish. Mått: 78 x 49 cm. Tvättas i 40 grader. Från Rice.

Förr 84:- Nu 22:-







53:- för dessa fina grejer. Jag slipper frakten eftersom jag bor på ön och kan hämta dem på Södrakungsvägen.

Vad tycker ni om mina kap?

Almenacka

Slarviga personer behöver, som många säkert vet, en almenacka. Jag vill dock inte kalla mig för slarvig. Utan varför jag behöver en almenacka är helt enkelt för att jag har så otroligt många bollar i luften.

Jag tränar i princip dubbla passa varje dag - vad ska jag träna, när ska jag träna?
Jag jobbar heltid - möten hit och träffar dit, när var, hur?
Jag har andra aktiviteter - vänner, aktiviteter etc.

Lolita ordning och reda röd almanacka
Den här almenackan är från Ordning och reda. 
Är den inte vacker? Feminin och alldeles, alldeles...underbar. Att få skriva alla mina upptåg i denna vackra almenacka vore bara så kul. Jag deltar i en tävling om att vinna almeckan. Vill du också göra det?

Besök  L O L I T A  och tävla du med.

Längtar till helgen

Känner på mig att det kommer bli kanonhelg. L är ensam hemma (C i Tyskland) så hon kommer hänga med upp till landet. Åhh, det kommer bli så kul! Har dock hört att vädret ska bli sådär. Men man kan alltid hitta på något. Norrtälje kan man ju alltid åka till om man känner shoppinglusten :) *ler*

Dagen ser ut som följande:
7.30-16.00 Jobba
16.00 AC kommer hit, vi tränar
17.30 L kommer och hämtar oss

Hoppas schemat fungerar :) Idag är träningen ganska behaglig. *om den kan vara den*  Cirkel 2 och hoppstyrka. Får köra på Danderyds IP idag igen! *heja heja*

Nu ska jag kolla mailen och sedan jobba jobba!


Lite shopping

Jag glömde ju att berätta vad jag köpte på Åhlens idag. Var faktiskt i shoppingtagen men lyckades inte hitta specielt mycket (tyvärr). Köpte iallafall ett nagelack (ISADORA) i rosa för 29:-. Har målat tånaglarna nu ikväll, så nu kan jag visa tårna utan att skämmas :) Känns bra.


Sedan köpte jag faktiskt två grejer till. Dessa är dock hemliga. Varför då undrar ni? Jo saken är den att jag håller på att köpa presenter till min  
p r e s e n t h ö r n a  som jag ska ha.
Jag har tänkt så här:
Jag ska köpa mycket "smågrejer" tex. tvålar, handdukar, servetter..ja det kan i princip vara vad som helst. Sedan ska jag undan för undan slå in dessa i fina/lite roliga inslagningar. Sedan lägger jag paketen hemma hos mig i min
p r e s e n t h ö r n a. Så om man är bortbjuden, ska tacka någon för något etc så är det bara att plocka fram något bra ur hörnan :) Vad trot ni om min idé?

Träning.



Nu är jag nyduschad och färdigtränad.
Varmt idag på löpning men det gick bra. Det tog dock musten ur mig eftersom jag åt lite dåligt innan.

Undrar om det är någe kul på tv ikväll.
Tror jag såg att det var "Simon and Thomas kl 21.00. Alltid kul. Även om jag inte alltid delar deras inredningssmak. *hehe* Ibland kan det bli lite väl mycket av det goda. Vi får se vad de hittar på ikväll.

Ikväll tar jag ut vinnaren.....i min bloggtävling!

40 min massage

Lunchen är tyvärr redan till ända. Åt ganska fort och sate mig sedan i massagestolen (40 minuter). Ganska skönt, men vet inte om det är så avkopplande (man skakas nästan runt för mycket). *ler*

Jag skulle behöva lite tips och råd från er läsare!

FRÅGA:
- Var kan man hitta fina/bra tv-bänkar eller sideboards? -
Är i behov av sådan nu eftersom jag ska köpa tv.
HJÄLP!

Nu hoppas jag att du som läser har något tips!
Om inte, vore det trevligt med en liten kommentar!

Såld på smycken



När jag såg att det var tävling med dessa fina smycken som vinst tänkte jag bara:
"Åhhh...vad jag vill vinna"

Tävla du med HÄR!

REA - realization

Nu börjar ju rea-hysterin i hela stan. På många håll har de till och med tjuvstartat...innan midsommar. Mamma berättade att Åhléns hade bra rea. Så efter jobbet ska jag nog ta mig en liten avstickare dit. Underkläder brukar de ha billigt, och det är ju sådan som man aldrig kan få för mycket av.

Men jag ska kika på heminrednings-rean också tänkte jag. Risken är ju dock att man köper för köpandets skull. Men jag ska försöka hålla mig i skinnet. Jag lovar...

Just nu är jag lite förväntansfull. NaomiArt sponsrar, som ni säkert vet ,min tävling. Fick ett mail för ett tag sedan där hon skrev att hon gärna ville ha min adress etc. Varför? Jo för att hon skulle kunna skicka lite "tack för samarbetet" till mig. Gissa om jag blev glad! Så nu väntar jag med spänning :)


Sista chansen att tävla

Ikväll kommer jag ta ut en vinnare i min bloggtävling! T Ä V L A  I  D A G! Sista chansen. Längst ner  i detta inlägg har du länken som går till tävlingen. Tycker alla som besöker mig i dag ska delta. Man behöver inte länka utan det är bara att gå in på NaomiArt´s hemsida och leta reda på ett svar.

Annars ser jag fram emot den här dagen. Blev dock lite fundersam då jag hörde korpen kraxa på väg till jobbet. Otursdag? Jag hoppas inte det. Ni som har läst tidigare inlägg igår vet att det har varit endel med lägenheten. Jag kan nu äntligen avsluta kapitlet "Soffa". Nästa projekt är tv. Var och tittade lite igår på Onoff men de hade inte riktigt några bra priser just nu. Min önskan: en vit platt-tv.

Jag får kika vidare helt enkelt.

Men GLÖM för all del inte att tävla!

Ttttävling...

N u   ä r   j a g   i   t ä v l i n g s t a g e n   i g e n !



Gå in HÄR och tävla!

Present från M



Titta vad jag fick från M då hon kom hem från semestern. Har man inte underbar arbetskamrat så säg.

Det är en disktrasa gjord av lin. Den går att använda om och om igen. Bara att tvätta i 60 grader.
Går att köpa i Hälsingland för den som vill veta.

Den här kommer jag använda så det skriker om det. Kan inte bi bättre..
Nu när vi ska värna om miljön dessutom!


Äntligen soffan på plats

Fy sablar. Efter att AC och jag tränat klart på Klingsta (vid mitt jobb) där vi körde 100m intervaller och cirkelbana 1, hämtade pappa upp oss. Vi åkte till Täby och hämtade min soffa. Phu! Tung var den. Som tur var kom en arbetskamrat till pappa och han hjälpte oss upp med soffan. Hur hade det gått annars? Den är jätte fin och jag är jätte nöjd. Har tyvärr ingen bild just nu. Men det kommer....

Har ätit nu också. Jordgubbar till efterrätt. Mums! I ♥ that!

Snart börjar Leila bakar! Kanonkul! Inspiration är något hon verkligen förmedlar.
Ska bli kul att baka första gången (andra också för den delen) med min köksmaskin. Bullar?

Nu måste jag göra iordning mig för tv.

MEN!!!!!!!
♥ Tackar så hemskt mycket till världens bästa pappa! ♥
Utan dig hade det aldrig funkat!



Jag är förälskad

i denna hemsida. Countrystyle har ju bara för fina grejer. Jag kan kika omkring på webbsidan i evigheter och ju mer jag tittar desto mer vill jag bara ha. Priserna är helt ok. Frakten är 69:- vilket faktiskt inte är så farligt om man jämför med andra webbsidor. Tycker du ska kolla in.

Kan inte låta bli att lägga upp lite favoriter:

vitt ljusfatgroda trådarbete trädgårdsprydnad
vintage bag retro

Det finns massa annat fint.
Det här var bara en liten del. Men det räcker för att visa.








Sol och glass

Nu måste jag bara berätta hur mysigt vi har haft det här. Vi har suttit ute i solen alla boende. Alla har fått glass och vi har sjungit sommarvisor. Det blåser lite men solen värmer.

Kan berätta att woken var god och stark (för mig). Snorade och hade mig.

Jag längtar tills jag har tränat klart och klockan är 18. Då ska vi hämta min soffa. Undra hur den kommer se ut i mitt tomma vardagsrum. Kommer eka där inne trots endel möbler. Jag vill verkligen få iordning i vardagsrummet, men inte hasta fram något. Det blir bäst om man tänker igenom ordentligt hur man vill ha det.

Här kommer lite webbsidor som kan inspirera:
Fridas Gård
Designeonline
Broarne

Ha det bra....

Wokstugan - igen!

Gårdagens ceasarsallad var så otroligt god att det tyvärr blev för lite kvar för att göra matlådor. Därför blir det till att handla mat idag. M dotter ska köpa med mat från wokstugan i Solna. Älskar den maten. Stark och god. Men så är jag känslig för stark mat, så egentligen är det inte så starkt. Men gott! Får se om det blir jordgubbar till efterrätt. Fortsätter jag så här kommer jag se ut som en jordgubbe. *haha*

TIPS!
Gå in på NaomiArt och kolla på hennes produkter!



Måste bara visa min underbara tjej!  ♥
Bilden är tagen efter att hon slickat gräddskålen.
Tagen på bar gärning med andra ord :)
För ni ser väl gräddklicken på nosen/mulen?
Som att det inte vore nog med att hon är världens sötaste tjej så älskar jag då det lilla trekantigaa örat pekar rakt ut :)
Är hon inte söt??

Morgon morgon härliga morgon

Sov som ni säkert förstår enligt tidigare inlägg hos AC. Vi var så trötta att vi gick och la oss innan 22. Kände mig inte så där jätte pigg på morgonen men jag trot det ger sig framåt dagen.

Ikväll ska jag hämta min Oxford soffa. *jipi* Men först ska det tränas.Dubbla pass: löpning och styrka. Så AC ska komma hit till jobbet och vi tränar här. 18.00 kommer pappa hit och hämtar oss. Sedan far vi och hämtar soffan i Täby. Ska bli kul! Funderar på att köpa matta med en gång. Ska ha en vit ryamatta nämligen. Mmm....

Vädret idag ger sol.

Ikväll får ni inte missa Leila bakar!
TV4+ kl. 21.00

Hennes program kan jag mysa med bara för att få se hennes kök.
Helt underbart. Härliga pastellfärger och fin inredning!


Ny header, vad sägs?

Vad tycker ni om min nya header?
Gärna lite kommentarer så jag får lite cred :)

TÄVLING - Ebba hoppas




Jag är med och tävlar om ett hundhalsband till min hund på taxen abbys blogg i sammarbete med preciousdog
Minsta storleken på halsbandet är 20-27 cm och största är 42,5-50 cm. Tävla du också tycker jag!

Kvällen hos syster i bilder


Middag efter ett långt löppass. Dundergott.
Inspiration från Jessica.


Till "Allsång på Skansen" mumsade vi jordgubbar med lite glass.
Det var otroligt gott!
Kan verkligen rekommendera Ceasarsallad.
Perfekt till somaren!

Ny header, vad sägs?

Vad tycker ni om min nya header?
Gärna lite kommentarer så jag får lite cred :)

Ceasarsallad och löpning

Hua, det gick bra att springa från Bergshamra, men benen var inte riktig på topp. Men man får aldrig ge sig. Bara köra på :) Handlade på Superstore efter löpningen direkt. Sedan åkte AC hem med varorna och jag åkte hem och hämtade datorn och lite annat smått. Nu står AC i köket och steker. Ceasarsallad är ju toppengott. Men allt ska stekas känns det som :) Bacon, krutonger, kyckling. *mmm*

Är fortfarande glad över att jag vann hos Angelica. Nu kanske jag kommer in i ett seger tåg *haha*

Annars ser jag verkligen fram emot kvällen med "Allsång på Skansen" och jordgubbar till efterrätt. Har redan ätit gubbar på jobbet men viktig kunskap : Jordgubbar innehåller mycket järn.

Nu måste hjälpa systra...




Mot Bergshamra

Nu ska jag iväg. Snart iallafall. Mot Bergshamra i mina trikåer. haha! Det är jätte skönt med löparbrallor men man känner sig lite lustig då man ska åka kommunalt i dem. *ler* Från Bergshamra till Lidingö!


Kanske inte så illa men...

Blomstersommar


Vackert, det här betyder verkligen sommar!

Tävling



Jag är med och tävlar hos Åsa.S i bloggen Glansig yta.
En goodiebag fylld med allt möjligt smått och gott är det du kan vinna.
Innehållet är precis som bloggen- En salig blandning av allt möjligt.
Kopiera bilden och denna text till din blogg, och länka till ditt inlägg i en kommentar i tävlingsinlägget.
Tävlingen avslutas fredag 27 Juni klockan 17.00

JAG VANN!

Äntligen. Första gången någonsin som jag vinner någonting i en bloggtävling. Vad glad jag är. Det var i Angelicas tävling som jag deltog, egentligen utan förhoppningar. Men så alldeles nyss fick jag en kommentar i min blogg där det stod att jag vunnit. Mobilsmycke i form av en katt. Gulligt. Har inget mobilsmycke nu. Gonzo har bitit sönder den. Men den här ska han inte få sätta näbben i. Den lilla illbattingen ♥


En kanin, jag vann en katt :)

Ska visa er hur den ser ut då jag får den hemskickad =)

Effektiv

Oj vad jag jobbar. Mycket att stå i så här på morgonkulan. Har redan dragit upp ett par och tränat. Det uppskattas verkligen! Det är därför jag gillar mitt jobb så mycket :)

Eftersom jag just nu befinner mig i en fas då alt som heter inredning snurrar i skallen har jag ett tips. Styleroom är en hemsida där människor kan lägga in bilder på sitt hem. Man kan få otroligt mycket inspiration från den här sidan vill jag lova. All cred till inredningstidningarna, men här blir det på något sätt mer real.

StyleRoom Logo

Jag tittade alldeles nyss runt och fick inspiration!
Gör det du med!

Tävling

Fler och ler deltar i tävlingen vilket känns kul! Men känns ändå som att jag måste tjata på er lite. Mindre kul! Det är så enkelt att delta, så jag förstår inte varför inte ännu fler deltar. Vinsten borde locka om inte annat. Ett urgulligt mobilsmycke som man bara vill ha!!!!!!!!! (Finns på http://www.naomiart.net/ )



Är den inte söt så säg. Den har även en praktiskt funktion. Man kan nämligen rengöra mobilens display med hundens mage. Ser man på!  Så ta tag i saken och gå in och tävla. Länken finns här nedanför!

Tur att man inte har semester

Förra året hade jag semester den här veckan. Alltså veckan efter midsommar. Jag är glad att så inte är fallet i år. Fy vilket skitväder. Blir arg. Kan inte vädret spurta upp sig lite, det är faktiskt sommar. Maj var 30 grader varm, varför är det så kallt nu då. Det ända som är positivt är att sommarträningen går lättare då det inte steker 30 grader i skuggan då man ska ut och springa. Men jag vill inte ha 30 grader. Sol och lite värme räcker.

*grrrrrrrrrrrrrr*

Tisdag idag. Jaha....vad händer idag då (?) Inte så mycket. Ska göra en liten annorlunda löpning idag. Ska springa från Bergshamra och hem (AC jobbar där). Ska sedan hem till AC och sova. Naturligtvis titta på Allsång på skansen. Det är sommar det. Vet dock inte om jag kan hurra så mycket för kvällens artister.
Håkan Hellström - gaphals
Finska tanten Arja - nja..inge vidare
Miss Li - har aldrig förståt mig på henne..

Men Anders Lundin är grym!



Nu ska jag snart gå och fika!

Veckans webbsida är.......


Mätt och trött

Nu har jag varit duktig och kört dubbla pass. 25 min snabbdistans och lilla styrkeprogrammet. AC och jag har som sagt möblerat om lite i träningen. Men vi kommer absolut inte skippa eller hoppa något utan det handlar bara om att byta dagar. I kväll tävkte vi gymma efter löpningen men pappa berättade att Vallen var stängt efter 17. Därför blev det lilla styrkeprogrammet. Har ätit mig mätt också :)

Smaka på det här

M har varit och köpt jordgubbar. Mums! Det blev tyvärr inga svenska gubbar, men jag är inte så kitttslig. Jordgubbar som jordgubbar. Ni måste bara prova att ha Vaniljkesella till jordgubbarna. Hur gott som helst. Inte lika nyttigt som mjölk men bättre än grädde :) Testa!

 och

Smaklig måltid kära läsare!

Gratäng och jordgubbar

Nu är jag faktiskt ganska hungrig. Men då jag sneglar på klockan ser jag att den snart är 12.
M ska handla jordgubbar till lunch, jag har fiskgratäng men man kan ju alltid äta jordgubbar till efterrätt. :)

Lite tips för er som gillar inredning:

Har ni någon gång varit inne på Metropol?
Det är en auktionssajt där man kan buda om fina möbler, konst etc.


KARMSTOLAR 1 par, Vitmålade
Karmstolar - uppe i 900:- nu-

DAMSKRIVBORD Vitmålat, längd: 90, djup: 59, höjd: 103 + stol
Litet skrivbord -uppe i 1000:- nu-


Hatthylla - uppe i 2100:- nu-

Jag går in varje dag och tittar på Metropol.
Det går att göra fynd kan jag lova!!!


Drar i kroppen

TIdig morgon! Har ni någon gång kännt hur det drar i kroppen? Så känner jag idag.

Det kommer bli lite trögt i början av veckan nu. Men M är här och jobbar, så då blir det roligare. Funderar över hur jag ska få ihop schemat med träning och att hämta min soffa. Eftersom man måste åka förbi där jag jobbar då man ska hämta soffan funderar jag så här:
AC och jag tränar här vid mitt jobb.
Pappa hämtar oss vid ca 17.30
Vi åker och hämtar soffan.

Det skulle egentligen vara det bästa. Får se vad pappa säger.

Har tittat på Blocket och hittat en väggvitrin. 200:-
Ska ringa idag och höra efter som det finns kvar.



Nagelblåsande apa

Vem vill inte vara med och vinna en sådan här söt apa?

Att den sedan kan göra lite nytta genom att torka naglarna, genom att blåsa dem torra, gör ju honom desto bättre.

Delta du med.

Gå in HÄR!

Dokumentär

Ikväll har det verkligen varit en "göra-så-lite-som-möjligt" kväll. Men det kan nog behövas då en jobbarvecka snart börjar och därmed en massa träning. Jag ska inte klaga, älskar att träna och vi har ju egenträning nu fram till augusti. Fy fasen vad jag ska köra på.

Klockan 20.00 (ikväll) var det en rolig dokumentär på svt. Kommer inte ihåg vad den hette men man fick följa ett kärt gammalt par då de var på landstället och donade. Bla. diskuterades det om de skulle tapetsera upp en fondtapet i ett rum. Det slutade med att det gjordes trots att tanten var tveksam. En dyr Josef Frank tapet blev det "Paradiset". När gubben sedan var borta i stan och klippte sig passade tanten med vännina på att måla fondväggen vit igen. Busiga tanter må jag säga. *hehe* Bra dokumentär!

Håller på att ladda ner en film ; Irene Huss - nattrond.
Har aldrig sett de filmerna tidigare men fick en hint av att de var bra.
Har ju sett de flfesta Wallander, Beck etc. så behöver lite nytt =)

Godnatt!


Vinn header!



Jag skulle verkligen behöva snygga till en ny header här på min blogg. Så jag tänkte, varför inte delta i en tävling?
Gå ni med och tävla HÄR!

Lidingö

Åter hemkommen. Känns väldigt tungt. Men jag vet att så fort jobb och träningkarusellen sätter igång kommer det kännas ok. Kommer räkna dagarna tills vi åker till Öland. Det är någon speciell atmosfär där nere. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men härligt är det iallafall. 4 veckor alltså.

Det kommer iallafall vara en befrielse att åka till landet på helgerna, dock trist utan Ebbisen :(


Åhh...längtar efter att få krama henne!

MITT ♥

I bilen - läs och kommentera

Söderköping. Så långt har vi kommit. En bra bit på vägen med andra ord. Skönt. Vi fick stanna vid en poliskontroll och pappa fick blåsa. Allt ok :) Dem som åker efter att ha druckit måste ju vara helkorkade. Senare var det en polis som stod med laser. Bilen bakom oss fick åka in för att ha kört för fort. Vi klarade oss. Så resan har gått bra hittills. Nu ska vi som sagt bara in och fylla på magarna. Mums! Måste besöka toan också.

Gonzo har flöjtat hela resan. Glad om bara den. Usch för att åka ifrån Öland. Men helt ok, med tanke på att vi kommer tillbaka om mindre än en månad. (långt det lät med 1 månad). Det känns iallafall. Ni skulle se Ebbas ansikte då vi åkte :( Åhhh.....älsklingen ♥

Nu måst jag sluta, vi är framme!

Hemresa

Idag var vi från Öland, trist, trist, trist! 7.00 i morse ringde mobilen - larmet alltså. AC och jag hade ju kagt om träningen. Så imorse var det löpning 50 min. Phu! Är ingen träningsmorgonmänniska, men det gick faktiskt bra. Utan frukost i magen dock. Men det var serverat frukost då vi kom hem - åt som en häst. Nu håller vi på att packa. Snart åker vi. Usch! Men om 4 veckor är vi tillbaka - åhh..vad jag längtar!

Solen och vindarnas ö

Att Öland är "solen och vindarnas ö" är verkligen något som stämmer om man ser till vädret idag. Det har växlat från sol till regn och hela tiden blåser det storm (nästan).  Nä, då det är lite lugnare och sol ä det otroligt skönt. Hoppas det klarnar upp till kvällen! AC ska ju baka jordgubbstårta idag med :)

Ny dag

Nu är det lördag, redan. Dagarna går alldeles för fort. Men gårdagen kändes på något sätt ganska lång. AC och jag har lagt om träningen. Idag kör vi 400m intervaller och lilla styrkeprogrammet...och på söndag innan vi åker kör vi långdistansen på 50 minuter. *phu* Det blev så sent igår, och det kryllade av massa jobbiga människor överallt.

Huvudsaken är att vi kör! Alla assen ska genomföras, så är det.

Imorse var det klarblå himmel. Vi satt ute allihopa och åt frukost. Sakta men säkert kom svarta moln mot oss. Precis då vi ätit klart kom regnet, så nu är alla inne. Men på Öland kan allt hända. Det spricker snart upp igen.
Det sk. "Ölandsvädret" är ett faktum. =)

Garden Pansy Orange icon


Dagen i bilder


Shoppat idag!

Vi gjorde Borgholm och jag shoppade loss rejält. Men det tycker jag att jag kan kosta på mig då det är missommar :) Istället för att köpa en massa öl, sprit och annat skit handlar jag prylar istället. Det har man kvar.


Servetter från Linum
Smycke från (kommer ej ihåg)
Burk från "Syskrinet" 


Söta ballerinaskor

Vi tog ett par pausar under shoppingrundan. Ett stopp för att äta korv och ett stopp för att äta glass. Det blev italiensk glass. Hur gott som helst. Jag tog smaker "daim" och "bounty". Mmmmm...

Vad har ni för väder?

Vaknade till strålande sol och i stort stt klarblå himmel. Midsommarafton och sådant här väder kan inte gå illa. Det är på något sätt huvudsaken, att man kan sitta ute och äta/vara. Speciellt när man är så många människor som samlas på ett ställe. Då måste man få lite space helt enkelt.

Idag ska vi göra ett nytt försök i Borgholm. Förhoppningsvis kommer jag hem med lite prylar :)
Ska nog köpa den där bakelse-burken i allafall.

Här i Köpingvik är det full rulle. Ungdomar spelar musik på högsta volym, åker omkring i fullastade bilar, gapar och tjoar. Fattar inte..på något underligt sätt har det bildats något midsommar-vrål. För alla som åker omkring i en bil med nedvevade rutor (OBS! Bilen måste innehålla ungdomar - och mycket grupptryck) så kommer det där vrålet. Rakt ut och utan mening. Vore tacksam om någon kunde förklara det för mig!!!!

Ses senare!

REA - realization



Nu har Inreda outlet-priser på många av deras varor.
De ska flytta till nya lokaler där de kommer ha både lager och butik.
Gå in och kolla på deras webb-butik.

Tävla om te


Jag är med och tävla om vitt te.
Gå in och gör det du med.
HÄR tävlar du!

Färdig tränad

Klockan är faktiskt ganska mycket. Men nu har jag iallafall tränat klart. Idag stod kortare rusher och lilla styrkeprogrammet på schemat. Jag och AC joggade upp till en grusplan och körde. Lite pinsamt, då vi joggade samlades fler och fler flugor runt oss. *haha* Och då vi körde coren höll vi på att bli uppätna av mygg. *pyton*



Nu ska vi snart fika. M har bakat kanelbullar *yummi* Inte helt fel kan jag säga.
Så nu måste jag lämna er.

City (Borgholm)

Det blev en liten tripp till Borgholm, tyvärr (vet..det låter fel) sprack vädret upp och eftersom Ebba skulle med blev det inte riktigt som vi tänkt oss. Hon tycker inte om att gå i stan. Har inte tränat så mycket på det. Sedan fick alltid två stå utanför och vänta. Så imorgon blir det förhoppningsvis lite mer shopping. Har sett endel fins grejer. Speciellt i affären "Syskrinet". Där har de söta "burkar" som är gjorda som bakelser i någon slags porslin. Såg en blå sådan burk som var söt.

De hade inte öppnat "Bo outlet" så vi fick snopet vända på klacken. De hade precis fått ny leverans och öppnar imorgon.

Fattar inte att det är MIDSOMMAR imorgon.

Ikväll kommer V, S och M. Jiha! Vad trevligt. Det här kommer bli en bra midsommarhelg. Känner faktiskt inte vemod över att åka tillbaka till jobbet på ett sätt. Självklart skulle man vilja stanna, men vi kommer ju tillbaka. Skulle inte vilja ha så tidig semester. *ye

BILDER

Ölandsbilder:


Ebba på promenad längs stenmuren


1 meter ben - gottis!


Gonzo på promenad på gräset


Gonzo har bra utsikt från sovrummet.
Mina ♥ gullegrisar!

Öland - nu är vi här

Vaknade i morse av att jag hörde röster utanför. Det var C och S som åkt i natt och som skulle till norra Öland. Phua! Var trött men kände ändå att jag var tvungen att gå upp. Så vid 7-tiden gick jag upp.

Härligt att vara här nere. Har tagit en bild alldeles precis på Ebbisen :)


En till som är trött på morgonkvisten.

Vädret är väl inte direkt bra, molnigt på hela himmelen. Men det gör inget, huvudsaken är att det inte regnar. Idag ska vi entra Borgholm. Sedan jag blev med lägenhet är det helt klart roligare att gå i inredningsbutiker och de har flera bra sådana i Borgholm. Ser fram emot dagen!

Kebabrulle och fotboll I BILEN

Ölandsresan gör att det blir fotboll via radion. Lite synd för de babblar på så fort så att man inte riktigt hinner med. Blalalala...Zlatan...blaablalba...stolpen! Ja det gäller verkligen att vara med. Men vi håller på Sverige såklart.
HEJA SVERIGE HEJA SVERIGE!

Åt kebabrulle i SÖderköping. Absolut den bästa kebabrullen jag ätit. Yummi!
Har du ätit kebabrulle med ananas och räksallad?
Måste man provat om man inte gjort.

Det jag höra via radion låter inte så positivt för Sverige. Låter som att Ryssland är riktigt heta och har målchanser mest hela tiden. Usch! Hur ska det här sluta? Mmm...Sverige har ju inte så bra försvar om man jämför med anfall/mittfält. Men man ska inte underskatta Hansson & Co! Vem gjorde inte mål i första matchen?
HANSSON!


Mot solen och vindarnas ö

Perfekt. Då jag kom hem från jobbet, låg en avi från Telia. Mitt bredband. Hämtade ut det innan vi åkte iväg till Öland, så nu sitter jag i bilen, har datorn framför mig, och är inne på nätet. Det här kommer bli en lätt resa *haha*
Har ändå köpt en inredningstidning "Sköna hem" som jag ska gotta mig i under resan gång.



Här är Gonzo i sin lilla färdsbur.
Självklart sitter han inte i den hela resan, han måste ju upp och sträcka på sig.
Men är han inte söt?

Återkommer, om inte datorn dör i brist på batterier.


Midsommarfirande

På jobbet har vi tidigt midsommarfirande. Så nu dansar Danderyds danslag här. Härligt. De äldre gillar det verkligen, uppskattat. Tyvärr har vi inte vädret med oss riktigt. Ganska blåsigt och så, men helt ok! Snart drar jag från jobbet.


GLÖM INTE TÄVLINGEN

Kom igen och tävla här och nu!



Det är enkelt att delta, och mobilsmycket är väldigt gulligt.
Så varför inte delta?

Du kan skriva svaret i detta inlägg. Det går alldeles utmärkt :)

Shoppa hos Fridas gård!

Jag vet att jag har skrivit om henes produkter tidigare, och jag gör det igen. Tycker hon har så otroligt fina grejer. Och som om inte det vore nog är priserna också väldigt tacksamma. Här kommer lite saker jag är intresserad av:


269:- för detta vackra kak- eller fruktfat.


Från 79:- kan du få dessa vackra askar.


299:- för den här dekorativa möbeln. *Skulle vara fin i köket eller hallen*

Jag tycker absolut att ni som kikar in här borde ta en vända förbi Fridas hemsida!
Gå in HÄR och kolla om du hittar något.

Sista svängen

Sista dagen på jobbet innan det blir midsommarledig!
Gud så härligt! Åker idag efter jobbet --> mot Öland ♥ Har längtat så efter det här. Men samtidigt måste man ställa in sig på att det faktiskt inte är så att semestern börjar här. På söndag åker vi hem igen och måste se snurpan, mormor och morfar stå och vinnka i grinden :(  Men jag ska inte tänka så, om 4 veckor är vi där igen, och då en hel vecka :)

Idag är det iallafall jobb som gäller! Känns inspirerande efter att ha haft förflyttningsutbildning.

Titta in lite senare så lägger jag upp lite grejer jag skulle kunna tänka mig att shoppa :)

Dags att knyta sig (?)

Klockan är faktiskt 22 snart, dvs min sovtid. Känner att det är viktigt att jag får komma isäng tidigt ikväll. Imorgon blir det fullt ös på jobbet. I och med de två utbildningsdagarna nu, är det säkert mycket som ligger och väntar på skrivbordet imorgon. Sedan har vi faktiskt midsommarfirande på eftermiddagen. Ingen rast och ingen ro. Det kommer bli tårta och spelmän som kommer dit..dans och musik. Det gillar de äldre :)

Eftersom jag längtar så mycket efter bla Ebba ska jag sätta in en stor bild:



Ni som läser nu, kommentara! Vad säger ni om mitt hjärta!
.

Godkväll kära läsare

Det har varit en minst sagt omtumlande måndag och tisdag. Förflyttningsutbildningen med två heldagar, alltså där jag och J håller i kursen, suger verkligen musten ur en. Men nu är det klart. Känns skönt. Har verkligen varit kanonkul att arbeta med J, som verkligen är jätte sympatiskt och duktig. Men vi slutar ju inte här, utan kommer förhoppningsvis fortsätta hålla i kurser.

Men åter till dagen. Har inte kunnat blogga idag heller, eftersom jag varit och förflyttat hela dagen. For iväg till träningen direkt. Tester i form av chins, dips, brutalbänk och harres. Nöjd!
Efter det körde många i laget tillsammans. *kul* Det var 200m intervaller + lilla styrkeprogrammet.

Fattar inte att det är sant. Imorgon får jag träffa:
Ebba ♥
Mormor ♥
Morfar ♥

Jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

Ska bli härligt!

Bulltjuv nummer 1

Här har ni bulltjuven Gonzo!



 Jag tycker han är helt underbart söt, men så är jag inte direkt den som skulee säga nej eftersom jag älskar honom.

Förflyttningar

Idag har jag inte varit på "jobbet" utan haft förflyttningsutbildning på annat håll. Jag och arbetsterapeuten håller det tillsammans. Idag hade vi hela dagen, för- och eftermiddag, dvs två grupper. Ena gruppen var 6 pers och den andra gruppen var 3 pers. Det är verkligen påfrestande för huvudet att ha utbildning såhär. Man ska vara på topp i huvudet hela tiden. Nu efter att ha haft fysgenomgång + tester 20-40-20 (snabbhet) samt spänsttest OCH sprungit 50 minuter känner jag mig ganska mör. Kommer slockna ikväll.

Kom igen kära vänner och tävla!
Gå in HÄR och ni är med och tävlar om ett jätte gulligt mobilsmycke.
LArvigt enkelt att delta faktiskt.

Nu somnar jag snart...Zzzz...kan behöva uppiggande kommentarer också =)

Denna dagen över

Så är det snart slut på helgen. Jag har hunnit med mycket idag. Har sålt mina 4 stolar, köpt nya stolar på MIO + en KENWOOD kökmaskin, tränat dubbla pass, tagit det lugnt. Det känns verkligen som att jag har utnyttjat den här söndagen på ett riktigt bra sätt. *nöjd*

Måndag och Tisdag kommer vara riktigt tunga. Förflyttningsutbildning. Mina ögon kommer gå i kors och huvudet kommer vara överfullt av tankar. Man är ju så fokuserad när man ska hålla kurs, så lite huvudvärk kommer säkert också till. Ni ser, jag är förberedd. Det kan bara bli bättre.

Har för övrigt ätit jordgubbar två dagar i rad. Älskar jordgubbar. Sommarkänsla nummer 1 - helt klart.



Bildbevis på att en viss herre också älskar jordgubbar :)
Mitt lilla ♥

Nu ska jag natta för en tuff dag - överlever jag?

Shopping shopping

Shopping kan man verkligen kalla det. Jag åkte ju iväg till Arninge med AC och pappa för att köpa stolarna. Så blev det också. Men det blev även ett imoulsköp på Onoff. Gick förbi en "fyndhylla" och vad står inte där Jo, en Kenwood köksmaskin. Kostar över 3000:- egentligen men jag fick den för 1500:-. Har ju velat köpa en och skulle också göra det, men en röd. Denna var vit/cremefärgad vilket inte gör ett dugg. Jag är så glad :) Det var "utgåendemodell". Men vad gör det? Jag vill ju verkligen ha en! Nu är jag ägare.


Gud vad fiiin den är :) Eller hur?

Men det blev alltså stolarna från Mio också. Ville helst ha helvita stolar, men det fanns bara en och eftersom jag ändå alltid ska ha dtolsöverdrag så spelar det ingen roll. Jag blev jätte nöjd iallafall. Nu börjar det faktiskt växa fram lite.


Här sitter jag och knåpar lite med stolsdynan =) Köpte 4st dynor på Gåvan, Östermalmstorg.

Nu är det bara att jaga vidare inredningsgrejer. Väntar ivrigt på soffan som kommer om flera veckor. *suck*


Åminne stolar - snart mina

Träningen är avklarad idag. Långdistans 45 min precis exakt och sedan gym. Blev mest överkropp, då benen var rätt möra efter löpningen. Börjar bli van att springa i värme nu vilket känns skönt. Men det är klart, skillnad på att gå ut och köra 1km intervaller eller långdistans.

Nu ska jag iväg med pappa och Ac, vi ska till Mio och köpa möbler. Efter dagens säljande av stolar ska det nu införskaffas nya. Det blir Åminnes. 1000:- styck. Värt varenda krona! Absolut!

Återkommer med ev. bild sedan!

Stolarna sålda

Nu har jag gjort en affär. Jag sålde stolarna jag köpte för inte så länge sedan, helt oanvända 1500:-. Gick på +, -, 0. Men eftersom jag inte tyckte om dem gjorde det ju inget. Nu ska jag köpa stolar Åminne från Mio istället. Dem är mycket nättare och passar bättre i mitt kök och den stilen jag ska ha.

9.30 kom han och hämtade stolarna.

Nu ska AC och jag ut och löpa och sedan köra ett gympass. Skönt. Men det är väldigt varmt ute nu, det kände jag då jag gick ute. Phu! Nu har de tur, de som spelar Eken Cup. Grrrr....hade kännts bättre för mig om det var regn *skadeglädje* Nä, nu var jag elak. =)

Present till Ebba

Snart åker vi till Öland. Åh gud vad jag känner att jag tjatar om detta. Men det är verkligen en tanke som kläcks varje dag. Idag köpte AC och jag ännu en present till henne. Tidigare har vi köpt en lite tass-handduk. Jätte fin. Idag slog vi på stort och köpte en leksakskorg till alla hennes leksaker :)



Fint va? En riktig Ebba-färg.



Så nu kan hon gå och plocka leksaker när hon vill. Jag kan avslöja att korgen var riktigt prisvärd. 99:- kostade den. Men vi ska självklart även ha något ätbart med oss till henne. Ett tuggben blir det nog, det älskar hon ♥

Bilder från i fredags!

Här kommer bilder, som jag lovade:


Lina och AC - Heja Kasam!


Brrrr..........


Snyggt nummer Christian

Tyvärr förlust!

9.30 imorgon

Då vet jag var jag ska infinna mig. Då ska nämligen stolarna säljas. En dam prutade ner dem till 1500:- Men det är helt ok! Kan dock ite ta ut något i förskott, hon kanske inte vill ha dem då hon ser dem...vem vet?

Ni måste bara läsa detta!

Jag är, vilket ni som läst min blogg tidigare, fadder åt en orangutangbebis. Nä, inte fadder rent praktiskt utan att jag ger pengar varje månad. Ni kan gå in och läsa om hela projektet på http://www.orangutanger.se/ . Det känn bra att kunna lägga pengar på dessa underbara djur. Fick nyligen ett brev från BOS angående deras dokumentär som sänds 18 juni 21.00 i SVT. Tyvärr krockar dokumentären med fotbollsem men den sänds igen i svt24 den 20/6 och 22/6 samt i SVT den 25/6.

Ville bara att alla ska bli medvetna om detta!


En dag i stan

Herregud vad man kan vara trött efter shopping i stan. Siktet var inställt på inredning, därför gick vi på Karlavägen, Östermalmstorg och Kungsgatan. Det blev mycket inhandlat. Har tyvärr inte bild på det just nu. Men här kommer iallafall shoppinglistan :)

- 4 stolsdynor från gåvan 4st för 1000:-
- Pappersnäsdukar, förvaringspåse från Drömhus för 35:-
- Doftpåse från Hans Mikael för 43:-

Kostnaden blev inte så hög egentligen. Men man ser så otroligt fina grejer då man går i stan.
Jag funderar på att ha Englesson´s  hallmöbel som sidebord nedanför min tv.

515WW Avlastningsbord Stockholm
Vad tror ni?
Jag är mest orolig över hur det blir med sladdar och så?


NaomiArt - något för alla!


Lyckad gårdag

Godermorgon kära ni! Gårdagen blir riktigt lyckad. Efter jobbet bar det iväg till City för att träffa C. Blev en kebebtallrik på en liten restaurant. Inge vidare kebab tyvärr, men är man hungrig går det mesta ner *ler* Direkt efteråt bar det av till Åkeshov. FC KASAM - here they come! De mötte komiskt nog REAL GONZO, GONZO - precis som min papegoja :) Gulligt va? Tyvärr blev det förlust för Kasam, men härligt att se ett lag som aldrig ger upp. Trots 4-1 och 5 minuter kvar. Go for that! Matchen började ganska sent (20.00) och efter det åkte vi till ICA och köpte kaffe, baristamjölk (lågfett haha 0,9%) och riskakor. Hem och fika alltså. Gott med latté!

Kom hem ganska sent, men vad gör det när det är lördag dagen därpå?

Har tagit en massa bilder, men har sladden hos AC. Ikväll lovar jag dock massa bilder.
Förväntansfulla va? *ahha*

Här kommer iallafall lite andra blandade bilder:


Åh, jag längtar tills matcherna börjar....

Spikat

Nu är kvällen bestämd. Det blir inte Gröna Lund ikväll (kanske lika bra det med tanke på vädret) men det blir middag i stan samt fotbollsmatchi Åkeshov :) Trevligt! Matchen börjar inte förrän 20.00 så egentligen har vi ingen brådska efter jobbet. Men hinner vi titta lite i butiker innan är det ju alltid skoj! Men jag måste alltid slå mig själv på fingrarna vad gäller porslin. Det har jag så det räcker. Men det är klart, mycket annat går ju att inhandla :)

Får se om jag tar en tur till Mörby Centrums butiker också. Åhléns framförallt. Bra  med butiker där man får bonuspoäng. Börjar dock undra varför jag aldrig får min check. AC fick en för länge sedan.

GÅ IN OCH LÄS HENNES BLOGG FÖRRESTEN!
TRYCK HÄR!

Snart ska jag iväg och träffa arbetsterapeuten J, på måndag och tisdag ska vi nämligen hållai förflyttningskurs *mm* Så sista förberedelserna blir idag! Men jag ser först fram emot en underhållande kväll och helg!


Längtar efter Ebba, mormor och morfar som är på Öland! ♥

Konstgjord bahandlad blomma

Hur Naturlig är du?

Du har....
( ) En plattång/locktång
(x) Designparfym
(x) Mascara över 100 kr
( ) Fondation över 200 kr
(X) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(X) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(X) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Du har...
( ) Tonat håret
( ) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Totalt: 10
0-5 Yeey! Naturligtvis naturlig tjejen!
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 Fryst jordgubbe. skoj
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Jakt efter byrå

Jag vet redan nu hur min hall ska inredas. Men det verkar vara svårare att hitta den rätta byrån. Den får nämligen inte vara bredare än 82 cm. Englessons byrå kan jag alltså inte köpa, den är hela 90 cm bred. *trist* Det var precis en sådan byrå jag ville ha. Sånu kollar jag runt lite på Blocket, men det är inte speciellt bra utbud.

Har du vetskap om ett företag som säljes fina "äldremodellers" byråer?
Skriv i så fall till mig!

Glada Emma

Äntligen den dagen i veckan då allt känns mycket lättare - FREDAG- Ska bli skönt att ta helg. Det här är en helg som jag verkligen ser fram emot. Hoppas dock inte att jag har tryckt in allt för mycket grejer jag ska göra. Söndagens timmar kommer jag nog tillbringa ffa. i min lägenhet. Ska måla om i hallen. Funderar på om jag ska måla i köket också, men där har jag funderingar att tapetsera samt ha sådana här (hittar inte ordet) - pärlspont.

Annars vet jag inte hur kvällen ser ut ännu. Smsade iväg ett mess nu på morgonkulan. Skulle vara kul att se C spela, var ju ett tag sedan. Heja Kazam. De tar komiskt nog emot Real Gonzo :) *haha* Passande?
Skönt att vara pigg idag!!! Dagen har mycket att ge.

Tävling - mobilsmycke (NaomiArt)



Tävlingen håller på from idag den 12 juni och 2 veckor framåt.
Då drar jag vinnaren.
Länka gärna!

Fläskpannkaka

Åter hemma efter att ha luffsat omkring i skogen (Hellasgården) tills jag "nästan" spydde. Att man kan ta ut sig så. 5km löpning på tid. Tiden kommer jag absolut inte skriva ner här, men jag är helt klart nöjd! Väderförhållandena var klockrena, kunde nog inte vara bättre rent ut sagt. Ska jag skylla på något var det så att jag aldrig sprungit 5:an tidigare och kunde altsåp inte lägga upp något lopp. Men man ska inte hålla på med bortförklaringar. Don´t like that.

G hade bil (tack så mycket) så kom hem i skaplig tid vilket känns skönt.

L ringde precis och berättade att C skulle ha match imorgonkväll. Mm..blir nog inte Grönan då tyvärr. Men jag skulle prata med A-C. Får se hur det blir. På lördag spelar ju Sverige!

Återkommer!

Fint porslin

Porslin från Housedoctor

House Doctor har en kollektion som heter Everyday 2008. Jag gillar den verkligen! Tycker det är fint med pastellfärger. Man kan liksom ha färgrikt porslin utan att det blir för mycket. Härligt. Har själv skålar från Rosenthal som liknar de första porslinet (bild 1). Skulle inte banga för att sådant porslin hemma.

Vad tycker du?


Illamående och huvudvärk

Vad i all sida dagar är det som händer? Fyssjukan eller? Nervositet för tester? Vet faktiskt inte. Innan lunch var det nästan värre, så nu efter lunch kändes det bättre med huvudvärken och jag har tagit lite kaffe också. Inget kommer stoppa mig iallafall, även om det naturligtvis skulle vara jätte skönt att slippa testerna :)

Nä, skönt med fredag imorgon!
Helgen kommer bli händelserik för min del.

Fredag: Grönan och 5-kamp om vädret tillåter.
Lördag: Till stan med mamma och AC, träna och kolla fotbollen.
Söndag: Träna, måla om i min lya. Köpa TV och diskmaskin?

Men jag ska inte tänka framåt utan vara här och nu!

Tjingeling sving!

Höjer statistiken

Vad bra att man kan reta upp folk via diskussion så att man får ännu en daglig läsare. *yes* Men det här tempot kommerjag snart ligga i topp på bloggportalen *hahaha*


Åh, jag vill ha verkligen!

Jag premunerar på Inredas nyhetsbrev och får alltid nyheterna bland de första. Senast idag trillade det inte ett e-mail. Jag gick in och tittade lite på deras outlet! Bra priser faktiskt. Men jag måste vara medveten om att jag inte kan köpa på mig hur mycket köksprylar som möjligt. Dock skulle jag behöva ännu en bakduk! TITTA PÅ PRISET!

OUT-ttemb-xc2-200.jpg
Är det inte fantastiskt :)
Jag som bor på Lidingö och kan hämta ut varorna där, behöver alltså inte betala frakt, kan ju verkligen köpa enstaka prylar. Ska jag? Ska jag inte? *hjälp*

Sedan tycker jag de här dockorna var ursöta.

virkade-dockor-200.jpg
335:- styck! Dockorna kommer från Sebra och är virkade. 48 cm i storlek och kan tvättas i tvättmaskin!

Vilken tyckte ni var sötast av dockorna?

Godmorgon?

Klockan är inte speciellt mycket. Sitter på jobbet och ska snart göra lite nytta. Phua! Varför är man trött hela tiden? Vet att det kan låta tjatigt, men det stör mig verkligen. Igår gick ja och la mig 22. Borde vara lite piggare tycker jag! Men det kanske kommer under dagen. Tog promenad från Mörby Centrum i morse. Kyligt väder, men ändå skönt med lite luft så här på morgon kvisten :)

Igår tittade jag lite på fotbolls EM. Matchen mellan Tukiet ochSchweiz. Tycker dock det var lagom kul att se dem spela på vattenplan. Inte alls samma typ av fotboll. Inge kvalité utan med pang-fotboll!

Funderar över hur det blir på lördag med fotbollsmatchen.
Sverige vs. Spanien!

Kolla hemma? Borta?

Natti

Klockan har precis slagit 22 och jag ska gå och lägga mig. Imorgon väntar en tuff dag. Bara att jobba på! Tester på Hellasgården. Men tänk positivt så blir det bra!

Godnatt!

Mkt skrivande

Jag är hemma, tidigt idag.Så himla skönt. Jag tog ledigt 1h på eftermiddagen, slutade och gick vid 15 och körde ett 50 min löppass kl 16 i Nacka. Imorgon måste jag dock jobba över, men det gör inget eftersom träningen börjar först 18 :) Ni kan inte ana vad skönt det var att ha löpningen gjord innan handbollen. För även idag sög handbollen musten ur en.

Jag var uppe och tittade till mina nyinköpta stolar. Helt ok, men jag trodde inte riktigt att de skulle vara så "grova" och vägde ju så mycket. Gör iof inget med tanke på att man inte ska lyfta omkring med stolen i lägenheten :) *hehe* Hade tyvärr ingen kamera med mig, får bli en annan gång.

Har mätt lite i lyan också för att passa in eventuella byråer etc.

Jag har nästan bestämt mig. Reparationsfondens pengar ska gå till en diskmaskin och en spis. Känner att jag verkligen vill satsa på det. Det är ändå sådant man använder dagligen!

Att jag "diskuterar" med ett pucko här via kommentarer orkar jag inte ens skriva om.
Hon verkar ju vara totalt känslokall gällande djurens liv. Hoppas hon blir en fluga i nästa liv, och låt flugan smällas och mosas av en flugsmälla *paff bara*




Sorgligt

Att människor inte förstår mig är sorgligt. Eller så visar det (som jag tidigare skrev) hur illa människor känner för djurens rätt att  leva. Tur att det finns några som har förståelse iallafall, och som står upp på djurens sida. För mig spelar det ingen roll om det handlar om en snigel eller en katt...

Förbannad!

Dagligen kan man läsa artiklar som gör mig arg och ledsen!
Det handlar om artiklar som hela tiden bevisar hur elaka människor är mot djur.
Jag drar absolut inte alla över en kam, men titta bara på artiklarna nedan.


Någon elak j*vel har skjutit en stackars kanadagås. Hur elak kan man vara. Känslorna kan ju bara inte finnas. Fy f-n. Hade jag sett då de hände hade jag inte tvekat till att gå fram och klapa ner j*velstagaren. Fy!!!!!!!!


Någon som tror de är klyftiga har uppfunnit (ha!) en robot som letar upp mördarsniglarna (vilket namn) och dödar dem. Måste verkligen vara ett riktigt snille. Skulle mer kalla det ett spånhuvud. Kanske bättre att använda spånskallen till att uppfinna något som gör nytta! Vad har mördarsniglarna gjort för ont?! Jo, juste de äter ju upp våra vackra blommor, hua mig, det är ju förfärligt (ironisk).

Skulle vara trevligt om någon ville kommentera mitt inlägg!!!!!!!!!!

Tävla du med!


Tävlings dax igen!
-Nu har du chansen att vinna ett
presentkort från Sophies Closet på hela 700:-
Ta chansen du med! :)


På hugget

Jipi! Idag hämtar pappa mina storlar från Västberga! Åh...har så stor lust att smita upp efter träningen och kolla hur det ser ut :) En liten bild dyker isåfall upp ikväll :) För alla nyfikna.

Jag har ju så otroligt mycket att göra i lägenheten. Men funderar på att lägga kök och vardagsrum i fokus först och främst. Det är där man håller till mest. Sovrummet kan faktiskt vänta. Kollade i reklambaladet nu imorse och såg att de sålde en jätte fin och bra (AAA) diskmaskin för 3 lax (3000 riksdaler). *ler* Vore kanske något. Sedan kan jag ju passa på att berätta om TV´n jag också sett på REA! Platt-tv 32 tum SONY för 5000:- Vill ha!


EM-fest = trött

Jag var ju bara tvungen att sitta upp och titta på fotbollen. Trots att min kvällsgräns för att gå och lägga mig är kl 22. Herregud! Man kan ju inte missa Sveriges öppningsmatch. Var lite trist att man inte kunde se den tillsammans med fler, men jobbet och träning kallar idag. That´s life!

Svider i ögonen idag. Trött som bara den. Orkar inte vara trött ;)

Men snart är det midsommar och då jäklar ska jag sova ut och vila upp mig. Ska bli så trevligt att fara ner till Öland ♥ Bara att hoppas vädergudarna inte spelar oss ett spratt. Det gjorde de ju så mycket förra året, så de kanske är lugnare i år. *hoppas* Kommer bli tufft att lämna Öland sedan efter "bara" ett par dagar.

Nu ska jag göra lite nytta!

2 glada nyheter

Jadå. Har två gladda nyheter. Den ena rör er och den andra rör mig.
Den första glada nyheten är att det kommer starta en ny tävling här den här veckan. Äntligen! Var ett tag sedan nu.
Det är NaomiArt som kommer sponsra med priset. Gå in och kolla redan nu. Massa fina prylar.
HÄR kan du besöka sidan!
Men jag kommer inte avslöja vad priset är.

Den andra glada nyheten är att pappa ska åka och hämta mina stolar imorgon :)
Så nu börjar faktiskt köket ta lite form.
Bord, duk, stolar....ja faktiskt :)
Men med tanke på vad jag har för planer är det bara en liten början.
- Nya köksluckor
- Nytt golv
- Mer möbler eventuellt ett vintrinskåp.
- Sedan ska ju gadriner etc fixas.

Men det är kul att allt inte sker på en gång.
Jag har ju faktiskt pengar.
Bara reparationsfonden är ju på över 10.000:-

Nä, fortsätta se Sverige spela. Men de får allt ta och skärpa sig.
Och Larsson måste gå på mål!

Sees!




Inte på hela dagen

Jag har inte kunnat blogga på hela dagen. Anledningen är att nätet varit nere hela dagen. Trist! Men så kan man ju alltid lita på Internet hemma som tur är :) Matchen Sverige vs Grekland har börjat. Som tur var hann jag hem trots handboll 90 min + löpning. Skönt. Vädret är ju kanon också. Tänker på alla som samlats i Kungsan för att se matchen på storbildstv =) Hade varit kul att vara där och kolla. Men har ett jobb att sköta. Imorgon ringer klockan som vanligt 5.40. Bara att stiga upp. Ingen student här inte....hehehe!

Annars har dagen flytit på. Var tvungen att hoppa informationsmöte på Sodexho pga. det är så mycket på jobbet nu.

Nu ska jag kolla vidare på matchen!

Heja Sverige!

Ryck och inredningstips i bildform!

Sitter och beklagar mig över hur trött jag är. Ändå får jag ett ryck och städar Gonzos bur samt bäddar om i sängen. *hehe*

Här kommer lite tips på fina inredningsprylar:

Gå in här och titta om ni vill kika vidare själva :)


Glasflaska med text
Vacker flaska. Vad sägs om nykokt saft eller varför inte lite vackra sommarblommor i?

Välkommen-sten
Välkomnande sten. Passar verkligen in för oss som älskar den lantliga stilen, och andra också för den delen :)

Äggkoppar från RICE
Sommarglada äggkoppar från RICE :)

Jag rekommenderar verkligen den här sidan för er som älskar inredning!

Dagen snart slut

Måndagen är snart över och det känns ganska skönt faktiskt. Har precis satt i mig en tallrik potatis mos och köttbullar. Körde tuff träning idag med; 50 minuter löpning, hinderbana inne ca 50 min + 30 min styrka med core, armhävningar, utfallssteg. Är det konstigt att man äter som en häst?

Längtar efter Ebba, mormor och morfar varje dag ♥
Satt vid slussen och väntade på Ac innan träningen idag, och då passade jag på att slå en signal till "solen och vindarnas ö". Åhh, vad jag längtar. Lite jobbigt att det är så mycket som måste göras innan man får komma ner till Öland!

Men jag får stå ut!

Hehe..nu sitter Gonzo på min axel och visslar "Gökvalsen". Är han inte söt?


Stress idag igen

Jag vet inte varför, men på något underligt sätt har jag börjat stressa då allt inte rullar på som vanligt. Idag på eftermiddagen ska jag arbeta med förflyttningsutbildningen som jag och en arbetsterapeut ska hålla i nästa vecka. Jag tror stressen ligger i vad jag skulle hunnit med på eftermiddagen. Men egentligen är det bara att släppa det eftersom det ändå inte kommer bli bättre av att jag stressar. *phu*

Igår läste jag om en fiffig produkt. På de vanliga butikerna kan man numera köpa färdiga påsar med rabarber och smulpajsdeg. En påse med rabarber i och en påse med smulpajsdeg i. Kanske ett alternativ för de som inte orkar eller kan baka, men jag skulle aldrig få för mig att köpa det färdigt. Never.
Skulle du?


Tävling hos systra!

Nu kan ni delta i Anna-Carin´s bloggtävling. Massa fina priser kan man vinna! Jag har naturligtvis deltagit.



Gör som mig, delta!!!!!!

Tungt - faktiskt

Det var riktigt tungt att entra jobbets entré i morse. Senast man passerade där var ju i torsdags då Ac och jag tränat vid Danderyds IP och efteråt skulle iväg till landet. Åhh, ville inte åka hem igår. Idag kan jag dock konstatera att vädret är ganska åligt, även om värmen håller för shorts. Har köpt upp mig på shorts nu =) Totalt 3 par.

Ikväll är det träning igen. 17.00 ut på 50 minuters löprunda och efteråt blir det fys.

Inget kan nog slå söndagens värmeslag. Ac och jag löpte kl 11.00. Jag garanterar er att man höll på att tuppa av. Men vi klarade det, och bevisar att vi kan springa i värme :)

Hörs!

Bilder från i helgen


Älskar landet ♥


Sommar, sommar, sommar!


Gonzo


Härligt att kunna sitta i äppelträdet.

Vad säger ni om bilderna?





Tordag - söndag

Jag har inte haft datorn med mig till landet, vilket har varit väldigt skönt. Har kopplat bort allt vad internet är. Men eftersom jag ändå varit borta härifrån i hela 4 dagar ;) Så tänkte jag visa lite bilder. Gonzo har verkligen älskar att vara på landet. Han har suttit ute från kl 7.30 - 20.00 varje dag. Så runt 21-tiden har han börjat bli trött. Gullgossen.

Nu är jag hemma hos AC. Ska iväg till min lya sedan och packa in lite grejer.

Var i Norrtälje i lördags och jag såg byrån jag vill ha :) AKEBA har den, och den kostar dryga 3000:-! Skulle passa alldeles utmärkt i min hall.


Ska mäta i hallen först, och se om den får plats!

Nu ska jag göra annat. Men återkommer med bilder från i helgen!


Sillunch

Nu är det Sillunch idag igen. Trevligt trevligt. Vädret är ju bara så underbart. Kan nog inte begära så mycket mer.
Jag är behjälplig med lunchen och har precis snott ihop en rabarberpaj. Efterätt blir paj med kaffe :)

I helgen är det resturangernas dag. Skulle ha varit kul att vara med där, men landet lockar desto mer måste jag säga.



Har ringt till mormor och morfar idag. De har det så bra så. Man längtar så till Öland. Nä, numåste jag jobba vidare.

Trötter, Zombie - what ever you want!

Här har ni mig!
Trött, tröttare, tröttast. Men det är väl ganska naturligt kanske. Jag ska inte klaga. Sista dagen på jobbet innan tre låna dagar ledigt. Underbart. Jag ser redan fram emot då klockan slår 16.

AC och jag har tankar kring vår träning. Antagligen blir det så att AC slutar tidigare, åker till mitt jobb och så springer vi här samt kör styrkan. Sedan får mamma och pappa plocka upp oss. Sedan "fahren wir zur Vätö". Jiha!

Återkommer...känner att jag skulle behöva stark kaffe nu!

Emmas konstiga tankar " va, har inte sprungit på toa, trota att jag klunkade i mig 1/2liter mjölk samt 1/2 liter provova efter träningen"

Bilder som lovat

Nu är mormor, morfar och Ebba på Öland. Känns så tomt. Nu kan de ju inte komma till oss på landet :( Eftersom jag känner sådan stor längtan måste jag bara dela med mig av lite bilder på mina sötnosar. ♥

Bilderna är ifrån måndagen denna vecka:


Världens sötaste Ebba, älskar dig.


Världens sötaste och charmigaste Gonzo, älskar dig.


Så här ligger man om man heter Ebba, och gillar läget :)

Ju mer jag tittar på bilderna, desto mer inser jag hur mycket jag älskar mina sötnosar.

Fortsättning

Åter från träningen. Jag vet att jag tjatar men jag är totalt slut idag med. Skön känsla samtidigt. Det är dessa jobbiga timmar av träning som kommer göra att det blir mycket lättare sedan, då säsongen börjar och alla roliga matcher.
Ikväll var det intensiv handboll i 90 min - sprang som skållade råttor (idag igen) sedan gav AC och jag mig ut på 50 min jogg. Vaderna behöver massage känner jag. AC och jag delade på en liter mellan mjölk efteråt och 1 liter proviva *haha*

Vi placerade lilla styrkeprogrammet så vi kör det imorgon.

Imorgon sista dagen innan "lång" ledighet. Skönt. Längtar till landet. Imorgon kommer mycket av dagen gå åt till sillunch om vi ska ha på jobbet. Hard day? Ja, verkligen. Min stegräknare kommer få arbeta som bara den *hehe*

Åter kommer med bilder från måndagen!

Kram


El - så jag kan laga mat :)

Nu har jag äntligen fixat mitt elabbonemang. Skönt! Fortum blev det. Orkar inte hålla på och byta just nu. Men jag har hört att TeljeEl är det billigaste på hela elmarknaden. Får kolla upp det. Just nu har jag  rörligt abbonemang, så inget är låst. Jag kan byta företag precis då jag vill.

Lunch idag blir sallad från Deli Italia.
Avokadosallad!

Just nu är jag sugen på choklad - min last.



GE MIG...................

Stressad - igen

Fattar inte vad jag håller på med. Varför stressar jag? Vet inte om det är för att  jag var borta i måndags, men tankarna går som en karusell i skallen på mig. *nu får du sluta Emma*
Och Emma hon slutade stressa...
Gud så skönt.
Jag tänker mycket på hur jag vill ha det i lyan och vad som behövs göras. Ska bli underbart att åka upp till landet nu torsdag em tom. söndag förmiddag. Men samtidigt, tänk vad jag hade kunnat göra om jag var hemma. Måla om i hallen - vitt. Tapetsera sovrummet. Vitt (?) Mäta för att passa in bra möbler.

Fick ett sms i måndags att mina stolar är klara för avhämtling i Västberga. *åt pipsvängen ju*
Hr mamma och pappas gamla köksbord än så länge, tills jag ska köpa mitt Stockholmsbord på Englesson.

586WW Slagbord Stockholm

         Mitt dunderfina matord som jag snart ska inhandla.  5500:-








Min dunderfina stol från Ellos. Gjorde ett kap - 4 stolar 100:- + frakt 500:- = 1500:-













Det kommer bli så fint.
Funderar på att ha stolsöverdrag så sitsen inte syns. Inte så snyggt med brun sits om bordet är helvitt eller vad säger ni som läser? Tips och råd är välkomna!

Blickar framåt

Dagen har startad. Och idag jmf med igår känner jag att jag "är med". Har ingen träningsvärk efter gårdagens handbollspass, men ont i axeln tyvärr. Får se till att köra lite gummiband idag innan träningen.

Jag läser "metro" varje morgon på bussen. Ibland känner jag bara att jag blir så glad. Läste om det stackars rådjuret som simmade för livet i Umeå och höll på att fastna i vattenkvarnen (eller vad det kallas). De som arbetade där såg detta och stannade sakta hjulet. Rådjuret klarade sig och jag känner bara hur tacksam jag är över att det finns sådana här människor *tack* Fler av eran sort vore jag överlycklig. Därför startade dagen på ett ypperligt sätt!


Hur kan man egentligen inte rädda en sådan här vacker varelse? ♥

Bebban - bild!


Totalt utmattad

Jag är utan att överdriva totalt utmattad. Var trött redan på jobbet. Sedan var det lite ovant att knata iväg till Nacka för kollektiv träning. Innehållet då? 90 min intensiv handbolls träning - sprang som skållade råttor verkligen. Efter det den individuella fysen - löpning 25 min (dock lugnt tempo idag pga handbolldfysen) + core och lite annan styrka. Var tänkt att vi skulle köra snabba rusher idag, men med tanke på handbollspasset blev det inte så.

Jag ska försöka natta tidigt ikväll. Men inser att klockan redan är massa.

Skasova hos syter imorgon kväll, så jag måste packa ikväll. Ska till landet hela helgen och bara sola, träna och vila.

Återkommer!


Stressad

Idag har stressat precis hela förmiddagen. Trodde jag hade hela dagen på jobbet, men tittade i kalendern och såg till min stora förvåning att jag ska vara på Svärdvägen kl 13. Phu! Åhh, orkar inte med denna stress. Har så mycket jag ska göra. Hjäääääälp!!!!!!!!!!


Mycket har hänt

oj oj oj, hann tyvärr inte skriva något igår. Hoppas dock ni har viss förståelse. Var extremt mycket att göra. Som ni vet var jag och hämtade ut nyckeln till lyan igår. Gick väldigt snabbt och smidigt. Jätte trevliga ägare. Efter att jag visat runt pappa i lägenheten tog vi bilen och åkte ut till ArningeC. Gick in på Expert och plockade ut en tvättmaskin. =) Det blev den jag skrev om tidigare. *nöjd jag är* Egentligen skulle jag kanske inte behövt tvättmaskin. På varje lägenhetsplan finns tvättmaskin, torktumlare, mangel osv. Jätte få bokar tid. Den här månaden hade en person bokat tid 2h. *hehe* Men skönt att ha själv iaf. Slippa....

Jag fick en dammsugare av pappa och mamma också *tackar*

Sedan åkte vi till m och m och hämtade alla mina prylar, ffa porslin. Kvällen gick åt att plocka upp grejer i skåpen. Fattar inte att jag hade köpt så mycket porslin etc. Men det är bra ju =)

Fick inflyttningspresent av AC också *tackar tackar* ♥

Skriver mer seanre, har massa att göra............

REKLAM

Nu kära läsare ska ni få göra mig en stor tjänst.

MyDemand

Detta är ett företag som ger dig den absolut bästa reklamen, för precis dina intressen.

Vill du få den senaste reklamen med massa bra erbjudandet inom just ditt område?

Skriv en kommentar i detta inlägg så skickar jag mer information till dig via mail!

kramiz

Snart dax

Oj tiden tickar och snart ska jag hämta nycklarna till mmin lya. *nervöst* ehhehe. Har varit ute på ett löppass nu vid lunchtid. Hett som gatan. Jag har så svårt att anpassa tepo då jag springer själv. Gasar lätt på lite för mycket. Eller hur AC? =) Skönt efteråt iallafall. Ska snart ta och äta lunch! Känner att jag åt dåligt med mat igår. Får ta igen det idag *ler*

Gonzo, Ebba och lille mår bra.

Ebba ligger och växlar mellan sol och skugga.

Gonzo piper olika pip...högt och lågt.

Lille sover och äter.

Gonzo har varit elak idag. Bet morfar så att det började blöda. *aja baja Gonzo*
Återkommer senare....

Snälla hundägare - tänk!

Det är så otroligt sorgligt. Läste på Aftonbladet´s nättidning att en vovve dött då husse var inne och shoppade. Vad tänker denna såkallad husse med? Borde han ens få ha hund? Jag tycker inte det. Har man inte mer hjärna så är man inte mogen att ha hund. Jag vet inte om det finns en lag. Men det kanske borde finnas det.

Vad är det för skillnad på en bebis och en hund?

Ingen skillnad........

Tidig morgon trots semester

Ibland tycker jag till och med själv att jag är lite konstig. Har ju semester idag för att hämta ut nyckeln till lägenheten. Jag skulle kunna sova till 12 om jag ville. Men istället lät jag mamma väcka mig kl 5.40.
Varför?
Jo, jag kände bara att jag inte ville sova bort dagen. Så jag åkte med pappa till mormor och morfar. Men det känns så skönt, att klockan bara är 7.20. Jag har hela dagen på mig. Ska köra ett löppass här och sedan lägga till egen kroppsstyrka. Får ju inte missa någon fys. Så får köra själv istället.

Här kommer lite bilder ♥


Ebba som valp


Ebba som stor och kaxig tjej

Shopping,kör och fika.

Oj vilken söndag. Har vait klockaren helt enkelt. Nöjd som bara den. Ac och jag for in till stan vid 15-tiden efter att ha tagit en halv köpepizza på balkongen.Väldigt trevligt att sitta på hennes balkong. Man har bra och trevlig utsikt. Vi kollade runt lite i affärer. Jag var på jakt efter shorts och fick med min två par hem. Ett par svarta från Ginatricot och ett par svarta (mjukare tyg) från H&M. 250:- totalt, billigt för två par ju.

18.00 var det konsert. L hade nämligen konserten i Andreaskyrkan, precis vid slussen/medborgarplatsen. Så det var ju perfekt att gå och shoppa på Götgatan innan. =)

Efter konserten fikade vi på Muggen. Latte och brownie. Kände dock attt jga kunde varit utan brownien. *mm*

Nu ska jag sova...

Imorgon är det "hämta nycklarna till min nya lägenhet" dagen. Jipi! Semester är tagen. Ska hinna med ett löppass och lite kroppsstyrka också, på dagen. *skönt*

Nu ska jag natta Gonzo snart, han sitter på min tröjas krage och visslar, med ett ben uppdraget *älskar dig*


Jag


Uttorkad?

Löpningen gick bra, men efteråt var jag helt färdig. I värmen som var skulle jag behövt fylla på vätskan, mer än vad jag gjorde. Hua...helt färdig!!!!!!!!!!!


Jag  skulle kunna dricka upp 4 liter vatten om jag fick, nästan!

Dags för träning

Tiden går och det blir varmare och varmare. Dags att ge sig iväg på 50 minuters löpning. I´m gonne die :) Det kommer ju bli 30 grader idag, och vi ger oss iväg nu....oj oj oj. Men det är enda sättet om man inte ska sitta och fördriva dagen med ingenting för att vänta ut träningen. Kom på att jag glömt shortsen hos mormor och morfar. Så det blir tunna löparbyxor som jag kavla ut till knäna. *pust*


Go och glad kexchoklá


Frukost


Frukosten som ska bära mig 50 minuter på löparspåret...

Morgon kära vänner

Söndag morgon. Mmm. Vaknar tidigt med tanke på att jag inte kom i säng förrän vid 00-tiden. Men skönt att vakna i tid och vet att man har hela dagen för sig. Har egentligen inte planerat så mycket. Det jag vet ska hända är, konsert kl 18 där L sjunger *ska bli skoj* och ett löppass på 50 minuter med styrka till. Hard day =)
Men vi får se vad som händer sedan...tänkte springa tidigare så man har det gjort.

SeS SnArT!

Lagfest

Hemma igen efter lagfesten i Skurustugan. Började med att vi kom dit 17.30 för att hjälpa till med dukning etc. Problemet var bara att det inte fanns någon nyckel. Kommunikationsmiss mellan "arragör" och den som bokat tid innebar att ingen hämtat nyckeln. När kl var 20 kom dock nyckeln och vi kom in. Åt gott med paj. Men så mycket kul var det faktiskt inte. Kändes mest som att man satt på sin plats....inge mer. Men det blir inte alltid skoj. Tror det hade varit trevligare om vi haft festen hos någon.

Nu är jag hemma iallafall och sängen väntar. Dagen har varit lyckad totalt sett.

RSS 2.0