Fältis

Det blev Fältöverten efter jobbet. Jag mötte upp AC och vi gjorde lite ärenden. Lyckades även (såklart) få med mig något själv hem. Det blev en brun korg från Åhléns som kommer passa utmärkt på min hatthylla. Fick även med mig lite servetter innan vi var klara. Jag och AC kikade efter termobyxor till morgondagens pulkaåkning (nä, jag har inga sedan tidigare), men i helsicke heller att jag tänker betala 800-900kr för ett par sådana. Då får det vara. Punkt.


Perfekt korg att ha vantar och halsdukar i :)

Servetterna ska sparas till Halloween. (Känns långt bort).

Kvällen kommer spenderas i soffan med Let´s dance. Alltid roligt att se hur de dansar första gången. Endel kommer förmodligen vara stela som pinnar. Skadeglädje?
Senare på kvällen kommer kusiner från Öland på besök. Blir dock kort besök för mig eftersom det är fm-träning i Nacka imorgon. 10.30-12.00 är det handboll. Matchförberedande inför söndagens bortamatch i Göteborg mot Önnered. Tagga som tusan :)


Kommentarer
Postat av: Alexandra

jag tar ett års sabbatsår, sedan har jag halva utbildningen kvar (tre terminer). Kommer gå sjukligt snabbt. Dessa första tre terminerna gick ju hur fort som helst :)

Gulliga servetter. Sånna vill jag ha.

2010-01-08 @ 20:42:42
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Mia

Jo och imorgon är de heid. Så nu ska man gå och lägga sig och ladda inför imorgon:) Då ska vi ta 2poäng så håll tummarna! :D

2010-01-09 @ 00:07:13
URL: http://egooo10.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

Tro på tusan din mamma blev glad, 20 rosa tulpaner är ju sannerligen vardagslyc - å servetterna var så härliga, nästan så man längtar till Halloween ;-) Kram

2010-01-09 @ 17:15:55
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0