Yes - underbart

Fy vad skönt det var att sova ut, och fy vad skönt det var att vakna som en vinnare. Redan i går såg jag vår match på tåget. Jag ska analysera matchen ännu mera tills på onsdag. Vi var väldigt bra, men allt kan bli lite bättre. Vi kan iallafall vara beredda på att Eslöv kommer ge allt för att få en sista avgörande match på söndag.

Sovmorgonen var behövlig. Som vanligt har man ont lite här och var efter en match. Men det är så det ska vara.

Idag ska jag till mormor och morfar. ♥ Känns som att det var länge sedan jag träffade dem, men det var det nog inte. AC har föreslagit att vi ska ta med oss våffelsmet och bjuda mormor och morfar på våfflor med vispgrädde och sylt. Jag kan nog tycka att det låter som en väldigt bra idé :) Dessutom ska vi ta med oss löpargrejer och köra ett lättare joggingpass i skogen. Skönt med frisk luft. Dessutom tror jag kroppen mår bra av att få röra på sig lite.






Har egentligen inga planer för kvällen. Mm. Skulle i och för sig vara pasande om man kunde åka till IKEA. Jag har endel saker jag skulle behöva därifrån bla. två korgar. Får helt enkelt se hur dagen blir. Skönt att inte ha allt planerat in i minsta deltalj :)

Ses och hörs...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0