Fysmöte, middag och fika!

Kom precis hem från staden. Direkt efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa lagets fystränare. Vi gick igenom lite inför sommarens fys. Jag känner mig riktigt taggad. Jag ska köra stenhårt hela sommaren i vanlig ordning.

Direkt efter det mötte jag och syster upp C och L för middag. Vi gick till en restaurang på Drottninggatan. Det blev en köttbit med pommes. Väldigt gott. Direkt efter det begav vi oss till ett fik och intog god latte :) Latte är inte överskattat. Yummi. Tyvärr är vädret verkligen tråkigt. Regn och sådär lagom kyligt. Gah. Det känns inte lovande inför morgondagen, men de har faktiskt lovat strålande sol. :) *hoppas*

På kvällen fick jag ett mms från Pluttens (numera Hugo) nuvarande matte. Än en gång har jag insett hur rätt det var att han kom till henne och hennes andra undulater. Tror inte han kan få det bättre än han har det nu.


Med på bild är dock inte Hugos fästmö Amalia :) En lilafärgad undulat med svarta och vita inslag. Kan inte bli bättre. Blått och lila passar ju bra ihop *blink*

Imorgon är det fredag. Skönt. Heldag på jobbet och sedan hem. Hinner förhoppningsvis iväg på en långdistansrunda imorgon innan vi åker iväg och hejjar på FC KASAM!!

Sov sött.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Så historien om den lilla sorgliga oeftersökta Plutten slutade lyckigt i alla fall. Så skönt.

2009-05-28 @ 23:06:07
URL: http://bokstaverat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0