Gröna Lund

Gårdagens förmiddag på Gröna Lund var mycket lyckad. Tjejerna tog hem segern och L var bäst i det mesta :) Vi körde femkamp, var uppe i spelhuset och åkte attraktioner. Hur kul som helt. Åkte Insane för första gången och trodde jag skulle tuppa av när vi stod i kön. Under färden blundade jag många gånger, men är lite stolt över att jag överhuvudtaget vågade mig upp där. Haha.


Vilda musen - behöver inte säga så mycket mer...


Scary. Insane var inte att leka med.

Efter Gröna Lunds vistelsen bar det raka spåret till ön för grillning. Bilfärden på ön var riktig kul. Stora glasögon, röd toppluva och mycket skratt. Länge sedan jag skrattade så mycket. Det bästa är att allt finns dokumenterat på film. Haha.


När i gräver guld...


Efter grillningen, for vi hem till Ac och spelade Yatzy. Jag tror AC får kliva ner på tronen som Yatzydrottning. Kanske ska jag liva upp på tronen Haha! Kul var det iallafall.

Det blev en väldigt lång dag! Fick ut väldigt mycket av dagen! Vädret var hyffsat och lagom till grillningen sprack himlen upp och solen värmde. Härligt.

Nu ska jag bege mig från bloggandet.

See you!

Kommentarer
Postat av: Imse Vimse Lund

Hej, att åka Insane gör dig fame. Fota å filma gör du bra å alla skrattar hahaha. Stor Straight är det du siktar på Yatzy-Kungen kommer dig med tärningar slå ! hehe ;) Mvh, IVL :D

2009-07-06 @ 20:01:21
Postat av: Ulrika

Tandläkaren skulle med all sannolikhet hoppa högt för erat: "gapa stort" (som man fick höra som barn) ;). Onekligen rolig bild.

2009-07-07 @ 00:59:17
URL: http://bokstaverat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0