Stora planer

Mina helgplaner blir större och större. Och det gillar jag. Jag gillar när man ser fram emot helgen. Och det gör jag nu.

fredag har jag tagit ledigt för att hälsa på mormor och morfar ♥ Väldens bästa och snällaste mormor och morfar. Älskar er! Älskar er! På kvällen blir det tjejmiddag hos vänner. Ska försöka ta mig dit (det ska vara på Lidingö) med Hjördis (min cykel). Förhoppningsvis har hon luft kvar i däcken :)

lördag är det förmiddagsträning som gäller. 10.30-12.00. Handboll! Me like! Sovmorgon också för den delen. 8.30 kommer klockan ringa. Zzz..! Jag behöver all sömn jag kan få. Efter handbollen kommer jag dra med syster och köra ett av fyspassen. Det blir det tunga gympasset. Härligt härligt. Knäböj, friväningar, stöt,bänkpress m.m. Jiha. 
På eftermiddagen är plan att ett kompisgärn ska ut och paddla kajak. Vi ska övernatta i tält och leva rövare. Så håll er undan. Det komer gå vilt till. Jag älskar att slåss med paddeln ;) Gah. Vet ej ännu hur många vi blir. Har hört mig för via facebook till endel. Hoppas hoppas!
Kommer ni ihåg hur det var senast jag var ute med kajaken? Läs här. Då var det mer sommar i luften, men vi kommer nog överleva höstmörkret också. Vi är ju inga veklingar (?)

söndag ska jag åter igen till min älskade mormor och morfar. Sedan blir det nog en lugn kväll med TV eller film. Kommer nog vara ganska mör efter att ha sovit ute på hårt underlag. Aitsch.

Lust att följa med på paddlingen? :)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Ja hon hatar kameror ;P Man tycker hon borde vant sig vid det här laget. Isildur har inget emot det, än... Men Mitire vill gärna hoppa på och attackera kameran och den som håller i den :P så det gäller att vara snabb och diskret. Hon är sur på sista bilden ja, haha, hon tyckte väll jag störde hennes sköna dusch. Hon är riktigt bra på att ge en hotfull stirrande blick så man blir förvarnad innan hon får nog, hehe.



Låter som en härlig helg, var många många år sedan jag paddlade sist, men det var riktigt skoj =) Hoppas helgen blir fin för dig!

2009-09-02 @ 19:16:32
URL: http://mymitire.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Ja,tack. Hade det inte varit så förbaskat långt så. Jag älskar att paddla, men tyvär blir det så sällan.

2009-09-02 @ 20:23:19
URL: http://bokstaverat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0