Oplanerat i veckan(?)

Från jobbet till Nacka. Löpning på schemat. Gick tidigare från jobbet för att hinna köra löppasset innan handbollen drog igång. Det var riktigt tungt med löpningen idag, men vi hade bra tempo. Elof låg och drog som en hare i alla backar (annars också för den delen) :) Riktigt skönt när sista intervallen var avklarad. Totalt tog passet 40 min. Handbollen var fullt ös i vanlig ordning. Jag var verkligen så trött i början av handbollen men efter att ha kommit igång med lite fotboll där gamlingarna vann (som vanligt Tihi!) kändes det mycket bättre. Hur som helst känns det riktigt inspirerande med ny tränare och alla i laget som ger 110%!!!

Veckan har verkligen blivit oplanerad träningstider sett. Ikväll blev det tidig träning kl 17, istället för sen träning kl 18.30.  Efter kvällens träning fick vi dessutom reda på att morgondagens pass också blir flyttad till tidig tid. Lite omplanering med fysen bara - så var det klirrat!!

Ingen träning på lördag (ingen gemensam alltså!) eftersom Nacka Bollhall kommer invaderas av 2m-långa basketspelare (Näää, jag är inte fördomsfull).



Ha en skön kväll!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0