Yes....yes...

Slut i kroppen men mätt och nöjd. Bra sammanfattning av hur jag känner mig nu. Träningen gick bra. Jag har verkligen positiva tankar om träningarna. Övningarna är nya, inspirerande och intensiva. Inget ont om de äldre övningarna, men det är så bra - nytt år och nya övningar =) 5km löpning efter handbollen sög, men Ac och jag gjorde det bra. Slit från början till slut.

Jag hämtade mitt paket från posten idag. haha! Jag trodde det var prylarna från Hansons magasin, men ack så fel jag hade. Det var nämligen en äldre beställning. haha! Oj vad jag shoppar mycket - det slog mig nu =) Men jag blev jätte glad iallafall. Se vidare får ni se vad det var....


Ett ganska stort paket....


och mitt älskade lusthus (zinkhus) Mooahaha! Fint va?


Två ljus i huset och det blev hur mysigt som helst..

Säg gärna vad ni tycker. Jag älskar den. Nu har den fått plats på mitt tv-bord. Den gjorde sig riktigt bra där. Alltid när jag kommer hem tänder jag en massa ljus. Det blir så mycket trevligare då. Vardagslyx helt enkelt.

Hade ingen lust att laga mat då jag kom hem men var illa tvungen *mmm* Efterrätten var desto mumsigare...och nyttig.


Keso med mango och ett glas med ett söndersmaschat granatäpple.

Nä, vad långt inlägget blev....=)


Kommentarer
Postat av: Anna-Carin

fint...men när kommer de andra sakerna då?? hej hopp

2009-01-14 @ 21:41:20
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Usch ja! Hemska människor! Jag var på väg att bli djurskyddsinspektör ett tag. Men ville inte flytta från Malmö :P (så jag blev/blir röntgensjuksköterska :S)

Hur är sharpie (rasen)? Har nog aldrig träffat någon ordentligt :S Jo en gång när jag gick ut med en annan hund, så sa dom att han (sharpie'n) kunde bete sig lite konstigt för den inte riktigt förstod andra hundar :S Fast det kanske va en annan ras. kanske inbillar mig nu ;)

2009-01-14 @ 21:51:42
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vilket fint litet hus =)

2009-01-15 @ 08:05:15
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0