Löpning med Mats

Vad gott det är att äta när man har tränat. Mmm. Sitter och smäller i mig en mycket god middag. Direkt efter jobbet åkte jag hem. När Mats kom hem tog vi och snörade på oss löparskorna och drog iväg på en löprunda. Jag körde på puls (80% av max) men hade lite problem då det var ganska mycket terräng. Men det var hur som helst ett skönt pass. I slutet av löppasset började det regna och det slog mig hur mycket sommar det doftade. Sommarregn!


Köttet i stekpannan...


Dagens middag:
Köttbit med keso, grillsås, avokado, tomat.

Det slår mig vad skönt det är att ha en "ledig" dag i veckan från kollektivträning. Man får liksom lufta lite samtidigt som man naturligtvis inte ligger på latsidan utan faktiskt kör ett av sina egna pass. Det är skönt.

Har varit otroligt slut i dag på jobbet vilket inte är konstigt med tanke på vilken tid det blev läggdax igår. Ikväll blir det dock trycka kudden i ansiktet tidigt. Men inte det lättaste med tanke på hur ljust det är ute.

Måste också visa er en kompis jag lärt känna den tiden jag arbetat med Kristina (också sjukgymnast). Hon har nämligen en golden som heter Charlie. En urmysig vovve som är hur härlig som helst. Han är med på jobbet, men inte hela tiden. Här kommer en bild på sötnosen iallafall:


Är han inte söt?

Nu ska jag ha en bra hemmakväll!!!


Kommentarer
Postat av: Läsaren

Vad gott det ser ut!

2011-06-15 @ 22:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0