Fotobok hos fotoklok

Jag tar väldigt mycket foton men det är väldigt sällan som jag framkallar några bilder. Måste verkligen bli bättre på det där, och nu har jag chansen. Jag skulle nämligen vilja ha en fotobok med bilder på mig och Mats ♥ Bilder från alla olika tillfällen. Anna-Carin klickade alldeles nyligen hem en fotobok och jag skulle vilja fixa en likadan bok. Så om jag får tid idag ska jag försöka hitta mina favoritbilder och sedan dona fram en fin bok.

Det bästa med fotoklok´s hemsida är att det är så enkelt att ordna ihop en fotobok. Man laddar bara hem ett program till datorn och sedan kan man fixa till sin fotobok med massa olika nyanser, färger, text och figurer. Det blir väldigt personligt med andra ord.


Det här är en av mina favoritbilder. Den kommer utan tvekan vara med i foroboken.


En bild från Kroatien som jag också gillar :)



In och se om du också vill göra en fotobok :)

Lycka till!

Äntligen!

Äntligen är det dags att bege sig hem från jobbet. "Äntligen" låter lite negativt eftersom jag älskar mitt jobb, men min trötthet meddelar att jag för tillfället behöver de tre kommande dagarna (och inte gå upp 5.30 utan att ha sovit allt för många timmar). Det känns riktigt underbart att få lite ledigt. Mellandagarna med jobb & träning var mentalt tungt eftersom jag tidigare år varit ledig då :P Men känns bra att ha kämpat sig igenom dagarna också.

Direkt efter jobbet ska jag till Guldfynd och fixa (så det blir rätt storlek) mina klockor som jag fick av Mats i julklapp ♥ En "sportklocka" och en "finklocka" (kanske kan fixa bild senare).
Efter det ska jag möta upp AC på Fältöversten. Vi ska bara dra en snabbis innan vi åker hem.

Kvällen kommer spenderas med la familia. Vi ska äta god middag och spela spel.

Nyårsafton då?
Det får ni reda på imorgon :P


Viktig match - 0 poäng

Matchen mot Skövde känns tung - riktigt tung. Vet i ärlighetens namn inte vad jag ska säga. När man läser matchreferatet kan jag bara hålla med. I början av matchen är vi med, samt att vi hämtar i kapp stort underläge i andra halvlek...men hela tiden är det vi som får kämpa som 17 för varje mål samtidigt som Skövde får enkla mål och ofta skjuter ostörda från 7-meter. Jävla skit. Dessutom bränner vi alldeles för många lägen och blir skållheta i slutet. När 5 min återstår leder faktiskt Skövde bara med 2 mål - och vi har bollen. Där hade vi faktiskt chans i matchen. Men icke sa nicke. :/

Nä, det känns riktigt tungt. Känns som att luften bara gick ur er. Det känns därför skönt att inte ha träning ikväll. Jag har tagit en helt träningsledig dag idag men kommer köra på med dubbla pass på fredag. Måste bara hämta kraft. Suck. Men det är så här det är i idrotten. Ofta är det ett lag som går vinnande ur striden - och igår var det Skövde. Nu har vi ny match på tisdag och då jäklar.

Har tyvärr inga matchbilder att bjuda på då varken pappa eller Marius var där och fotograferade.

Därför blir det ett väldigt tråkig inlägg.

Färglöst ocj trist - precis som jag känner mig nu!


Inget roligare att berätta...

Godmorgon!
Vardagen har åter igen börjat. Jobbade igår och jobbar idag fram till på torsdag. Handbollen har också dragit igång eftersom vi har match mot Skövde på onsdag. (Nacka Bollhall kl 19.00 - be there!) Igår var det en ganska lätt träning. Kändes bra med tanke på onsdagens match. Då vill jag verkligen vara fit for fight! Ska bli otroligt kul att spela match igen. Var fem veckor sedan nu (!)

Varför jag inte bloggat beror helt enkelt på att det inte hänt så mycket. Jag och Mats var inne en sväng på mellandagsrean och kom hem med lite smått & gott. Jag hittade bland annat ett par jeans på Sisters. Annars var det inte så mycket att hänga i julgran tyvärr. Tycker de slänger fram mycket skit också. Mellandagsrea ska vara på de varorna som vanligtvis säljs i butiken. I de flesta mindre klädkedjor tycker jag de lägger fram gammalt utgånget - men det är min åsikt. Man kan säkert göra endel fynd också :)

Nä det blir inte mycket roligare än såhär. Jag återkommer när jag har något skoj på G. Vad som händer på nyårsafton tex. :p


Juldagen 2010

På juldagen brukar vi alltid åka till Kallhäll och Vivvan. I år var det ändring. Eftersom vi var hos min familj på julafton firade vi juldagen med Mats familj. Planerna var att vara där redan vid 13, men det blev inte så och vi var snarare där vid 14.30. Vi var 14 personer, alltså en person mer än på julafton :) Full fart alltså.

Kvällens höjdpunkt var nog Mats utklädd till tomte. Han gör det så grymt bra :)









Det blev julmat, jultomte och julklappsöppning. Jag fick ett armband, två söta hår/broscher (svarta orchideer), doftljus, godis. Så det var verkligen lilla julafton :) Mysigt.

Tiden gixk såklart väldigt fort och eftersom vi har ganska lång resväg åkte vi vid 22.10. Måste dock säga att resan hem gick klockrent. Fick varken vänta på tunnelbana eller Lidingöbanan och vi entrade dörren 23.10. Perfekt.

Nu sitter vi här i soffan och bara tar det lugnt. Sitter och myser med lite kaffe. Tänk vad härigt det är att vara ledig. Man njuter verkligen så mycket. Och att vi fira julen med nära och kära är ju alldeles underbart!


Julaftonen 2010



Så var julafton över för det här året. Det var en alldeles underbar julafton med många nära & kära samlade. Det var även första året som jag och Mats firade julafton tillsammans :) Förra året firade vi skiljt.

Kan inte ritkigt summera julafton så här kommer lite bilder istället:


Ebba det lilla hjärtat


Hon älskade att öppna paket :)


Fika uppe i tv-rummet med Kalle Anka och hand vänner :)

Idag ska vi iväg till Floris. Det blir julmat och en julafton nummer 2 kan man säga :)


GOD JUL



Julafton är här och det är jättemysigt. Mats och jag har ätit en jättegod frukost tillsammans och tänt adventsstaken. Vi har slagit in de sista julklapparna och gjort iordning oss.

Snart ska vi bege oss till mormor där alla kommer samlas för att fira tillsammans. Räknade till att vi blir över 13st personer. Det kommer bli så mysigt.

Nu ska jag avsluta här och göra det sista innan det är dags att bege sig...


23:e december

Idag har jag varit ledig. Steg upp vid 9.00 och har sedan hållt på och dammsugit, tvättat golv, torkat av ytor, gjort apelsiner med nejlikor i, gjort hemmagjord romsill, tvättat tre tvättar, satt nya hyacinter i julgrupperna osv. Det har varit ganska fullt upp kan jag säga. Har inte satt ner rumpan förrän nu. Skönt :)

Vid 10-tiden var jag upp och hämtade Ebba. Tog en promenad med henne och sedan har hon legat i soffan, på mattan eller någonstans i lägenheten och bara tagit det lugnt ♥ Hon är så fantastiskt go den tjejen. Hon har självklart smaksat lite godis också. Hon vet exakt vilken dörr i köket hon ska kraffsa på :) Haha!







Nu ska jag lämna Ebba hos mamma sedan åker jag vidare till Vallen för ett gympass med Mats, AC och Arto.

Ha det bra!!


Julklapp till alla

När det är jul ska alla få julklappar; djur som männinska :) När jag och AC handlade julklappar till Ebba, Gonzo och Smilla passade jag på att köpa ett stort fyllt märgben till Marias vovve Lajka som brukar vara på kontoret ibland.


Det smakade riktigt bra till en början...


...men när Matte Maria gick sin väg ett tag blev benet mindre intressant och det blev piip.

Det slutade med att benet packades ner och togs med hem istället :) Kanske var lika bra det för det smulade någon så in i bangen :) Men det smakar nog bra lite senare! Ebba älskar iallafall det där benet, och det är bra sysselsättning eftersom vovven själv måste jobba för att få ut "mumset" ur märgbenet :)

Förresten. Glöm inte alla djur i jul. Småfåglar och änder påverkas också av det hårda och kalla julvädret. Ska man på promenad kan man faktiskt ta med sig lite bröd och mata fåglarna :) Eller hänga upp talgbollar i buskar eller utanför fönstret? Vi får inte glömma djuren ♥


Kaffebrist

Höll på att krevera i morse när Espressomaskinen krånglade och jag inte fick mitt kaffe :O Får jag inte kaffe tillräckligt fort på morgonen börjar mitt huvud spöka. Direkt när jag kom till jobbet kl 7 gick jag in på avdelningen och tog en stärkande kopp. Tyvärr känns huvudet liite tungt, så antar att jag inte riktigt hann i tid.

Aja!


F*cking cykelslangar


Jag ska fortsätta tjata om de här cykelslangarna, för det gör vår tränare Leffe. Förra veckan körde vi cykelslangar måndag, tisdag och lördag. Den här veckan rivstartar vi veckans första pass med cykelslangar. Haha! Vi ska tydligen bli starka och uthålliga *gilla* När vi lättar upp vår träning kommer vi sikta mot stjärnorna och slå huvudet i Nacka Bollhalls tak....hoppas jag iallafall :P

Efter handbollen var vi några som körde gym. Blev alternativt pass idag. Inriktning på explosivitet. Härligt härligt.


Bästa julklappen?

Nu tänker jag slänga in ett morgoninlägg och tipsa er om en väldigt bra sista-minuten-julklapp. Det är finns julklappar för alla åldrar, och det finns för alla intressen. Tidningsprenumeration! Gå in på Tidningskungen så får ni se :) Jag vet att flera av tidningarna där skulle passa både mamma, pappa, mormor och syrran. Perfekt helt enkelt. Så är du tveksam på någon julkapp? In och beställ!




Essutom avslutas alla premenurationer automatiskt!

Perfekt säger jag. Vd säger du?


Tröttlördag

Godmorgon kära vänner!!
Orkade inte skriva något inlägg igår. Träningen var ett stycke för sig och jag trodde endel gånger att jag skulle tuppa av (överdrivet, ok då) Hihi! Men det var verkligen full fart från början till slut. Egentligen ska jag inte pipa så mycket för jag älskar träningar där man springer mycket, och det är mycket kamp. Och det fick jag ju igår :) MINST sagt :) Det blev cykelslangar för tredje gången den här veckan. 40m 8 set. Det snurrade i skallen på slutet :p

Efter träningen var jag och AC i Forum en snabbis. Vi köpte massa julklappar till Ebba, Gonzo och Smilla. Sedan köpte jag ett stort ben till Marias (på mitt jobb) hund Laijka! En rhodresian Richback.

Gårdagskvällen spenderades hemma hos mamma och pappa.

Mats och pappa var datanördar ett tag:


Haha! Ser ni Ebba? Hon ser ut att njuta riktigt mycket.

Nä, idag är det söndag och jag + AC ska bege hos hem till våran älskade mormor och städa hennes radhus :) Känns riktigt bra att kunna hjälpa till med något såhär i juletider :)

Kram!


Spelsugen?

Tänkte ge er lite tips på spelsajter såhär i juletider när tiden kanske (eller kanske inte) finns för lite spel. Det kanske är mer i mellandagarna som man har tid för lite avkoppling och då kanske den här sidan med bingo kan vara något för dig? Där kan man hitta allt i bingoväg och det som inte finns på den sidan finns nog inte någonstans.
Jag har själv aldrig spelat bingo på nätet mer än någon enstaka gång, mest på kul faktiskt. Men egentligen är det både kul och spännande. Har inte vunnit något men fått spänning :) Men tänk själva om man skulle sitta hemma framför datorn och vinna miljoner. Då skulle jag nog tuppa av på kuppen ;) Haha! Man skulle nog tro att det var något virus som smygit sig in. Jag hade blivit chockad. Men glad såklart.

Spela Bingo Online

Så kika in på bingosidan och se om det är något för dig :)

BINGO!!!




Härliga lördag!

Godmorgon godmorgon!
Pigg som en mört idag. Efter gårdagens innebandy i Blåsut slocknade jag och Mats i soffan vid 21.30. Poff så sov vi som stockar. Haaha! Var så slut i kroppen. Så vaknade jag kl 8 i morse och kände mig riktigt utvilad. Igår kom dessutom ett glädjande sms från Anna om att hon hade bil och åker från ön idag :) Så 9.30 ska vi rulla från ön till Nacka. 10.30 har vi träning. :)



Efter träningen ska jag sörsöka åka raka vägen hem. Kanske gör en avstickare för att handla julklappar till Ebba och Gonzo. :) Men 14.10 börjar sändningarna inför Sveriges semifinal match mot Rumänien. Fy vad kul det ska vara att kolla på den matchen. Heja Sverige!!!!!

Nä, dags att göra sig iordning!


17 december - 8 dagar till julafton

Man kan inte fatta att det snart är julafton. För mig går det alldeles för fort. Sedan man började jobba hinner man inte riktigt få in julkänslan på samma sätt som man fick när man var yngre och fick jullov from den 18:e. Då hann man liksom bygga upp julkänslan fram till julafton. Dock är jag glad att det är så mycket snö ute..för det gör faktiskt att julkänslan infinner sig betydligt mer jämfört med om marken hade legat grön.

Den här veckan har varit full av jobb och träning. Ikväll går jag in på mitt 9:e träningpass för veckan och på lördag är det förmiddagsträning i Nacka. Ikväll ska jag (liksom förra fredagen) spela innebandy med Mats ute i Blåsut. Skillnaden från då och nu är att jag känner mig betydligt mörare i kroppen. Haha! Hade ju haft vila förra veckan. Det blir 60 min fullt ös med korta matcher. Bra intervallträning.
Sedan blir det hem och laga mat samt kasta sig i soffan och mysa.

Igår hade vi målvaktsträning med Robin Hallberg. Han är riktigt duktig. Jag var ganska tacksam över att det var en lugn träning igår för innan träningen var jag, AC, Anna och Karin ute och sprang 45min. 45 f*cking minuter i detta väder - hjälp säger jag bara. Var totalt slut efteråt så proppade i mig en energybar, en gainomax och en skink/ostbagel. Slutade med att bagelen satt högt upp under hela träningen och jag är glad att den höll sig kvar :p
Annars rullar det mesta på. Sverige är briljanta i EM och det svider rejält att jag missade båda matcherna i onsdags/torsdags. Men man kan inte stanna all träning pga. att Sverige spelar ett EM. :/ Därför är jag väldigt glad att jag får se de i ytterligare match på lördag. :) Har till och med ställt in julhandeln i Täby Centrum pga matchen. Eller säg såhär, har i princip handlat klart alla julklappar så känner att handbollen går före lite strosande i Täby Centrum :) Sedan hoppas jag Natti får komma in och briljera :p

Pj, mycket text idag. Hoppas ni orkar läsa. Och glöm inte den lilla kommentaren som ni skriver fort och som värmer :)


0-100

Efter att ha haft en vilovecka (bortsett från två pass) har det verkligen varit full fart framåt. Vet inte om det är en tung vecka nu men det verkar inte annat. Både i måndag och tisdags har vi kört gummislangar i slutet av träningen. (Cykelslang runt magen och kompis som bromsar med denna bakom, sedan är det bara att springa). Igår körde vi 40m 8 set per person. Det var ritkigt tufft. Snurrade i huvudet efteråt :/

Handbollsmässigt kör vi också på med kamp och flås. Spinger 99% av träningen. Både måndag och tisdag har det varit mycket matcher 3 mot 3, 5 mot 5 osv. Men jag gillar det. Det enda vi verkligen måste bli bättre på är att ha tålamod i det spelet, trots att vi är färre spelare.

Ikväll är det på´t igen. Antagligen blir dagens träning lite lugnare eftersom vi ska fokusera endel på anfallsspelet. Istället antar jag att det blir mer nötning :) Vi får se helt enkelt. Efteråt väntar hoppträning med Marius *gilla* Jag hoppas verkligen det är ett pass där man får känna sig explosiv. Den känslan har jag längtat efter länge. Både i måndags och tisdags har jag kört styrka innan eller efter handbollen och då har jag bara fokuserat på explosivitet.

Annars var det riktigt synd a tt Sverige inte lyckades vinna mot Frankrike. Nu är det en måste-match ikväll (som jag missar pga träning. Skräll?) mot Ungern och frågan är om man klarar pressen? Spännande.

Ha det gött.


Julmarknad & julkonsert

Min söndag blev precis så full av aktivitet som jag hade planerat. Började dock förmiddagen med ett löppass som följdes upp av en god frukost samt en massa julklappsinslagning :)

Vid 12 var det julmarknadpå Elfvks Gård (Norra Lidingö) och vi stod i valet och kvalet om vi skulle gå eller ej. Eller säg så här: Mats var övertygad medan jag var mer osäker. Som tur var stod Mats på sig och vi tog bussen hela vägen ut till Elfvik. :) Bilderna finns för tillfället på Mats mobil, men ikväll ska jag försöka få över några bilder hit till inlägget :) Elfviks Gård ligger verkligen mysigt till. Miljön är så vacker. Det är liksom landet trots att det bara några kilometer söder är full fart. Charmigt helt enkelt.




De bjöd på glögg och pepparkakor inne i gårdsbutiken.



Hur som helst så kom vi därifrån med några saker, varav en var julklapp :p

16.00 skulle jag till Linas julkonsert på Söder. Mötte upp Ac och Arto vid Ropsten där även Richi satt i kuren :) Kul att kunna ses lite spontant även om det bara blev cirka 10min :) Julkonserten var så fin. Det var verkligen julstämning och så vacker sång. Härligt att kunna höja julstämningen ytterligare.





Efteråt åkte jag raka vägen till Liljeholmen för att se Mats spela två innebandymatcher. En vinst och en förlust. Check! Enspännande och en mindre spännande match. Check! :)

20.15 spelade Sveriges damer mot Norge och Mats och jag var så snabba för att hinna se matchen. Jag svarvade ihop en ceasarsallad hemma innan vi slog oss ner i soffan för att heja. Oj vad bra Sverige är! När alla spelar på sin topp är de verkligen oslagbara. Känns lite bittert att misa deras match på tisdag mot Frankrike :/ Men,men...!

Nä, dags att starta Luciadagen.

Yehaha!


Hemmakväll

Igår kväll var vi upp hos päronen på middag. Det blev ganska sent eftersom AC och R2 inte kom förrän 20.30 så vi åt middag så sent. Men det var mycket roligt att få träffa de igen. De var verkligen papparkaksgubbe och pepparkaksgumma som kom. Själv kände man sig som ett vitt lakan. Gah. Men så är det :p Man känner sig mycket fräschare med lite färg på kroppen.

AC och R2 hade presenter med sig hem till oss.


Jättefin och ståtlig. Den har fått plats i vardagsrummet :)

Ebba blev hur glad som helst när alla var samlade. Innan alla kom var jag ute med henne på promenad men hon gjorde bara det hon skulle sedan ville hon hem. Hon visste väl att alla skulle komma hem. Det är verkligen sant att hundar har ett sjätte sinne. Jag tror absolut på det ;)

I morse efter att jag vaknade smörade jag på mig löparskorna och gav mig iväg på en löprunda. Fick löpbroddar av pappa förra veckan och det hjälper verkligen bra i snön. Perfekt. Man får liksom ett frånskjut hela tiden. Tack pappa <3 Nu blir det frukost sedan får vi se vad dagen har att bjuda på. Har endel planer ska sägas :)


Misstag nr 1

Jag gjorde det igen. Gulp!

Idag har Mats och jag varit hemma och pysslat. Vi har slagit in julklappar, städat, sett slutet av gårdagens film "White Christmas" och tvättat massa tvättar. Jag försöker hela tiden vara effektiv vilket endel gånger har lite dålig utgång. Idag kastade jag in den sista tvätten utan att tänka fullt ut. Med åkte nämligen en ylletröja och jag körde en tvätt på 60 grader. Här ser ni resultatet:



Tycker inte tröjan ser särskilt liten ut, men jag kan lova att den är det :p

Aja, man lär sig kanske av sina misstag??


Speldag :)

Underbart med fredag (vanlig rad i allas bloggar tror jag). Och det ska bli riktigt skönt att röra lite på sig efter jobbet. Ikväll ska jag nämligen vara med och spela innebandy tillsammans med ett gäng som Mats spelar med. Fick en innebandyklubba av Mats tidigare i år och den ska testas :p

För övrigt ska jag skriva lite om andra spel än innebandy, nämligen om Black Jack. Har själv aldrig vunnit några summor men vet att det faktiskt finns de som dagligen vinner storvinster på de där sidorna :) Kanske att man skulle testa lite casino på nätet? Roulette är också ett spännande spel. När jag var liten fick jag faktiskt ett Casinospel i julklapp :) Jag kommer ihåg spänningen när man spelade roulette och hoppades att kulan skulle komma på rätt färg eller nummer :O Spännande spännande! Det är lite extra spännande med rolulette tycker jag. Där handlar det liksom bara om tur, och inte alls om skicklighet. Man har liksom 50-50 att få rätt färg eller nummer. Men trots detta är det lika spännande ändå. Man behöver liksom inte tänka som vid exempelvis Buffalo. Det tycker jag ger ytterligare spänning faktiskt :O :p

Har du kanske spelat och vunnit några större summor, eller små för den delen?

Tänk om man kunde vinna en riktigt stor summa på Casino! Wow! Då skulle jag genast dra iväg på en resa till varma breddgrader :p Haha! Gud vad härligt.

Nä nu är det slut på drömmarna! Back to reality :O


"Barnvakt"

Igår efter jobbet åkte jag raka spåret hem,  hämtade en gardin som skulle sys upp samt ingredienser till årets julgodis "Rockyroad" :) Sedan knatade jag upp till mamma och pappa där jag och Mats skulle hålla till på kvällen och "vakta" Ebba och Gonzo. Ebba blev jätteglad när jag kom men började sedan gny som om hon inte var helt nöjd med att mamma inte kom :/ :O :p

Eftersom Sveriges damer spelade match 17.45 gjorde jag en snabb rush där jag hann med att både sy upp gardinerna med mammas symaskin samt mojjsa ihop julgodiset. Sedan bänkade jag och Gonzo oss framför TV´n för att se Sverige vinna :) Härligt. Till mitten av andra halvlek kom Mats hem och efter matchen tog vi en promenad med Ebba :) Det är riktigt skönt att gå på vinterpromenad. Känns som att man sällan tar sig tid bara.



20.00 såg jag på "Bonde söker fru" för första gången den här säsongen :p Så är det när man alltid har träningar på kvällen. Men jag tror jag överlever framöver *haha*

Kvällens sista timme spenderades med att nästan se klart filmen "What´s a beautiful life". 15min återstår och det ska bli riktigt trevligt att se klart den filmen. Jag och Mats har kommit överens om att försöka se lite julfilmer nu i december :) Nästa film på tur är nog "White Christmas" :D

Torsdag idag. Jobb och bio! Here we go!


Ingen löpning ikväll inte

Det blev inget löppass idag. Inte idag. Och imorgon ska jag och Mats vara "barnvakter" till Ebba och Gonzo. Men något pass ska man nog hinna med. Promenad får jag extremt mycket dagligen, både på jobbet och till & från. :) Men idag efter jobbet for jag iväg till stan och handlade lite grejer på Granit. Hann tyvärr inte till ytterligare en butik, men får ta det på torsdag istället.



17.45 startade EM!! Sverige mötte Tyskland och svarade för en grymt bra insats som slutade med seger.Ser verkligen fram emot att följa detta EM. Viktigt med en bra start också. Natti var grym och cool som en isbit *gilla*

Annars håller jag endel kontakt med AC och Arto som befinner sig i Egypten. De verkar ha det kanon!!

Nä nu ska jag fortsätta titta på 112-på liv och död.
Spännande!





Oplanerat?

Jag ska fortsätta tjata om hur konstigt det känns att inte ha dagen och kvällen planerad. Jag är van att vara på jobbet 7.00, gå från jobbet 15.30, vara i Nacka Bollhall 16.40, gå från Nacka Bollhall ca. 20.00. Men idag är det andra bullar. Jag ska självklart jobba som vanligt, men sedan ska jag in en snabb reva till stan för att göra två ärenden. Ett av ärendena är julklappsärenden. Mysigt.

Sedan ska jag raka spåret hem. Mats ska hela vägen ut till Stinsen för att köpa ett par tofflor (som bara fanns over there) så jag ska fixa middagen. Sedan in på nätet och beställa ännu två julklappar. Hard work :)

17.45 börjar dam-EM och Sverige möter Tyskland. Ska bli så kul att se. Hade planerat in ett löppass med Mats ikväll så antagligen tar vi det efter handbollen, eller så byter vi bara dag :p Tänk vad skönt att få tänka så ibland :) Man har liksom inte så många måsten utan mer "vad-känner-jag-för"? Det skajag njuta av extra mycket den här veckan :)

Ha det bra!!!


Adventsfika och mycket inredning

Söndagen bara flög iväg och jag hann inte ens uppdatera bloggen. Sorry for that. Det var en dag som blandades med en massa roliga och mysiga aktiviteter. Eftersom vi skulle ha mamma, pappa, mormor och Ebba på besök (Gonzo fick stanna hemma) sprang jag mitt intervallpass på förmiddagen. Typiskt nog hade jag glömt mina löpbroddar i Nacka Bollhall. Men det fungerade ändå hyffsat bra och jag sprang med hög puls :)
Direkt efter löpning och dusch drog jag ner till ICA för att inhandla glögg. Det blev BLOSSAS vanliga glögg men även en glögg med choklad och chilismak. Spännande.

13.00 kom hela sällskapet och det var så mysigt. Advent ska verkligen spenderas med de bästa människorna (& djuren såklart) :) ♥ Vi fikade med peppisar med ädelost, saffransbröd och wienerlängd. Smask. Dessutom serverade jag kaffe latté som tillverkades i vår nya maskiiiin ;) Riktigt gott var det.

(Ursäkta bildkvalitén. Skitbilder :/ Men bättre än inga kanske?




Mina pepisgubbar :) Gillar den starkt!


Världens suddigaste bild på min sötnos

Vid 14-tiden kom IKEA och lämnade varor som vi beställt på lördagen. Vi hade beställt hemkörning av varorna.

Precis när alla skulle gå knäckte någon (vem vet jag inte riktigt) en inredningsidé som skulle göra att kvällen bland annat handlade om inredning. Hur som helst blev resultatet så här:
Det nya skåpet från IKEA hamnade i köket där skänken stått. I vardagsrummet tog vi bort dörren till sovrummet och ställde istället skänken där dörren varit (dvs. på den väggplatsen). Istället för dörr till sovrum blir det nu ett draperi
(vitt). Jättefint blev iallafall resultatet. Tyvärr har jag ingen bild, men om jag orkar och kommer ihåg ska jag fotografera allt ikväll :)

Hur som helst kom dessutom IKEA-skåpet på sin plats. Det tog mig 2h att få ihop den och det var så skönt när det var klart. Förhoppningsvis kan vi snartt få en diskmaskin installerad. Nu har vi iallafall plats för allt porslin :)


Julbord 2010

Nu är jag och Mats hemkommen från årets julbord. I år var jag och Mats på Grisslinge Bistrå där Mats innebandylag hade julbord. Vi åkte kommunalt och var där vid 18.00. Då bjöds vi på glögg och hemmagjorda papparkakor med ädelostkräm. Mums.



Julbordet var såå stort och gott. Mysig miljö dessutom med öppen brasa och två spelmän som sjöng snapsvisor och julsånger. Vi var cirka 16 st och det var mycket trevligt.


Två glada jultomtar :)


Efterrättsbord - Ja, Tack! Haha!



Jag kan inte ens rabbla upp allt som fanns på jukbordet, men jag kan säga att vi rullade där ifrån.

Ha en trevlig kväll...


Julklappar

Nu sitter min älskade syster och Arto på ett plan till Egypten. De kommer få en fantastiskt resa. Jag är lite avis samtidigt som jag är så inställd på att vara hemma den här veckan. Vi har ju ingen handboll och jag kommer verkligen försöka göra sådant jag annars inte hinner. Gå på bio, ut och äta på restaurang, göra julgodis m.m. Men självklart kommer jag smyga in något löppass också :O

Nu sitter jag i ett julsmyckat vardagsrum och ska snart åka med familjen och shoppa julklappar. Det ska bli riktigt mysigt. Ikväll är det julbord för mig och Mats. Vi ska på SSBK (mats innebandyklubbs) julbord på Värmdö. Ska bli riktigt gott även om jag inte är någon superfantast av julmat :P Men det är iallafall mysigt.



Jag ska kanske ta med mig kameran till kvällen och uppdatera er om julbordet.


Lovely friday!

Vad jag har längtat efter den här dagen! Det har varit en ganska trög vecka (som jag skrivit tidigare) och gårdagen var bara så seg. Träningen var helt klart tuff. Kanske inte för att vi sprang hela träningen, utan mer för att många trodde att vi skulle ha en lite lugnare form av mv-träning och därför körde tungt gym innan :p Shit vad segt det var att springa och springa och springa. Jag försökte hela tiden tänka "bra träning, det är såhär det känns i slutet av matcherna och nu får jag träna på att trycka på när det är som tyngst". Det är inte ofta jag brukar känna så men igår när träningen var slut kändes det bara så skönt.

Snabba puckar hem för att slänga i sig kycklingpesto med ris och fetaostsås som jag gjorde igår kväll. Mums.

22.00 släckte jag klockan och sov som en stock! Det måste vara det skönaste med att man tränar så hårt - man sover så  himla bra. Jag kan "inte förstå" de som inte kan sova. Jag somnar ju direkt när huvudet når kudden :P Zzzz.....

Aja, det är iallafall skönt att det är helg snart. Redan ikväll blir det mys på Fridays med en Afterwork :) Jag ska få träffa AC´s arbetskamrat Emma *kul i jul* Mats ska spela innebandy men ikväll ska vi ha en mysig filmkväll och se sista Shreck filmen som jag köpte i går på Åhlens.


Ibland är det tungt

Imorse kände jag inte för någonting. Jag var så sjukt trött att jag helst av allt bara hade velat trycka av den där förbaskade mobilen och sova vidare. Zzzz... Ibland kan jag känna hur luften bara går ur mig :( Men jag får helt enkelt försöka ta tag i mig själv och rycka upp mig. Vi är faktiskt inne i en av de kallaste, men också mysigaste månaderna på hela året.  Nu kan man mysa med tända ljus och varma filtar...en stor kopp te och bara ta det lugnt. Problemet är väl att den tiden inte alltid finns. Men jag ska inte pipa. Nästa vecka har vi kolletivt träningsledigt. Ska bli riktigt skönt. Jobbar såklart fortfarande, men känner ändå att kvällarna kommer förgylla tillvaron lite. Handla lite julklappar? Gå på bio? Äta gott & se film hemma? Göra julgodis?

Det finns ju så otroligt mycket att göra, som man aldrig hinner med annars i veckorna.

Jag ska verkligen passa på att njuta av den här ledigheten :)

Sedan är jag såklart liiiite avis på systeryster som åker till Egypten på lördag :P Men samtidigt är vi ju enäggstvillingar och hon kanske kan skicka lite känsla genom mig? Haha!

Dags att rycka upp sig..NU!!


RSS 2.0