Kocken Mats!


Detta väntade mig när jag kom hem efter veckans första av tre sena träningar.

Det kändes extremt lyxigt att bara få maten serverad :) Marinerad kycklingfilé med pasta! Med tanke på att det är det jag stoppar i mig ikväll som betyder något  imorgon känns det med andra ord riktigt bra :) Imorgon väntar nämligen den sista elitseriematchen mot Eslöv. :) En betydelselös match gällande tabelläget men väldigt viktigt i stundande slutspel. Vi kommer gå in med näbbar och klor. Vi ska visa att matchen mot Spårvägen inte var något som bara hände. Vi är taggade!!!

Kvällens träning innehöll ett lätt gympass innan handbollen. Vi körde bål och endel överkropp men sparade benen med tanke på morgondagens match! Vem vill vara trött då?
Handbollen var annars bra...mer säger jag inte :) Körde endel fotarbete vilket jag tycker är riktigt bra! Det är nu man ska känna sig pigg och snabb - härligt!

Dock måste jag säga att träningens och dagens höjdpunkt var BETTANS SEMLOR!!! Det är som alla säkert vet semmeldagen, och Bettan som måste vara en av de bästa konditoristerna hade bakat semlor till hela laget. Det kallar jag elitseriens bästa lagledare. Absolut inte bara pga. semlorna förstås men jag är stensäker på att det inte finns en enda annan lagledare som står och bakar semlor till ett helt lag. Det är egentligen makalöst :) Tack Bettan!

Har egentligen inte så mycket mer att skriva. Är mätt och belåten. Ska knoppa kl 22 tänkte jag. Zzzz. Avslutar med AC som rockade gymstjärna:



GO KVÄLL!!!


Kommentarer
Postat av: emma

å , a sorgligt:(

de är min systers hunds halvbror :/

2011-03-09 @ 08:06:27
URL: http://emmascamera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0