I bilen - mot Öland


Vid Järla station sitter en reklampelare för Orangina, ni vet den drycken som jag fick buzza om. Känns bra att ha varit först med att testa Orangina innan den kom ut i handeln. Jag vet hur den smakar :)

Nu sitter jag i bilen påväg ner till Öland. Vi har varit och ätit i Söderköping. Jag längtar tills vi rullar in i Köpingsvik. Ska bli riktigt skönt. Men det kommer bli sent. Spelar i och för dig mindre roll. Jag längtar bara så otroligt efter mormor, morfar och Ebba.

Vad ska ni göra i midsommar?

Kommentarer
Postat av: Marcus

Midsommaren firas i Söderköpings skärgård... (S:t Anna) Besökte du den "kända" glassresturangen Smultronställlet under Sörpings besöket?

2009-06-17 @ 23:05:54
Postat av: Sandra

Orangina fanns ute i Älmsta (tror jag det var) för flera veckor sedan.. konstigt att du inte fick testa den ännu tidigare än du fick, eftersom några personer redan hunnit testa den innan du.. men men.. det jag skulle säga var att jag ÄLSKAR Öland.. har ni något landställe där? :)



På midsommarafton ska jag fira med min familj som vanligt.. sill och potatis.. midsommarstång/dans.. osv.. :)



Midsommardagen firas med vännerna och PARTY ;D

2009-06-18 @ 12:29:54
URL: http://sandrajjj.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hoppas du får en härlig och solig midsommar =) Härligt med Öland!



Själv ska vi grilla med min farmor, finns inte mycket o göra på midsommar om man inte ska ut med kompisar som ska supa sig under buskarna tråkigt nog ;P

2009-06-18 @ 12:36:25
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0