Min granne

Äntligen är jag hemma från kvällens träning. Hann köra bål innan träningen och efter träningen körde jag och Mia ett gympass. Alltid roligare att vara fler när man tränar :) Jag har mumsat rester i form av tacos :) Haha, tacos är ju bara nummer 1 i matväg. Däremot höll jag på att inte komma hem *ler* Min granne är väldigt kontaktsökande och han höll på att rota i sitt förråd precis då jag kom hem. Det innebar med andra ord att jag blev tvungen att gå husesyn hos honom. Jo det är sant. Men jag lyckades snirkla mig därifrån. Inget ont mot honom. Jätte snäll och trevlig - men kände mig ganska stressad just då.



Ingela! Gå in här och bli medlem så har jag värvat dig. När du trycker upp sidan trycker du sedan på "registrera dig" längst upp till höger. När du skriver i namn etc står det "värvare" och där står Handbollen16 som är jag. En jätte bra sida. Jag går in varannan dag och samlar poäng.

Jaha, imorgon är det först jobb och sedan träning. Vi ska köra ett eget alternativt pass. Vad ska jag göra? Funderar på simning. Får se hur det blir. Eventuellt kör jag ett pass med Gippe, om hon kör vid 17. Den som lever får se.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Gud vad söt hund :)

2009-04-24 @ 10:44:27
URL: http://sandrajjj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0