Poliser och drogpåverkad karl i bil!

Ni kommer inte tro mig när jag berättar om kvällens händelse. Fick skjuts av G´s pappa från Nacka och hem. När vi har lämnat av AC i Bodal ser vi en vit volvo komma gasande på två trasiga däck och det bara ryker kolsvart rök runt bilen. Herregud, vad är det som händer? G ringde polisen och berättade vad som hände. För när G´s pappa tutade på karln i bilen vevade han bara ner rutan och tittade med tom blick. Dessutom fick vi ingen respons utan gubben i bilen gasade vidare upp mot backen samtidigt som ett av de trasiga däcken ramlade av.

Kan ni tänka er synen? En vit bil kommer rullande uppför krönet, och han kör på fälgarna på vänster däcken. Dessutom hade karln blod i pannan. Antagligen hade han kört över en refug och slagit huvudet i ratten - därav blodet.

Som sagt fortsatte karln åka med bilen, men vi åkte efter samtidigt som G höll poliserna informerade. Vi förökte stoppa honom men han vägrade kliva ur bilen och sa att han bara skulle åka till Preem macken.

Han fick fortsätta och då han kom till macken klev han bara ur och glodde på bilen ett tag. Han fortsätte sedan gå iväg och lagom tills dess kom poliserna med blålysen. Vittnesuppgifter tog dem iallafall.

Vi vet inte men jag tycker det verkar som att han var drogpåverkad. Vem fortsätter annars köra på trasiga däck? Han hade verkligen maxgas i också. Oj oj oj!

Kommentarer
Postat av: Anna-Carins hektiska liv

vet du om han var drogpåverad ?? hehe...

2009-01-20 @ 21:12:41
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du får ringa mig nästa gång, direkt :-)

2009-01-20 @ 21:19:04
Postat av: Mange

Näe, men jag vet att mina kompisar hitta honom senare...

2009-01-21 @ 19:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0