Kajakpaddling och sol

Lördagen var hur bra som helst!! Kan inte klaga på någonting :) Vi var vid Pampas Marina (i Solna) klockan 10.00 för att se till att vi fick tag i kajaker till dagens äventyr. Det blev enmanskajaker vilket var det bästa. Det var AC,J,P,L och jag. Alltså fem enmanskajaker som gav sig iväg strax efter 11.30. Med karta i hand begav vi oss till Långholmen. Vi tog det ganska lugnt på ditvägen. Riktigt mysigt att paddla. Dessutom var vädret med oss. Jiha.






J och jag redo att paddla hemåt


AC in action

Vid långholmen gick vi iland på en strand. Det blev sol, bad (årets första för mig) och glass. Jätte trevligt. Skäms fortfarande över att mitt första dopp kom i slutet på juli. Hehe. Men nu är det iallafall gjort.




J, AC och P

Vid 16-tiden paddlade vi tillbaka. Det blev lugnt även tillbaka. Men armar och bål tar ganska hårt ändå. Gah. Alternativ träning var det ja :) Kan verkligen rekommendera er som vill ha träning och nöje i ett.

Direkt efter paddlingen var alla hungriga och vi begav oss till restuarangen Nirvana (indiskt) i Solna. Åt en jätte god rätt med kyckling samt nanbröd. Mums. Halv sovande åkte vi sedan hem till P där vi avslutade kvällen med skräckisen SAW I. Gahh. Mer äcklig än läskig, men då har jag ju inte sett fortsättningen. (hjälp)

Det var hur som helt en superdag!!!!
Bilder kommer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0