Shoppingfredag!

Den här dagen har innehållit endel shopping. Efter frukost och morgontoalett mötte jag först upp AC som var ute med Smilla på morgonpromenad. Sedan tog jag, AC och Arto bussen till Lidingö Centrum för lite shopping. Jag kom faktiskt hem med lite saker. Bland annat köpte jag ett par Birkenstock tofflor som jag ska ha på jobbet. Är det något som slits fort på jobbet så är det tofflor. Man springer ju mellan avdelningar fram och tillbaka så det gäller att ha bra skor på fötterna.



På Tehuset JAVA fick jag dessutom med mig sex färgglada latteskedar och många färgglada matlådor. Alla från märket RICE. Matlådornas storlek är perfekta till sallad :)



Efter shoppingen åkte jag och AC hem till päronen för att mysa lite och kela med Ebba och Gonzo. Gonxo var verkligen kelsjuk. Alltid när skymningen kommer blir han lugn och go :)


Jag och lilla hjärtat Gonzo

Nä, nu är det dags att bege sig ner till bilen. Ska på tjejmiddag på Ekerö och Malin har bil. Ser verkligen fram emot det. Ska bli riktigt spännande att se Emmas nya hus :) Kameran är me :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fina tofflor! Och bra att du använder tunna svarta strumpor till! Viktigt bara att strumporna är frächa och ej urtvättade och tunnslitna vid hälar och tår!

2012-03-04 @ 17:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0