Vinst!

Det blev en stor vinst i Göteborg. Vi vann med 38-29 efter att ha sprungit ifrån dem totalt i andra halvlek. Så skönt. Vi släpper dock in alldeles för mycket mål. Men det får vi jobba vidare med då vi kommer hem. Imorgon har vi dock träningsfritt och det kommer nog behövas. Blir bra 4h sömn inatt. Men vad gör det då man har vunnit?
INGET!!!
Nu ska AC och jag kolla filmen "Flyga drake"....eler nåt annat. Vi får helt enkelt se.

Bye bye!

På tåget

Nu sitter jag på X2000 på väg till Göteborg och veckans elitseriematch mot Önnered. Har klämt ett bröd och en kanelbulle. Då vi kommer fram väntar lucnh och ytterligare uppladdning. Känns bra hittills och det ska bli riktigt kul att spela match! Har tittat på en match mellan IVH och Önnered (på DVD) och jag tror vi kan trycka mycket på dem.

Men inställningen är A och O!

Fullt ös medvetslös!

Före/efter kök

Nu har jag gjort ett litet kollage där ni ska få se resultatet av helgens inredningskick!
Mamma har sytt upp gardinerna och vi har satt upp vita rullgardiner.



Säg gärna vad ni tycker om resultatet....

Sovmorgon

Att få sova ut är bara så skönt. Idag var det sovmorgon. Ska nämligen samlas vid runda hålet 11.45 eftersom tåget mot Göteborg går 12.15. Har ätit en god frukost och känner mig helt mätt nu. Ska bli kul att åka ner till Göteborg och spela. Om det blir lika kul att åka hem är frågan. Vinst vore så underbart och vi ska verkligen ge allt!!



Igår skrev jag om min AloeVeraväxt som jag tagit hem från jobbet. Lovade att ni skulle få se den och här kommer den:


Är är den vackra!! Har tyvärr inte hittat en passande kruka till den. Mmm!

Nu ska jag softa framför TV´n. Nyhetsmorgon på TV4 är så trevligt!

Bilder på Ebba

Efter kommentarer där ni vill se fler bilder på Ebba tvekar jag inte en sekund. Jag visar gärna upp tösen :)


Ebba i sin lyxiga gustavianska säng


Platt mule - som en pannkaka


Trött Ebba snusar på den rosa mohairfilten


Ebba med löptrosa - hon besväras inte av den alls

Sådär, lite utplock av bilder på min princessa! Älsklingen ♥

Min vinst

Skrev tidigare om min vinst som jag fick hem idag. Jipi! Nu ska jag bli nyttig :) haha!



Deltog ju hos Linda och det känns verkligen kul att lilla jag kan vinna också =)
Tack Linda!
Ska fortsätta kika in hos dig, ursöta hundar har du iallafall :)

Lax och present

Träningen ikväll gick bra. Väldigt lugnt och fokuserat på morgondagens match och motståndare Önnered (Göteborg). B, jag och AC körde bålstabilitet efter och det var skönt att bålen fick sig en match :) Nu är jag hemma och äter världens godaste lax med pesto, ris och romsås. Underbart! Kan det bli bättre inför matchen imorgon? Tror inte det :)

Fick en avi i brevlådan idag. AC sprang ner och hämtade paketet och jag blev glad :) Min vinst! Ska lägga upp bild på den senare men nu måste jag mumsa klart min lax. Den var verkligen kanon!!!

Kollar på enn mysko program på svt. Om två killar som ska åka på resa till Getå. Skir mysko!!!

Kolla in och se min vinst!!

AloeVera hem

Jag har ju berättat lite om mina växter här på kontoret (jobbet). Har en växt av palmtyp och en AloeVera växt jag fick av en arbetskamrat. De trivs ganska bra här faktiskt! Men idag ska min Aloe Veraväxt få komma hem till lägenheten. Jag hoppas den kommer trivas lika bra där som på jobbet.

Aloe vera


Ska inte påstå att jag har gröna fingrar direkt, men blommorna som jag köpte till köket  "is still alive", och det ska nog inte vara några problem att få AloeVeran att må bra heller. Har tagit ut lite info på nätet om just AloeVera.

Läs gärna:

Egenskaper: Det här är en mycket lättskött och torktolerant växt som mycket sällan drabbas av skadedjur eller sjukdomar. Avsöndrar syre och absorberar koldioxid nattetid, vilket gör den lämplig som sovrumsväxt

Placering: Växten placeras i normal rumstemperatur och trivs bäst när det är ljust och soligt året runt. På vintern klarar den ner mot 5°C, men ska då vattnas mycket sparsamt. Krukväxtnäring ges varannan vecka från vår till höst och omplantering görs vartannat år på våren.

Aloen kan också stå utomhus under sommaren på en solig och skyddad plats. Då är det dock mycket viktigt att vara uppmärksam på nederbördsmängden så att växten inte blir för blöt och ruttnar.

Skötsel: På sommaren vill aloen ha rikligt med vatten men den ska torka upp ordentligt mellan vattningarna. Eftersom den lagrar vatten i de tjocka bladen klarar den torka mycket bra. På vintern ges en mindre mängd vatten än på sommaren.

Användning: En mycket bra växt för den som saknar gröna fingrar. Det strama uttrycket gör den också till en tacksam detalj i inredningen.

Kuriosa: Växtens geléliknande kött har läkande förmåga

Apropå den läkande effekten kan den ju vara bra att ha hemma *ler*
Skata en bild på de hemma sedan så att ni kan se hur det ser ut...


Snart lasagne

Oj vilken förmiddag. Tiden har susat iväg som bara den, vilket brukar vara ganska ovanligt på måndagar. Har haft fullt upp med andra ord. Trist att M inte är här. Hon har tagit en tripp till Turkiet. Eller tripp...2 veckor dit. Avundas henne något fruktansvärt. Tänker själva, 30 grader, sol och slapp. Skulle behöva det nu känner jag. Ska dock inte klaga på helgen fredag-söndag som verkligen har gett mig krafter till veckan. Bra helg. Umgicks mycket med familjen den här helgen.

Helgen som kommer ser annorlunda ut.
Då ska jag titta på KASAM´s fotbollsmatch på lördag och lyssna på L´s konsert på söndag. KUL!! Det gäller att ta tillvara på helgerna. Veckorna springer iväg...och tyvärr gör ju helgen det också!

image336´
Min ena älskling ♥

Snart bokat

Snart är det dags att boka SPA weekend för November. Underbart.
Jag, Ac, C och L ska iväg lördag till söndag och bara ta hand om oss själva. Underbart underbart.

[I SPA Classic ingår:]
- inkl. kaffe och tårta
- 35 minuter kroppsmassage på Sydpoolen SPA och tillgång till hela spasalongen med jacuzzi, varmrum och bastu, färsk frukt och juice. Det ingår även entré till övriga badet med motionssim, äventyr, bubbelpool och bastu.
- en övernattning i dubbelrum
- fördrink och trerättersmiddag samt frukostbuffé.


Pris 1 345:-/person

Hittade spapaketet på Sydpolen spa som ligger i Södertälje. Hyffsade priser. Har sagt till mig själv att det är värt varenda krona. När tar man egentligen hand om sig själv? Aldrig! Så det är dags att ändra på det nu.
I november har vi nämligen helledigt från handbollen, så SPA weekend passar alldeles utmärkt!

*längtar*

Morgonträning

Morgonen började med att jag vaknade av alarmet mitt i en dröm. Lagom kul. Sedan då jag kommer till Mörby C är rulltrappan trasig. Bara att pumpa igång lungorna och trampa. Maxpuls (?) Jag lovar att det var många som inte riktigt klarade av att gå. Stackarna. Det var faktiskt riktigt tungt, speciellt så här tidigt på morgonkulan *pust*
Men nu är jag iallfall igång och kanske ska  jag tacka rulltrappan? *ler*



Ser fram emot den här veckan. Match imorgon i Göteborg.

Måndag: Träning + bål
Tisdag: Match i Göteborg (Önnered)
Onsdag: egen träning
Torsdag: Handboll + gym
Fredag: ?
Lördag: Handboll + löpning
Söndag: Gym

Fullspäckat på helgen kan jag lova. Gonzo fyller 2 år på söndag. Då ska det firas!!!!

Inreda.com

Inreda uppdaterar sitt lager varje vecka! Alltid kul om man går in och tittar ofta. Och det gör jag...

bullform-rosen-rosa-200.jpg
barbabok-200.jpgbarba-underlakan-gul-200.jpg
291207-200.jpg

Gå in och kolla om ni vill.
Shoppa loss =)

Smoothi ala me


Här ser ni min nya mixer. Fick lite lust att inviga mina lilla gröning genom att göra smoothi.


Den gick riktigt bra!Väldigt god smoothi måste jag säga. Hade vaniljlyoughurt, banan, vindruvor och frysta hallon. Yummi! Riktigt gott om jag får säga det själv. Så simpelt. Vad tycker ni om färgen förresten?

Serverade smoothin i mina yelly bean skålar på fot. Naturligtvis i den fina och ändå fräcka färgen rosa :)

Tjäna pengar lätt

Fick ett mail för en vecka sedan från en engelskman eller amerikanare som frågade om jag vill tjäna pengar på att ha deras "logga" på min blogg. Självklart ville jag det. Det måste ju vara det enklaste sättet att tjäna åengar?
Så jag har startat ett konto på Moneybookers och där kommer han sätta in pengar tre månader i följd. Egentligen inga stora pengar. Men iallafall 180:- på tre månader. Herregud, jämför Affiliators skitpengar *haha* Har föresten gått ur det. Man får inte be folk att klicka på länkarna..och då kan det vara. De lurar än bara på pengar tycker jag.

Ja,ja..har lämnat Affiliator bakom mig.

Här ska tjänas pengar *ler*

Han som skrev arbetar på företaget Promotion-time.



Hemma

Nu har jag iallafall varit hemma ett tag och donat. Stoppat in en tvätt i tvättmaskinen, dammsugit och plockat upp lite kartonger med grejer. Ebba har varit med mig hela tiden. Just nu har hon hoppat upp i min säng. Ligger där och sover. Hann smita ut till tvättstugan en snabbis för att hänga upp tvätten.


Dåligt kort på Ebba! Men visst ser det skönt ut?

Snart ska AC hit. Hon ska baka chokladbiskvier att ta med sig till jobbet. Vilka lyxostar som får smaka av dem. Men jag ska nog försöka mig på lite smakprov också =)

Nu måste jag fortsätta dona!

8.12

Sovmorgon - söndagmorgon! Älskar känslan av att bara få somna om då man vaknar och märker att det är ledig dag.
H ä r l i g t .
den tredje dagen för Lidingöloppet här på ön. Så mycket folk. Håller mig iof mestt på södra delen, men jag vet av tidigare år hur mycket folk som snurrar omkring med en Lidingöloppetspåse i högsta hugg.

Idag är det mycket som ska hända i min lägenhet. Ska få hjälp av mamma med att sy gardinerna till vardagsrum och kök. Det förhöjer verkligen. Ni kanske får se före och efterbild. Köpte även en vit rullgardin på IKEA som ska vara i köket. Det gör garanterat köksfönstret finare. Ni får se....

Kolla in här senare så får ni se resultatet!


Mysig kväll

Ikväll kände jag verkligen hur mysigt det var att bara få ha  en hel tv-kväll. Göra så lite som möjligt. Att bara få vara med familjen och återhämta sig. Helger är bra underbara. Tänk om man bara hade vardagar hela tiden. *hjälp vad tungt*
Vad gillar ni mest, fredagar (?), lördagar (?)

Jag älskar lördagar. Man har e´hela dagen på sig att uträtta något och sedan kan man planera kvällen som sen eftersom man får sova ut på söndagen. I like it!

Känner att ögonlocken börjar tyngas ner en aning!
Imorgon ser jag verkligen fram emot dagen!
Ni får se imorgon vad jag menar!

Middag

Nu har vi ätit middag, blev jätte god lasagne med sallad, me like! Gonzo och jag sitter och tittar på TV nu. Jag var hur trött som helst då jag kom hem. Somnade komiskt nog framför datorn. *haha* Gonzo har varit på lite bråkigt humör idag. Vet inte varför? Om han vill sitta med mamma eller nåt. Något fel är det iallafall. 
Gonzo har sådan personlighet. Hans humör speglar verkligen hur han känner för stunden. Har aldrig varit med något djur som visar känslor så som Gonzo.


På sånghumör....

Lika som bär


Min dag

8.45-10.00 Handboll
10.00-11.00 Gympass mage/ben
Efter träningen mötte Ac och jag upp mamma och Ebba. Shoppade lite mat etc. och nu sitter jag hemma. Lidingö handbollsherrrar möter Switte i div 1 premiären. Spännande. Vore kul om de vann!

Gud vad skönt att det bara är lördag. Eftersom jag var ledig iNu ska jgår känns det som att det är söndag idag, men icke sa nicke! Var hemma hos mig en kortis. Mitt sovrum börjar bli riktigt ombonat nu. Säng, skrivbord, nattduksbord, matta. Ja, vad mer kan man begära? =) Ska nog köpa någon slags förvaring samt tavlor och hyllor till rummet.

Nu ska jag gå in på webbsport.se och se om jag kan hitta matchen mellan Skånela och IVH. Har blivit tillsagda att titta på den. Snart möter vi nämligen båda lagen..

Världens sötaste


Har ni sett något sötare?
Vill bara ha ha ha! Åhh.....!!!!

Sen träning

Vilken dag. Måste ha varit veckans bästa tror jag, hittills iallafall :) Shoppingen var kanon, målade klart sovrummet trots att det kändes lite motsträvigt. Men så nöjd då jag var klar. Har målat det två gånger och det räcker. Nästa målningsprojekt är hallen. Just nu är den i någon grön färg...inget för mig. Vitt ska det vara, med glada detaljer.

Imorgon har vi morgonträning. Kom ett lagom roligt sms från tränaren i kväll. Samling 8.45 (ombytta och klara) för uppvärmning. Så imorgonbitti blir det nästan ottan *gäsp* Det blir 1h 15min handboll, löppass och ett gympass. *pju* Väldigt lång träning tidsmässigt. Ikväll körde AC och jag intervaller 800m*5. Det var tufft.

Nu ska jag titta TV och bara ta det lugnt....
Imorgon blir det en dag med mycket träning!

Storshopping





Sorry för urusel uppdatering. Men idag har min lediga dag gårr i ett. Shoppade i Lidingö C på förmiddagen och direkt efter det har jag varit hemma hos mig och målat klart mitt sovrum. Nu är det klart och jag är jätte nöjd.

Shopping blev det som ni ser (mina dåliga mobilbilder).
Smink foundation, mascara, kaffekanna (blev ingen stelton), 7 sorters kakor-boken, flikpapper till min pärm, plåtburk med lilla My. Oj, blev endel. Men sist men inte minst köpte jag en burk för mitt tvättmedel.



Fann denna på Butik Grön i Centrum. Under 200:- tycker jag det var värt. Bra pris!

Vad tycker ni om mina shoppingfynd?

"Sovmorgon"

Att det kan vara så skönt att sova ut. Att bara få ligga kvar i sängen och sova utan en ilsken alarmklocka som ringer. Men som ni vet är jag ingen person som sover till 10. Imorse gick jag upp 7.45.  Men det är sovmorgon för mig. Över 2h jämfört med en vanlig morgon. *gäsp* Ebba hade lagt sig nere vid mina fötter. Jätte mysigt. Samtidigt vaknade Gonzo och förde lite oväsen i buren för att få komma ut.


En tuggummibubbla - ala Emma

Jag har mammas dator och hittade lite bilder från i somras:


Jag på Alvaret, Öland!


AC och jag på Alvaret

Fler bilder?

Färgglada sötnosar

Typhoon Pipkittel 2,8 Liter


Typhoon Pipkittel 2,8 Liter

-

Typhoon


Stelton Termoskanna Ljusblå BlankStelton Termoskanna Citrongul MattStelton Termoskanna Saffrangul BlankStelton Termoskanna MaasairödStelton Termoskanna Chokolad Matt

Steltonkannan

Alla dessa (och massa andra fina grejer) hittar du hos Bagarn&Kocken

Funderar faktiskt på att köpa en Steltonkanna för endel av mina födelsedagspengar.
Vilken färg tycker ni? Mitt kök går i blått och vitt!

Tårta för hela slanten

Kvällens träning var verkligen "kämpa". Tungt, ffa pga. trötthet och lite ont överallt. Men det brukar vara så efter match. Men vi gjorde en bra träning med bra koncenration. Efteråt körde Ac och jag styrkepass, överkropp. Lägger löppasset imorgon och på lördag blir det 60min handboll, löppass och ett gymppass (ben,mage). Söndag kommer jag bara ägna åt "göra så lite som möjligt".

Fick present från A-S dag + blommor från både M och A-S.
TACKAR!!
Ska se om jag kan sätta in en bild på detta ikväll, Ac är slow motion med överföring..så vi får se.


Ett dunderfint knivset..


En vacker bukett..

Ikväll blir det iallafall tårta med familjen! ♥

Dags att gå

Snart har jag jobbat klart för dagen. Dags att bege sig till Nacka och dagens träning som består av handboll och styrketräning efterråt. Härligt! Idag kan inget stoppa mig pigghet :) Haha! Solen skiner, klarblå himmel - är det något som är fel? Ska sätta på min Ipod och knata iväg. Here I come!

Ikväll spelas en elitseriematch! De sänder även matchen på http://www.webbsport.se/ Det är Skånela som spelar match! Skule varit kul och titta på deras match om det inte var så att man hade träning själv. Tyvärr ligger ju Märsta inte så centralt :/ Men men!!!



Hoppas min födelsedag slutar lika bra som den började...

Time for me

Magen kurrar! *kurr kurr* Dags för lunch. Har egen lunch med mig idag *tack mamma och pappa* men måste säga att spenatsoppan med ägg lockar endel. Men, imorgon kommer Emma ligga och snusa då klockan är 8. Ledig fredag! Måste dock säga att jag tycker jag blivit morgonpiggare med åldern *hehe* Tycker inte det är något problem att gå upp på 5-tiden på morgonen! Observera, att man måste gå och lägga sig tidigt för att vara morgonpigg.


Vad tycker ni om väder-Per-Erik och hans nya frisyr?

Måste säga att han ser mer sympatisk ut innan han gick till frissan.

Cioa!!!

Matchbilder

Skuru vs Heid
29 - 27




Jag fyller år!

Idag är det faktiskt min dag. Jag fyller 24 år. Grattis till mig :)



Känns helt okej att bli ett år äldre. Kanske värreom några år (?)
Fick den bästa presenten igår då vi slog Heid med 29-27. Grymt skönt. Vilkenlag insats. 9 målskyttar. Lagets inställning är verkligen kanon! Så stolt över oss. Nu är det bara att kämpa vidare och ta en match i taget. Årets elitserie verkar bli riktigt tuff. Många lag som skräller och många lag som aldrig ger upp. Sådant gillar vi :)
Ikväll pter till Nacka Bollhall för träning. Kul! Hade varit liiite tyngre att knata iväg till hallen med en förlust i bakfickan.

Jag är glad på min födelsedag :)

Fokus

Nu börjar jag fokusera! Kl 19.00 smäller det i Nacka Bollhall! Laddade till tusen! Heid är ett bra lag, men fy fasen vad vi ska kämpa! På återseende..

Beställning gjord

Imorgon fyller jag 24 år!!

Har gett mig själv ett paket från Klarafärdiga och det blev följande grejer:


75st bakformar stora


Pepparkaksform



2 pkt snören (röd/vit och grön/vit)

Väntar ivrigt tills varorna kommer till mig =)

Pigg och alert

Vilken morgon. Helt klart har jag varit piggast denna morgon om man ser till hela veckan :) Skönt! Gick och la mig i bra tid, vilket jag tror är orsaken till piggelina.

Hela vägen till jobbet lyssnade jag på J a m e s   B l u n t   i min Ipod. Härliga låtar. Man blir glad helt enkelt. Kanske även därför jag ofta lyssnar på   M i k a. Vad lyssna ni på i era Ipodar?

Fick med mig två kanelbullar och en banan av mamma ♥ Apråpå det så är det väl kanelbullensdag snart? Då måste man ju verklige ta tag i saken och baka kanelbullar. Tror den dagen är en söndag också!

Nu ska jag fortsätta att arbeta (inte jobba - arbeta låter mer proffsigt har jag hört). Ska lägga upp ett träningsprogram med gumiband nämligen. 

 

Grattis snart

Imorgon fyller en av mina bästa arbetskamrater år! GRATTIS!
Det komiska är att det fyller år 4 personer från jobbet denna vecka. Många vågar på jobbet med andra ord :)


Här är min present till kära M. Jag kommer inte avslöja vad det är i mitt paket. Men erkänn att det är fint inslaget?

Imorgon ska jag sjunga för M!
Med en enkel tulipan....
Ja må hon leva.....


Nu måste jag sova och ladda!

Min efterrätt


Keso och vindruvor.

Blickar framåt

Gud så gott. Keldas orientaliska soppa med pasta och bönor och till det falurågrutsmörgås med leverpastej. Magnifikt :) Gott efter ett bålpass ovh 90 min handboll. Nu blickar jag framåt mot morgondagens match.

Efter träningen slank jag in på ICA. Handlade lite extra gott i form av keso, vindruvor och banan. Yummi yummi! Är helt såld på keso. Perfekt efterrätt om man inte vill sätta i sig en fet kladdkaka med vispgrädde. Kan dock säga att jag nog föredrar kladdkakan *haha*

Nu tittar jag på Idol. Tycker en kille med gitarr var grym. Kommer ni ihåg han som juryn ville göra en platta med? Vilken röst..like it!!!

Jag och L kliver i snor *jack*

Sommar igen?

Vad varmt det är..härligt. Jag njuter. Har varit ute med flera boende och promenerat. De gillar verkligen att få sol på näsan. Lika så jag. Har haft fullt upp hela eftermiddagen. Phu! Men snart är dagen slut. C och jag har bestämt att vi ska gå tidigare så att vi kan köra bålstabiliteten innan handbollen. Det var så skönt att komma hem tidigt igår. Hinner faktiskt göra något mer än mat på kvällen.

Ikväll måste jag kolla upp storleken på min Henry Lloyd jacka. Det är nämligen två personer som varit intresserade av jacka. Men de vill veta storlek (konstigt va?). Hoppas de kan köpa den av mig. Skulle verkligen behöva pengarna. Använder inte jackan, så varför ha den hemma liksom?

Nu ska jag jobba klart det sista innan det är dags att dra min kosa!!





Gratis generationen

HJÄLP! Måste få ihop 7 aktiva medlemmar! Vill du hjälpa till och samtidigt kunna få en massa gratisprylar själv?

Bli medlem här!

GratisGenerationen

Ni kommer inte bli besvikna. Skriv en kommentar om ni blir medlemmar också, så att jag vet =)

Webbshopping

Igår deltog jag i en bloggtävling där man kunde vinna muffinsformar från Klarafärdiga. Självklart var jag bara tvungen att gå in på Klaras hemsida och kolla. Pladask. Gud vad fina grejer hon säljer. Vill ha allting. Det negativa med nätshopping är att man får betala frakten. Suck! Men och andra sidan så hade onså fina grejer att jag nog kommer blunda för det denna gång.

Jag funderar på om jag ska ge mig själv en present (fyller år på torsdag). Presenten blir följande från Klaras hemsida:


10st etiketter


Muffins/bullformar


Pepparkaksform


Bomullssnöre vit/grön

Sammanlagt (med frakt) går detta på 141:- 
Mycket eller lite? Jag tycker jag får mycket för pengarna :)

AC ska du ha något?

Kallt ute nu

Det är verkligen kallt på morgonen numera. Dags att klä på sig varmare klädr helt enkelt. Brrr..tycker jag fryser hela tiden. *kallt kallt* Men så är vi faktiskt snart inne i oktober också. Den här månaden har jag inte ens hunnit med. Fyller ju för sjutton år på torsdag. Vad jag önskar mig?

VINST MOT HEID PÅ ONSDAG!

                          

Det ska bli ruskigt kul att spela på onsdag. Är laddad redan nu.
Ikväll blir det till att förbereda sig taktikmässigt inför onsdagsmatchen. Efteråt ska jag , AC mfl köra bålstabilitet. Kom på att man kanske skulle gjort det igår..ikväll kommer jag nämligen missa IDOL. Vilken miss va?

Tävlar om formar


Gud vad jag önskar att jag vann denna tävling. Jag vore överlycklig. Har nämligen en köksmaskin från KENWOOD som än så länge inte varit i bruk. Har inte kommit iväg till affären och köpt bullformar. Helt sjukt egentligen, men så är det. Vann jag dessa formar var jag ju bara tvungen att baka och varför inte bjuda vännerna lagom till kanelbullensdag?

Tävla du med hos KLARA!

JAG VANN



Lepigen Omega 3-Fiskolja effekt på hjärta, hjärna & kärl (229:-).Lepigen® Omega 3 Fiskolja har bevisat god effekt på hälsan. Bland annat uppnås en stimulerande och välgörande effekt på hjärta, hjärna och kärl. Fettsyrorna i Omega 3 behövs i kroppens samtliga celler och är därför viktiga för vårt allmänna hälsotillstånd. Ger positiv effekt på hjärnkapaciteten och ökar koncentrationsförmågan. Gynnar det "goda" kolesterolet (HDL) och minskar det "dåliga" (LDL).

Jag vann igen. Denna gång var det hos Linda Att jag har sådan tur och vinner två bloggtävlingar irad. Kanske ska köpa en trisslott imorgon också =) *haha*
Glad blev jag iallafall....tralla tralla...la la...

Kolugnt

Äntligen har jag satt mig ner i soffan, med en kopp te från Aromia med smak av blåbär och vanilj. *gott* Blev pasta med tonfisk och pesto idag. Jag vet, inte så påhittigt men jag hade inget annat idag. Imorgon kanske det blir kycklingfilé. Någon som har bra idé på kycklingrätt så är det välkommet.

Annars gick träningen perfekt. Ingen fys efter idag. Imorgon blir det bålstabilitet efter träningen, men det mesta av egenfysen kommer köras efter matchen på onsdag. Heid är inne i ett flow men vi kommer inte vika ner oss.

Fick en mumsig elrökning från Fortum idag. Nästan 500:-. Blir att vänta till löningsdagen innan den betalas.

Nu ska jag fortsätta kika på TV och bara slappa!

Nu kommer en ängel

Äntligen fick jag tag adressen till tjejen som vann Änglasmycket från CALAS. Åhu! Att et mail kan komma på villovägar är et mmysterium. Men nu har jag iallafall mailat adressen till Sussi på CALAS och hon ska skicka iväg smycket till Åsa.

Känns lite trist att inte ha en tävling igång :( MEn jag kan ju alltid länka till min syster ANNA-CARIN som har flera tävlingar igång. Kika in här nu och vinn vina priser.

Förresten blir jag irriterad på Affiliator. De har stängt ett konto som jag har (och AC) som var uppe i över 600:- VArför? Är det bara lrendrejeri det där eller? Man undrar ju! Har mailat dem och väntar på svar! *grrr*
Någon som råkat ut för liknande problem med Affiliator?

GRATIS ÄR GOTT

Här kommer tips om gratisprodukter som jag beställt hem:


BESTÄLL HÄR.



BESTÄLL HÄR.

HÖST

Nu vet man att det är höst, när Google märket ser ut som sådant:

Glad höstdagjämning!

Men jag måste säga att höstens färger är helt makalösa. Att de kan få fram sådana vackra färger..otroligt.

Kommer ihåg på lågstadiet då man fick ut och plocka löv och göra fina konstverk av. Sådana tider :)

För övrigt (apråpå ingenting) så har jag skrivit ut en massa tentafrågor från sjukgymnastikutbildningen i Uppsala. Ska se hur mycket jag kan och inte kan :) M och vi pratade endel om muskler i helgen. Hamstringsmuskulaturen.
M. semitendinosus
M. membranosus
M. biceps femoris
Alla fäster på tuber ischiadicum. M.semitendinosus fäster på tibias laterala del. M. semimembranosus fäster på gåsfoten. Biceps femoris fäster på fibulahuvudet. Kul när man väl sätter igång.

I´m back

Måndag morgon, man entrar kontordörren. Lite suck, men ändå helt ok. Var trött när jag vaknade men känner mig just nu väldigt pigg. Skönt att kunna känna så ibland :)

Väntar intensivt på mitt presentkort som jag vann från en blogg. Förstår inte att jag kunde vinna! Men ibland måste man ha lite tur också :) Vet precis vad jag ska köpa för endel av presentkortet. *yes*

I veckan blir det löning förresten, säkert ingen som har missat det. Då ska här sparas. Vill se mitt nya kök i november. Ska lägga undan pengar till SPA-weekend också. Dags att boka det snart förresten. November - here WE come!

Cancersjuk

Ni har säkert läst om den cancersjuka flickan som avled pga sin cancer. Många skriver nämligen om just detta på bloggar runt om i Sverige. Nu samlar man in pengar här.

Målet är att ha samlat in 100.000 kronor innan Lucia, den 13 December. Alla bidrag är välkomna och det går att skänka pengar genom mobilen, kontokort eller direktbetalning.

Länka på era bloggar också!!!

Tuppkaka ala AC

Nu har jag fikat med tuppkaka som AC gjort. Hur gott som helst, men inte så nyttig förstås :)



Men är det söndag och måndagen stundar så får man faktiskt synda lite. Det var iallafall väldigt gott. Mumma! Nu ska jag snart försöka få Ac att massera mig, har lite ont i nacken *synd om mig*

Jag och Ebba


Jag gillar den här bilden.

Vad tycker du om den?

Lugn kväll

Hej kära läsare!
Mat hod mormor och morfar är alltid lika trevligt. Direkt efteråt blev AC och jag avsläppta vid Vallen och där körde vi ett gympass. *pju* Var egentligen inte laddad för någonting men det var skönt iallafall. Några killar var redan där och gymmade.  Det är så pass litet gym, att är det fler än tre där blir det trångt. Som tur var lämnade de gymmet ganska snart, så vi fick husera fritt :)

Nu är jag hos AC. Hon pratade någonting om att baka, får se hur det blir med den saken. Har huvudvärk nu också, förbaskat. Men det går väl snart över.

Mamma mu och kråkan går på bio!
Tycker dem liknar S och Ebba! Klockrent faktiskt!



Tycker båda är riktigt söta  :)

Inredningsdag

Idag har hela familjen varit hos mig på förmiddagen och hjälpt till med allt från målning till att sy gardiner. Jag målade mitt sovrum vitt. Behöver dock målaännu en gång. AC målade om mitt "nya" nattduksbord som jag fick från landet. Mamma sydde gardiner till kök och vardagsrum. Pappa borrade upp rullgardinen till köket.

Så nu börjar det bli finare i min lägenhet. Mamma han tyvärr inte med alla gardiner men ska sy vidare i veckan. Jag längtar verkligen tills det blir färdigt. Mycket mer hemtrevligt.


Det högra tyget, blå och vit blommigt, ska jag ha i köket.

I vardagsrummet ska jag ha vita gardiner.

Tack mamma, pappa och AC.


Tidig morgon

Vaknade 8 i morse, skönt att känna sig utvilad den tiden så att man har hela dagen för sig. Ebba var på redan den tiden, hon ville ut på morgonpromenad. Följde efter och propsade på att få gå ut och göra det hon skulle.

Gonzo har suttit i köksfönstret större delen av morgonen. Flöjtar och kvittrar :)





Ebba i hissen på väg på promenad.

Den där mulen gör verkligen så att man smälter, hon är bara för underbar ♥

Dags för sleep

Dagen har gått i ett och jag känner att det nog är dags att dra sig täcket över huvudet. *gäsp* Dagen har gått i ett och jag känner verkligen att jag måste förberedea mig för morgondagen. Har endel att göra. Tycker det känns kul att mina söndagar numera är mer än bara "deprimerande-söndag". Det är nästan mer en sådan dag då man verkligen hinner med mycket. Och eftersom jag trivs så bra på jobbet, är det bara morgonen som är jobbig.


En fd grannes vovve - Moppsen Milou

Är han inte söt? Tycker moppsar är väldigt gulliga. Snorar lite hela tiden :) Här gör han vacker tass....med belöning förstås. *haha*


Förlust med 5

Tyvärr blir hemresan kass. Förlust med fem bollar efter att ha legat i ledning nästan hela delen av matchen. Får gå hem och gräva ner sig och sedan gräva upp sig igen på söndag. Nu ska jag sura!

På väg mot match

Nu är vi på väg ner till Skövde med tåg för att spela match; SERIEPREMIÄR!
Har ätit Muminkex och kollat på datorn....det tar ju bara 2h att åka ner till Skövde.

Nu ska syster Yster ha datorn =)

Jag deltar i tävling



Jag tävlar hos den sanna kvinnan.

Vinnare i tävlingen

Nu har jag tagit ut den lycklige vinnaren i tävlingen om änglasmycket från CALAS.

GRATTIS ÅSA!!



Du får snart din vinst (ett specialtillverkat änglasmycke) från CALAS.



Vill här med tacka CALAS för samarbetet i och med denna tävling!
Hoppas vi kan fortsätta samarbeta!!!

Trevlig kväll

Är hemma hos mamma och pappa nu! Mysigt. Hann storhandla på vägen hem från jobbet. Blev lite kycklingfilé, soppor, korv etc. så nu har jag mat till hela veckan. Inväntar kvällens middag här. Ebba fick sitt tuggben + lösviksgodis från Lovans. Hon blev jätteglad men hade nog förväntat sig det. Efter att ha hoppat och snudsat av glädje började hon nämligen snoka i AC´s väska. *ler*


Dålig bild - men ni ser att hon ligger och tuggar på benet.


Tryck för förstoring.


Ebba i köket

Nu är det middag som stundar, och jag är hungrig som en varg...

 

Sockermätt

Usch, vad mätt jag är på socker. Sockerråttan (jag) är helt sockermätt. Har ätit morotstårta efter lunch! Hua! Nu blir det inget fika för mig vid 15-tiden inte. Jo, kanske kaffe bara. Men absolut inget till kaffet.

På en av våra aktiviteter på jobbet stekte vi äpple i margarin, socker och kanel. Gyllenbruna. La upp de stekta äpplena på en tunn mjuk pepparkaksskiva. Sedan en liten klick vispgrädde. Gott va? Men om ni förstår att jag mumsade en sådan bakelse + morotskaka förstår ni nog varför jag är mätt på sött för tillfället.

Nu ska jag upp och springa på avdelningarna! Glad jag är idag!!!
Har redan börjat ladda för lördagens match mot Skövde. Tänker på det ofta nu!!! *grrr*



Har du ätit stekta äpplen någon gång?

Uggly team



Här har ni the uggly team Skuru IK! Ser ni mig? Ser ut som att jag har proppat kinderna fulla med nötter :)

Jag har vaknat

Det tar sin tid, men nu har jag iallafall vaknat till liv efter en tidig morgon! Ser fram emot den här dagen och kvällen. Speciellt kvällen då jag får träffa mina gullpluttar ♥ En hel vecka eller fem dagar utan dem är faktiskt tomt. När jag bodde hemma var jag så van att alltid få träffa dem...men nu är det annorlunda!

Mamma berättade att Ebba ibland trycker upp dörren till AC och mitt rum (det är nedsläckt där) och sedan står hon bara och tittar in där. Åhh..så gulligt. Hon tycker säkert det är jätte konstigt att det står tomt där. Men hon är duktig iallafall.

Får se om det blir ett tuggben eller annat godis till henne idag. Kanske handlar på "Lovans Djurcenter" .

Start

Det är den enda djuraffären som verkligen har bra prisklass. Förra fredagen handlade jag ett mellanstort tuggben till Ebba. Jag köpte det på Danderyd Zoo i Mörby Centrum och det kostade 45:-. Skulle jag köpa ett lika stort på Lovans Djurcenter hade det kostat 20:-. Så ni förstår vilken skillnad det är.

GO LOVANS!

Alarm 5.15

Såg ett erbjudande från DN där man får testa DN´s morgontidning i en månad för bara 49:-. Jag nappade naturligtvis. Dock hade d skickat tidningen till min "gamla" adress. Ringde dem därför igår morse och ändrade. Positiv som man är, trodde jag såklart att tidningen skulle komma imorse. Ställde därför klockan på 5.15 jämfört med andra morgnars 5.30. Tyvärr visade det sig att - ingen tidning kom - Tar väl mer än ett dygn att förmedla detta till den som delar ut tidningen.

Därför sitter jag med datorn framför snoken istället för en tidning. *haha*

Fredag jipi fredag! Veckan har susat iväg och det är nästan så att man vill att tiden ska lugna ned sig lite iallafall. Herregud, man hinner ju knappt reagera så har en vecka gått.

Jobb 7.30 - 16.00
Hem på den fredagliga familjemiddagen =)
Vad jag längtar efter Ebbi och Gonzo =)

Har skrivit med en annan gojägare via bloggen och berättat att Gonzo faktiskt har en holk i sin bur som vi byggt. Det står att den arten ska ha/gillar holkar att sova i. Titta vilken söt bild....lite rädd för nya saker..


Wow, men lite läskigt...


Men man måste ju faktiskt se om det är beboeligt...
Åhh...vad söt han är :)

Nattdags

Oj vad klockan flög iväg sista halvtimmen. Dags att knyta sig. Hann med en sista ryck: skalade och skivade upp äpplen som jag frös in i frysen samt hängde upp tvätten. Phu! Det var verkligen ett sista ryck. Nu måste jag sova...

Rädda liv


Jag, M och A-S har bestämt oss för att rädda livet på denna kaktus. Den stod nere i jobbets källare - stackarn - Så vi gav den 4 liter vatten och har flyttat in den till vårt kontor. Kanske inte så stilig nu, men skam den som ger sig.

Så nu har vi en liten sak att följa upp. Kommer den klara sig eller inte?
Klarar den sig är det kanske jag som får vårdnaden *ler*
Tvättmaskinen är igång, mangon är uppäten - nu ska jag fortsätta titta på Lyxfällan!

Rusher och middag

Kvällen har helt och hållet varit inriktad på lördagens match mot Skövde. Gemensamt löppass inriktad på enbart snabbhet. Inte ens en boll att leka med :( Men skönt att få rusha, verkligen! Direkt efteråt begav vi oss till Skurustugan för möte och mat. Chiliconcarnen var ljuvlig. Kaffe med äppelkaka gjorde inte saken sämre :) *hehe*
Vad som sades i Skurusugan säger jag inte, men det var ett bra möte. Alla är laddade och målet är satt. Vi ska ha så kul!

Var ganska skönt att komma hem nu och i n t e behöva laga mat. Lyx rent ut sagt :)

Återkommer senare, jag med flera ska nämligen rädda liv!
Vad för liv? Se snart!


JAG VANN!

Jag är överlycklig just nu!!
Vet ni varför? Jo jag vann nämligen en bloggtävling hos Malin! 
Och vet ni vad jag vann? 400:- på H&M!

Ni förstår att min dag är räddad? Jag kommer kunna köpa något riktigt fint till mig själv!
JIPIIIIIIIIIII!



Här kommer min lilla slogan:

Snart är vintern här
jag gärna nya kläder bär
mat,möbler,ny lya
jag kläder behöver nya
om jag denna tävling vann
vore drömmen om ny garderob sann

Visst var det en fin slogan (?)


Vad för mat?

Dagens lunch - vad tror ni? Torsdag är ärtsoppansdag såklart. Hade ingen lunch med mig idag, därför blev det kökets mat. Soppa och pannkakor. Väldigt gott måste jag säga. Pannkakan var mer efterrätt än huvudrätt.

Var inne på Pandurohobby´s hemsida och tittade lite. Packade ner scrappbookprylar för 130:- men ändrade mig efteråt. Herregud, jag har inte råd med sådant nu inte. Sparar allapengar jag har till mitt kök som ska renoveras totalt i November. Varendra krona ska sparas. Men kan tipsa om att Panduro har rejäl REA - 70% på massa grejer.

Bokstäver ooh la la 26stBokstäver mademoiselleBubble stickers rosor 15st

Chipboard shapes baby boyDecopatchpapper golden heartsDecopatchpaper circle on green

Skulle hemskt gärna vilja pyssla mer, men tyvärr finns inte alltid tiden. Hade lust att köpa lite pyssel idag men måste tänka på att månaden inte är helt slut än. Nästan månad kanske?


Middag efter träningen

Rice Asian Restaurant & Bar Stockholm

Nu har jag fixat iordning ett litet anslag :)
Vi ska nämligen försöka få med hela laget att äta middage efter en träning i oktober. Har ätit buffén på RICE tidigare och tycker den är riktigt bra. Därför har jag, G och AC tagit ut två datum som eventuellt ska passa.
7:e och 9:e oktober. Hoppas många kan följa med. Det är ju alltid trevligt!!

Ska sätta upp lappen i omklädningsrummet ikväll!!!

Sedan får vi se.

Buffén kostar ju faktiskt lite (145:-) så man ska vara ute i god tid!

Buzzador och Buzzscout

Jag  är medlem i både Buzzador oh Bozzscout och väntar ivrigt på att få ta del av olika produkter. På Buzzscout har jag hittills värvat 2 personer. Men det var länge sedan jag fick ta del av en kampanj på Buzzador. *hmrf* Buzzscout har jag inte hört ett dyft ifrån. Är det något som fått tagit del av Buzzscouts produkter?

Har deltagit i 4 kamoanjer hos Buzzador, men inte så roliga utan: Storytel - ljudbäcler, Dermoscent - pälsmedel till hund, Wippies - router och en reklam grej via mobilen.

Ingen höjdare, men jag kämpar vidare! Ju fler poäng desto större chans att man får testa prylar.
Mest lönsamt verkar det vara att vara medelålders kvinna med familj! Kanske ska bli sådan då :)

BLI BUZZSCOUT HÄR!

BLI BUZZAOR HÄR!

 


Röda ögon

Jag blir så trött på mina ögon. Orkar inte med dem längre. Vill inte googla (ha glasögon). Just nu har jag endagslinser, men måste nog åter igen försöka med linser som har extra syregenomsläppliga. Menhelst skulle jag faktiskt vilja operera mina ögon. Tänk vad underbart! Någon där ute som han 20 000kr att ge mig *haha*

Läste en del intressant i tidningen i morse.
De skrev att endel skogsvaktare eller liknande "yrken" ska börja ha pepparspray. Varför? Jo för att de ska kuna spruta det i björnens ögon om de stöter på honom. Vad ska man säga? Ska man säga något alls? I och för sig är jag glad att det inte stod att de skulle skjuta varje nalle de såg...inget förvånar en längre när det gäller jägare etc.

Premenurera på min blogg förresten. Längre ner på vänster kolumn kan du välja att "Ha koll på min blogg"
Gör det nu!

Blondinbella

Varför läser man Blondinbellas blogg?
Det började med att jag gick in på sidan en gång bara för att läsa om tjejen alla tidningar skrev om. Herregud, vad skriver hon för intressant tänkte jag. Det komiska i hela historien är att jag numera läser hennes blogg ganska ofta. Vet inte varför faktiskt. Men på något sett undrar man vad som händer.
Det irriterar mig dock att hon inte verkar vara en djurvän. Hon är INTE en djurvän. Har man så många läsare och kan göra något gott med det tycker jag det är j*kligt korkat att visa att man har köpt en minkpäls etc. och tro att det är så märkvärdigt. Tänk snälla lilla bella *ler*

Hoppas inte alla små Blondinbella-wannebe tjejer tar efter denna korkade grej...

Gör något för djuren istället! Dem är mest utsatta!

Extrapass..

Vad skönt. Kom hem redan vid den här tiden. Kommer med andra ord hinna se Idol. Vilka pajaser det finns. Helt sjukt. Just nu sjunger en kille som tror han sjunger som Pavarotti. *haha*

Ikväll är det Efterlyst! Hjääälp! Ännu en gång kommer man få reda på hur mycket hemskheter som händer i vår värld. Gick in på Efterlyst hemsida och såg att de kommer visa bilder på två våldtäksmän. Det är så skrämmande att egentligen kan vem som helst på gatan vara den människan.

Ska berätta lite om träningen också. Handboll 90 min - fokus inför matchen på lördag. Mycket fart och fläkt men även lite uppställt spel. Känns bra tycker jag. Många löpvilliga i laget , helt klart. Efter handbollen gick Ac och jag ut och körde ett extra löppass. Intervaller 15s/15s 7min*2. Kände att jag behövde lite tryck i benen. Imorgon är det det bara ett gemensamt snabbhetspass, sedan mat och möte i allas våran Skurustuga :)


Vet ni vem som längtar efter Gonzo??
Längtar bara efter att få gosa med den lilla filuren.
M berättade att han inte ville kliva ur sin bur i morse, var väl trött. Satt kvar i sin sovring.

Hur sover era husdjur? Egen säng? Eran säng?

Mycket att göra

Märker att min "måste-göra-lista" växer sig allt större:

[   ] Storhandla
[   ] Måla om mitt sovrum
[   ] Planera ombyggnade av mitt kök
[    ] Sätta upp/sy gardiner till kök/vardagsrum
[   ] Boka SPA till november
[   ] Fixa försäkringar

Ja ni ser. Det finns endel att pyssla med.
Kan förhoppningsvis bocka av listan litegrann efter söndagen som kommer.

SPA i November

Nu går vi snart in i mörka oktober/november. Har därför pratat med mina kära vänner om SPA! Har nämligen en ledig vecka (från handbollen) i november. Och vad passar inte bättre än en liten spa-weekend? Har kikat runt liteoch hittat det ultimata, tror jag iallfall.

[I SPA Classic ingår:]
- inkl. kaffe och tårta
- 35 minuter kroppsmassage på Sydpoolen SPA och tillgång till hela spasalongen med jacuzzi, varmrum och bastu, färsk frukt och juice. Det ingår även entré till övriga badet med motionssim, äventyr, bubbelpool och bastu.
- en övernattning i dubbelrum
- fördrink och trerättersmiddag samt frukostbuffé.

Pris 1 345:-/person

Känns som ett ganska okej pris faktiskt!





Det är mycket pengar, men samtidigt tror jag att jag behöver det här. En upplevelse kan vara värt mer än en pryl.

Gå in själv och titta här.

Artist som misshandlat

Har ju läst i tidningar om en artist som misshandlat sin flickvän. Har läst lite överallt att det är Pappa Dee. sant eller falsk? I Aftonbladet går att läsa att flickvännen just nu skriver för fulla muggar på sin blogg angående detta. Därför snokade jag upp hennes blogg och det stämmer, hon skriver till och med öppet om detta med misshandeln.

HENNES BLOGG!

Vad tror ni??

Ögonen hänger inte med

Vilken tung morgon, till en början. Var på vippen att somna om då klockan ringde. Skönt att jag laddat kaffebryggaren så att det bara var att slå på den. Kaffet gjorde tyvärr inte underverk..en jobbig morgon med andra ord. Tyckte mig skymta ringar under ögonen *hjälp* ortfarande trött nu på jobbet, men får väl jobba bort det. Lite kaffe till så ska jag nog få ordning på den här dagen. Yeah!!!

Ser fram emot kvällens handboll eftersom det kändes så bra igår på matchen! Nu ska vi bara fortsätta ladda inför lördagens drabbning. Ska bli kul att åka ner till Skövde. De ska tydligen ha invigning på lördag (vår matchdag) för deras nya hall. Alltid kul med lite jippon =)

Igår fick vi Adidasväska och Adidasoverall. Har dock inte fått reseoverallen ännu. Suckar! Får bli fleecen och överallsbyxorna så länge. Men helt ok för jag älskar fleecen :) Mv-stället var grymt coolt =) Slaijmgrönt och jätteorangefärgade tjocktröja. Svarta byxor till det.

Crossover CC5.1
Handbollsskorna fick vi igår också. Hade de på uppvärmningen men sedan orkade fötterna inte mer..

VINST MED 10 BOLLAR

YES YES YES! Vann över Swithiods a-pojkar med 10 bollar. Härligt. Man kan säga att vi sprang sönder dem. Släpte in allt för många bollar dock. Vi måste verkligen jobba på det. 49-39 blev nämligen resultatet och jag vet inte om man kan ge försvar/mvspelet helt ok. Men det är något vi får jobba på helt enkelt. Vi har iallafall spring i benen och det är positivt.

Skönt att det kändes bättre för mig personligen idag. Gårdagens skit träning (för min del) var verkligen ingenting jag ville veta av mer idag. Men ssom jag se, bara att bita ihop. Det löser sig alltid, det tar bara lån eller kort tid :)

Nu har jag iallafall mumsat mig mätt. Hade tänkt göra ett välbehövligt besök på ICA men kom på att de stängde redan kl 21. Är så van att komma hem tidigare, och då är det alltid öppet. Får ta det imorgon. Istället blev det att eota i frysen och hitta kebab och sedan sallad och couscous till det. Riktigt gott faktiskt.,

Gott att vara mätt!!

Bli medlem

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=15852

Vill härmed bjuda in er att bli medlemmar hos GratisKläder.

Gå in och läs mera om det på länken ovan!

Bra dag

Gud vad den här dagen har flytit på bra. Förmiddagen hann jag mycket på. Tränade med många boende och fick ut en del att promenera ute. Vid lunch åt jag mormors underbara potatismos och falukorv  ♥ Tack ♥

Snart ska jag bege mig till Nacka och kvällens träning. Känns inspirerande att spela match ikväll. Lite jobbigt att veta att man kommer komma hem lite senare än vanligt. Helt okej om man bodde hemma och maten var klar. Men det är ju faktiskt inte så längre. Maten ska lagas och disken diskas. That´s life!

Funderar över vad jag ska äta till middag ikväll. Har inte direkt något hemma. Pasta brukar det bli, men känns inte så kul. Behöver lite middagstips! Please!

Jacka till Salu!

Nu säljer jag min Henry Lloyd jacka. Är den någon är intresserad är det bara att höra av sig så diskuterar vi ett pris. Jackan är i princip helt oanvänd. Behöver lite pengar nu och känner att det är ganska onödigt att ha en jacka hängandes i garderoben om man inte använder den. Så ta chansen! Först till kvarn!!



Shoppingsugen

Typiskt att man inte riktigt har ekonomin nu för att shoppa, när man verkligen känner för att shoppa. *mm*

Vad säger ni om dessa prylar?
Detta skulle jag vilja ha:



469:- Brödförvaring i porslin


20:- för 3 stycken disksvampar


5000:- för ett vitrinskåp som skulle passa i mitt kök


250:- för en kudde...soffan kanske?



Mörkt

Vad mörkt det är på morgonen nu. Hösten kommer allt närmare, om den inte redan kommit. Dags att mysa mer på kvällarna med tända ljus. Allt för att inte sjunga allt för djupt då det blir mörkt och tungt. Nerå, tycker det är skönt att årstiderna skiftar. Hur kul vore det med sommar alla 12 månader?



Imorse vaknade jag av en annan musik än den jag brukar ha på mobillarmet. Det var nämligen Herr Cornelis som väckte mig. "Jag är en gammal trubbar, som.........." Ja ni vet säkert vilken låt jag menar?

Ikväll har vi match mot Swittes a-pojkar kl 18.40. Samling redan 17.30 så därför tänkte faktiskt jag köra ett bålpass kl 17. Kommer hur som helst gå från jobbet dåj ag slutar. Behöver dessutom lägga till lite bål.

Den här dagen kommer bli bra........

DAX

Snart närmar sig klockan 22. Jag har bestämt mig för att jag ska gå och lägga mig i bra tid hela veckan. Klockan 22 ska det släckas. Klockan 22 slutar "Från koja till slott". Den där tanten kan ju verkligen inte inreda på ett snyggt sätt. I och för sig var denna omgång en av hennes bättre då man faktiskt skulle kunna bo där.

Nä, klockan slår snart 22 och jag ska snarka snart!

Så jäkla illa

Jag hatar när man har en dålig träning. Så jäkla illa. Usch! Kändes inte som att huvudet var med idag. Men så kan det vara ibland. Bara att bita ihop. Vet inte om det var för att jag körde fys innan träningen. Brukar alltid köra det efter träningen i vanliga fall. Hade nämligen möte som slutade tidigt. Därför han jag till hallen och köra hoppkoordination samt överkroppgym innan träningen. Gymmet var bara två övningar så la till lite mage också.

Har precis satt i mig en tallrik med sallad, pasta och hamburgare. Gott. Coops hamburgare fick faktiskt bästa betyg då den innehöll mest kött. Gott gotti gott.

Klockan 21 är det något inredningsprogram. Sånt gillar jag :) Lite irriterande att jag missade gårdagens "Hål i väggen" någon som såg det?


Imorgon match mot Swittes A-pojkar.


Rädda djuren

WSPA


Det ärhelt sjukt hur många människor behandlar djur. Jag kan inte förstå att det finns människor av den typen. Det är så otroligt viktigt att vi alla hjälper till för att djuren ska få det bättre i denna grymma mäniskovärld.

Det räcker med en liten gåva varje månad. Valet är ditt:

75kr till en påse chips och en läsk eller 75kr till djuren?

Jag har redan bestämt mig. Jag skänker nämligen pengar varje månad till Djurens Rätt samt till en park för orangutanger. Funderar nu också på att gå med i organisationen ovan. Det är så lite pengar, men till så stor hjälp.



HJÄLP TILL!!!!

Trött

Jag känner verkligen hur trött jag är...Zzzz.............

Redan uppe

Så har veckan börjat. Måndag! Dagen har endel att bjuda på, bla. ett möte med arbetsterpaeuter och sjukgymnaster i kommunen. Ska luncha tillsammans och ha möte då. Trevligt. Redan kl 11.15 måste jag åka från Mörby, därför har jag en känsla om att förmiddagen kommer bli ganska kort :)

Ikväll träning. Handboll och efteråt kör jag och AC nog ett av våra gympass. Tycker det är skönt att köra egna fysen efteråt, iallafall om det är gym. Är det löpning kan det vara skönare att ha det gjort innan.

Vad hittar ni på idag?

Dags att sussa

Nä, kvällen är inte ung längre och imorgon är det klockan som ringer 5.30 som vanligt. En hel vecka innan det är helg igen. På lördag smäller det kl 15.30 för då är det nämligen seriepremiär borta mot Skövde. Fd. sm-vinnare. Bara gå ut och ge järnet. Ska iallafall bli otroligt kul. Det är detta man har tränat hela sommaren för, för att få spela alla dessa roliga matcher. Yes!!!! I veckan är det fullt fokus på lördagens match.

GODNATT!!!

Hemma igen

Nu har jag kommit hem igen. Trevligt att träffa C och L. Och nu har vi höga planer om spa-weekend och mycket mera. I november har vi nämligen en vecka fritt från handboll (nästan från träning också) och då kan man passa på att göra något kul o avkopplande. Tällberg SPA har vi tittat på. Får se om det blir det eller något annat.

Kommer hur som helst lägga undan pengar till detta.

Jag kommer verkligen behöva avkoppling och massage då mörka och kalla november kommer..Bbrrrr


åkeshov

Nu är och har jag varit hos L och C ett bra tag. Har precis ätit. Det blev gudomlig kinamat. Kycklingfilé med casewnötter. Mums! Det ligger en riktigt bra kinarestaurant vid Brommaplan. Så nu är jag mätt och glad. Maten satt där den skulle om jag ska vara ärlig. Men vad trött jag är. Måste vara dagen träning som gjorde mig så degig. 

Nu väntar snart lite kaffe med kaffebröd. Hann inte äta riktigt med lunch idag, så jag har plats för lite extra gott kaffebröd nu 'haha' Jag är världens gottegris, det vet alla som känner mig.

Hann förresten att inhandla endel bra saker på CITY GROSS då vi var där och handlade. Bröd bland annat.



iriiterad en smula

Grrr..jag blir så arg då internet inte fungerar ibland. Irriterande. Men tillslut hittade jag en lösning iallafall. Har lagt in en tvättmaskin för nästan en timme sedan och passat på att dricka en varma koppen med smörgåsar. Hungrig av att springa - blev 5km löpningen idag. Tungt kan jag lova. Men det kände jag redan från början att det skulle bli.

Men nu har jag inte tid att skriva här. Måste ta ut tvätten och sedan far AC och jag iväg till L och C. Trevligt! 

Video på Gonzo


Fick inspiration från Mitire & Co att lägga in en video på Gonzo!
Visst är det härligt med papaegojor?

Gyllne morgon

Söndagen har kommit. Lugn dag kan man säga, men inte för mig. Ska bli riktigt kul att träffa C och L idag. Först har jag dock lite att stå i. Ska köra veckans sista fyspass, 5km löpning idag.
Jag kan inte förstå, att snart drar faktiskt serien igång. På lördag möter vi Skövde i första seriematchen, bort kl 15.30. Spännande. Åker tåg kl 10 från Centralen och beräknas vara hemma kl. 20.00 igen. Har redan börjat ladda mentalt.

Nu sitter Gonzo och kelat med AC, eller AC halvsover fortfarande, men Gonzo är där och försöker kela *haha* Ebba har inte vaknat ännu konstigt nog. Hon brukar alltid märka då man vaknat, för då vill hon ut och kissa.

Solen skiner idag också. Riktigt söndagsväder. Härligt.

Vi hörs längre framåt dagen!

TV TV TV

Det har varit en tv-kväll för hela slanten ikväll. Jag har i princip varit så trött att jag inte orkat göra något vettigt. Har ont i knäna också. Måste vara snabbhets- och hopptesterna + löpningen idag. Herregud, man börjar bli gammal tror jag ;0)

Såg precis Extra Extra med Blondinbella. Säger ingenting så har jag ingenting sagt.
Gick igenom alla "husdjurs bilder" nyligen och det är så underbart vilka bilder det finns på Gonzo och Ebba. Dem gör sig verkligen bra på kort. Inget att säga om det. Gullungarna. ♥

Fick lite pyssellust:



Dags att natta, är trött efter dagen shopping :)


Skuru IK

Kollade runt lite på nätets alla handbollssidor och hittade info på en hemsida:


Vårat lag, jag andra från vänster på översta raden.



Jag nr 14

Emma Petersson
Födelsedatum: 840925
Position: 9M
Längd: 170 cm
Vikt: 68 kg
Moderklubb, övriga klubbar: Lidingö, Skånela
Antal säsonger i elitserien: 5, detta blir den 6:e
Landskamper - A/U/J: 2/0/9
Favorithall: Nacka Bollhall såklart ;)
Bästa publiken: Skuru IKs ungdomslag
Elitseriens bästa utespelare: Johanna Ahlm
Elitseriens bästa målvakt: Gabriella Kain
Mål med handbollen: Att spela i landslaget
Det visste ni inte om mig: Jag en papegoja som älskar att åka dammsugare. Har spelat fiol då jag var liten.


IKEA

Efter dagens lördagsträning bar det iväg till T-banestationen Universitetet för att möta upp mamma och pappa. Blev IKEA i Barkaby samt Outleten. Vad jag har shoppat. Garanterar er att det blev mer än det var tänkt. Men allt var nödvändigt :) Tex. blev det en stickad kofta från Newhouse + 3 björnborg trosor som jag ska få i present ♥

För mig blev det ett par Björn Borg trosor, en köksduk, 2 underlakan, 2 kuddar, saftkanna, 6st glas, hundkorg till Ebba, batterier, påsklämmor, skärbrädor, gardiner, tyg till köksgardinerna, 6 st tallriksunderlägg, rullgardin vit.

Vet inte om jag glömt något, det har jag säkert :) Hur som helst en hel del shoppat. Kul! Gäller att passa på då man kan åka med familjen som har bil.


Krukan kommer från IKEA


Jag och Ebba


Min nya burk från IKEA


6st glas från IKEA, goda att dricka kaffe ur.

Jaha, vad tycker ni om mina inköp?

Träning tidigt

9-11 är den nya lördagsträningstiden. Yeah! Jobbigt att gå upp kl 7 en lördag men skönt att dagen inte bara försvinner. Löpning och tester står på programmet. Ska man skratta eller gråta? Om man åtminstone hade en boll att leka med, men tester blir det idag =(

Tårtkalas

Kvällens fika bjöd på tårta. Gissa vem som var först framme?


Mums filibabba, vad är bättre än tårta till kaffe?

Här kommer lite bilder från träningsmatchen i onsdags:


AC in action


Gippe in action


That´s me


aromia

Idag hämtade AC ut produkterna från Aromia som vi beställt.


Strössel *2, vanilj och blåbärste

Anna-Carin har just nu en tävling där man kan vinna produkter från Aromia. Sugen på att tävla?
Gå in här.

Present från Indiska

TACK A-S!!!!





Åhh vad jag gillar bokstället. Det är ju alldeles perfekt då man ska baka eller laga mat. Slipper ha kokboken liggandes i alla matrester eller liknande. *glad jag blev*

Bara vara här

Jag ska vara på Klingsta hela fredagen. Jag behöver ej åka till det andra boendet och hjälpa till. Känns skönt. Har en del jag måste göra här, så det känns utmärkt för min del. Nu har jag ätit min förträffliga tacopaj *mums* och efterrätt blev en tårtbit från köket. Vi har ju fått eget kök här, när det tidigare kom mat från Sodexho. Vilken skillnad. Det är inte klokt. Så fortsätter de så här kommer vi rulla fram på Klingsta.

1/2 dagen kvar till helg. Det blir inte auktion och kuriosa efter jobbet. Hinner inte, blir för sent. Funderar dock på att hoppa av vid Torsvik och köpa ett hundben till Ebba ♥ Lite helggodis med andra ord.

Måste hem till mig också. Annars blir det middag hos mor och far ikväll. Imorgon tidig träning i Nacka. Klockan 9, herregud måste ju åka redan vid 8. Ja, blir tidigt i säng med andra ord.
9.00 Löpning
10.00 Tester
Here we go!

CALAS bra

Vi passa på att ge er ett litet fredagstips! Besök CALAS hemsida. Mycket fina smycken till dig själv, en vän eller varför inte mamma? Dessutom kan du delta i tävlingen hos mig där ett av CALAS änglasmycken står som pris. Ett änglasmycke som är designat enbart för denna tävlingen. Vill du delta så använd dig av länken längst ner i detta inlägg.

Veckans kloka ord hos CALAS:
Det sägs att lyckan kommer och går. Andra menar att det finns en mening i allt. Vad som än gäller, är det en god idé att ta vara på tillfällena i livet. Stora som små. Den som är vaken, vet när det är dags.

Klicka för att visa större bild...
275:- för denna silverring

Klicka för att visa större bild...
175:- för ring med hjärta

Klicka för att visa större bild...
175:- för denna vackra ring

Tävlingen håller på 1 vecka till, så passa på att delta..

Läskigt

Imorse vaknade jag. Helt plötsligt fick jag för mig att jag glömt sätta på ljudet på mobilen. Skulle det låte när alarmet ringde 5.30? Därför gick jag upp, gissa vad klockan stod på? Jo 5.29. Suck! 1 minut till godo innan det var dags att kliva upp. Lite läskigt faktiskt :) Nu sitter jag på jobbet, äntligen fredag.

Längtar tills klockan blir "gå-hem" så att man kan hem och göra kvällen. M pratade om en speciell händelse i Frihamnen. Någon auktion och kuriosa mässa eller liknande. Kanske något att fundera över. Det är hela helgen och idage efter jobbet kanske man skulle ta sig en sväng dit? 76:ans buss går ju faktiskt på vardagar.

Annars ser jag framemot dagen. Är relativt pigg och längtar efter helg.

Vad händer för er denna dag och kväll?

Dagen i bilder


Jag förbereder mig med youhurt innan träningen


AC dricker latte på Sthlmsmässan


AC på stockholmsmässan


Snart stundade föreläsning


Där satt den

Dagen har varit rolig. Inget jobb idag utan mässan "Ett bra liv". Gick på tre föreläsningar där två föreläsningar var bra. Den ena var pannkaka. Hann köra gym överkropp innan kvällen träning. Såå skönt. Dessutom fick vi skjuts hem av G´s pappa idag. Tackar. Väldigt ovanligt att komma hem i så bra tid. Kunna äta i lugn och ro. OCH SE IDOL! Inte illa. En bra träning ikväll iallafall. Det börjar bara kännas bättre och bättre. Härligt.

Vet ni vad dagens middag blev? Tonfick/pastasallad. Mums! Men nu är tonfisken slut så jag måste börja vidga mina vyer vad gäller middagstips. Har du några tips?

Imorgon är det redan fredag! Fattar inte vad veckan har tagit vägen. Herregud. Men jag ska inte klaga. Snart är det lön igen också *hehe* Dags att äta vidare..jag återkommer..


Ett bra liv

Idag är det Stockholmsmässan som gäller. Hela dagen ska jag vara där, lyssna på bra föreläsare etc. Ska bli riktigt kul att byta ut den vanliga vardagen emot detta. Imorgon ska jag vara på Klingsta igen.

Men åter till dagen. Blir nog inte så mycket bloggande mitt på dagen eftersom det nog kommer vara ganska svårt att komma åt en dator. Men det var skönt med sovmorgon idag. Gonzo har varit med hela morgonen. Hänger och klänger, visslar och är allmänt glad. :)



Men snart ska AC och jag glida iväg så då blir han ensam. Men han har gottis i buren och mumsa på.

Hej svej

Vinst!

Hemkommen sent efter att ha spelat match mot Skånela. Blev vinst och mycket spring!! Det blev hockeybyten. Ser inte fram emot morgondagens beeptest. Men bara ta tjuren vid hornen och göra det.

Sover hos mamma och pappa inatt för att ta hand om Gonzo i morgon på morgonen. Har lite sovmorgon eftersom jag ska på Sthlmsmässan. Dessutom var maten klar ikväll vilket inte var helt fel då man kom hem 22.20 med bil. Hade inte ens orkat tänka tanken att åka kommunalt. Tack pappa ♥

Pappa tog bilderr förresten, ska försöka få upp lite bilder här på bloggen.

Nu måste jag sova!

Snart är det dags

Dagen går mot sitt slut. G hade inte bil tyvärr vilket nog innebär att det blir "gå-runt-i-affärer" tills klockan blir så mycket att det är dags att åka till hallen. Ska försöka få med mig systra så att vi kan kolla på Åhlen´s City! Snart stundar faktiskt födelsedagen. 25 september med andra ord. Så man kan faktiskt passa på att kika efter presenter.

Vad jag önskar mig?

- Kläder
-Inredningsgrejer


Hahaha! I helgen, rättare sagt på lördag efter träningen, ska la Familia iväg tll Barkarby och shoppa! Där ska jag också titta efter presenter. Outleten har väldigt bra priser. Ffa. Boomerang och Björn Borg brukar ha bra grejer. Så vi får se!

Sjuka människor

Jag mår illa, jag mår illa!

Högg av tårna

Kvinnan pekas ut som den som högg av 44-åringens stortår med yxa och slog in långa spik i knäleder och armbågar.
Mannen blev även slagen med kofot i underlivet och fick fotknölarna krossade. Till sist ska ex-flickvännen ha skurit av 44-åringens öra och tvingat honom att svälja det.
Alltsammans kunde enligt rättsläkaren ha lett till att offret dött - efter att ha lämnats ensam i minusgrader i den oisolerade stugan.


5 snabba frågor

Blogg.se frågade sina läsare angående deras träningsvanor. Så varför inte svara på det?

1. Hur ofta tränar du?
Jag tränar 6dagar i veckan, oftast dubbla pass med 90 min handboll och sedan ett gym/löppass.

2. Vad brukar du träna?
Jag tränar handboll 5-6 dagar i veckan (då är ett matchpass inräknat) sedan har vi vår individuella fys med löpning, spänst, snabbhet, styrketräning etc. med 4-6 pass i veckan.

3. Vad har du för mål/syfte med din träning?
Mitt mål är att hela tiden utvecklas som handbollsspelare. Fysiskt sett vill jag bli starkare, snabbare,uthålligare och spänstigare.

4. Var hämtar du motivation till att röra på dig?
Den är nog medfödd måste jag säga. Jag mår helt enkelt dåligt av att inte röra på mig.

5. Föredrar du att träna ensam eller med någon?  
Jag föredrar att träna flera. Men ibland kan det vara skönt att träna ensam också faktiskt.

Ja eller nej

Jag har tjatat lite om matchen ikväll. Eventuellt ska pappa titta på matchen. Vore kul om han kunde ta lite bilder på matchen! Älskar matchbilder, "in action liksom" Men vi f¨r helt enkelt se. Kanske skulle man kunna få skjuts ut då också? Av Gippe (om hon har bil?) eller pappa? Skulle behöva komma hem och dona lite.

Vilka i-landsproblem jag har egentligen!!!

  VS.

Matchstart kl 20.11 (typ enligt Å)
Plats: Nacka Bollhall (bästa hallen)

På fredagar brukar jag vara på det andra boendet (går in för den andra sjukgymnasten som har semester) men på fredag blir jag nog här. Ska på mässan "Ett bra liv" imorgon. Vad kul det ska bli!

Fjunen

#

Läs om våra fjun på Damhandbolls hemsida :)

Stega på

Idag var jag duktig på väg till jobbet. Gick nämligen biten från Mörby C till Klingsta. Skönt! Måste ju börja vänja sig, för snart drar Korpens stegtävling igång :) *ahaha* Från 1 oktober till sista oktober ska man gå som en galning, räkna varenda steg man tar. Jiha! Man blir ju lite så att man går extra mycket eftersom man vet att det ska räknas. Tävlingsinstinkten gör sig synlig med andra ord :)

Jag har redan börjar förbereda mig inför matchen ikväll. Ska bli kul. Synd att matchen är så sent bara, herregud, 20.10 då är jag nästan hemma de dagar då kollektivtrafiken fungerar (sällan med andra ord). Men skönt att inte stressa från jobbet iallafall. Nä, vi ska köra på. Skönt att ha spelat match igår. Känner mig dock fräsch eftersom det var så korta byten. Mm..!

Kaffe.....



Träningsmatch

Matchen mot Djurgårdens a-pojkar gick bra får jag säga. Vi spelade 3ggr 20 min och körde hockeybyten var 5:e minut. Inget jag direkt förespråkan, men men. Det blev förlust med 6 mål. Hade vi inte haft så förskräckligt mycket tekniska fel hade vi nog vunnit. Vi spelade stundtals riktigt bra vilket vi får ta med oss.

Nu måste jag sova, blev en sen kväll med tanke på den sena matchen!

Godnatt!

Thaimat

Det blev thaimat idag. Kycklimg med wok. Hur gott som helst. Så nu är jag fullmatad och taggad till kvällens drabbning mot Djurgårdens a-pojkar. Spännande. Har ju bara mött Skurus första års juniorer, killar och de är riktigt bra. Dock vann vi faktiskt 2 av 3 halvlekar senast. Men som sagt, bara tuta och köra.

Har inte samling förrän kl 17.30 så jag har ingen brådska från jobbet iallafall, vilket kan vara skönt.

Ska till Mörby Centrum och handla något innan träningen. Men just nu är jag fortfarande så dundermätt efter lunchen att jag vet inte om jag orkar tänka på mat ens :)

Måste jobba vidare..cioa!

Tävla

Vill hetsa att till att delta i min tävling.

Kolla in länken nedan detta inlägg eller kolla till vänster i menyn. Ni kommer inte ångra er då ni deltar och kanske blir en lycklig vinnare till smycket. Dessutom ingår även kedjan i vinsten. Har själv ett änglasmycke och tycker verkligen det är såå fint. Enkelt och sött. Så tveka inte utan delta i tävlingen idag..

Godmorgon

Mörkt även denna morgon, om inte mörkare faktiskt. Men gick och la mig 22.15 igår och känner att det känns lite bättre idag. Snark! Men det är klart, jag hade kunnat ta 30 min sovmorgon men gjorde det inte. Då får jag faktiskt skylla mig själv. Eller hur?

Ikväll kommer jag komma hem sent från träningen. Känns lite jobbigt att veta det. Bygger lätt upp en liten stress då =(

Matchen mot Djurgårdens a-pojkar börjar 18.40 och vi spelar match 60 min plus pausvila. 20.00 kan man räkna att det är slut. Sedan ska AC och jag ut och köra ett av våra löppass. mm...kanske tar 30 minuter iallafall. Duscha tar 15 min. Beräknar komma isäng rätt sent med andra ord...blääää...

MEN EMMA TÄNK POSITIVT!!

Kanske dax att ta på sig änglasmycket :)
TÄVLA HÄR!


Köpartagen

Gud vad jag blir sugen på inredningsprylar då jag kollar runt på nätet. Min förra samarbetspartner (hade en tävling igång) Fridas Gård har ju bara för underbara inredningsprylar. Vill ha allt i princip. Eller vad sägs om detta:


  Servetter - ljuvliga med rosor 45 :-

 Rosor - En urfin tekanna för 395:-

       Hängare med lådor - 735:-

Min sallad

Mums! Har precis ätit upp min tonfisksallad. Hur gott som helst. Hittade receptet på nätet. Mumma! Var alldeles lagom efter kvällens tuffa handbollspass. 90min springa (handboll) och styrketräning ben/mage efteråt. Yes! Hävde i mig massa yoggi youghurt efter träningen. Har blivit lite såld på det ;)

Men nu ska ni få ta del av ingredienserna (felstavat?) i min sallad:
Tonfisk i vatten
Avokado
Tomat
Sallad
Gurka
Gul paprika
Gräddfil (går bättre med cremefraiche egentligen)
Citronpeppar

Alldeles underbart gott :) Perfekt att slippa en massa stök i köket också. Bara att ta fram en bunke, skärbrädan och kniven!! Går på ett kick.

Före:


Efter:



Träningen kändes för övrigt bra. Riktigt bra fart och inställning. Det är så det ska vara. Imorgon match mot Djurgårdens a-pojkar. Laddad jag är.


Nu kör vi

Det kommer bli en intensiv eftermiddag. Dax att vara beredd på det :) Har bestämt att vi ska ha en förflyttnigsutbildning i oktober/november. Det är mer pyssel än vad man tror. Alla har olika scheman, utbildningar och möten. Herregud. Men det ska nog lösa sig. Vi har ju iallafall ett tag på oss :)

Har  du gått på någon förflyttningsutbildning?

Apropå utbildning så ska jag på utbildning på torsdag...eller rättare sagt en mässa. Hela dagen har jag fått lov att gå. Det är nämligen Karolinska Insititutet som anordnar detta. Ska bli mycket spännande med föreläsningar och montrar man kan besöka. Men som sagt, blir först på torsdag.

Har sovmorgon att vänta också eftersom första föreläsningen inte börjar förrän 9 :) haha!

Kläder - vinna?

Vinn presentkort på H&M här.


Mörkare

Vi går mot mörkare tider. Det kan jag konstatera som vaknade utan alarmet imorse kl 5.30 *gäsp vad trött  jag var* Ögonlocken ville bara slutas...men icke sa nicke. Nu känner jag mig lite piggare, men inte till 100% riktigt. Börjar bli kallt ute också. Brrr....

Läste i tidningen att det är blomkålstider nu. Vad sägs om stuvad blomkol? I like it! Men ikväll blir det nog tonfisksallad för min del. Mums! Skönt att slippa laga mat också. Handlar nog på ICA ikväll. Orkar inte släpa till träningen.

Ikväll är det handboll + lite tester. Mm...skulle vilja göra 2dagars testerna på Bosön istället. Då blir man liksom klar med det. Nu ska vi istället göra testerna lite här och där samt springa både Brrp, Cooper och 5km terräng. Herregud säger jag :) Men,men, vi gör faktiskt testerna för vår egen skull.

Förberedelser

Söndag - dags för natti natti. Veckan som kommer har mycket att ge både på jobbet och handbollen. Bla. blir det två träningsmatcher i veckan. En match mot Skånela och en match mot Djurgårdens a-pojkar. Ser fram emot det.

Den här söndagen har varit så otroligt lång. Att man kan hinna med så mycket på en dag. Har inte direkt varit vilodag här inte *ahha* Men jag gillar när det är full rulle utan stress. Då mår jag bäst.

I lägenhten hardet hänt endel. Okej, inte så mycket men lite:

- Jag har fått hjälp av pappa att borra upp min tv på väggen. *snyggt*
- Jag och AC har målat klart mitt skrivbord. Very nice. Nu återstår bara fina rosentapeter som jag ska ha i lådorna. Kommer bli jätte sött. Lantligt kan man säga :)



Ni tänker kanske oj inte mycket. Men med tanke på mitt schema denna helgen kan jag vara nöjd :)

Fick blommor då jag hade min inflyttningslunch. Orkidé och en begonia. Like it! Som tur är verkar lägenheten vara bra anpassad för blommor. Snart får jag ta hem min Aloeveraväxt från jobbet också.

Korv till slut

Det gick bra att dela ut matchenslirarepris i Nacka. Tyvärr lyckades dock inte Skurus a-flickor vinna över Tumba .  Tumba var riktigt duktiga. Fick dela ut matchenslirare, medaljer och pokal. Tyvärr är ju inte söndagar den tiden på dygn och veckodag som bussar och tunnelbana går så ofta.

I hallen var jag sååå sugen på korv. Vad är godare än en varmkorv i en handbollshall? Det är liksom så nostalgiskt :)

Så gissa vad det blev till middag då vi kom hem? Varmkorv..haha!! Inspiration till middagen kan man få överallt.

Nu vill jag attdu deltar i min bloggtävling..titta på länken nedan detta inlägg...

Helt ändrat

Ibland blir inte dagen som man tror, och det kan ju vara kul ibland. AC och jag sprang snabbdisyans som vi bestämt innan. Men det blev helt ändrade planer då vi kom till Lidingövallen. Där träffade jag nämligen en arbetskamrat. Så vi åkte med till deras landställe och tittade. Trevligt. Egentligen var planen att Ac och jag skulle åka iväg till Sicka och shoppa lite. Men det blev som sagt ganska annorlunda. Dock glad för detta då jag verkligen måste spara pengar till mitt kök.

Lunchade med en kebabrulle. Så gott, Oskars pizzeria kan verkligen göra goda kebabrullar :)

17 ska jag som sagt dela ut matchenslirarepris i Nacka. Hann som tur var lägga in en tvätt nu, så då slipper jag tänka på att tvätta under veckan. Får se hur jag gör ikväll. Sover hos Ac kanske..det får jag se då..





Haha..bilden längst ner är från Göteborgsresan...på Universeum.

Tävlingar på gång...

Här har ni tre tävlingar som ni kan delta i. En tävlingen har jag igång och två har min syster på gång.

MINI-GOODIEBAG

PRODUKTER VRÅN AROMIA

SMYCKE FRÅN CALAS

Så ta chansen att vinna något av ovanstående. Alla tävlingar är enkla och kräver ingen länkning. Skönt skulle iallafall jag tycka :) Dessutom innehåller alla tävlingarna väldigt bra och fina produkter...kika in!!

Vad gör man en söndag?

Söndagar kan vara ganska lugna och avkopplande på många sätt. Men det är absolut inte så min söndag kommer se ut/vara. Vaknade 8.30 av att Gonzo inte ville vara kvar i sin bur. Skrek och visslade - så hade jag velat sova vidare hade jag nog fått stoppa både öronen fulla med bomull eller nåt ljudisolerande.

Har plockat ut rummet hos mamma och pappa i flera dagar men tycker inte det känns som att det händer så mycket. Phu! Man fattar inte hur mycket prylar man har egentligen.

Idag ska jag dela ut matchenslirare i Stockholms cup kl 17.00. A-flickor. Ska bli kul! Hoppas Skurus A-flickor ska spela finalen (tror det). Är ju en av tre faddrar till dem. Synd på ett sätt att matchen börjar så "sent". 

Ska lägga in ett x-tra löppass idag med. Det här måste vara det skönaste vädret att springa i. 

Nä, har inte tid att sitta här och skriva..måste jaga iväg... 

X-tra pass

I veckan har jag kört alla mina egna fyspass. Och så kommer helgen och det börjar kännas som att brallorna är fulla med myror. Efter att ha plockat i ordning efter inflyttningsfesten för släkten etc. gav AC och jag oss iväg på en löprunda. Skönt att bara få springa av sig. Blev ca 40 min löpning. Det var verkligen höst i luften.

Vid Kottlasjön var det disigt,  lätt regn och doften av eldad ved. Det varkligen som att det stod HÖST skrivet överallt.

Har tidigare kännt "Nej inte höst" men samtidigt börjar jag smälta det och känna att det kan vara ganska skönt.



OBS! Glöm inte att höja kvällsmyset med att tända en massa ljus!

Fotboll på TV

Nu är jag mätt och belåten. AC står och diskar. Sitter i soffan och tittar på fotboll. Damer Allsvenskan - Umeå vs. DIF. Tro det eller ej men Djurgården leder faktiskt. Har ingen vidare koll på damfotboll men vet att Umeå har varit riktigt bra tidigare. Nu gjorde Umea 2-1 genom Marta.

Känner mig trött. Men AC och jag ska ut och köra ett löppass. Trist att det regnar bara. Måste väl klarna snart, har varit regn hela dagen. Höst höst....

Trevligt att ha lite släkt på besök. För mormor och morfar var det tex. första gången de tittade in hos mig. Får bli fler gånger. Men då måste jag ha köpt en diskmaskin :)


Min dukning....liiite irriterande med läskflaskan som förstör *ler*

Nu ska jag fortsätta kika vidare på fotbollen..

Lunch

Nu är mormor, morfar och la Familia här. Har ätit lunch med tacopaj, sallad, vitlöksbröd. Jätte gott. Har redan skrivit ner receptet. Det kommer garanterat göras om. Självklart fick Ebba också smaka en bit. Nu har jag diskat allting..phu...jag måste verkligen köpa en diskmaskin snart. Det är ett måste, det fungerar inte annars.


Så här låg Ebba medan vi åt lunch. Som en vält gunghäst.

Nu ska jag göra iordning fikat. Hallon/blåbärspaj - smulpaj. Till det serveras såklart kaffe :) Får se om pappa kan komma förbi en snabbis. Fika går ju rätt så fort.


Dukning ala Emma!


Efterlängtad bild?

Frukost med Gonzo:


Mums med rostad smörgår med marmelad och ost...


Slurp! Lite kaffe på morgonkvisten gör också susen :)


Klokt ord



Här kommer kloka ord från CALAS.

Det sägs att lyckan kommer och går. Andra menar att det finns en mening i allt. Vad som än gäller, är det en god idé att ta vara på tillfällena i livet. Stora som små. Den som är vaken, vet när det är dags.


Mycket att göra

Sov lika illa som att jag skulle ha sovit på en trädgren, och då vet ni vad jag menar. Suck! Vaknade minst 100 ggr (okej då inte hundra gånger) på den där förbaskade luftmadrassen. Vaknade redan vid 7 och gick upp och satte på kaffe. Blev frukost med mamma och Gonzo. Synd att den här datorn inte har bluetooth för då kunde jag ta över en bild och visa hur Gonzo äter frukost på morgonen. Sätter in den bilden då jag kommer till mig. Ebba började gnälla och ge blickar då klockan var 8 så nu har jag hunnit vara ute med henne också. Hon måste vara den långsammaste vovven vad gäller morgonpromenader främst. Hon ska lukta på varenda grässtrå, ingående. Kanske kissa om det luktar riktigt mycket "jag-är-den-bästa-hunden-här-i-området". Men nu är hon nöjd iallafall. ♥

Ska bege mig hemmåt snart. Städa lite samt göra iordning allt inför min lilla inflyttningslunch. Ska bli trevligt.

Först vill jag dock passa på att mana på er att delta i min bloggtävling. Änglasmycket från Calas är riktigt poppis. Ta bara redapå vad för egenskaper (dvs. ex. trygghet) som stenen har.



Ha det bra, för det ska jag ha det :)

Kvällen

FREDAGKVÄLL ---- TV-KVÄLL
Har varit ute med Ebba en gång. Hon gjorde det hon skulle. Handlade på ICA, det jag glömde till morgondagens lunch och fika. Har nämligen bestämt vad jag ska bjuda på till kaffet. Det blir hallon/blåbärspaj. Man kan säga att det blir en PAJ-BJUDNING. Tacopaj till mat och bärpaj till kaffet. *haha*

Nu blir det snart sängen..natti..

Te från Aromia

Jag har nätshoppat hos Aromia idag.
De har verkligen bra priser på (tycker iallafall jag) teer.

Ska dessutom passa på att tipsa om att de har REA på endel produkter.

grönt te rabarber/grädd månadens vara hos Aromia september 2008



Sommarte

Det är ju bra att bunkra upp med massa te inför höstkvällarna...

Taco...igen

Känns som att vi äter taco varje helg och det gör vi nog. Det är så himla gott och lätt att göra iodning då man kommer hem. Är hemma hos mamma och pappa nu. Mysigt. Var dock upp hos mig direkt efter jobbet och strök "all" min tvätt. Egentligen var det faktiskt mest Ac´s tvätt, men iallafall. Kan ju vara snäll ibland ;)

Ska bli trevligt att äta middag nu. Gonzo och Ebba är glada när tjejerna är hemma...

Skriver mera senare...
Nu ska vi äta!!

Härligt

Fredagen är här och det känns verkligen skönt. Ser fram emot helgen. Har endel att stå i, ffa ikväll eftersom jag ska förbereda till min lilla inflyttningslunch som jag ska ha för familjen =)

Som ni ser har jag dragit igång tävlingen också. Det är bara att tävla på. Vem vill inte vinna det fina änglasmycket med kedja? Änglasmycket är av rosenquartz och bergskristall med en äkta balisilverpärla till huvud. Den är trädd på äkta silvertråd. Så det är verkligen värt att delta i tävlingen.

Träningsledigt idag förresten. Ska hem till mamma och pappa ikväll, äta middag och bara ta det kolugnt. Det är en skön fredag för mig =)

TÄVLING - vinn smycke från Calas


Ett tips för att hitta svaret på frågan är att gå in på calas sida och leta undr fliken "Om stenar och kristaller"

Förutom detta ska du även klicka dig in på dessa sidor.

Spela gratis bingo!

Trevlig kväll

Det har varit en bra kväll. Träningen gick alla tiders (handboll och 400m intervaller). Känns så skönt att alla egna fyspass för veckan är klara. Nu ska vi bara köra extra i helgen!! Lägger krut på löpning i helgen.

Har gjort kyckling ala Maria. Kryddade kycklingen med curry, grillkrydda och vitlök sedan låter man det koka upp i creme fraice chili/paprika. En riktig hit :) Servera ris till!



Sorry till vinnarna i min bloggtävling. Har inte skickat iväg priserna ännu pga. tidsbrist helt enkelt. Lovar dock att jag ska göra iordning det ikväll eller till helgen. Ni behöver allafall inte vara oroliga, ni ska få era priser.

Har även en till tävling som jag ska dra igång snart, så det är endel pyssel.

Inatt sover AC hos mig. Ska ta en kopp te snart när hon diskat klart. Jag lagade maten och hon diskade ;)


Barbapappa

Jag är med i Barnparadisets ® tävling om ett mjuk, kramgo BARBAPAPA! http://www.barnparadiset.se/ är en webbutik som säljer färgglada leksaker (bl.a barbapappa med familj) och inredning till barnrum. Tävlingen hittar du på http://barnparadiset.blogspot.com/ "


OS - Jamaica dopade?

100 m (9,69)

Usain Bolt

200 m(19,30)

Usain Bolt

4x100 m(37,10)

Nesta Carter

Michael Frater

Usain Bolt

Asafa Powell

100 m(10,78)

Shelly-Ann Fraser.

200 m(21,74)

Veronica Campbell-Brown.

400 m häck(52,64)

Melaine Walker

Här sre ni alla Jamaicas guldmedaljer i OS.
Nu kan man läsa i Aftonbladet att Jamaicanskan som kom 3:a i Kallurs lopp kan vara dopad. Mm..är det sant skulle det inte förvåna mig om mångaandra Jamaicaner också har tagit samma väg. Eller? Jag fick den tanken när de kom 1:a, 2:a och 3:a på ett lopp i OS. Men jag vet ju inte.....


Äppel Päppel

Nu har jag äntligen (har sagt det länge) plockat ihop lite äpplen från trädgården här på jobbet. Bättre sent än aldrig. Ska hem och frysa in dem. Måste tänka på vad jag ska ha till kaffet på lördag då jag ska bjuda la familia på inflyttningslunch. *tänker tänker* Har haft så mycket i tankarna angående det.

Kladdkaka - vanligt och för sött?
Äppelpaj - gott men trist?
Citronkaka - fräsccht, gott?


HJÄLP! Behöver all hjälp jag kan få. Måste få lite inspiration från er. Vad är det ni bakar om ni verkligen vill överraska? Hade cheesecake som val, och har köpt små portionsfat på Åhléns. Men kan man baka det och bjuda på om det är första gången jag gör det? Tänk om det blir pannkaka?

Shoppingsugen?

Accessora.se

Här finns alltid något för alla!







Gå in och titta på deras sida...mycket fina väskor och annat!

Godmorgon

Vi går mot veckans slut och har äntligen kommit till torsdagen. Idag ser dagen ut som i de flesta andra dagar. Ska iväg och jobba 7.30-15.45 och sedan blir det träning för hela slanten i form av handboll och löpning. Sparade 400m intervallerna till idag eftersom det är skönare att vara uppvärmd då man går ut och kör dem. Vi har nämligen handboll först. Nu börjar jag längta efter Ebba och Gonzo igen. Några dagar utan att få pussa dem kan vara lite tufft :/

Igår träffade jag dock pappa en snabbis. Då satt Ebba med i framsätet på bilen och tyckte hon var jätte tuff :)


Raringen ♥

Äta och natta

Den sena träningen gör att det bara är hem och äta, för att sedan dra täcket över sig. Var trött i morse och känner att jag behöver komma i säng snart. Det blev iallafall skoprovning idag. *glad Emma* Jag valde faktiskt inte stabil-skon. Föll för ett par andra smalare skor, och framförallt lättare. Kommer sväva på moln :) Mellan 18.45-20.15 körde vi boll. Det var tre killar som deltog vilket alltid är bra då man är tvungen att klappa på ordentligt för att ens få dem en aning hur balans. Efter handbollen gick AC och jag till "vår hörna" och körde gym. Överkropp.

Snälla pappa hämtade upp oss i Ropsten och kl 22 entrade jag dörren till lägenheten. *pust* Blev en gorby och en sallad. Hinner inte med något riktigt lagat mål idag. Men och andra sidan har jag ätit massa paj idag till lunch så det kunde nog vara bra med lite lättare middag :)

Nä kära vänner, jag måste verkligen dra mig mot badrummet..fixa iordning mig för sängen!

Ha det gött!
Ps. Snart startar jag min tävling (Calas)

Kräftskiva

Härligt med kräftskiva på jobbet :) Kräftor, västbottenpaj, kryddost på smörgås. Jätte mysigt. Så trevligt att så många kommer också! Så jag måste säga att det var en lyckad lunch! Alla verkar nöjda.

Kl 14 ska jag iväg en snabbis till det andra boendet. *phu* Sedan måste jag åka tillbaka hit igen för att vara med på en VPL. Idag känner jag mig som "Jo-jo-Emma". Men så kan det vara ibland.



Juste, ska tilläggas att det också serverades snaps till kräftorna.

Nä,dags att göra lite nytta. Får inte glömma att ringa taxi heller.

Ingen match

Matchen är inställd...fy vad trist! Fick ett mail från tränaren i morse. Det innebär med andra ord att dagens träning blir totalt omplanerad.

Innan:
18.15 Skoprovning
18.45 Samlig inför match
20.00 Matchstart


Efter:
17-tiden Egen fys
18.15 Skoprovning
18.30 - 19.30 VAD HITTA PÅ? Extra bålpass kanske?
19.30 90 minuters träning


Skit att ha träning till kl 21.00. Kommer ju komma hem mitt i natten. Usch! Blir faktiskt lite sur nu. Kan inte Adidas komma lite senare? Nä, inget mer negativt fokus på det - stenen i mitt änglasmycke skulle ju ta bort sådana negativa käsnlor och tankar. =) Nu måste jag jobba vidare...!!

Morgonmys

Nu har  jag beställt DN i 2 månader för endast 19:-. Jo det är sant. Man kan faktiskt få testa DN för det simpla priset. Men vet ni varför? Jo eftersom jag är medlem i GratisBio!
Du kan också få billig tidning i brevlådan. Gå in här!

Jag kanske till och med kommer gå upp lite tidigare för att hinna läsa alla delar :)



Åhh..vad jag längtar tills den första morgontidningen kommer.

Nu ska jag hjälpa till lite med förberedelser inför kräftskivan..

Tröttmorgon

Ni läste rubriken och ni läste rätt. Idag var jag riktigt trött då jag vaknade. Phu! Somnade inte direkt heller vilket nog kan ha en förklaring till morgonens Zombievarning :) Men jag vaknar nog till de 50 min till jobbet. Har tagit på mig mitt halsband idag. Fint! Matchade det med ett annat grönt armband. *Fint tycker jag*

Idag blir det kräftskiva på jobbet. Trevligt trevligt. Kräfthattar och hela kittet antar och hoppas jag.

Ikväll är det träningsmatch mot Skånela. Kul! Alltid bra att få möta tjejlag också. Killag har en annan spelstil som kan vara bra att spela mot, men sedan är det ju ändå tjejer vi ska möta senare. Matchen är 20.00 i Nacka Bollhall. Midnattsmatch (?) Jag har räknat ut att jag kommer komma hem sent, om det inte finns bil att tillgå till ön vill säga. Det får vi se senare.

Ses!!! Jag håller er uppdaterade under dagen :)

Min present

Jag ska (som jag tidigare skrivit) ha en tävling här på min blogg. CALAS står för det fina priset som kommer vara ett jätte fint änglasmycke med kedja. Jag var själv med och valde ut priset och vet att ingen kommer bli besviken, de är så fina. Ikväll då jag kom hem från träningen låg ett kuvert i brevlådan, gissa om jag blev nyfiken :) Jag blev så glad då jag hittade det som fanns i kuvertet nämligen:

Klicka för att visa större bild...
Är den inte vacker? Den gröna stenen är en "Ny Jade" som symboliserar lugn och ro. Den är bra vid meditation och avslappning. Den kan även avlägsna negativa tankar och känslor. Stimulerar hjärta, lungor och tymuskörteln. Den här kommer bli en favorit!!

Jag kan som sagt glädja er att ni kommer kunna bli vinnare till en likadan...likadant smycke alltså + kedja. 


Int den bästa bilden kanske, men huvudsaken är att smycket syns - och det syns väl hyffsat iallafall. 

Jag kan även passa på att berätta att änglasmycket som kommer lottas ut till vinnaren (som svarar rätt på en fråga) kommer vara ett specialdesignat änglasmycke. Inte illa! Du kommer alltså att vara helt ensam om detta, då det inte säljs ett likadant. Kul va? 

Håll ut....tävlingen kommer snart. Gå in här så länge och tävla.
 

Njuter!

Jag är mätt och känner bara välmående just nu =) Har ätit min underbara middag efter att ha kört 90 min handboll och ett bålpass. Skönt att komma hem i lite bra tid. Ac och jag hann till och med till Superstore och handla mat :) Vad tycker ni om kvällens middag förresten?


Thaisoppa med kräftstjärtar, mitt mörka filmjölksbröd med skinka och så en grönsallad med dressing (morot, gurka,tomat,sallad) Jätte gott, verkligen.

Och nu sitter med en varm kopp te - smak av äpple och kanel. Rekommenderas varm, finns både som löste och påse. Verkligen en sådan där smak som passar nu när hösten börjar smyga sig på.

Snart ska jag försöka starta igång den nya tävlingen där CALAS står för priset, vacker smycke till en lycklig vinnare.

Sedan fick jag en present i brevlådan - gissa om jag blev glad - vill ni veta var det va? Skriver ett inlägg om bara det om en stund...håll ut!

Dagens lunch

Idag skippar jag nog sushin och äter taco till lunch istället. Framför allt orkar jag inte stå i denna kö som bildas på detta sushiställe. Kan bara hoppas att tacobar i Mörby Centrum inte är lika välbesökt.

Har förresten 50:- i presentcheck från Åhléns.
Kanske något jag behöver där?

Någon mer än jag som älskar taco?


Nu kör vi

Har piggnat till även om det var ganska svårt med detta trist och färgsvaga väder...bläää... hösten är här. Ska man skratta eller gråta? Det ända positiva med hösten är att man får vira in sig själv i en mysig filt, göra iordning sig en varm koppchoklad och bara mysa. En bra film kanske?

På sommaren är kraven ofta att man ska vara ute. Man ska ta vara på de ljusa timmarna..blablabla...

Annars är hösten positiv för att:
- Mysiga kvällar där man kan tända massor med ljus.
- Man kan köpa mycket mysiga och varma koftor.
- Man kan ha tekvällar

Vad tycker du är bäst med hösten?

Ensam uppe

Idag ska jag åter vara på ett annat boende och jobba. Börjar 8, men då jag är på "mitt" boende börjar jag 7.30. Därför blev det faktiskt lite sovmorgon idag, till 6 närmare bestämt. AC har riktig sovmorgon, hon ska på LIKO kurs hela dagen. Skönt och kul, iallafall om man går med någon.

 Men nästa vecka är det jag (och AC med) som ska få roa oss lite. Då är det nämligen en mässa som heter Ett bra liv som Karolinska Institutet anordnar på Stockholmsmässan. Massa föreläsningar hela dagen, montrar och information. Jätte kul.

Idag känner jag lite träningsvärk i ben och m.trapezius. Härligt. Har ju inte kört knäböj och frivändningar på ett tag (eftersom vi skulle fokusera på löpningen) så idag känner jag att jag lever.

Nu ska jag snart knata iväg till jobbet.

2 av 3 vinnare har jag fått bekräftelse ifrån.


Jag har lärt mig att ett skratt förlänger livet..........

Foto, skor och lite annat

Vet inte vad jag ska skriva egentligen. Dagen har passerat i ett bra tempo. Fick reda på att vi ska ha skoprovning på onsdag. Sent tycker jag, men bättre sent än aldrig. De sa i och försig att vi antagligen kommer att få handbollsskorna direkt. Löparskorna har vi redan fått. Tycker om Adidas!
Vi har även tagit lagfoto och individuella foton i förra veckan. Jag lovar att lägga upp bilderna när de kommer upp på hemsidan.

AC och jag var ensamma om att köra gym efter handbollen idag. Det var mest ben och mage. Äntligen ben säger jag! Det var så länge sedan. Vi kör i och försig hoppstyrka och annan benstyrka men det blir ju inte samma sak som att köra frivändningar och knäböj.

Nu ska jag få en kopp te serverad...Mmmm!

Dagens lunch

Köket på min arbetsplats har öppnat. Första dagen idag. Jag har beställt mat. Idag blir det falukorv och potatismos. Lovely! Älskar falukorv, det är såå gott.

I vår park finns flera äppelträd med massor av äpplen. Har varit och plockat 4st - dem är verkligen hur goda som helst. Funderar på att plocka med mig en kasse hem. Har fått ett tips angående äpplen. Det är jätte praktiskt att skala och skiva äpplen och sedan frysa ner dem. När du är sugen på riktigt godäppelpaj i vinter är det bara att plocka fram påsen ur frysen. Jätte smart.


Man kan ju faktiskt även göra väldigt mycket gott av äpplen. Vad sägs tex om äppelmos, äppeldricka?

MUMS!

Gratis biobiljett

Jag är medlem i Gratisbio, som de flesta nog har hört talas om, inte sant? Gick in i dag på min sida och såg att jag faktiskt har så mycket poäng att jag kan hämta ut en gratis biobiljett. MEN, jag kommer inte ta ut den utan istället samla vidare, tills jag får 100poäng. Då kan jag nämligen hämta ut ett presentkort på 300:-. Inte dåligt.
Jag har bara gjort gratisgrejer för att skrapa ihop till mina poäng. Kanon!

Vill du också bli medlem?
TRYCK HÄR!



Jag vet många som tjänat massa med pengar på detta..så varför inte testa du med?

Piggelin

Måndag morgon borde egentligen vara jätte jobbigt att vakna till, men så är det inte för mig idag. Jag skulle säga att jag är oförskämt pigg. Gick och lade mig ganska sent  igår också. Var inte trött.

Imorse åt jag det goda filmjölksbrödet. Sååå gott. Det blir ju lite sött eftersom man har i sirap och torkad frukt. Perfekt start på dagen för en sockerråtta som jag :) *haha*

Hoppas dagen fortsätter lika bra. Jag har iallafall träningen planerad in i minsta detalj.

Måndag: Handboll + gym
Tisdag: Handboll + bål
Onsdag: Match mot Skånela
Torsdag: Handboll + löpning
Fredag: vila
Lördag: Gym
Söndag: Löpning

Kommer bli en bra träningsvecka. Intressant att möta Skånela. Vi behöver verkligen spela oss samman, så vi behöver alla matcher vi kan få. Längtar..

RSS 2.0