1/2 fredag!!!

4h på jobbet(!). Jag jobbar bara halv dag idag. Känns faktiskt riktigt lyxigt. Har dock endel saker att göra. Även den här helgen händer det saker, såklart :) Jag älskar när det händer saker, men jag skulle vilja testa att inte boka in någonting en dag. Undra hur den dagen skulle sluta.

Idag jobbar jag halvdag (som sagt). På eftermiddagen ska jag uträtta ett par ärenden. Bla.köpa eyeliner på Åhléns, köpa handdukar på Hemtex, köpa två vita baslinnen på H&M samt storhandla på ICA. Tror dock att det kommer gå ganska fort. Räknar med att vara hemm och dona lite innan jag åker in och möter upp Mats för vidare resa till VH och middag.

Lördagen är bara vigd för matchdag! All fokus lägg där. 15.00 möter vi serietvåan Sävehof! Extremt tuff match! Men vi vet att inget lag är oslagbart. Vi vet att vi utvecklat både vårt anfall och försvar sedan förra mötet. Men för att vinna över Sävehof gäller det att allt stämmer...och det tror jag att det kommer göra!
Kvällen spenderas med la familia. Jag ska pussa på Ebba, jag ska pussa på Gonzo ♥ En vecka utan dessa vilddjuren vore katastrof :)

Söndagen har bland annat innebandy och vänner att bjuda på. 12.00 och 13.00 spelar Mats match i Liljeholmen. AC och jag ska vara där och kika :) Runt 16.00 måste vi vara hemma igen för då kommer Lina och Christian på besök. Ska bli trevligt och kul att ses. Vr alldeles för länge sedan mellan gångerna :(

MIN HELG ÄR PLANERAD! ÄR DIN?

 


Kommentarer
Postat av: AC

Helg? Typ mer inplanerat än vardagarna :)/ Syster snorkråka :)

2010-01-29 @ 07:56:43
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

Här har vi absolut inga planer alls - vågar inte med tanke på BF... så vi tar dagen som den kommer. Men kommer att hålla tummarna för dig/er på lördag! :-)

2010-01-29 @ 09:39:30
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0